Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 14:04   #421
idgi
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

Hej lasencje z samego rana rozwiązałam sprawę ze współlokatorką. okazało się, że to wszystko ten cholerny stres i do tego opacznie zrozumiała nasze zamiary (z tą kolacją) ale już jest wszystko ok (tzn czy jest to się w praniu okaże)
z przyjacielem mam trochę gorzej, od kiedy zaczęłam studiować to mieszkamy w innych miastach i widzimy się okazyjnie, nie wiem kiedy się teraz zobaczymy. nie mam pojęcia jak zacząć rozmowę, ehhh

dziś znowu dopadła mnie choroba, poszłam na zajęcia na 8 i całe szczęście, że puścili nas po 10 bo nie wytrzymałabym do 11-12, przyjechałam i od tego czasu cały czas sobie leżę i się grzeję. z tego wszystkiego dziś jestem na jogurcie pitnym, i wodzie, nie mogę innych rzeczy przełknąć
idgi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 14:05   #422
Andziusiaech
Zakorzenienie

O jej. No i co w tym takiego dziwnego jest. Stosowałam sie do wszystkich reguł tej diety. Wiem jakie są produkty, ale może któraś kiedyś też zjadła jakąś inną rybę. Nie wiedziałam czy to jest aż tak ważne jaka to ryba więc zapytałam. Czy komuś to przeszkadza?
Andziusiaech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 14:14   #423
red_chameleon
Rozeznanie

bede_ witamy Ile masz zamiar zrzucić kilo i ile faz Turbo chcesz zrobić? I jeszcze wzrost i waga, jeśli mogę spytać
Xfionka myślę, że wklejanie zdjęć dobrego i zdrowego jedzonka to świetny pomysł Fakt na tej stronce z butami wysyłka jest b. droga. Myślałam może, że znajdziesz coś fajnego na tych stronkach i nie będziesz musiała zamawiać z za granicy Aha no i gratulacje wysprzątania szafy Ja tak w 7 d dniu Turbo miałam już dość tego żarła, dziś jest 2 dzień i jak na razie nie mam dość Nie martw się, bardzo nie zgrzeszyłaś tym napojem i zmianą posiłku Większość z nas urozmaica sobie tę dietę po swojemu
idgi na pewno wszystko się ułoży, tylko zadziałaj w dobrą stronę.
anbel_13 szybko jesteś po tych ćwiczonkach Podziwiam Twoją determinację

Mi najbardziej brakuje na Turbo : chleba, bananów, mleka. Oprócz tego uwielbiam płatki fitness, suszone owoce i słodycze (choć ostatnio specjalnie mnie do nich nie ciągnie)
Stary 2010-03-09, 14:17   #424
carmella_kinia
Przyczajenie

GG do carmella_kinia

WITAM PONOWNIE PIĘKNE PANIE
Dawno mnie tutaj nie było, ofkors złamałam się i na diecie byłam tylko 2 dni, nawet nie pamiętam dlaczego przerwałam.
Teraz moja motywacja jest bardzo duża i zacięłam się w sobie. Od dwóch miesięcy jestem w USA i po prostu jak patrzę na niektórych ludzi starasznie otyłych to robi mi sie niedobrze bo wiem że jak się nie wezmę za siebie to tak będę wyglądała.
Na wp.pl weszłam na diety i tam mi obliczyli że powinnam schudną 30kg.
Niestety o tyle przytyłam w ciąży. Mój synek ma teraz 16 miesięcy więc czas wziąć się za siebie. Wiem że z Wami mi się uda
dziś zaczęłam dietę turbo...
Dziewczyny napiszcie mi jakich mogę używać przypraw???
I co mogę pić?? Przeraża mnie fakt picia wody niegazowanej bo jej nienawidzę. Czy mogę pić herbatę ??bez kawy sie obędę jakoś

MIŁO MI WAS WSZYSTKICH POWITAĆ!!!!! W JEDNOŚCI SIŁA
carmella_kinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 14:23   #425
bede_
Raczkowanie

