![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Eee?
![]() ![]()
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ups, ależ ja się dziś czepiam ![]()
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o administrację, to ja nie polecam. Jestem na studiach drugiego stopnia i jest dennie. Żałuję, że to wybrałam. Beznadziejne przedmioty, nigdy nie wiadomo, co będzie w następnym semestrze, dowalanie na sam koniec mega ciężkich egzaminów, tak że nawet nie ma czasu pracy napisać. I nieżyciowe strasznie...
A jeśli chodzi o progi to najlepiej spójrz na forum wydziałowe (na stronie wydziału jest link) - tam uzyskasz najlepsze informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
ojj, no chodziło mi o NIEpaństwową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
#427 |
Zakorzenienie
|
We Wro jest uczelnia medyczna, techniczna, przyrodnicza, ekonomiczna, muzyczna, ASP, AWF, jest uniwersytet, wydział teologiczny (pominęłam coś?)... Można przebierać, wybierać i nie trzeba płacić...
![]() /zedytowane po komentarzu ewki_609, dzięki za poprawkę! ![]() ![]() tak, można skrótem ![]()
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! ![]() Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-05-17 o 23:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Trochę powagą zajadę ale widziałyście co się dzieje w Raciborzu? Stan wody jakieś 1,5 metra mniej niż w 1997. Niby to nie blisko ale jednak. Fala powodziowa ma przejść w nocy... A między Oławą a Jelczem już chyba drogę zamknęli... Eh. Mam nadzieję, że nic poważnego nie będzie.
edit: akto (można skrótem? ![]() ![]()
Moje stowarzyszenie "Nutka" Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2010-05-17 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Myślicie , że do nas ta fala dojdzie? Ostatni raz nad Odrą byłam w sobotę, od tamtej pory stan wody się podniósł jakoś wyraźnie?
Mam jeszcze pytanie- możecie polecić mi dobrego dermatologa? Nie musi być na NFZ, tylko żeby przyjmował popołudniami późnymi też? |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() margot1991 - a do którego LO chodziłaś? ![]() a dziewczynki jeszcze jakbyście mogły mi doradzić, poza UW to jaka uczelnia państwowa jest w miarę dobra. Oczywiście chodzi mi o taką, na którą żeby się dostać nie trzeba mieć nie wiadomo jakiej ilości punktów. Bo wymieniłyście chyba wszystkie ![]() ![]()
www.szkla.com/164183 zapraszam! Edytowane przez Abigail123 Czas edycji: 2010-05-18 o 07:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
UWr = Uniwersytet Wrocławski Ciężko mi rekomendować jakąś uczelnię, bo nie mam pojęcia o kierunkach, które wypisałaś, że Cię interesują, a nie ma sensu, żebym Ci klepałą posty o medycznej (innej uczelni nie znam na tyle, żeby o niej pisać; no może trochę znam PWr) ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
We Wrocławiu jest mnóstwo galerii i milardy sklepów, więc w jakimś na pewno spełnisz wymagania... No a ile, to ciężko stwierdzić, na pracę się nie czeka tylko jej szuka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i mnóstwo szczęścia na nowej drodze życia ![]() Cytat:
![]() ![]() Też już chciałam zwrócić na to uwagę ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, macie jakąś dobrą fryzjerkę, która ładnie farbuje włosy? ![]() najlepiej gdzieś w okolicach centrum ![]() Bo wymyśliłam,ze zafarbuję włosy, PIERWSZY raz w życiu ![]() i szukam kogoś sprawdzonego, kto mi powie, czy w tym co wybrałam nie będę wyglądać jak debil ![]() I KONIECZNIE kobietę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja jak byłam na praktykach na grabiszyńskiej to tam była taka super sympatyczna babeczka i zawsze od niej babki wychodziły zadowolone a ona koło pereca działała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo przerażona jestm okrutnie ![]() no i oczywiście każda osoba jakiej powiem,ze chcę zafarbować tylko krzyczy za mną, że nie i nie i nie ![]() ale pewnie będzie tak samo jak ze ścięciem - 3 lata chodziłam i chciałam ściąć, ale wszyscy się darli na mnei,że nie... Któregoś dnia w końcu poszłam do fryzjera i ścięłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślęża w okolicy pętli na Pilczycach też wysoka.
