Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 13:19   #421
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

wszystkie te zabawki i tak w rękach malutkich bejbików czesto kończą marnie a już nie wspomne że dzieci i tak najbardziej lubią bawić sie garnkami, butelkami i innymi dziwnymi rzeczami
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 13:22   #422
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

zgadza sie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:19   #423
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Suuuuuuper Kasieńko bardzo się ciesze że wszystko dobrze, dzidzia już wielka nie ma co
A masz jakieś zdjęcia z usg?
Witajcie miśki kochane
Ja dziś znowu w domu, wczoraj dzwoniłam do mojej gin. mówiłam jej że boli mnie podbrzusze i powiedziała że mam brać nospę i magnez i oszczędzać się. A wczoraj wieczorem tak mnie bolało podbrzusze że nie mogłam się ruszać i stwierdziłam że lepiej jak zostanę w domku. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.
Kochane dziś już pewnie nie napiszę, bo leże sobie i odpoczywam.
Bzuaki kochane!
Karolinko te nasze bable buszują tak bardzo po brzuszkach i wieczorem one bolą, bo sa po prostu tak skpane po całym dniu, poza tym ciężar dodatkowy robi swoje, nie martw się , mnie też boli codziennie. I leżę przynajmniej 2h dziennie. Dobrze, ze zostałaś w domku, nie będziesz się przemęczać.

Darusia przecudne to body heheheh ja widziałam na allegro czarne ze świetnymi napisami ale czarnego dziecku nie kupięa pokoik tez śliczniusi!!!

Ja się nażarłam dosłownie robiłam pizzę, jak ja ją uwielbiam teraz ide się położyć i sadełko zawiązać, wpadnę później, buziaczki

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:41   #424
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Wybacz pomylilam cie z Weronisia
No to się melduję

Byłam dziś i gina. Potwierdził ciążę. Na 100% nie jest pozamaciczna, jak to sobie wkręcałam.
USG wyszło cienko, bo to bardzo wczesna ciąża. Widoczne były dwie plamki, ale mam nadzieję, że nie oznacza to bliźniaków Poza tym wszystko wyglądało dobrze.

Dostałam progesteron (polska Luteina), który muszę brać dopochwowo 2x po 100mg.
Dodatkowo zapisał mi sporą dawkę magnezu oraz Centrum Materna.

No ten magnes to może się przyda. Ale zastanawiam się czy to nie za wcześnie na Maternę? Nie wiem czy zacząć ją brać już teraz?

No i podpowiedzcie mi jeszcze co z tym dopochwowym hormonkiem, jak to się ma do przytulania bo nie zapytałam lekarza. Bo skoro mam brać 2x dziennie, to muszę wziąć rano i wieczorem. O ile rano zagrożenia przytulankiem nie ma, bo TŻ skoro świt idzie do roboty, to za to wieczorem może być. Nie ma przeciwwskazań? Czy ktoś wie jak to się szybko rozpuszcza i wchłania?

Następna wizyta i USG za 2 tygodnie. Wtedy dokładniej się wypytam.
No i będzie już dokładnie widać, co tam mam albo ile mam
Mężowi jeszcze nic nie powiem. Może po następnej wizycie...

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-02-23 o 15:09
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:41   #425
Gosiaro
Wtajemniczenie

Darusiaaa masz świetne podejście do wychowania dziecka!
Ja też ostatnio tak sobie myślałam,ze nie można dać się zwariować.Nie przecież o to chodzi żeby dziecko miało full zabawek, tylko kochających rodziców.Zabawki zresztą zawsze dostaję się od rodziny, znajomych.
Ja to nawet ostatnio zastanawiałam się, czy warto kupować te wszystkie podgrzewacze i sterylizatory.Nie lepszy garnek z ciepła woda,a do sterylizacji nie wystarczy garnek do gotowania na parze?Musze to wszystko rozważyć, bo to drogie sprzęty a kasę lepiej wydać na coś faktycznie potrzebnego.
Śliczne to wasze łóżeczko, pościel i słodziutkie te rożki, a body to wogle rewelka!

