![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Witam w kolejnej części
![]() Chcę tylko byś był nic więcej ... Krzyczałam i wołałam nie mogę już nie mogę... I zostało tylko wspomnienie ale nie przestaję wierzyć że się kiedyś spotkamy... Znaleźć miejsce na mapie gdzie Ty i ja i nikt więcej... To przecież tylko facet ręce nogi na swoim miejscu taki jak każdy jakoś nie wyróżnia się za bardzo a wywołuje u mnie takie zwiotczenie mięśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Zaciągam się powietrzem… Skarbie, przez Ciebie mam dreszcze
![]() - Co robisz zawsze wtedy, gdy nie możesz zasnąć? - Liczę owieczki, a ty? - A ja minuty, które upłynęły od naszego ostatniego spotkania. choć nie raz słysze „daj se spokój wszystko pryśnie” ja uparcie jednak dążę do celu . ______________ I śmieję się z Ciebie, bo myślałeś, że jest grzeczna? Raczej grzeszna… |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16753896]ajem
![]() drift, kamisha, keeendy<3 suve?<3 kochanaa wracaj z tych ferii! <3 wolałabym, aby moje myśli były czyjeś. a co, jeśli z tych czarnych chmur nad moim łóżkiem spadnie deszcz?[/QUOTE] księżniczko. na zawsze moja. już jutro będę w domu, z moim komputerem ![]() ![]() * * * deszcz twoich słów, raniący niczym sztylety. witam w nowej części ![]() aa w poprzedniej: Malinowa - dziękuję <3 i chyba Cukiiereczek także <3
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
uwielbiam Twoje 'kocham Cię'
spójrz śmieciu w lustro! w oczach ku*wiki, a w głowie pusto. i ten wzrok patrzy na mnie, tak jakby mnie kochał.
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Nie mogę uwierzyć,że Bóg pozolił nam się spotkać,a nie możemy być ze sobą
-Czy mówiłam Ci już, że Cię kocham? - Nie... - Kocham Cię - Nadal? - Zawsze... w jednej chwili szybujesz po niebie, a w nastepnej stoisz w deszczu i patrzysz na rozpadajace sie zycie Wole sie klocic z toba niz kochac z innym Moje mało doświadczone serce nie przeboleje kolejnego odrzucenia, którego mogę być pewna..
#426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ____________________ w mózg szary wsączyłeś tęczę
![]() |
#427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ' Tęsknota jest jak modlitwa- modlitwa musi mieć Boga.
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
bez Ciebie pasjans nie wyjdzie mi w pochmurne dni !
głupi jak cholera, ale pocieszny idiota. ![]() kac z powodu życia, nie od przepicia. ` odpływam w marzenia, szukam Cię Powiedz mi jak to jest, patrzysz w lustro i czujesz się jak śmieć ! ` Gdy obudziła się rano , była sama ,wstając obok niej leżała karta z napisem : żeby nie było ,że za darmo . - pobawimy się w magika ? - w magika ? czyli jak ? - Ty będziesz udawał, że mnie kochasz, a ja będę udawać, że Ci wierzę. taka piękna iluzja... w świecie za dużych rękawiczek i niewygodnych foteli, gdzie niebo można zerwać jak tapetę ze ściany wszechświata, nie pozostaje ci nic innego, jak zadzwonić do Boga i zgłosić reklamację. a w oczach miał takie coś czego nie da określić się słowem. Coś co znaczyło dla Niej więcej niż ciepła gwieździsta noc i słoik nutelli na własność..
#429 |
Raczkowanie
|
mandarynka też kocham mała <3
miłość czy przyjaźń dopisz sobie ending to co było kiedyś, jest bez odpowiedzi . ♥ postać nagminna, inna od wszystkich. ♥ przestać skamleć, przecież to nie miało tak być. ♥ po co mi ruch, który wszystko zawali. ♥ proszę podaruj mi uśmiech i miłość. a uczucie oddam ze zdwojoną siła.
#430 |
Rozeznanie
|
I ja witam w kolejnej częsci ![]() i nie dziękujcie za pochwały bo należało wam się ;* ___________ chcesz mnie w sobie rozkochać?
rusz głową, nie dupą. a najważniejszym było zachować to dla siebie.. pozytywny stan obojętności . moje uczucie do ciebie umiera z dnia na dzień . i jakoś mnie to nie dziwi , nie żałuje żadnych słów .
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2010-01-27 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Może każdy z nas jest częścią jednej duszy.
Każdy z nas szuka szczęścia na własną rękę Na tym świecie... Sam człowiek jest niczym. A innego świata nie ma Żyjemy w świecie, który bombarduje się na kawałki tak szybko jak się da Może jestem najlepszym przyjacielem, jakiego miałeś? A ty nawet tego nie wiesz.