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moim zdaniem nie mamy co się bać powodzi we Wro, bo stan ostrzegawczy jest podwyższony tylko o 50cm. Fala kulminacyjna podobno na piątek się zapowiedziała ![]() ![]() Co do UWr i Etnologii, bo ktoś pytał. Miejsc na dzienne jest 60, ludzi dużo. Trzeba dobrze zdać maturę ![]() A ja mam pytanie. O co chodzi z tą kartą URBANCARD? nie bardzo rozumiem. Każdy ją musi wyrabiać i kodować sobie te bilety na niej? A co z ludźmi którzy przyjeżdżają np w odwiedziny? To jak oni mają jeździć? Jakoś sobie tej karty nie wyobrażam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inne miasta radzą sobie z tym systemem. Dla nas to nowość i na początku na pewno wiele wątpliwości i niejasności będzie, ale ja się nie zrażam. ![]()
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jeszcze patrzyłam na wnioski i tam jest możliwe do zaznaczenia Elektroniczna Legitymacja Studencka, więc studenci chyba mogą kodować te bilety na legitki? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit/ Sama zajrzałam do wniosków. W sumie nie wiem o co chodzi z tą legitymacją, ale i tak nie można jej wybrać, więc nie ma co sobie głowy zawracać ![]()
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! ![]() Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-05-18 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Jakby ktoś jeszcze nie zagłosował na Wrocław
http://www.candidatecities.com/ ![]()
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Czy Wrocławianka z dwuletnim stażem w tymże mieście też może się dołączyć?
![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
naprzeciwko kośioła Pani ewa.
![]() kochane wspomóżcie wrocławianke i kliknijcie mi w banerek coo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
Kliknięte!
Aczkolwiek nie wiem jeszcze co to za konkurs, bo się wczytać nie zdążyłam. Ale skoro Ci tak zależy... ![]()
#446 |
Raczkowanie
|
Hej ! Dziewczyny powiedzcie gdzie ja się mogę do lekarza dostać tylko państwowo, a nie prywatnie ;/ Ciągle mnie łapią przeziębienia,teraz pęcherz od tygodnia już nie mam siły. Odkąd mieszkam we Wroclawiu ciągle choruje, a wczesniej nigdy..Mam dość grpiexow i fervexow. Dodam, że mieszkam blisko Arkad i targowiska na Zielińskiego i tu w pobliżu by się jakiś lekarz przydał. Ten problem mialam ze stomatologiem i poszlam prywatnie.. wybulilam mnostwo i nic zdjecia rtg i recepta na ketonal i nastepna wizyta i nastepne pieniazki.. pojechalam placzaca i mdlejaca z bolu 400 km do domu i tam od razu mi pomogli nie wspomne, ze zaplacilam 3 razy mniej..
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Inna sprawa mnie zaciekawiła- jak się sprowadzałam do Wrocławia 4 lata temu, mieszkałam w mieszkaniu w którym była wilgoć i co się szybko okazało, na ścianach budował się bardzo ładny grzyb. Wtedy bardzo chorowałam, przeziębienie za przeziębieniem- więc skoro piszesz, że nigdy nie chorowałaś a tu ci się zaczęło to może też coś z mieszkaniem?
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Mieszkanie to taki nowy chociaz moim zdaniem oblesny blok kolo tego kosciola i klasztoru jezuitow na Stysia wiec to chyba nie to. Na pogotowiu bylam z zebem - nie pojde wiecej. Moj TZ mowi ze mam isc do lekarza a jak nie to on prywatnie mnie zaciagnie wiec wole juz panstwowo a nie placic ;/On mieszka w Krk i tam np UJ ma przychodnie swoja.. a tu to szkoda gadac ;/ Czasem naprawde zaluje, ze musze tu mieszkac i ze tu poszlam na studia. Moje kolezanki jak maja blisko do domu to jak zachoruja jada i sie lecza a ja sie ciagle mecze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
ja chodzę do lekarzyy koło wierzy cisniej do tej przychodni , ale szczerze mówiąc nie wiem czy polecić ... bo mi nic konkretnego nie powiedzieli , niednym slowem nałaziłam się tam a i tak żadnych konkretów nie wiem
a co do dentystów ...to ja w ramach ograniczania kosztów byłam u studentow ;] i jestem zadowolona , zamiast zapłacić 600 zł za kanał , dałam tylko 150 zł
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.