|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ofert pracy co prawda nie ma, ale ja chcę sama wysyłać CV do różnych firm ![]() a tata pytał czy może chcemy domek ale z tym to w ogóle nie dalibyśmy rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Lena
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
wiadomo że drogie są działki... no zależy też gdzie.. ale w tym rejonie co my mamy są baaaaardzo drogie... ![]() mi też by przydało sie rozglądnąć za pracą w jakimś bliskim rejonie zamieszkania... ale na razie zostaję tam gdzie jestem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
T'ai, Kasiulenkowo trzymam kciuki! kurde mnie tez to czeka po obronie...jakos nie mysle o tym
![]() T'ai to nic tylko sie cieszyc z takiego podejscia...my z M. sie smiejemy, ze 500tys kredytu potrzebujemy na nasze marzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wysyłam do róznych firm ![]() jak dobrze ze ja mam domek z tż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
i dzieki za gratki,ale na razie nie dziekuje, bo moz epromotor kaze mi napisac wszystko jeszcze raz;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Lena
|
Lusi- dużo pieniędzy...
![]() my nawet parę lat możemy budować nasze gniazdo... bo i tak pracy w naszym rejonie zamieszkania nie mamy i musimy sie tułać po wynajmowanych... ![]() ![]()
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sonek ![]() A wczoraj w Nowy Rok jak byłam w kościele to mnie dopadła taka chwila refleksji (ciekawe czemu akurat tam? ![]() ![]() Trzymaj się i życzę dużo sił ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Lena
|
marzenia i wszelakie chcice trzeba spełniać...
![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
DZIEN DOBRY ![]() Wirtam rowniez nowa PMkę ![]() Uprzedzam, ze wchodzisz tutaj na wlasna odpowiedzialnosc ![]() Mustique spoznione ale plynace prosto z serducha zyczenia urodzinowe ![]() Sonek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ku.rde az nie wiem co powiedziec ![]() ![]() cd. nastapi ide na obiad u Teściów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
wszelakie chcice staram się spełniac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Lena
|
Cytat:
![]() a tak na poważnie, ja też bym wolała ślub i jakiś obiadek w domku ... nie luibię tego całego "cyrku"... ale że moj teżet kocha wesela, i jego rodzina też.. to nawet ja zaczęłam sie w to wkręcać... ale i tak z pewnych rzeczy mu nie spuszczę...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
oj a tak miało byc fajnie dziś z Tż a tu du.pa
![]() ![]() ![]() a ja sobie już ubranko dla niego szykowałam, takie inne niż mam w zwyczaju no nic nie będzie niespodzianki ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-02 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Spnek wiem jaka to trudna decyzja jest jak sie zrywa zareczyny, nie z tego powodu, ze sie kogos nie kocha tylko z innego powodu, wiem bo sama przez to przeszlam i najchetniej to wszystko bym najchetniej zapomniala. bol po stracie bliskiej osoby przeminie i to szybko jak nie bedziesz na sile wracac do tego. u mnie na szczescie pojawil sie Piotrus i mnie wsperal
![]() ![]() ![]() ![]() zmykamy do mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Lena
|
Cytat:
dlatego uległam. niech sie młodzi wybawią... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo 90-120 tys kredyt i kupujemy mieszkanie mamie P a sami bierzemy ich obecne mieszkanie (3 pokoiki nieduże) ale to trzeba dobrze przemyśleć wszystko no idę się szykować, a tak mi się nie chce iść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,nie wiem czy mogę w tym watku zapytać,ale np.obrączki i suknie już wybrane macie?Pochwalcie się(pod waruniekm,że w tym wątku można)Buziaczki gorące i słodkie jak miód Kubusia Puchatka
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Mabi wedle życzenia ![]() O muszę lecieć, właśnie TŻ do mnie jedzie już,z wiśniami w czekoladzie z Multikina(uwielbiam je)I już pytał o mu za nie dam?hihihi Zo wstawię wodę na gorącą herbatkę...Buzka będę póżniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
ja jeszcze nie mam ale mniej więcej wiem jakie bym chciała
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2010-01-02 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała zapytac czy myślałyście już o piosence na pierwszy taniec, takiej tylko waszej
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Lena
|
Cytat:
![]() ale jakieś firmy z obrączkami i rodzaj już dziewczyny mają upoatrzone... nam sie podobają pierścionki z ApaRTA... są piękne.. z tym że my chcemy obrączki łączone.. białe i zółte złoto... choć teżet ostatnio w Svarvskim uwidział jakieś inne.. też łączone, tylko z jakimiś diamencikami... ![]() piosenki na pierwszy taniec, też dziewczyny na blogu pisały... my osobiście mamy "do ani" zespołu Akcent.. z tym że imię Ania... muzycy zmienią na Lenka.. ![]()
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-02 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Konto usunięte
|
nasza piosenka to ,,Zakochani'' Natalii Kukulskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Lena
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;16206603]nasza piosenka to ,,Zakochani'' Natalii Kukulskiej[/QUOTE]
ładna.. my mamy parę "naszych " piosenek... ale tą najważniejszą która.. nas połączyła.. to nie nadaje sie na pierwszy taniec... ogólnie na wesele.. nie te słowa... ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- szukam przez neta biblioteczki... nie sądziłam że ten rodzaj mebla jest w cenie.. nawet wielkiej cenie... ![]() chyba wyjdzie na to że rozrysuję swoją wymarzoną biblioteczkę i dam gościowi żeby zrobił na wymiar...