#432 |
Raczkowanie
|
![]() i proszę Cie nie błądź za mną wzrokiem ! . Bo boje się że nie wytrzymam .. Chyba jestem teraz inna może trochę sama może trochę dziwna jednak swoją siłę mam Nie zwracaj na mnie uwagi, proszę. a teraz zamilcz i wsłuchaj mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
jeej ciesze się bardzo , aa opisy boskie <3 !
__ dlatego iż jest to mój 100 post , pozwole sobie wymienić te najwspanialsze . ♥ dontgivemenames cherry pie m4dziar4 TajemniczaPanna agattee _mandarynka TurlajDropsa grise kamisha ♥ Uwielbiam , Ubóstwiam , Wielbie . <3 __ każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. ja bez Ciebie nie istnieje. oczy twe tak pragneły czułości. ' - Co robisz ? - Hmm. nic, nudzę się, siedzę nad kubiekiem kakao, myśle o niczym, czasem tylko o Tobie. - A dlaczego kakao ? - Bo przypomina mi kolor Twoich oczu. __ Mateusz <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Szczęście okazało się dziwką a jak klientem bez portfela...
![]() ale Ja chcę być z Tobą a nie Twoją ozdobą... W ciszy zaklęty dźwięk moich łez... a Księżyc tak beztrosko śpi... Nie widzi jak ronie kolejne łzy... Żyję jak chomik w kołowrotku... Jeżeli potrafisz rozbawić kobietę to możesz z nią zrobić wszstko... ![]()
#435 |
Zadomowienie
|
CaMa
![]() ![]() ![]() suve, absurdalnie, Panna_Migotka, Kochanaa, Drift, nydee, ciiri, ruda wiewióra, TiS <3 Załatwcie mi adwokata. Specjalistę od nieszczęśliwej miłości. Zwykle jestem uśmiechnięta, a dziś nudna i melancholijna.
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Dziewuchy wy moje dziękuje za wszystkie opisy które podkradłyście sobie i za pochwały
![]() . Leżymy w pudełku.. A jeśli będziemy uciekać tam gdzie nie ma dróg? Wszystkie obietnice spalone .. A jeśli miłość znaczy wszystko spalić ? CIIRI - mm waleczna xd
Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-27 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
CaMa - tak . o Ciebie mi chodziło , wybacz , że źle nick napisałam .
![]() ![]() Lolja - zabieram ![]() MamCieGdzies - zachwycasz no . ![]() CookieCrisp - <3 ____________ nie wytłumaczę Tobie życia jakim żyję. Czuję olbrzymią, wszechogarniającą, nieokreśloną, nie wysławialną pustkę. miłość jest krucha ,miłość jest ślepa . taaa..to będzie jeszcze głucha. ona go widzi i spostrzega, że on zauważa, że ona patrzy.
#438 |
Raczkowanie
|
Przed obliczem śmierci każdy zostaje bez obrony...[*]
Jest tylko jedno życie... Wykorzystaj je zanim zginiesz...
Edytowane przez leenya3 Czas edycji: 2010-01-27 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() miłość to szanowanie ludzkich uczuć a nie wystawianie ich na próbę... Zakochany jest jak człowiek w lesie -zapatrzony w jedno drzewo. Wszyscy Mają MAMBE A JA Mam Ciebie!! ![]() ![]() Za odwagę trzeba płacić a strach jest za darmo Bo życie bez Ciebie To nie jest życie niestety... bajki dla tych starszych dzieci nie zawsze kończą się szczęśliwie Halo królewiczu dlaczego to ona ma mój pantofelek ? Piff paff, nie żyjesz kotku. Z resztą i tak miałam Cię dość. wspomnienia znaczą dla mnie tyle co nic natomiast miłość jest wszystkim pozdrawiam ![]()
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
jeeej, wymieniłaś mnie obok ukochanej Primy <3
dziękuję bardzo ![]() ale wy jesteście dobre we wszystkim. ; < <33 kochaaaana ![]() oj, ty wcale gorsza nie jesteś. ![]() Cytat:
![]() ________________________ lubię cię, ale nic poza tym. nadal zastanawiam się, czy rzeczywiście coś do mnie czułeś? uśmiech zniknął z moich ust wraz z twoim odejściem. dlaczego tak bardzo mnie nienawidzisz? jesteśmy przecież tacy sami! o tak, nadszedł smutek. okrył moje serce bólem.