Kasiu tak się cieszę , że wszystko dobrze!!!

No ja zaszalałam i kupiłam 2 butelki.Była promocja
W zabobony też nie wierzę.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 15:30   #426
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja za nie 12,99 zaplacilam takze nie moglam sie oprzec po prostu ale to dlatego ze mam szwagierke ktorej nie lubie ( ma polroczna core) i jak maly bedzie juz z nami ubiore go w to i damy jej takie zdjecie

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
No to się melduję

Byłam dziś i gina. Potwierdził ciążę. Na 100% nie jest pozamaciczna, jak to sobie wkręcałam.
USG wyszło cienko, bo to bardzo wczesna ciąża. Widoczne były dwie plamki, ale mam nadzieję, że nie oznacza to bliźniaków Poza tym wszystko wyglądało dobrze.

Dostałam progesteron (polska Luteina), który muszę brać dopochwowo 2x po 100mg.
Dodatkowo zapisał mi sporą dawkę magnezu oraz Centrum Materna.

No ten magnes to może się przyda. Ale zastanawiam się czy to nie za wcześnie na Maternę? Nie wiem czy zacząć ją brać już teraz?

No i podpowiedzcie mi jeszcze co z tym dopochwowym hormonkiem, jak to się ma do przytulania bo nie zapytałam lekarza. Bo skoro mam brać 2x dziennie, to muszę wziąć rano i wieczorem. O ile rano zagrożenia przytulankiem nie ma, bo TŻ skoro świt idzie do roboty, to za to wieczorem może być. Nie ma przeciwwskazań? Czy ktoś wie jak to się szybko rozpuszcza i wchłania?

Następna wizyta i USG za 2 tygodnie. Wtedy dokładniej się wypytam.
No i będzie już dokładnie widać, co tam mam albo ile mam
Mężowi jeszcze nic nie powiem. Może po następnej wizycie...
kochana jesli mowisz ze to takie cos jak luteina to ja bralam luteine cala ciaze prawie, odstawilam 2 tyg temu i nasza gin nie widziala przeciwskazan do "przytulania"
A.Camus
Stary 2010-02-23, 15:33   #427
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Weronisiu, chyba beda blizniaki

Zastanawiam sie dlaczego zapisal Ci materne za 60 euro?? Przeciez powinien Ci wlasciwie tylko powiedziec jakie wit potrzebujesz, czyli kwas foliowy i pozostawic do wyboru preparat ....
Ja kupilam wczoraj tabletki z kwasem foliowym - dawka dla ciezarnych za 3 euro

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2010-02-23 o 15:36
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 15:35   #428
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Weronisiu, chyba beda blizniaki
Ty wypluj te słowa!!!
Stary 2010-02-23, 15:41   #429
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Ty wypluj te słowa!!!
Tfu Tfu!

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
nie bede tlumaczyla czemu to moje ulubione body
i troche sie pochwale pokojem tz robil;p
Body swietne, a pokoj slodziusi
Stary 2010-02-23, 15:57   #430
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Tfu Tfu!
Grzeczna dziewczynka Ja tu ledwo pogodziłam się z myślą o ciąży, a ty mi tu o bliźniakach
Stary 2010-02-23, 16:08   #431
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Grzeczna dziewczynka Ja tu ledwo pogodziłam się z myślą o ciąży, a ty mi tu o bliźniakach
Ja tylko analizuje co lekarz zobaczyl
Ale Tobie zycze zeby bylo tak jak Ty chcesz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 16:40   #432
skorpionek19
Rozeznanie

