|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Hej lasencje
![]() z przyjacielem mam trochę gorzej, od kiedy zaczęłam studiować to mieszkamy w innych miastach i widzimy się okazyjnie, nie wiem kiedy się teraz zobaczymy. nie mam pojęcia jak zacząć rozmowę, ehhh dziś znowu dopadła mnie choroba, poszłam na zajęcia na 8 i całe szczęście, że puścili nas po 10 bo nie wytrzymałabym do 11-12, przyjechałam i od tego czasu cały czas sobie leżę i się grzeję. z tego wszystkiego dziś jestem na jogurcie pitnym, i wodzie, nie mogę innych rzeczy przełknąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
O jej. No i co w tym takiego dziwnego jest. Stosowałam sie do wszystkich reguł tej diety. Wiem jakie są produkty, ale może któraś kiedyś też zjadła jakąś inną rybę. Nie wiedziałam czy to jest aż tak ważne jaka to ryba więc zapytałam. Czy komuś to przeszkadza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
bede_ witamy
![]() ![]() Xfionka myślę, że wklejanie zdjęć dobrego i zdrowego jedzonka to świetny pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idgi na pewno wszystko się ułoży, tylko zadziałaj w dobrą stronę. anbel_13 szybko jesteś po tych ćwiczonkach ![]() ![]() Mi najbardziej brakuje na Turbo : chleba, bananów, mleka. Oprócz tego uwielbiam płatki fitness, suszone owoce i słodycze (choć ostatnio specjalnie mnie do nich nie ciągnie) ![]()
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
WITAM PONOWNIE PIĘKNE PANIE
![]() Dawno mnie tutaj nie było, ofkors złamałam się i na diecie byłam tylko 2 dni, nawet nie pamiętam dlaczego przerwałam. Teraz moja motywacja jest bardzo duża i zacięłam się w sobie. Od dwóch miesięcy jestem w USA i po prostu jak patrzę na niektórych ludzi starasznie otyłych to robi mi sie niedobrze bo wiem że jak się nie wezmę za siebie to tak będę wyglądała. Na wp.pl weszłam na diety i tam mi obliczyli że powinnam schudną 30kg. Niestety o tyle przytyłam w ciąży. Mój synek ma teraz 16 miesięcy więc czas wziąć się za siebie. Wiem że z Wami mi się uda ![]() ![]() dziś zaczęłam dietę turbo... Dziewczyny napiszcie mi jakich mogę używać przypraw??? I co mogę pić?? Przeraża mnie fakt picia wody niegazowanej bo jej nienawidzę. Czy mogę pić herbatę ??bez kawy sie obędę jakoś ![]() MIŁO MI WAS WSZYSTKICH POWITAĆ!!!!! W JEDNOŚCI SIŁA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=red_chameleon;17745 915]bede_ witamy
![]() ![]() Marzę,żeby pozbyć się ok. 20 kilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
carmella_kinia nam też jest miło, że do nas dołączyłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Andziusiaech w rozpisce jest napisane jakie rybki można jeść. To czy zjesz dodatkowo coś innego to już Twój wybór ![]() ![]() idgi Ty znowu chora! Wypij sobie herbatkę z miodem ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- bede_ pisz o swoich efektach, wątpliwościach i wszystkim co Cię trapi. To nasze wzajemne wspieranie jest znaczące ![]() ![]() ![]()
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
bede_ , carmella_kinia witamy i witamy i życzymy sukcesów
![]() red_chameleon jesli chodzi o zamawianie 'z zagranicy', to mi wszystko jedno, bo jak może zauważyłaś nie mieszkam i tak w Polsce ;P W każdym razie póki co trzymam się z dala od nowych butów, za dużo ostatnio kupuję wszystkiego, trzeba zacząć oszczędzać ! ![]() idgi widzisz, mówiłam że to stres ![]() Kuruj się ! Może herbatka z malinami/jagodami ze słoiczka, jeśli takowe posiadasz? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Red_chameleon dzięki za odpowiedź
![]() Życzę wszystkim wytrwania na diecie i efektów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Xfionka red_chameleon
dziękuję za powitanie i powiem szczerze, że teraz czuję się niejako zobowiązana chudnąć, bo w końcu jest ktoś, kto będzie mnie bacznie obserwował ![]() ![]() ![]() ![]()
Dukan 2011 minus 10 kg ![]() 19.03.2012 powrót na Dukana ![]() do 10.12 minus 19 kg ![]() od 10.12 utrwalanie ( faza III ) Edytowane przez bede_ Czas edycji: 2010-03-09 o 15:16 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Przyczajenie
|
bede_ fajnie że jesteśmy dwie nowe postacie i w sumie razem zaczynamy....ty już masz za sobą 2 kg
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Jeśli @ to okres to ja też go mam