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
ta piosenka też nie jest taką ,,naszą''
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Lena
|
Cytat:
jest to piosenka "za nami miłość".. zespołu akcent.. mammy jakąs fazę na ten zespół... ![]() kompletnie słowa nie na miłość... ale i tak zespół nasz nam ją zaśpiewa.. choć gościu z zespołu powiedział że nie ważne słowa, ważne że ta piosenka wasza.. i jakoś z wami sie kojarzy.. ale my wolimy jednak tradycyjnie... o miłości... ![]() u nas pierwszy taniec będzie zwykłym tańcem bez układu specjalnego,.. ot zatańczymy.. ale po oczepinach z naszym układem będzie "żart" dla gości piosenka "tequil" i nas zukład... nasze wygibasy.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy u was też ale w moich stronach to jest kilka takich "standardówek", już strasznie oklepanych na pierwsze tańce, ale ostatnio to zwłaszcza te
* "zabiorę cię" (też choruję ale jakby mi Karolak zaśpiewał) ![]() * "od dziś" Pauli i kilka innych jeszcze, a ja bym chyba się wolała cofnąc trochę w czasie i myślę że będzie to "zawsze tam gdzie ty" może nie najnowsze ale ponadczasowe i Tż się zgadza na to ![]() tylko chyba aż za wolna do tańca? po takich przytulankach to by nam się zachciało odrazu nocy poślubnej ![]() Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-02 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Lena
|
nie wiem czemu ale panią Paulę nie chcę mieć w repertuarze ślubnym... i już to zapowiedziałam grajkom...
choć nic mi ona nie zrobiła i ani jednej płyty nie przesłuchałam do końca- jej piosenki mnie nie kręcą.. . ale to tylko moj taki wybryk przedslubny... ![]() u mnie pewno dużo cupanych góralskich przyśpiewek.. i bardzo dobrze.. to jest to co tygryski u mnie na weselu lubią najbardziej... ![]() nie wiem czemu ale też żadnych czerwonych gitar , czy anny jantar... kategorycznei mówię ![]()
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówię ![]() ja to bym poszalała przy czymś szybkim ![]() ![]() i ogólnie przy nie polskich przebojach, o co na polskim weselu trudno ![]() Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-02 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Konto usunięte
|
a u mnie zdecydowanie nie ,,złoty krążek'' i ,,mój piękny panie'' nie wiem czy to takie tytuły ale napewno będziecie wiedziały o co chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() u nas z piosenkami na wesel to wogóle będzie tak że sami spiszemy sobie listę co chcemy a zespół nam zagra, mamy tak zrobić że będziemy się pytać rodziców i znajomych co chcieli by usłyszeć i będziemy sobie to zapisywać Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2010-01-02 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Hejo
u mnie kumpela na kawie byla i nabija sie, ze chora jestem, ze moglam mniej pic.bardzo smieszne;p madziares my jeszcz enie,ale marzy mi sie obraczka z bialym zlotem...chcoiaz z doswiadczenia wiem ,ze zloto "zwykle"ladniej wyglada mabi temat piosenek juz chyba byl, ale podoniej jak mustique ta "nasza" to chyba nie bardzo sie na wesele nadaje, a jest nia piosenka Iry Ona i On. apropos mieszkan...wlasnie na sylwku dowiedzialam sie, ze tamoja psiapsiola chce z mezem kupic misziaknie w tym samym bloku tylko 3 pokoje. (teraz mieskzaja w wynajetej kawalerce)maja dzownic do faceta-on chce 300 tys. ale maja takie szczescie, ze bez kredytu sie obejdzie po rodzice tego meza sprzedaja swoje mieskzanie (ktore tak wogole byloby dla nich,ale nie chca mieszkac we wroclawiu). ech, zazdraszczam im... ide grac ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- a ja z kolei do "zlotego krazka" nic nie mam;p za to piosenki typowo biesiadne - nie mowie, ze wszystkie,ale wiekszosc-odpadaja np. mydelko fa albo wszystkie co do seksu nawiazuja w taki troche wiesniacki sposob ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.