[QUOTE=red_chameleon;17745 915]bede_ witamy Ile masz zamiar zrzucić kilo i ile faz Turbo chcesz zrobić? I jeszcze wzrost i waga, jeśli mogę spytać

Marzę,żeby pozbyć się ok. 20 kilo tyle przybyło mi po ciąży, mam 162 cm i w tej chwili po I Turbo 87 kg, nie zastanawiałam się nad ilością faz,ale myślę,że 3 minimum - a to dzięki Wam w dużym zakresie, bo widzę, jakie macie efekty i jak bardzo wspieracie się nawzajem ja, mimo, że cichcem obserwowałam forum znalazłam wiele słów pisanych jakby do mnie i też czerpię motywację za co niniejszym DZIĘKUJĘ!!
.
od 10.12 utrwalanie ( faza III )
bede_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 14:37   #426
red_chameleon
Rozeznanie

carmella_kinia nam też jest miło, że do nas dołączyłaś Przypraw możesz używać jakich chcesz, tylko nie przesadzaj z solą. Herbatki też możesz pić Oczywiście zielone i czerwone są najzdrowsze, ale podejrzewam, że inne nie zaszkodzą. Słyszałam o tym, że w USA jest dużo ludzi z otyłością, zresztą na pewno nie ja jedyna. Nie martw się. Jak zobaczysz pierwszy spadek kilogramów będziesz miała chęć do dalszej walki. Tylko od razu mówię, że nie radzę katować się dietami przez cały czas. Ja tak zawsze robiła i wyniku tego w pewnym momencie nie miałam już siły dalej trwać w diecie i rzucałam się na żarcie tyjąc szybciutko to co zrzuciłam np. w 1,5 miesiąca. Teraz robię tak, że po Turbo mam kilka dni przerwy i jem też inne rzeczy np. chlebek Oczywiście nie ma mowy o obżarstwie, bo kiloski wrócą. Tobie też polecam taki plan chyba, że masz już ustalone, że chcesz być na Turbo cały czas.
Andziusiaech w rozpisce jest napisane jakie rybki można jeść. To czy zjesz dodatkowo coś innego to już Twój wybór Ja na przykład jadam wędzone makrele, choć nie jestem pewna czy można
idgi Ty znowu chora! Wypij sobie herbatkę z miodem

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

bede_ pisz o swoich efektach, wątpliwościach i wszystkim co Cię trapi. To nasze wzajemne wspieranie jest znaczące Masz już 2 kilo na minusie, a to już jest coś Gratuluję Ci tego spadku wagi
Stary 2010-03-09, 15:05   #427
Xfionka
Raczkowanie

GG do Xfionka Wyślij wiadomość przez MSN do Xfionka Send a message via Skype™ to Xfionka

bede_ , carmella_kinia witamy i witamy i życzymy sukcesów Razem zawsze raźniej !

red_chameleon jesli chodzi o zamawianie 'z zagranicy', to mi wszystko jedno, bo jak może zauważyłaś nie mieszkam i tak w Polsce ;P W każdym razie póki co trzymam się z dala od nowych butów, za dużo ostatnio kupuję wszystkiego, trzeba zacząć oszczędzać !

idgi widzisz, mówiłam że to stres połowa kłopotów już za Tobą, a z przyjacielem na pewno też się uda.
Kuruj się ! Może herbatka z malinami/jagodami ze słoiczka, jeśli takowe posiadasz?

Plan działania: ONZ
w trakcie !

70-69-68-67-66,5-66-65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55

172 cm

waga nie działa
Xfionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 15:06   #428
Andziusiaech
Zakorzenienie

Red_chameleon dzięki za odpowiedź

Życzę wszystkim wytrwania na diecie i efektów
Andziusiaech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 15:15   #429
bede_
Raczkowanie

Xfionka red_chameleon
dziękuję za powitanie i powiem szczerze, że teraz czuję się niejako zobowiązana chudnąć, bo w końcu jest ktoś, kto będzie mnie bacznie obserwował jutro podam wyniki po pierwszej turze TURBO, mam nadzieję, że będzie więcej /tzn. na minusie )niż 2 kg, bo właśnie mam @.
.

Edytowane przez bede_
Czas edycji: 2010-03-09 o 15:16 Powód: blad
Stary 2010-03-09, 15:46   #430
carmella_kinia
Przyczajenie

GG do carmella_kinia

bede_ fajnie że jesteśmy dwie nowe postacie i w sumie razem zaczynamy....ty już masz za sobą 2 kg gratulację.......

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez red_chameleon Pokaż wiadomość
carmella_kinia nam też jest miło, że do nas dołączyłaś Przypraw możesz używać jakich chcesz, tylko nie przesadzaj z solą. Herbatki też możesz pić Oczywiście zielone i czerwone są najzdrowsze, ale podejrzewam, że inne nie zaszkodzą. Słyszałam o tym, że w USA jest dużo ludzi z otyłością, zresztą na pewno nie ja jedyna. Nie martw się. Jak zobaczysz pierwszy spadek kilogramów będziesz miała chęć do dalszej walki. Tylko od razu mówię, że nie radzę katować się dietami przez cały czas. Ja tak zawsze robiła i wyniku tego w pewnym momencie nie miałam już siły dalej trwać w diecie i rzucałam się na żarcie tyjąc szybciutko to co zrzuciłam np. w 1,5 miesiąca. Teraz robię tak, że po Turbo mam kilka dni przerwy i jem też inne rzeczy np. chlebek Oczywiście nie ma mowy o obżarstwie, bo kiloski wrócą. Tobie też polecam taki plan chyba, że masz już ustalone, że chcesz być na Turbo cały czas.
Andziusiaech w rozpisce jest napisane jakie rybki można jeść. To czy zjesz dodatkowo coś innego to już Twój wybór Ja na przykład jadam wędzone makrele, choć nie jestem pewna czy można
idgi Ty znowu chora! Wypij sobie herbatkę z miodem

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

bede_ pisz o swoich efektach, wątpliwościach i wszystkim co Cię trapi. To nasze wzajemne wspieranie jest znaczące Masz już 2 kilo na minusie, a to już jest coś Gratuluję Ci tego spadku wagi
widzę, że jesteś maniaczką butów, ja fascynuję się torebkami w Polsce zostawiłam ponad 60 sztuk. \tutaj wzięłam zaledwie 3 sztuki takie ulubieniuśkie..w chwili obecnej mam 3 nowe i powiem szczerze, że wczoraj byłam na zakupach i już jedna mi wpadła w oko
Stary 2010-03-09, 15:55   #431
red_chameleon
Rozeznanie

Jeśli @ to okres to ja też go mam
Xfionka szczerze mówiąc nie zauważyłam, że mieszkasz za granicą. Hmm, jak jest w Szwecji? Uczysz się tam w liceum? Dyrektor nam opowiadał, że to drogi i zadbany kraj. Opowiadał nam śmieszne historie, które mu się przytrafiły jak tam był. Kurcze, jakoś żadnej z nich nie mogę sobie przypomnieć. Wiem tylko, że to było coś o policji, a druga to psach. Masz racje z tym oszczędzaniem. Mam jakoś zawsze mało kasy w portfelu:P
Andziusiaech Tobie też sukcesów w dietce
bede_ ależ oczywiście, że będziesz bacznie obserwowana, więc lepiej nie grzesz!