Witam serdecznie ... Piszę na tym wątku pierwszy raz... aczkolwiek czytywałam go już wcześniej... chciałabym się z Wami podzielić swoją radością : robiłam teścik 2x i dwukrotnie wyszły dwie kreseczki jutro idę na pierwsze USG, żeby na 100 % potwierdzić czy ta malusia fasoleczka zadomowiła się Bardzo się boję,pozdrawiam serdecznie
skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:41   #433
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Ty wypluj te słowa!!!
Cytat:
Weronisia Cosmaaaa dobrze pisze, a co zrobisz jak będą bliźniaki? Przecież się nie pochlastasz. Pochlipiesz w poduszkę i przejdzie.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:11   #434
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie ... Piszę na tym wątku pierwszy raz... aczkolwiek czytywałam go już wcześniej... chciałabym się z Wami podzielić swoją radością : robiłam teścik 2x i dwukrotnie wyszły dwie kreseczki jutro idę na pierwsze USG, żeby na 100 % potwierdzić czy ta malusia fasoleczka zadomowiła się Bardzo się boję,pozdrawiam serdecznie

Witaj kochana!

Przede wszystkim gratuluje fasolinki!!!!!!!!!!!!! I mocno tzrymam kciuki zeby wszystko było ok!!!!!!!! Daj znać jak tam na usg!!!
Napsiz nam cos więcej o sobie

Weronisia 2 plamki hmmmmmmmmmmmm wiesz co, zgadzam sie z Cosma, mogą byc bliźniaki ale tez wypluwam
Ja brałam luteinke dopochwowo,i jeszcze duphaston doustnie, ale ja mialam zakaz przytulanek z powodu polipa. Tera juz jest ok, ale i tak sie wstrzymujemy, bo sie zwyczajnie boję zeby znowu się nic nie przypętało!!! Trzymam za Ciebie też kochana żeby wszystko było dobrze A co do witamin, to jak Ci kazał, to bierz, ja jeszcze musze magnez i potas brać, ale to ze względu na serduszko telepiące

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-23, 17:25   #435
monia9980
Raczkowanie

Talking Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
wszystkie te zabawki i tak w rękach malutkich bejbików czesto kończą marnie a już nie wspomne że dzieci i tak najbardziej lubią bawić sie garnkami, butelkami i innymi dziwnymi rzeczami
masz racje! moja cora jak zabkowala to najlepiej lubila gryzc butelke plastykowa po oranzadzie a nie zimne gryzaki
co do kaski po urodzeniu,ja mysle ze raczej i na dodatek z tyt urodzenia i na becikowe sie zalapie.ja nie pracuje tylko maz,wiec moze sie uda.
a co tych przeslicznych ubranek....ja juz dostaje fiola jak siedze na all..,mam szczescie bo po corci mam mnostwo pochowanych,i wozek,lozeczko,ubranek mnostwo.nowe napewno dokupie ale raczej szalec nie bede ,male i tak moment wyrosnie.zreszta moja mamuska juz szaleje,drugi wnusio,a ona tak daleko(,mieszka niemczech.)a tak od zera wsio kupowac to losie....studnia bez dna!

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:31   #436
skorpionek19
Rozeznanie

Coś więcej.. hmm.. mam 28 lat (rocznikiem 29), moja rodzinka jest już 3-osobowa, ja, mąż i nasze oczko w głowie - 4,5 letnia córeczka Wikulka.. teraz bardzo chcielibyśmy chłopczyka, no ale najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa.. Córeczka też bardzo chciałaby mieć braciszka...
Stary 2010-02-23, 17:34   #437
monia9980
Raczkowanie

Cytat:
Coś więcej.. hmm.. mam 28 lat (rocznikiem 29), moja rodzinka jest już 3-osobowa, ja, mąż i nasze oczko w głowie - 4,5 letnia córeczka Wikulka.. teraz bardzo chcielibyśmy chłopczyka, no ale najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa.. Córeczka też bardzo chciałaby mieć braciszka...
heja witam
moja corcia tez woli braciszka gdyz jak uznala "dziewczynki bardzio bjoja"

Stary 2010-02-23, 17:41   #438
Kasia_Dublin
Zadomowienie

O matuchno co za dzien!!!

