|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary VIII
Comberta, ja się pytam o tego synka, bo u nas dyskusja była na wątku mamusiowym dotycząca właśnie tego, że często mężczyźni chcą synka
![]() Gusiu, ciągle chcemy Roana Marite, ten najbardziej nam pasuje Marcelko, czujesz już, że niedługo będziecie w trójkę? Szczególnie jak patrzysz na te rozłożone rzeczy? Bo dla mnie to wielka abstrakcja Kochane, kupiłam wózek |
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Pomi gratuluje wozeczka!!!!Fajnie ze udało Ci sie aukcje wygrac
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 20:24 |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
No to szkoda Kasiu ze z wozeczkiem nie wyszło najwyzej bedziecie w Pl musieli kupic i wtedy obejrzysz sobie wszystko ładnie i dokladnie
Kasiu a kiedy teraz idziesz do lekarza i kiedy usg?Moze juz plec poznacie...nie wiem czemu ale ja obstawiam u Ciebie chłopca choc u Pomi obstawialam dziewczynke i nie trafiłam ![]() Pomi pokaz wózeczek
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2010-04-08 o 21:31 |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
w piękny wieczór u nas jest 16 stopni szoook Kachulko co u Ciebie jak Mateuszek Kasiarku cóż trzeba szukać innego macie czas lepiej dobrze wybrać, a teraz relaks ja obstawiam chłopcaPomi super że wózek zakupiony Marzena a Ty planowałaś dwójkę dzieciaczków czy tak się "zapomnieliście" Gusia małe dziecko mały problem duże dziecko też problem. Człowiek od początku wybiera szuka próbuje normalny szok, trzymam kciuki żeby wyszło po waszemu Kinia jak po urodzinkach Dla wszystkich miłego wieczorku
Edytowane przez agusieczek Czas edycji: 2010-04-08 o 22:10 |
|
|
|
|
#428 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko ja jeszcze nie odczuwam tego
ale podejrzewam, że jak złozymy łózeczko i zamontujemy karuzele to poczuję ![]() Pochwal się wóziem My jednak naszego nie złożyliśmy, poczekamy hihi Kasiasiar za połówkowe USG
|
||||||||||||||||||||
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() k iedy to mineło????Cytat:
A no i Agus obiecana fotka na pierwszym Matik z kuzynka a na drugim jaki juz jestem duzy i sie w rozku nie mieszcze (nie patrzcie na balagan w szafie ale wlasnie bylam w trakcie pakowania za malych ciuszkow w kartony)
|
|
|
#431 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kachulko różnica FEST
![]() Kasiasiar ja to juz nie wiem jakie mialam przeczucie hihi
|
||||||||||||||||||||
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#433 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, teraz co 2 tyg. 18/04 i 27/04, potem ginka na urlopie :/
Ide sie szykowac i jade z siusiami... Potem zakupy na obiad. Cos czuje po kosciach, ze mnie dzis zdenerują :/
|
||||||||||||||||||||
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, jaki Mati już duży jest
, rośnie jak na drożdżachKasiasiarku, ja jakoś nie mam przeczuć, co do płci Skrzacika , trzymam mocno kciuki za usg Pomidorko, pokaż wózek ![]() miłego dnia Kochane |
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Dzis rano wstałam i jakos tak fajnie sie poczułam wypoczeta i takie powietrze wiosenne mi do domu wlecialo jak okna otworzyłam,az miło A ja cos czuje ze dzis bede miala dobry dzien Kasiu mowisz oczka po mamusi,no moze i tak bo mam niebieskie ale tata tez ma nebieskie i wszyscy mowia ze Mateusz to klon ojca wiec milo slyszec ze cos ma po mamusi A w ogole ostatnio tak mnie wzieło i mowie do tz jak to jest jak sie ciagle slyszy ze maly podobny do niego ze musi to byc fajne uczucie bo mi nikt jeszcze nie powiedzial ze maly do mnie podobny a tak bym chciala kiedys to usłyszec ![]() Fajnie miec takiego malego swojego klona ![]() Nikitko gdzieś nam znikła ostatnio?
|
|
#436 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitka zapracowana
Kachulko, to fakt wykapany tatuś ale jak podrośnie a nóż jakaś podobizna do mamuni się pojawi choćby w charaterze
|
||||||||||||||||||||
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 20:25 |
|
|
|
|
#438 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, ale może faktycznie wszystko było w normie
A mierzyć mierzyla brzuszek/główke/kość udową? Serduszko już mogła dac ci te 10s posluchać i zmierzyć tętno, dużego opóźnienia by przez to nie było... A ten prywatny lekarz co byliśmy u niego ostatnio, może tam skoczcie?
|
||||||||||||||||||||
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to sie smieje ze moze nastepne dziecko bedzie do mnie podobne Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiu to faktycznie eksprespwe to usg tez bym była nie zadowolona Ale napewno by powiedziala jakby cos było nie tak a termin nastepnego usg porazka!! Masz racje ja tez bym tak zrobila i poszla w Pl na usg i jeszcze bym sobie plytke kazala nagrac bo to swietna pamiatka,ja do dzis czasami jak mnie wezmie na wspomnienia wrzucam plytke i ogladam Matika jak jeszcze był w brzuszku Kasiu a jak z Twoim zwolnieniem?Bedziesz mogła jechac do Pl na dluzej czy znowu Ci wypisali tylko na 2 tyg Marcelka a Ty jak sie czujesz?Godzina " O" sie zbliza ![]()
