|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
No ja mam to samo. Dzis spedzilam z nim poltora godziny na placu zabaw w Genewie. Tak piz.dzilo, ze myslalam, ze tam zamarzne, temu oczywiscie goraca bo caly czas w ruchu. Jak przyszlo do powrotu do domu, to oczywiscie taka scene mi odstawil, ze tylko super nianie wolac.
Porazka. ![]() Nie wiem co sie z nim dzieje. Czyzby to przedwczesny atak slawetnego "buntu dwulatka" ????
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w majtach to wiadomo ![]() ![]() w kazdym razie zestaw majteczek dla chlopczyka prezentowal sie cudnie, ale jakoś nie kliknelabym ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
jak patrzę na all
to 3-4 zł za nowe angielskie majteczki dla smyków to chyba nie majątek chyba że używki majtasów, to były jakieś wyjątkowe, w stylu jakichś tam Tomków, Noddiego czy innych fanklubowych gadżetów ![]() Aniś w domu to w domu, gorzej jak mi się Miki słania w kałuże, i ryczy jak syrena, gile po pas i potoki łez i to spojrzenie staruszkowatych przechodniów, co też ta matka chce od malutkiego smyka
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-06 o 22:35 |
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poulette, wspolczuje kochana.. ale juz prawie koniec Aniu, tak te majteczki to byly wlasnie w jakies spidermany, peppy, sezamki, snoopie itp, nie powiem ładne, ale zniesmaczyło mnie słowo "uzywka"
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maly mial straszny ubaw.... szkoda tylko, ze tz mu nie chce kupic takiego (mamy malo miejsca)Poulette jak najbardziesz masz prawo do lenistwa i nawet humorow... masz dziecko..prace.. meza no i w ciazy jestes.... w ogole powinnas sie na kanapie polozyc a mezowi paluszkiem tylko pokazywac co ma robic
|
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No nic, grunt, ze sie choc dzis wyspalam, poza tym dzis ide do kina. Oby do 17.00 I'm happy ! |
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() Dzisiaj pobudka 6.15, ale wytrzymalam w lozku do 8.30 TZ wstal po 7mej, zrobil mlodemu flache, przebral go z kasztana i sie z nim pobawil chwile hmm a dzien kobiet przeciez jutro ![]() ![]() ![]() ![]() zazyczylam sobie bukiet z tulipanow ciekawe czy dostane
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania nie mam nic takiego ale jak bys chciala moge pogadac z mama ona teraz przyjezdza to by prezywiozla
Mam takie dziewczece
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze na wiosne zaczne Piotrkowi zakladac majtasy
poki co ma pampek, bodziak i rajtki
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam zamiar lile oduczac noszenia pieluchy...
Mam narazie w zapasie wlasnie 7pac majtek
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie dzisiaj podniosl raban, bo cos siknal tak dziwnie ze poszlo poza pieluszke, oszczedzilo body, za to polal pizamke, jak sie zaczal awanturowac, trzymac za krok, ze mokro, ze on tego nie chce itd
no ale odstawiam to do poznej wiosny, jak bedzie cieplo, narazie za duzo ubran na sobie ma
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Leonko dziekuję za propozycję, ale jeszcze nie wiem jaki rozmiar wziąć dla swojego tłuścioszka
czy 2-3 latka czy 3-4 latka musze kupić z jedną parę stacjonarnie na test, żeby poznać wymiary majtasów na takie ciałko; ) na razie odzwyczajanie to lipa, w takim stanie ubierania, pampek, bodziak, spodenki lub rajtuzki
|
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
moge ci tylko powiedziec ze te na 98 , 2-3 lata mi sie wydaja malutkie
takie naprawde malutkie |
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ty coś pisałaś,że żałujesz że od razu nie wybrałaś fotelika recaro young sport ?
znalazłam info,że w nim się zagłówek podnosi ale wysokość oparcia to tylko w granicach 56-65cm. czyli dokładnie tyle samo co twój concord trimax,który po prostu ma na stałe 65cm. możliwe to ? sądziłam,że w recaro można liczyć na jeszcze wyższe oparcie zainteresowałam się bo widzę używany na all,ale w takim wypadku czy jest sens dopłacać te 200-300 zł ?
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Witam neidzielnie baby!
Jowisz jak ryba wyszla? Ja zaczelam grac w mafie na facebooku, wciagajace
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
ja się też witam
jowiszku liczyłam że cię zastanę na gg piszę właśnie z facetką od ekspresu na gg bo on najwyraźniej nie działa tak jak ma działać i zaraz mnie jasny szlag trafi |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
tak Jowiszku myślałam o recaro ostatnio
ale to juz po ptakach chyba że dla innego bobasa ![]() no ale jak on ma wysokość oparcia 65, plus zagłówek to i tak o wiele lepiej niż Concord ogólnie moje zdanie na ten temat to tak, najpierw nosidełko to wiadomo, a potem jak najwyzszy fotelik 9-18 kg, a potem przesiadka w przypinany pasami samochodowymi 15-36 kg, |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
hej ludzie gdzie się podziewacie
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam PILNE pytanie do Małej
czy nie wnerwia cię to,że w tym recaro tak bardzo jest zabudowany ten zagłówek ? czy Maję nie denerwuje,że nic po bokach nie widzi? i czy jak siedzicie obok siebie to ona musi się pewnie dobrze wychylić żeby na ciebie spojrzeć ?????? |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko nerwy mnie zżerają i myślałam że chociaż sobie poczytam |
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porównałam recaro z fotelikiem do 25kg (takim jak np. coneco zenith) ten drugi właściwie różni się od mojego do 18kg tylko tym zagłówkiem, w sumie może z 10cm wyższy. tak więc wymiana byłaby bez sensu. Recaro: 65cm to maks. wys. zagłówka kiedy używamy pasów pięciopunktowych. kiedy je usuniemy zagłówek można naprawdę wysoko podnieść, nie wiem na ile ale wysoko ![]() chyba się na niego zdecyduję, tylko mnie martwi to co pisałam o tym zabudowanym zagłówku. dumam czy Iga się do tego przyzwyczai. |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=946717974
Jowiszku napisałam do babki z tej aukcji, napisała że oparcie max z zagłówkiem to 65 cm, i że to wystarcza dla dziecka 10 letniego ![]() Kristi może instukcję obsługi potrzebujesz do tego ekspresu, bo nie wiem czy to na wyczucie chcesz kawę robić
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
niech Mała napisze co i jak i bedzie wiadomo
ale na moj gust to jest wyżej tak z 80 cm przy foteliku dla najstarszego dziecka ![]() może ta allegrowiczka niekumata zbytnio http://www.abcdziecko.pl/products/252/p/1332 powiem tak Mikiego fotelik Concord (postawiony w samochodzie) ma taką wysokość oparcia jak samochodowy fotel bez zagłówka ja kupiłam go żeby był ewentualnie przejściowy dążąc do fotelika 15-36 kg, albo już do końca jesli bedzie się dobrze spisywał
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta babka może nie wypinała wcale tych pasów
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz robialas tego lososia? wyszedl?
Mlody padl mi teraz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

) podobny pojazd w Leclerku