Skorpionek witam i serdecznie gratuluje!!! Pisz do nas kochana, im nas wiecej tym weselej

Dziewczynki ja padam na twarz. Dopiero teraz skonczylam prace, nawet nie mialam czasu isc do toalety . Szkoda bo wogole w ciagu dnia was nie czytam a potem tylko nadrabiam i znowu praca, eh... . Mam nadzieje ze w koncu ta praca zelzeje bo szczerze to az mnie bola plecy i ramiona i czuje jaka jestem spieta.

Weronisia te 2 plamki to bardzo zastanawiajace sa... To by byla niespodzianka, tylko przypadkiem sie potem nie zalamoj!!! Bierz co bozia daje, na starosc bedzie wam duuuzo weselej z piekna gromadka doroslych dzieci i wnukow!!!!

Kochane ja uciekam do domku. Oczywiscie zaraz do was zajrze jak dojde ale pewnie tez szybciutko zapadne w drzemke... Sciskam was mocno

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:41   #439
skorpionek19
Rozeznanie

Monia - No to widzę, ze mamy to samo zadanie do zrealizowania

Edytowane przez skorpionek19
Czas edycji: 2010-02-23 o 17:43
Stary 2010-02-23, 17:44   #440
monia9980
Raczkowanie

Talking Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
heja witam
moja corcia tez woli braciszka gdyz jak uznala "dziewczynki bardzio bjoja"

No to widzę, ze mamy to samo zadanie do zrealizowania
tak,ciekawe jak nam sie uda,moj maz pewnie tez by wolal syna jakos po rowno glosow by bylo w domku

Stary 2010-02-23, 18:06   #441
skorpionek19
Rozeznanie

Monia, u nas chyba wszyscy chcielibyśmy chłopca... no mąż przede wszystkim, prawdziwy ojciec hehe..

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Dziękuję Wam wszystkie moje kochane za ciepłe przywitanie... jak jutro wrócę z USG to oczywiście napiszę co i jak... bardzo się denerwuję, mam nadzieję, że lekarz jutro potwierdzi, ze jest fasolka, która się dobrze rozwija ...
Stary 2010-02-23, 18:54   #442
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wrocilam z zakupow , matkooo ile tego a jeszcze dostalam wiazany rozek i inne *******ki, ogolnie caly worek taki niebieski jak do kosza duzy przywiozlam ciuszkow a zaplacilam 170 zł.

lece z mama obejrzec, jejku ale sie ciesze

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Darusiaaa masz świetne podejście do wychowania dziecka!
Ja też ostatnio tak sobie myślałam,ze nie można dać się zwariować.Nie przecież o to chodzi żeby dziecko miało full zabawek, tylko kochających rodziców.Zabawki zresztą zawsze dostaję się od rodziny, znajomych.
Ja to nawet ostatnio zastanawiałam się, czy warto kupować te wszystkie podgrzewacze i sterylizatory.Nie lepszy garnek z ciepła woda,a do sterylizacji nie wystarczy garnek do gotowania na parze?Musze to wszystko rozważyć, bo to drogie sprzęty a kasę lepiej wydać na coś faktycznie potrzebnego.
Śliczne to wasze łóżeczko, pościel i słodziutkie te rożki, a body to wogle rewelka!

Kasiu tak się cieszę , że wszystko dobrze!!!

No ja zaszalałam i kupiłam 2 butelki.Była promocja
W zabobony też nie wierzę.
ja nie mam ani sterylizatora ani podgrzewacza i nie zamierzam kupowac .....