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar w szoku jestem jakie mialas usg
u mnie sprawdzili dokladnie.... raz nie mogli wszystkiego zbadac przez ulozenie malej to kazali isc na lunch i wrocic za godzine i dalej nie widzieli wszystkiego to umowili mnie na za tydzien......... Przeciez to wazne usg, mogliby poswiecic Wam troche czasu ![]() a z wozeczkiem w takim razie zostajecie przy X-Landerze? z przeczuciem mi sie zmienilo teraz na dziewczynke ![]() Pomi gratuluje wygranej bryki Kachulko ale duzy Twoj synek juz u nas pogoda boska wczoraj bylismy ze 2.5h poza domem- dobrze, ze juz wrocilismy bo mala obudzila sie na jedzonko dzis rano bylismy u lekarza, bo mialam 3 pytania a pozniej w parku. tylko weszlismy do domu to placz, ze juz nic wozeczkiem nie telepie
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asienko to widze ze malutka juz pierwsze spacerki zaliczyła-fajnie i jeszcze jak pogoda dopisuje to nic tylko spacerowac Ja jak wrocilam ze spaceru tak tylko malego rozebralam z kurtki i czapki a ten dalej spi juz 3h,musze go zaraz budzic bo karmienie przespi spioch moj maly
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko Hania ma juz 9 spacerkow za soba
zaraz znowu ja na dwor wysle, M idzie do Tesco to niech ja wezmie. Dzisiaj jest taka marudna, ze szok. A ja na nic nie mam czasu, nie mam od samego rana jak pokarmu sciagnac, bo ciagle musze ja trzymac, bujac itd![]() Fajnie, ze Twoj Mati po spacerku spi........ moja sie wycwanila i tylko do domu sie wejdzie to placze a na dworze spi
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia spóźnione, ale w pełni szczere życzenia
czesc dziewczyny ja rzeczywiście troche zaprcowana jestem , jakoś tak mnie wciągneła ta praca i dobrze mi tam jest. mam fajnego szefa i wogule super zespół podczytuje czasem wątek, ale na napisanie już sił brak ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar tak pamietam- raz dziennie
ale dobre i to
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
witam was dziewczyny!
umnie jakos powolutku mozna powiedziec!aly czas w sumie cos sie dzieje dzisiaj mam jeszcze dola do w polsce umarl (tak mwie bo to jak czlowiek rodziny)moj piesek!od kleszcza..rodzice co prawda wozili jego do weterynarza..dostawal zastrzyki ale mimi wszystko nie udalo sie jego uratowac....kochalam tego pieska...a i rodzicom bylo rzniej po smierci brata bo mieli sie kim zajmowac!a teraz juz jest im wogole ciezko my jutro mamy wesele kolegi ale jakos nie mam ochoty isc!ja juz po pracy i siedze w domciu ogladam film! Asiu ty sie kochana masz z tym wszystkim....trzymam kciuki za poprawe a ja nadal nie mam jak wejsc na twojego bloga bo nic od ciebie nie dostalam![]() kachula najwazniejsze ze synus zdrowy a do kogo podobny to okaze se za jakis czas...ale ogolnie z wszystkich znajomych ktorzy maja synow to dziecko do tatusia podobny...z jednym wyjatkiem synem mojego M bo on podobny do matki jak niewiem co! kiniu wszystkiego naj naj spoznione ale szczere! Marcelko zeby stosunki w rodzinie sie poprawily! kasiasiar a usg to expresowe nie ma co!szkoda ze takie maja podejscie lekarze!oby w polsce sie udalo zrobic to bedziesz spokojniejsza! nikita dobrze ze jestes zadowolona z pracy! witam reszte dziewczyn nie pamietam co u ktorej bo za duzo czytania a tak poprostu nie pamietam ale pozdrawiam was bardzo mocno!
|
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w szoku tym co się dziś stało ... i jeszcze że wszyscy tyle ważnych osobistości w jednym samolocie masakra ...
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() Agus bo ja chyba w koncu zapomnialam wyslac ale juz to zrobilam, wiec bedziesz miala dostepbardzo mi przykro z powodu pieska ![]() czlowiek tak sie przyzwyczaja do zwierzecia, ze traktuje jak czlonka rodziny ![]() Dragonko ja tez jestem wstrzasnieta........... nie moglam uwierzyc jak wlaczylam TV....
|
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Straszna tragedia chociaz nie byłam sympatyczka tych politykow ale strata ogromna,do teraz ciezko w to wszystko uwierzyć [*]
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

ja obstawiam chłopca

za połówkowe USG 

niby wszystko w normie ale termin porodu z 9 przesywa mi sie juz na 17
u mnie sprawdzili dokladnie.... raz nie mogli wszystkiego zbadac przez ulozenie malej to kazali isc na lunch i wrocic za godzine i dalej nie widzieli wszystkiego to umowili mnie na za tydzien......... Przeciez to wazne usg, mogliby poswiecic Wam troche czasu