![]() Xfionka szczerze mówiąc nie zauważyłam, że mieszkasz za granicą. Hmm, jak jest w Szwecji? ![]() Andziusiaech Tobie też sukcesów w dietce ![]() bede_ ależ oczywiście, że będziesz bacznie obserwowana, więc lepiej nie grzesz! ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- carmella_kinia to chyba miało być do Xfionka, prawda? Ja także lubię butki, ale coś mi się wydaję, że Ona jeszcze bardziej ![]() ![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=carmella_kinia;1774 8188]bede_ fajnie że jesteśmy dwie nowe postacie i w sumie razem zaczynamy....ty już masz za sobą 2 kg
![]() dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Weź totalnie na luz, jak moja teściowa się dowiedziała że jestem na diecie to było jakiś czas temu ( byłam zupełnie na innej diecie), to oczywiście musiała skomentować przy wszystkich, że ona nie potrzebuje diet ze sama sobie daje rade i , że ona urodziła 4 dzieci i po żadnym nie ma problemów z rzuceniem......to jest dopiero podtrzymanie na duchu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Weź totalnie na luz, jak moja teściowa się dowiedziała że jestem na diecie to było jakiś czas temu ( byłam zupełnie na innej diecie), to oczywiście musiała skomentować przy wszystkich, że ona nie potrzebuje diet ze sama sobie daje rade i , że ona urodziła 4 dzieci i po żadnym nie ma problemów z rzuceniem......to jest dopiero podtrzymanie na duchu
![]() ![]() A jak Ci minął dzisiejszy dzień? Pierwszy raz jesteś na turbo? Ja na początku miałam problem z ułożeniem menu, przyłożyłam się dopiero, jak mi serek wiejski i tuńczyk obrzydły ![]() ![]()
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Nie udało mi się wczoraj ruszyć z II turą TURBO, bo mój mąż z okazji naszego święta zabrał mnie na romantyczną kolacje. Za to dziś jestem po 4posiłku - rybka z piekarnika. Mój mąż postanowił mnie wspierać i razem ze mną jest na dietce - on troszkę oszukuje, ale dzielnie dotrzymuje mi kroku
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Witam ONZowiczki... szukam rady dot. ONZ turbo... a widze, ze Wy tu juz macie spore doswiadczenie w temacie...
Mam dylemat.. czy przetworzone - a dokladniej - kiszone/marynowane ogorki i papryki, sa dozwolone? Jadacie takie rzeczy? I jeszcze jakiej wielkosci zjadacie porcje na Turbo.. ja dzis jestem po 4 posilkach i nie ma bata, zebym jeszcze dwa zmiescila ![]() porcja 2xWarzywa to dla Was jablko i mandarynka, czy cwierc jablka i pol mandarynki...? Wybaczcie takie banalne pytania, ale wole sie upewnic u doswiadczonych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
bede_ wiesz u mnie jest dopiero godzina 12.30....trzeba liczyć 6 godzin do tyłu polskiego czasu
![]() ![]() Pierwszy raz na tej diecie wiec nie wiem czy będzie działać.... misialinana.... co do przetworów nie mam zielonego pojęcia....a co do wielkości posiłków to nie możesz się przejadać....ja dzis jak miałam 2x 1 grupę zjadłam jedynie jabłko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
red_chameleon hah, a no Szwecja, Szwecja. Szczerze mówiąc wyjazd był trochę z przymusu, więc jakoś ciężko mi się do niej przekonać. Ale wiadomo, każda duża zmiana w życiu ma swoje plusy i minusy, a staram się zauważać te pierwsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bede_ zgadzam się, obserwacja całodobowa ;D zamontujemy Ci też w domu ukryte kamery i podsłuch, nasi ludzie są już w drodze ;P A tak serio, jak nagrzeszysz to po prostu się przyznaj, jesteśmy lepsze jak spowiedź ;P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
Dziekuje, _bede, za odpowiedz!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Xfionka będziesz się szwedzkiego uczyła? Pamiętam z Wyznań zakupoholiczki, jak Rebecka udawała, że umie fiński
![]() ![]() Dziewczyno! To jest coś cudownego, że wiesz co chcesz kiedyś robić ![]() ![]() ![]() A teraz uczysz się języka prywatnie czy publicznie? Ciekawi mnie jak to jest być wśród ludzi z różnych kultur. Wydaje się to niezwykłe. Cholera, tylko ten mój marny język. Wklejaj czasami załączniki z jakimiś fajnymi ciuszkami. Potrzebuję porad specjalistki ![]() ![]() O tak o swoich grzeszkach to po prostu kawa na ławę, w razie czego baty ![]() bede_ żadnych grzeszków nie mieć w tej dietce(i nie tylko tej) to rzadkość! Super i oby tak dalej ![]() No cóż, ja spadam do matmy, do mojej monotonii... ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- misialinana ja bym się takimi malutkimi porcjami nie najadła. Chyba powinnaś się cieszyć, to oznacza, że Twój żołądek nie jest tak rozciągnięty!