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
trzymam kciuki
A.Camus
Stary 2010-02-23, 19:02   #443
Weronisia
Zakorzenienie

Wink Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Weronisia Cosmaaaa dobrze pisze, a co zrobisz jak będą bliźniaki? Przecież się nie pochlastasz. Pochlipiesz w poduszkę i przejdzie.
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Weronisia 2 plamki hmmmmmmmmmmmm wiesz co, zgadzam sie z Cosma, mogą byc bliźniaki ale tez wypluwam
Ja brałam luteinke dopochwowo,i jeszcze duphaston doustnie, ale ja mialam zakaz przytulanek z powodu polipa. Tera juz jest ok, ale i tak sie wstrzymujemy, bo sie zwyczajnie boję zeby znowu się nic nie przypętało!!! Trzymam za Ciebie też kochana żeby wszystko było dobrze A co do witamin, to jak Ci kazał, to bierz, ja jeszcze musze magnez i potas brać, ale to ze względu na serduszko telepiące
Cytat:
Weronisia te 2 plamki to bardzo zastanawiajace sa... To by byla niespodzianka, tylko przypadkiem sie potem nie zalamoj!!! Bierz co bozia daje, na starosc bedzie wam duuuzo weselej z piekna gromadka doroslych dzieci i wnukow!!!!
Nieee... no teraz to dopiero mam stresa.... A tak się uspokoiłam na wieść, że wszystko u mnie OK.
Czytałam, że nieraz ta druga plamka znika, wchłania się, albo ta większa wchłania tą mniejszą... jeju u mnie była mała i duża
Mąż się chyba wyprowadzi. Ja nie wiem jak on zareaguje na wieść o ciąży, a co dopiero o bliźniaczej! Chyba będę udawać, że nic nie wiedziałam

No cóż, na następną wizytę u gina przewiduję wysokie ciśnienie.
Normalnie mam bardzo niskie w granicach 80/50, a dziś u lekarza miałam 134/95 !!! To co będzie za 2 tygodnie?
A może przez to ciśnienie on mi zapisał magnez...

Tak czy siak wzięłam wszystko jak mi kazał. Będę o siebie dbać, a czas pokaże, co tam mam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 19:14   #444
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dostalam chyba z 8 par niedrapek i taka kolderke do wozka i w ogole duuuzo rzeczy dstalam i nie placilam....
jak podladuje baterie to jesli chcecie wkleje wam..

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Nieee... no teraz to dopiero mam stresa.... A tak się uspokoiłam na wieść, że wszystko u mnie OK.
Czytałam, że nieraz ta druga plamka znika, wchłania się, albo ta większa wchłania tą mniejszą... jeju u mnie była mała i duża
Mąż się chyba wyprowadzi. Ja nie wiem jak on zareaguje na wieść o ciąży, a co dopiero o bliźniaczej! Chyba będę udawać, że nic nie wiedziałam

No cóż, na następną wizytę u gina przewiduję wysokie ciśnienie.
Normalnie mam bardzo niskie w granicach 80/50, a dziś u lekarza miałam 134/95 !!! To co będzie za 2 tygodnie?
A może przez to ciśnienie on mi zapisał magnez...

Tak czy siak wzięłam wszystko jak mi kazał. Będę o siebie dbać, a czas pokaże, co tam mam
laska znowu sama wkręcasz sobie jazdy i siejesz panike!!!
Chyba najwazniejsze ze wszystko jest dobrze prawda? zwlaszcza ze mowilas ze mialas problemy !!!
glupia babo ty!!! nawet jak tych plamek byloby 12 czy 20 to sie cieszyc powinnas ze jest wszystko dobrze prawda? nooo i bez paniki kochaniutka!!!
A.Camus
Stary 2010-02-23, 19:45   #445
Kasia_Dublin
Zadomowienie

No to jestem . Zrobilam zakupy (oczywiscie polowa to slodkosci , pyszne ciasto rabarbarowe dla mnie, brownies dla tz-a i lody dla nas obojga ).

Skorpionka trzymam kciuki za jutro . Na pewno wszystko bedzie dobrze. A ile mniej wiecej masz tygodni, kiedy byla ostatnia @?

Weronisia skarbie nie panikuj . Teraz juz nic nie zrobisz, pozostaje czekac W SPOKOJU . Trzymam kciuki za ciebie rowniez

Darisua no u ciebie najwyzsza pora zeby sobie ubranka, posciele i lozeczka skladac do kupy... Nim sie obejrzysz bedzie was trzy. Czas leci jak szalony.

Ja pewnie zaraz odplyne tak mi sie oczki kleja

Stary 2010-02-23, 19:49   #446
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to jestem . Zrobilam zakupy (oczywiscie polowa to slodkosci , pyszne ciasto rabarbarowe dla mnie, brownies dla tz-a i lody dla nas obojga ).

Skorpionka trzymam kciuki za jutro . Na pewno wszystko bedzie dobrze. A ile mniej wiecej masz tygodni, kiedy byla ostatnia @?

Weronisia skarbie nie panikuj . Teraz juz nic nie zrobisz, pozostaje czekac W SPOKOJU . Trzymam kciuki za ciebie rowniez

Darisua no u ciebie najwyzsza pora zeby sobie ubranka, posciele i lozeczka skladac do kupy... Nim sie obejrzysz bedzie was trzy. Czas leci jak szalony.

Ja pewnie zaraz odplyne tak mi sie oczki kleja
ja juz mam 3 szafy ubranek a dzisiaj pojechalysmy tylko po cos przy wyjsciu ze szpitala i tak dalej ale te rzeczy piĘĘĘĘĘkne powklejam wam jesli chcecie jak zrobie zdjecia
A.Camus
Stary 2010-02-23, 20:07   #447
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

Skorpionku a możesz nam jeszcze powiedziec jak masz na imię?
My tez chcemy synusia i 2 razy już lekarz stwierdził, ze to chłopak,ale na połówkowym 4D dopiero będzie dokąldnie widać. Córa siostrzyczkę,ale to takie gadanie, z bo braciszka będzie tak samo kochała

Weronisiu nic sie nie martw kochanie, bedzie dobrze, moze USG ześwirowało i już, z resztą tak jak mówią dziewczynki, byleby było (były)zdrowe!!!

Darusia dawaj zdjęcia im więcej tym lepiej

Kasiu my obie z tym spaniem tak mamy, ja po obiedzie 3h spałam i o dziwo w nocy tez teraz śpię tylko na siku wstaję czasem ręka rwie,ale też zasypiam, oby tak dalej

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-23, 20:10   #448
Weronisia
Zakorzenienie

Red face Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
glupia babo ty!!! nawet jak tych plamek byloby 12 czy 20 to sie cieszyc powinnas ze jest wszystko dobrze prawda? nooo i bez paniki kochaniutka!!!
12 czy 20???? Troche sie rozpędziłaś

Macie rację kobietki - najważniejsze, żeby było zdrowe, bez względu na ilość
Stary 2010-02-23, 20:19   #449
Darusiaaaa
Zakorzenienie

bo jak czytam jaka to rozpacz 2 plamki nawet nie wiedzac co to dokladnie to mnie wrrr... ciesz sie babulcu!!!
sama nam kochaniutka mowilas ze mialas problemy i nie chcesz tego przezywac, uslyszalas ze jest wszystko OK i to najwazniejsze!! Tym sie trzeba cieszyc!!! A ja i moj Kacperek gratulujemy bardzo jednej plamki i tej obok tez bedziemy miec najwyzej wiecej wizazowych kolegow

a teraz wklejam zdjecia, pominelam te co sa jednokolorowe
A.Camus
Stary 2010-02-23, 20:33   #450
Kasia_Dublin
Zadomowienie

A ja wam tylko wklejam fragment serialu komediowego ktory przed chwila lecial. Usmialam sie na calego

http://www.youtube.com/watch?v=ApDvj6WqYOw

Darusia ciuszki sa sliczne!!! Znowu sie nie moge doczekac mojej dzidzi a to jeszccze pol roku!!!

Edytowane przez Kasia_Dublin
Czas edycji: 2010-02-23 o 20:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości