![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Escada, Masumi, Priscilla Presley***
U mnie dokładka
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post17165296 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) ***
Cześć
![]() ![]() Więc : mapka Inglota, eyeliner, 2 cienie w roletce i ewentualnie ten balsam jesli sie znajdzie, chętnie Ci oddam za róż mineralny i uszkodzoną paletkę Twoich cieni. Czy odpowiadałaby Ci taka wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *** Kilka kosmetyków :) + Priscilla Presley***
aha, więc chętna na taki układ? Aha, zapomniałam zmienić o nowym szamponie z Avonu, że został raz użyty, gdyż mama pomyliła szampony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje ale nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
nic, dziękuję
![]() |
#427 |
szyciowa specjalistka :)
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Bourjois, Evasion EDT, nówka 50ml
Coty, Miss Sporty, So Matte Perfect Stay - podkład nr 01, około 50% L'Oreal, Telescopic Mascara - myślę, że ok. 3/4 albo i więcej, bo baaardzo rzadko używane - po terminie, ale mokry i wszystko z nim ok. Avon, Clearskin, Invisible Blemish Corrector - 2/3 zostały Venita, Henna Color, Ziołowa odżywka koloryzująca z naturalnej henny (nieużywana) - orzech laskowy Gina Su, Locken Konzentrat - preparat podkreślający skręt włosów i skręcający je mocniej, na pewno więcej niż połowa Avon, Advance Techniques, Mirror Shine Spray - nieużywany Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml
Mogłabyś jeszcze znaleźć u mnie coś dla siebie? Zależy mi na tych rzeczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
na zdjęciach wypatrzyłam podkład maybelline w buteleczce ale nie ma go w spisie? Aktualny? I pomadkę Nivea truskawkową.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
A co konkretnie Cię interesuje?
Chyba że najwyżej odrzuciłabyś kilka rzeczy z tych co ja od ciebie chce i byśmy się w wymieniły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To jak z tym pudrem? I jeśli aktualny to ile go jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Tak bardzo wstepnie bylabym zainteresowana:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Od Ciebie chcę to:
Bourjois, Evasion EDT, nówka 50ml Coty, Miss Sporty, So Matte Perfect Stay - podkład nr 01, około 50% L'Oreal, Telescopic Mascara - myślę, że ok. 3/4 albo i więcej, bo baaardzo rzadko używane - po terminie, ale mokry i wszystko z nim ok. Avon, Clearskin, Invisible Blemish Corrector - 2/3 zostały Venita, Henna Color, Ziołowa odżywka koloryzująca z naturalnej henny (nieużywana) - orzech laskowy Gina Su, Locken Konzentrat - preparat podkreślający skręt włosów i skręcający je mocniej, na pewno więcej niż połowa Avon, Advance Techniques, Mirror Shine Spray - nieużywany Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml
Za: 3. Balsam dodający włosom objętości i blasku, Avon - NOWY 12. Ujędrniający balsam do ciała, Avon, raz użyty 13. Mleczko łagodzące po depilacji, Bielenda, nowe 19. Yung, odżywka do włosów farbowanych, nowa 15. Nawilżający krem do twarzy, Avon, nowy 28. Krem tonujący odcień 01, Ziaja, Nuno, nowy 25. Lekki krem antybakteryjny, Avon, nowy +maseczka z glinką, i jeśli dobrze pamiętam to miałam gdzieś jeszcze balsam do ciała Masło Kakaowe z Ziaji, nowe, pełne (ale nie jestem pewna czy jeszcze je mam ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18225.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-15439-rec-376984.htm Jak chcesz to dobierz sobie jeszcze coś w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
A czy pasowałaby Ci wymianka:
-pędzelek BS -Beauty Innovations, DiY, cień do powiek, trzy kolory, jasny fiolet, zieleń khaki, kremowy -Próbki kosmetyków Nuxe za: brązowy cień Deborah szminki-do dogadania bronzer w słoiczku Smackersy-do dogadania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
nadal chcę
![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
OK tylko niestety przeliczyłam się z tym balsamem z Ziaji, myślałam że jeszcze go gdzieś mam ale wszystko wskazuje na to że z kimś go już wymieniłam.
Ale spodobało mi się u Ciebie jeszcze: Beauty Innovations, DiY, puder prasowany półprzejrzysty, kolor biały Avon, Shine Supreme - kolor Sparkling Nude - kilka razy użyty Może znalazłabyś jesczze coś u mnie za którąś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Niestety z tej maseczki co ci proponowałam również będę musiała się wycofać, niezauważyłam nawet kiedy siostra mi prawie całą zużyła. Ale zamiast tego zrobiłam małą dokładeczkę u mnie, może coś tam znajdziesz. Nie mam dużo kosmetyków, jestem na etapie przeprowadzki dlatego chcę się pozbyć tego co mi zalega
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
Oriflame, Sensitive Cleansing Milk - mleczko oczyszczające, nieużywane (01.10) - czy ta data to jest data przydatności?
![]() Wibo, Odżywka do paznokci z jedwabiem, nieużywana Essence, Calcium Nail Builder - odżywka do paznokci z wapniem - nieużywana The Body Shop - pędzel To są rzeczy, które mi się podobają, jeśli mleczko jest po terminie to niestety podziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Zerknę jeszcze na książki i ubrania ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- no niestety, tylko to mnie interesuję ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- to daj znać jak się ktoś rozmyśli z pędzlem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Nie chcę wyjść na strasznego wybrzydzacza, ale nic nie rzuciło mi się w oczy. chciałabym wymienić ten podkład na coś, co mi się naprawdę przyda, bo się strasznie irytuję na siebie za ten zakup.
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
zainteresowana jestem lakierami do paznokci. ile jesteś w stanie wymienić? bo wszystkie mi się podobają
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.