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Red_chameleon, no wlasnie moje porcje nie sa wcale tak male, bo jako bialkowy rozumialam np pol serka wiejskiego z polowa jajka, a nie 2 lyzki serka itp.. ale dzis nie dalam rady tyle zjesc... (zjadlam 5 posilkow zamiast 6...)A jak wygladaja Twoje porcje??
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-09 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
misialinana chyba się wystraszysz jak Ci napiszę
![]() No więc przykładowy dzień to: 1. jabłko+ pomarańcz 2. orzechy + orzechy (razem dwie garście) 3. ryba+ orzechy 4. serek wiejski + 8 migdałów 5. sałatka warzywna z 1 pomidorka (małego), kawałka ogórka, 2 liści sałaty 6. pół puszki tuńczyka + pomidor + troszkę majonezu light Na moim pierwszym Turbo często o 11 w nocy burczało mi w brzuchu. Od dwóch dni jestem w II fazie Turbo i mi nie burczy, może trochę się przyzwyczaiłam do posiłków o tych sześciu stałych porach. Jak sama widzisz potrafię wcinać równo ![]() ![]()
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Hej!
Tez chcialabym sie do Was dolaczyc...czytalam juz cos niecos o tej diecie na internecie i slyszalam, ze mozna ja stamtad sciagnac za darmo, ale jakos nie umiem znalezc linka...wiec narazie zaczelam sama silownie codziennie rano...czy ktoras z was moze mi pomoc i przeslac linka do sciagniecia tej diety czy tez przeslac mi ja mailem??? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- dzieki za szybka odp...diete juz mam na mailu...pojutrze dolaczam do Was ![]()
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
Ale Wam dobrze:P smacznie spicie a ja koncze jesc ostatni posilek, niestety powiinam go wszamac o 19 lecz przez synka o godzine mi sie opoznilo.
zjadlam nektarynke i dwie ogromne truskawki.....jak dla mnie pierwszy dzien diety jest sukcesem bo nie podjadalam nic miedzy posilkami i wypilam ponad poltorej litra wody( to akurat jest najwiekszy sukces bo wody niecierpie) Zycze spokojnych i slodkich snow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez carmella_kinia Czas edycji: 2010-03-10 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
misialinana zapomniałam dodać w2 ostatniej wiadomości, że serki wiejskie, które jem to te 3%- są mniejsze od tych zwykłych
![]() crmella_kinia truskawki mniam ![]() ![]() KLJ... witamy ![]()
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Dziekuje, Red, za szybka odpowiedz!
![]() ![]() Moje porcje sa zblizone do Twoich, ale musze je ciut zmiejszyc, bo nie daje rady utrzymac 6 posilkow (chyba przez to, ze odchudzam sie juz ponad miesiac i mi sie zaladek pewnie skurczyl ![]() Tez jem tylko 'serek wiejski light - 3%'... tego drugiego nigdy nie znosilam. Najciezej mam z piciem wody... ale nikt nie powiedzial, ze bedzie lekko!
![]() |
![]() |
#450 |
Przyczajenie
|
Witajcie!!
Ja w poniedziałek zaczęłam wszystko było ok, ale wczoraj to zjadłam dwa posiłki + 2 miski lodów... Od dzisiaj robię od nowa ONZ jestem po sałatce z warzyw. Mam nadzieje ze te lody już mnie nie będą korcić a jest ich jeszcze trochę w domu. Ja mieszkając w Polsce chodząc na fitness wieczorem to po kąpieli jeszcze lody w łóżku zjadałam to takie moje uzależnienie... ![]() Teraz pije herbatkę miętowa bo coś mnie brzuszek boli... Ćwiczyć będę dopiero wieczorem z moim Mężczyzna jak wróci z pracy, ale to aż po 19. Pozdrawiam Trzymajcie się dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.