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

carmella_kinia to chyba miało być do Xfionka, prawda? Ja także lubię butki, ale coś mi się wydaję, że Ona jeszcze bardziej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 16:40   #432
bede_
Raczkowanie

[QUOTE=carmella_kinia;1774 8188]bede_ fajnie że jesteśmy dwie nowe postacie i w sumie razem zaczynamy....ty już masz za sobą 2 kg gratulację.......

dziękuję wydaje mi się,że te 2 kg to strasznie mało, ale po spodniach już czuć...jak ja na to czekałam!!! od jutra druga tura a w sobotę urodziny teściowej-będzie tort i tysiąc pytań,czemu nie jem...to jedna z największych psychicznych tortur.
.
Stary 2010-03-09, 16:52   #433
carmella_kinia
Przyczajenie

GG do carmella_kinia

dziękuję wydaje mi się,że te 2 kg to strasznie mało, ale po spodniach już czuć...jak ja na to czekałam!!! od jutra druga tura a w sobotę urodziny teściowej-będzie tort i tysiąc pytań,czemu nie jem...to jedna z największych psychicznych tortur.
[/QUOTE]

Weź totalnie na luz, jak moja teściowa się dowiedziała że jestem na diecie to było jakiś czas temu ( byłam zupełnie na innej diecie), to oczywiście musiała skomentować przy wszystkich, że ona nie potrzebuje diet ze sama sobie daje rade i , że ona urodziła 4 dzieci i po żadnym nie ma problemów z rzuceniem......to jest dopiero podtrzymanie na duchu
Stary 2010-03-09, 17:05   #434
bede_
Raczkowanie

Weź totalnie na luz, jak moja teściowa się dowiedziała że jestem na diecie to było jakiś czas temu ( byłam zupełnie na innej diecie), to oczywiście musiała skomentować przy wszystkich, że ona nie potrzebuje diet ze sama sobie daje rade i , że ona urodziła 4 dzieci i po żadnym nie ma problemów z rzuceniem......to jest dopiero podtrzymanie na duchu[/QUOTE]

A jak Ci minął dzisiejszy dzień? Pierwszy raz jesteś na turbo? Ja na początku miałam problem z ułożeniem menu, przyłożyłam się dopiero, jak mi serek wiejski i tuńczyk obrzydły Trzymam kciuki za Ciebie i wszyskie walczące!
.
Stary 2010-03-09, 17:13   #435
Ilonusek
Raczkowanie

Nie udało mi się wczoraj ruszyć z II turą TURBO, bo mój mąż z okazji naszego święta zabrał mnie na romantyczną kolacje. Za to dziś jestem po 4posiłku - rybka z piekarnika. Mój mąż postanowił mnie wspierać i razem ze mną jest na dietce - on troszkę oszukuje, ale dzielnie dotrzymuje mi kroku Mam nadzieję, że mi się uda... Jeszcze tylko 8kg... ehh...

ona w nim widzi całe piękno świata..

Ilonusek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 17:16   #436
misialinana
Rozeznanie

Witam ONZowiczki... szukam rady dot. ONZ turbo... a widze, ze Wy tu juz macie spore doswiadczenie w temacie...

Mam dylemat.. czy przetworzone - a dokladniej - kiszone/marynowane ogorki i papryki, sa dozwolone? Jadacie takie rzeczy?

I jeszcze jakiej wielkosci zjadacie porcje na Turbo.. ja dzis jestem po 4 posilkach i nie ma bata, zebym jeszcze dwa zmiescila

porcja 2xWarzywa to dla Was jablko i mandarynka, czy cwierc jablka i pol mandarynki...?

Wybaczcie takie banalne pytania, ale wole sie upewnic u doswiadczonych

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

misialinana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 17:38   #437
bede_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
Witam ONZowiczki... szukam rady dot. ONZ turbo... a widze, ze Wy tu juz macie spore doswiadczenie w temacie...

Mam dylemat.. czy przetworzone - a dokladniej - kiszone/marynowane ogorki i papryki, sa dozwolone? Jadacie takie rzeczy?

I jeszcze jakiej wielkosci zjadacie porcje na Turbo.. ja dzis jestem po 4 posilkach i nie ma bata, zebym jeszcze dwa zmiescila

porcja 2xWarzywa to dla Was jablko i mandarynka, czy cwierc jablka i pol mandarynki...?