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
blondii69 - <33
------------------ Nie liczyło się, gdzie i kiedy. Liczyło się teraz. Ta chwila. Dzisiaj. Nie zauważaliśmy upływu czasu. Ledwie dostrzegaliśmy zachód słońca i wschód księżyca. Nie czuliśmy, jak wieczorna bryza chłodzi nasze skóry. Nie docierało do nas nic, nic nie widzieliśmy, nic nie słyszeliśmy. Liczyły się tylko historie, dźwięki i wizje naszych umysłów, które wypełnialiśmy wizerunkami drugiej osoby. Innym może się to wydać nieważne. Dla mnie znaczyło aż za wiele. Nie pozostanę dłużna. Też życzę Ci źle. W ten oto sposób odstąpiłeś mnie innemu. Nie dziękuję. Bo to ja pierwsza, Panie Doskonały, powinnam była dokonać wymiany na lepszy model. A ja tak cholernie lubię chorować. I tak notorycznie pożyczać od Niego zeszyty. Nie mogę znieść tego, że, będąc w domu, nie mogę się nikomu wygadać, wstaję rano sama, a w lodówce mam tylko połowę cytryny. Miłość wypełniłaby moją lodówkę, która jest już pusta od jakiegoś czasu. Połączenie ich w parę było wręcz niemożliwością. Tak jakby cały świat im się sprzeciwiał. |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Świat dookoła nas nie przestanie się kręcić do nocy.
Złapiemy ten moment - nie pozwolę Ci odejść !. ![]() Twój język, zamiast pieprzyć głupoty, może się zaprzyjaźnić z moim . ![]() I tak pójdę do piekła, więc po drodze mogę troche pogrzeszyć.
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
minimum4znaki
![]() ___ -Jak połowa serca mi odejdzie to jak ma bić? -Normalnie. znajdzie się inna połowa co je sklei i naprawi.. Mężczyzna daje kobiecie swobodę, zdejmując jej bieliznę. Uwielbiam katować się wspomnieniami. i nagle ich spojrzenia się spotkały. Byli ogromnie zmieszani tą sytuacją, więc szybko obrócili głowy w przeciwne strony. Za każdym razem gdy czuje, że szczęście jest już blisko mnie ono odwraca się lub przechodzi obojętnie patrząc mi prosto w oczy . Ty jak zawsze masz zimne ręce -Ale serce ciepłe , a ty zimne Serce to Ty kupiłaś na allegro , a ja muszę przebić tą licytacje o nie ... Hej tutaj!! jeśli wybierzesz mnie dostaniesz gratis mojego anioła stróża ![]() Na trzy... cztery... zapomnimy o sobie. Potrafisz? Chciałabym kiedyś zobaczyć w lustrze prawdziwą siebie, tą, którą zgubiłam tak dawno, że nie pamiętam już jaka była. Mogę wykrzyczeć Ci w twarz jak bardzo nie chcę na Ciebie patrzeć, lecz to, że Cię kocham powiem szeptem, którego nie usłyszysz. |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
witam perełki moje w kolejnej części! <3 walka i ból to wszystko, co ona teraz czuje. i guess you know i'm bad. bad! || myślę, że wiesz że jestem zła. zła!
i want everybody thinking that i got something they don’t have. || chcę żeby wszyscy myśleli, że mam coś czego oni nie mają. so many won't get the chance to say 'goodbye' || za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj'. it's too late to pick up the value of your life.|| jest już za późno, by podnieść wartość Twojego życia.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-01-27 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
kocham się w Twoich oddechach. pewne jest to , że odejdziesz. i Twój uśmiech widniejący tam gdzie moje sny.
#446 |
BAN stały
|
_panna_migotka_, nydee - cieszę się, że ktoś mnie tu pamięta.
![]() ![]() ![]() Jej paznokcie kradną część Twojego naskórka. Gdy jesteś obok, debet na koncie mojej samotności się zmniejsza. Nastrojona na miłość, otwarta na kosmos. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-01-27 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem za blisko, żeby mu się śnić. Zaopiekuj się moim sercem - zostawiłam je przy tobie. Poezję pisze się łzami, powieść krwią, a historię rozczarowaniem. Potem pyta, czy może mnie pocałować. Zazwyczaj nie lubię tego pytania. Po prostu całuj - zawsze myślę. Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma Gdybym mogła śnić, śniłabym tylko o tobie. Samotności, jakaś ty przeludniona! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
chyba ocipiałaś ![]() dziękuje moje maleństwo <3. ![]() grr, Ty móje słodziutkie co nieco ![]() ![]() <3. [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16753896]keeendy<3[/QUOTE] mrrr <3 Ty wiesz. moja mała doskonała. <3. mogłabym bez końca wpatrywać się w Twoje tęczówki,
tak namiętnie, że w końcu by wyblakły. nauczyliśmy się milczeć ze sobą. to już dużo, prawda ? mój niestaranny makijaż ? jest idealnym odbiciem tego, co dzieje się w moim wnętrzu. cyjanowe koszmary. on ? teraz to tylko manekin w moich rękach.
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
twoje oczy czarują
Bez Ciebie nawet niebo jest piekłem. widoczne objawy zakochania. Powiecze pachnie jak malinowa mamba <33 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Przyczajenie
|
1) Tralala Cię
![]() 2) Każdy dzień bez Ciebie to tęsknotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.