|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#422 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
alkamor i jak Ci na diecie?
ja byłam do 9.30 potem zeżarłam kawałek ciasta ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
narazie się trzymam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukałąm wczoraj ćwiczeń na you tube ale nie znalazłam i postanowiłam zainwestować w to. Ciekawe czy skończy tak jak steper ![]() edit. aha link mi *** no trudno. Opiszę słownie: 5 płyt DVD, filmy instruktażowe: 1. aerobic dance 2. aerobic stretch 3. aerobic tbc 4. aerolates 5. aeroboks (to to moze sobie daruje) edit 2. ja sie meczylam z opisem slownym a to na allegro jest
Live long and prosper Edytowane przez anya_krk Czas edycji: 2010-03-15 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ja tam w takie cuda nie inwestuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- tzn w moim przypadku nie ma sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
ja póki co jestem dobrej myśli...
#428 |
Zakorzenienie
|
no tak..wiosna powoduje nadmierny optymizm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Nie nadrabiam
![]() Moze wieczorem podczytam cos, ale teraz nie ma szans. U nas leje juz 4 dni, ludziom domy pozalewalo, moj maz zostal ratowac piwnice, pracy mam duzo. Wklejam kilka zdjec z urodzin Julinki oraz kilka z sesji 'po'. W tutu (spodniczka dla balerinki), ktore kupilam od wizazanki leleth ![]() Wiem, ze nieladnie tak wpasc i o sobie, ale co ja wam zrobie - taka mnie musicie kochac ![]() A tak serio, to postaram sie nadrobic... |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
spice - my i tak Cię kochamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widze w podpisie dieta - jakas konkretna? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
no toś dowaliła teraz
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#433 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drugi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
pisałam wczoraj
![]() Cytat:
![]() ![]() bylam w sklepie i zakupiłam na jutro prowiant..w sensie owoce i warzywa...lubię ten drugi dzień bo uwielbiam owoce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3. skomplikowana ta twoja dieta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
jaki protest
![]() wcale nie jest skomplikowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Spice ale Julcia słodka jak laleczka, a Ty jak się cudownie prezentujesz? Ty chyba nas oszukujesz z tą wagą, bo wyglądasz na max 50 kg
![]()
#438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ogole na wiosne sie ukobiecam na nowo, koniec ciazowej mnie. Zanim zajde znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
spice - pytałam jaki protest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja żadnych takich namiotów nie robiłam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Julinka z wydymanymi usteczkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joanna dla Filipka za chodzenie ![]() ![]() ![]() monix wez sie w garsc ![]() ![]() ![]() Nam żadnych podkładów nie dawali ![]() ![]() ![]() Anya fajne te płytki dla wszytskich odchudzających się ![]()
#442 |
Wtajemniczenie
|
Joasia no to masz teraz uciekające dziecko
![]() no mów chop moze sie udał test i pójdziesz na rozmowę ![]() Anya pamietaj, że przez sport do kalectwa. Najbezpieczniej jest na kanapie ![]() Spice no skoro musimy, to kochamy ![]() ![]() Ja tez chce takie butki dla Oli! A po co Ci dieta sucharze jeden? W tej kiecce co ją masz na zdjęciach wyglądasz jak suchotnica ![]() U nas na każdej sali były koszyki z podkładami i czystymi koszulami. Przynajmniej to zrobili po ludzku.... Ja bym dała się pochlastać za taki podkład! Ostatnio przez przypadek odkryty. Edytowane przez Tun1a Czas edycji: 2010-03-15 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nikt nas na sali "nie oglądał" na oglądanie szło się do pokoiku i tam się właziło na fotelik nogi rozdziawiało i pan doktorek bądź położna zaglądali sobie takie to było badanie co zresztą badać jak "wszystko na wierzchu" po porodzie ![]() nam dawali podkłady z ligniny i kazali majtaski ubierać na to ![]() ale ja za rada alkamor kupiłam sobie podkładziki na łóżko i leżałam z goła pupą a jak chciałam wyjść to myk majtaski iw drogę ![]() puder mam Loreal'a ale jestem zachwycona-zakochana tą ZIEMIĄ egipską co Wam kiedyś pokazywałam ![]() jest cudna i "wszystko schowa" ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Spice normalnie Ci się ta Julinka udała na maksa Ty powinnaś cała "drużynę" takich Julinek mieć ![]() bo takie radosne-wesołe dzieci toż to sama słodycz no i śpi całe noce i je ładnie - tylko "11nastke sobie walnąć takich" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w Polsce bardzo lubilam Max Factor taki w buteleczce ale piankowy, nie pamietam jak sie nazywal, w kazdym razie tu go nie ma. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Mały śpi, a ja zrobiłam twarożek na słodko i sobie podjadam, kurcze tylko żeby dla męża zostało
![]() Spice ![]() ![]() A Julcia ![]()
#446 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() lignina ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
nie nie nie
nic się nie przylepiało ja nie wiem jak to się nazywa- chyba lignina dla mnie wyglądałao trochę jak bibuła karbowana niby było "twarde" ale sprawdzało się extra- bynajmniej na moim przypadku ![]() a na "fotelik" też myślałam, że się nie wczołgam ale tam w pokoiku był podeścik taki i trochę taki inny fotelik pod tyłkiem prawie nic nie było ![]() sama byłam w szoku jak łatwo tam wlazłam (osobiście tylko raz bo potem był weekend i już nie było lekarzy tylko dyżurujący a ja w poniedziałek rano już do domku poszłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde ja na diecie a tu w piątek mam tort do zrobienia ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- gabi - no to lignina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
mi zagladali na lozku moim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.