Wybaczcie takie banalne pytania, ale wole sie upewnic u doswiadczonych
Ja zjadam same świeże owoce i warzywa, takie warzywa jak cukinia, bakłażan,brokuły czy kalafior gotuję i jem jako zupkę-dodaję przyprawy fit up. Porcje na turbo to : pół jabłka,pół pomarańczy lub pół cukinii, 2 koszyki kalafiora lub pół pomidora,listek sałaty, ćwierć ogórka lub pół puszki tuńczyka, 2 łyżki serka wiejskiego Zatem porcje nie są duże, ale zjadane co 2,5 godz. sycą. Ani razu w trakcie TURBO nie burczało mi w brzuchu Na innych dietach często się zdarzał wielki głód.
.
Stary 2010-03-09, 17:41   #438
carmella_kinia
Przyczajenie

GG do carmella_kinia

bede_ wiesz u mnie jest dopiero godzina 12.30....trzeba liczyć 6 godzin do tyłu polskiego czasu narazie zjadłam dwa posiłki. ja zaczynam od 8 rano( dzis akurat tylko jabłko wcisnęłam), póżniej o 10 i zjadłam sałatkę z tuńczyka. teraz planowo jem o 13 i wcisnę tylko ze dwie mandarynki i jakiś jeszcze owoc. Ogólnie to jestem przeziębiona więc nie mam ochoty na jedzenie....
Pierwszy raz na tej diecie wiec nie wiem czy będzie działać....

misialinana.... co do przetworów nie mam zielonego pojęcia....a co do wielkości posiłków to nie możesz się przejadać....ja dzis jak miałam 2x 1 grupę zjadłam jedynie jabłko
Stary 2010-03-09, 17:46   #439
Xfionka
Raczkowanie

GG do Xfionka Wyślij wiadomość przez MSN do Xfionka Send a message via Skype™ to Xfionka

red_chameleon hah, a no Szwecja, Szwecja. Szczerze mówiąc wyjazd był trochę z przymusu, więc jakoś ciężko mi się do niej przekonać. Ale wiadomo, każda duża zmiana w życiu ma swoje plusy i minusy, a staram się zauważać te pierwsze Szkoła? Taa, liceum, tyle że jestem 2 lata do tyłu, bo najpierw to trzeba nauczyć się języka. A że wyjechałam w połowie roku szkolnego, to pół roku w plecy, pół roku nauki i kolejny rok nauki. Czyli 1,5 roku na język, a dalej .. dalej to mam nadzieję, że mnie przyjmą do tej szkoły co chcę (profil: 'moda, projektowanie & szycie' ) A tak poza tym to to wszystko jest świetna mieszanka kulturowa i szansa na poznanie innego świata.

Cytat:
Napisane przez red_chameleon Pokaż wiadomość

carmella_kinia to chyba miało być do Xfionka, prawda? Ja także lubię butki, ale coś mi się wydaję, że Ona jeszcze bardziej
hahahaha o co Ty mnie tu posądzasz?

bede_ zgadzam się, obserwacja całodobowa ;D zamontujemy Ci też w domu ukryte kamery i podsłuch, nasi ludzie są już w drodze ;P
A tak serio, jak nagrzeszysz to po prostu się przyznaj, jesteśmy lepsze jak spowiedź ;P

w trakcie !

172 cm

waga nie działa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 17:59   #440
bede_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Xfionka Pokaż wiadomość
bede_ zgadzam się, obserwacja całodobowa ;D zamontujemy Ci też w domu ukryte kamery i podsłuch, nasi ludzie są już w drodze ;PA tak serio, jak nagrzeszysz to po prostu się przyznaj, jesteśmy lepsze jak spowiedź ;P
No widziałam, jak niektóre są biczowane za małe przewinienia. Ja jak na razie ( a jutro 10 dnień TURBO ) ustrzegłam się błędów, bo pokus nie miałam żadnych. Jestem z tych, co mogą żyć bez słodyczy a nie może zabraknąć mi mięsa. No i tak gotuję i zapiekam tego kurczaka . W sumie to tęsknię za chlebem,ale bez tego też się da.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez carmella_kinia Pokaż wiadomość
Pierwszy raz na tej diecie wiec nie wiem czy będzie działać....
Zadziała na pewno, w mniejszym lub większym stopniu, ale zobaczysz efekty. Ja też myślałam,że to kolejna moja "dieta cud" a to jest dieta cud . Na mnie działa.
.
Stary 2010-03-09, 19:09   #441
Xfionka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bede_ Pokaż wiadomość
No widziałam, jak niektóre są biczowane za małe przewinienia. Ja jak na razie ( a jutro 10 dnień TURBO ) ustrzegłam się błędów, bo pokus nie miałam żadnych. Jestem z tych, co mogą żyć bez słodyczy a nie może zabraknąć mi mięsa. No i tak gotuję i zapiekam tego kurczaka . W sumie to tęsknię za chlebem,ale bez tego też się da.
No to ja mam totalnie na odwrót ;d mięsa nie jadam w ogóle (tzn. jem tylko ryby, tzw. ichtiwegetarianizm), a na samych słodyczach bym przeżyłą

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-09, 19:10   #442
misialinana
Rozeznanie

Dziekuje, _bede, za odpowiedz! rozjasnilas mi zasady diety.. nie dziwne, ze sie tak przejadlam dzis i wyrobiam tylko 4 posilki na turbo! hehehe... Od jutra zmniejszam porcje i jem same swiezutkie warzywa

Stary 2010-03-09, 19:22   #443
red_chameleon
Rozeznanie

Xfionka będziesz się szwedzkiego uczyła? Pamiętam z Wyznań zakupoholiczki, jak Rebecka udawała, że umie fiński Wtedy myślałam "fiński, o zgrozo", teraz pomyślałam "szwedzki, o zgrozo" Oczywiście nie chcę Cię straszyć. Ja uczę się angielskiego od wielu lat i nadal mam problemy. Ale to jestem ja, nie mam głowy do języków.
Dziewczyno! To jest coś cudownego, że wiesz co chcesz kiedyś robić Ile ja bym dała, żeby wiedzieć w którą stronę zmierzać... Oj coś mi się wydaję, że Twoje zainteresowanie butami to coś więcej niż tylko zainteresowanie I już wcale mnie nie dziwi Twoja wielka szafa ubrań
A teraz uczysz się języka prywatnie czy publicznie? Ciekawi mnie jak to jest być wśród ludzi z różnych kultur. Wydaje się to niezwykłe. Cholera, tylko ten mój marny język. Wklejaj czasami załączniki z jakimiś fajnymi ciuszkami. Potrzebuję porad specjalistki co jest oryginalne i w co warto zainwestować
O tak o swoich grzeszkach to po prostu kawa na ławę, w razie czego baty
bede_ żadnych grzeszków nie mieć w tej dietce(i nie tylko tej) to rzadkość! Super i oby tak dalej
No cóż, ja spadam do matmy, do mojej monotonii...

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

misialinana ja bym się takimi malutkimi porcjami nie najadła. Chyba powinnaś się cieszyć, to oznacza, że Twój żołądek nie jest tak rozciągnięty!
Stary 2010-03-09, 19:50   #444
misialinana
Rozeznanie

Red_chameleon, no wlasnie moje porcje nie sa wcale tak male, bo jako bialkowy rozumialam np pol serka wiejskiego z polowa jajka, a nie 2 lyzki serka itp.. ale dzis nie dalam rady tyle zjesc... (zjadlam 5 posilkow zamiast 6...)A jak wygladaja Twoje porcje??

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-03-09 o 20:34
Stary 2010-03-09, 21:10   #445
red_chameleon
Rozeznanie

misialinana chyba się wystraszysz jak Ci napiszę
No więc przykładowy dzień to:
1. jabłko+ pomarańcz
2. orzechy + orzechy (razem dwie garście)
3. ryba+ orzechy
4. serek wiejski + 8 migdałów
5. sałatka warzywna z 1 pomidorka (małego), kawałka ogórka, 2 liści sałaty
6. pół puszki tuńczyka + pomidor + troszkę majonezu light
Na moim pierwszym Turbo często o 11 w nocy burczało mi w brzuchu. Od dwóch dni jestem w II fazie Turbo i mi nie burczy, może trochę się przyzwyczaiłam do posiłków o tych sześciu stałych porach. Jak sama widzisz potrafię wcinać równo Jak są posiłki owocowe to zawsze jem 2 różne owoce(nie żałuję sobie). I muszę powiedzieć, że to wcale nie ma negatywnego wpływu na chudnięcie, bo w I fazie straciłam 3,7 kg
Stary 2010-03-09, 21:55   #446
KLJDSKFHJLKSDFJLAKSFJLSDF
Raczkowanie

Hej!
Tez chcialabym sie do Was dolaczyc...czytalam juz cos niecos o tej diecie na internecie i slyszalam, ze mozna ja stamtad sciagnac za darmo, ale jakos nie umiem znalezc linka...wiec narazie zaczelam sama silownie codziennie rano...czy ktoras z was moze mi pomoc i przeslac linka do sciagniecia tej diety czy tez przeslac mi ja mailem???
pozdrawiam

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

dzieki za szybka odp...diete juz mam na mailu...pojutrze dolaczam do Was
21.12.2011->53,1kg
22.12.2011->53,9kg
KLJDSKFHJLKSDFJLAKSFJLSDF jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 01:54   #447
carmella_kinia
Przyczajenie

GG do carmella_kinia

Ale Wam dobrze:P smacznie spicie a ja koncze jesc ostatni posilek, niestety powiinam go wszamac o 19 lecz przez synka o godzine mi sie opoznilo.
zjadlam nektarynke i dwie ogromne truskawki.....jak dla mnie pierwszy dzien diety jest sukcesem bo nie podjadalam nic miedzy posilkami i wypilam ponad poltorej litra wody( to akurat jest najwiekszy sukces bo wody niecierpie)
Zycze spokojnych i slodkich snow

Edytowane przez carmella_kinia
Czas edycji: 2010-03-10 o 01:58
Stary 2010-03-10, 05:48   #448
red_chameleon
Rozeznanie

misialinana zapomniałam dodać w2 ostatniej wiadomości, że serki wiejskie, które jem to te 3%- są mniejsze od tych zwykłych
crmella_kinia truskawki mniam ja już się nie mogę doczekać kiedy będą nasze, wtedy będę kupowała
KLJ... witamy
Stary 2010-03-10, 06:53   #449
misialinana
Rozeznanie

Dziekuje, Red, za szybka odpowiedz! Juz mi razniej, bo ten listek salaty i dwie lyzki serka troszke mnie przestraszyly!!
Moje porcje sa zblizone do Twoich, ale musze je ciut zmiejszyc, bo nie daje rady utrzymac 6 posilkow (chyba przez to, ze odchudzam sie juz ponad miesiac i mi sie zaladek pewnie skurczyl)
Tez jem tylko 'serek wiejski light - 3%'... tego drugiego nigdy nie znosilam.
Najciezej mam z piciem wody... ale nikt nie powiedzial, ze bedzie lekko!

Stary 2010-03-10, 07:46   #450
RedSpinka
Przyczajenie

GG do RedSpinka

Witajcie!!
Ja w poniedziałek zaczęłam wszystko było ok, ale wczoraj to zjadłam dwa posiłki + 2 miski lodów...
Od dzisiaj robię od nowa ONZ jestem po sałatce z warzyw. Mam nadzieje ze te lody już mnie nie będą korcić a jest ich jeszcze trochę w domu. Ja mieszkając w Polsce chodząc na fitness wieczorem to po kąpieli jeszcze lody w łóżku zjadałam to takie moje uzależnienie...
Teraz pije herbatkę miętowa bo coś mnie brzuszek boli...
Ćwiczyć będę dopiero wieczorem z moim Mężczyzna jak wróci z pracy, ale to aż po 19.
Pozdrawiam Trzymajcie się dziewczynki
RedSpinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości