![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
U mnie już była burza, słońce, potem deszcz, teraz znów słońce ... pomieszanie z poplątaniem ale ogólnie ładnie i ciepło
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#422 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na parapet do pokoju polecam poziomki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ania trzymaj kciuki żeby twoje prognozy się sprawdziły i niech wracają !!!!
![]() A ja czekam na znak sygnał w sobotę wieczorem czy jedziecie z nami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja poproszę instrukcję obsługi sadzenia poziomek w domu ![]() No i smutna wiadomość: mój fikus bonsai umarł... tak, właśnie, uśmierciłam go... chyba jest chory, brak mu listków, ani jednego, jak tż wróci to będzie w szoku, a ja się na kwiatkach znam tyle co na czyszczeniu broni krótkolufowej..... A tak wyglądał fikus w czasie swojej świetlności.....
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie się na razie sprawdzają ![]() ![]() ![]() Cytat:
Śliczny był... nie ma szans żeby ożył? jeszcze równe 3 miesiące ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pogoda na łikend ma być niefajna, przynajmniej u mnie, jutro ma nie padać, ma być pochmurno, ale w niedziele już deszcz. za to jak patrzę na wtorek to aż mnie przeraża ta ilość deszczu,ale nie będę krakać... poza tym Kobiety... za miesiąc stanie sie to na co czekam od roku (właściwie 2 lat), a więc przeprowadzka do Tż ![]() ![]() a jutro wyciągnę Tż do kina na film 'Bracia', nie wiem czy słyszałyście... o żołnierzu amerykańskim,który wyjeżdża na misję do afganu, wraca kompletnie zmieniony... to tak najbardziej ogólnie, ale podobno nie jest jakiś przesadzony tylko realistyczny dosyć, no a że mój załatwia sobie wyjazd na 9-tą zmianę do afganu, to ja działam na jego psychikę i zrobiłam mu niespodziewankę i idziemy ![]() ![]() miłego łikendu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() do tego zaczęłam szukać pracy u Tż i nie ma żadnych ofert, więc jak na razie wszystko idzie nie po mojej myśli... a Tż na powodzi i się znowu nie widzimy i już powoli wysiadam psychicznie... a co do przeprowadzki to ja po obronie też robię przeprowadzkę ![]() ![]() ja też bym się z chęcią wybrała do kina odreagować, ale nie mam z kim ![]() a powiedz mi pidzi twój Tż był na tym kursie z angielskiego? bo mój Tż ostatnio mi powiedział, że mam się nie martwić bo bez tego kursu już nikogo nie wysyłają na misje, a on na nim nie był...
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i zaczyna mi się stres przed ślubny włączać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jakoś taka nie pozbierana dziś jestem... ![]()
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj trochę popadało, ale w gruncie rzeczy nie było tak źle
![]() ![]() ![]() libelle, pomyślę o poziomkach w domu, ciekawy pomysł ![]() ![]() ![]() Karola82, nie da się z nim już nic zrobić? pidzi, cieszę się razem z Tobą (z Tobą, aicila, też ![]() ![]() ![]() A ten film, na który idziecie, to ten, który dostał ostatnio Oscara? aicila, nie przejmuj się, będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Będziesz, bez obaw ![]() ![]() ![]() i wcale nie było źle, przynajmniej ja się niczym nie stresowałam. ślubem tez nie będę, już tak mam jakoś ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
Tym, że stoję w miejscu
![]() raczej zdecydowałam się już na zaproszenia ![]() ![]() ![]() zamówilibyśmy obrączki, ale tż teraz przechodzi kurację na tego grubaśnego palucha. dwa tygodnie ma smarować maścią a potem zastrzyki. także za jakiś miesiąc ustalimy jaki tż ma rozmiar ![]() muszę wybrać się w końcu do tego sklepu w krk z butami ślubnymi... mam nadzieję, ze kupię od razu ![]() a tak w ogóle to tż zajęty remontem więc o ślubie nie myśli... a ten czas tak leci ![]() no i przez ten remont popsuł mi dziś humor... szkoda mówić... tak to jest się z nim umawiać. więc dziś się pewnie nie zobaczymy ![]()
#431 |
Rozeznanie
|
~ania_87 ja jestem raczej z tych, które zawsze się denerwują w takich sytuacjach, jakoś na luzie nie umiem do tego podejść, choć obronę licencjata miło wspominam
![]() ze ślubem będzie pewnie tak samo, bo chcę żeby było wszystko idealnie (choć dobrze wiem, że tak się nie da ;P) lovebird ja będę mieszkać w mojej ukochanej Wielkopolsce ![]() aania_20 nie martw się moje (a raczej nasze) przygotowania też stoją w miejscu, tylko nam zostało trochę więcej czasu niż Wam ![]() ![]() a ja zamówiłam w tym tygodniu suknię ślubną... i najlepsze w tym wszystkim jest to, że zrobiłam to zupełnie w ciemno bo nigdzie nie ma do przymierzenia tej sukienki ![]() ![]()
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym to tylko dopięcie wszystkiego - czyli odebranie sukni, obrączek, i ostateczne ustalenia ze wszystkimi (zespół, catering, dekoracja) ale to dopiero 2-3 tyg przed ślubem ![]() TŻ wreszcie dziś do mnie dotarł, zrobiliśmy sobie zawody strzeleckie ![]() ![]() ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-05-29 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
ale Ty się trzymaj i się nie daj, bądź twarda! a i wiesz czym różni się student od kury? kura znosi jajka a student musi znieść wszystko ![]() co do mieszkania, to my też wynajem, ale ważne że razem wreszcie... co do kursu to mój nie był na takim i nic nie mówił że musi na taki iść, ale nie ździwiłabym się gdyby mi nie powiedział żeby mnie nie martwić. ale wiem tylko że na poważnie zaczął załatwiać misję....ale ja na razie nie chcę o tym mysleć, szczególnie jak dzisiaj mi opowiadał co chłopaki mówili o misjach to tragedia ![]() i nie wiem czy się to liczy,ale mój tż rok temu skończył szkołę podofic.i tam miał do zaliczenia obowiązkowo j.ang., ale zapewne się nie liczy... ja chyba wole o tym nie myslec bo mnie misja przeraża, na dodatek afganistan ![]() a Twój planuje wyjechać kiedy? czy nie planuje a mówi, czy mu sami mówią? jak to jest? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a mieszkać będziemy w Łodzi, może i nie za piekne miasto,ale chociaż się rozwija i widać tam przyszłość, nie to co na lubelszczyźnie gdzie mieszkam... no a najważniejsze, że razem bo ja mam dosyć widzenia się w łikendy, albo raz w miesiącu i na dłuższa metę wg mnie to bez sensu. co do filmu 'bracia' to albo był nominoany do oscara albo dostał,nie wiem bo nie pamiętam ![]() poza tym dzisiaj z teściową i tż byliśmy kupować jemu garnitur ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
A ja właśnie kłócę się z tż to znaczy próbuje ale z nim nawet pokłócić się nie da.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to pewnie zależy też od jednostki, bo u mojego Tż po prostu jest tak, że jest za dużo chętnych na Afgan (bo jednostka sama w sobie nie wysyła tylko cała dywizja), więc nikogo bez tego kuru nie wysyłają. a że mój Tż na nim nie był (i nie zapowiada się żeby w najbliższym czasie na niego poszedł) to mam spokojną głowę bo nam "misja" nie grozi... zresztą mój Tż nie chce jechać.. przynajmniej nie teraz. na razie to on chce się swoją przyszłą żoneczką nacieszyć ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co do Łodzi - wg mnie to miasto nie jest wcale takie złe. No i - jak sama zauważyłaś - najważniejsze, że razem ![]() A film, skoro mówisz, że dobry, na pewno następnym razem obejrzymy. Mój TŻ chce jechać kilka razy na misje, ale ma jeszcze czas, więc może do tego czasu zmieni jeszcze zdanie... ![]() A jak tam pospędzałyście weekendy? Pogoda dopisała? U mnie pogoda w porządku, ale w piątek odebrałam TŻa z pociągu, który był już trochę przeziębiony od robienia w tej wodzie przy powodzi, spędziliśmy trochę czasu razem i teraz jemu jest o wiele lepiej, a ja ledwo żywa leżę w łóżku... No trudno, mam nadzieję, że do jutra się w miarę wykuruję i będę mogła spokojnie wrócić na studia ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2010-05-30 o 18:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Twój ma racje, nieh się Tobą cieszy i bardzo dobrze robi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nigdy żadnych niedomówień nie miałam z tż bo jeśli już było coś na rzeczy to od razu się strasznie kłóciliśmy, nie odzywaliśmy kilka dni ale potem żadne z nas nie powtarzało tych błędów i po 2 ciężkich latach stwierdzam, że jestem dumna z nas że tyle przetrzymaliśmy i nie chodzi tylko o to, że się mało widywaliśmy,ale i on i ja miałam ciężko ze względu na inne problemy, moje ciągną się do tej pory. mój łikend był super, pomijając fakt że zupełnie zapomniałam, że za tydzień zaczynam maraton egzaminów dzień po dniu ![]() ![]() ![]() a Ty zdrowiej kobieto ![]() a reszta jak tam? jakoś cisza tutaj, jak zawsze w łikendy... mnie zapewne długo tu nie będzie bo od jutra wkuwanie na dobre, potem sesja...
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
pidzi to chyba dobrze, że Twój Tż stęskniony przyjechał...
![]() mój Tż spędził weekend w Głogowie na akcji powódź (chociaż nic tam nie robił bo już tam sytuacja opanowana dawno była), więc zobaczymy się dopiero w środę.... i nawet nie chcę myśleć o tym jaki ON będzie stęskniony bo 2 weekendy osobno, a po tych naukach już byliśmy przyzwyczajeni, że co weekend byliśmy razem... ja na szczęście mam ostatnie zaliczenie we wtorek, więc oby do środy....
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, obu Wam życzę powodzenia
![]() tego właśnie się boję... może jeszcze przemyślę, czy go obejrzymy, ale z drugiej strony trochę mnie ciekawi ten film ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tobie Aicilko zazdroszczę że już koniec prawie, ja do 14 czerwca muszę poczekać, albo i do 22 jeśli będę się bronić ![]() powodzenia i zdawaj realcje jak Ci idzie w miarę czasu ![]() Cytat:
![]() a film nie pokazuje samej wojny, poza tym ja nie myślę tak że mój tż pojedzie i od razu jemu się przydarzy to samo, wiem że wróci i tyle, a film super pod wzgl. psychologicznym ![]() no a planowac jest bez sensu na aż tak dalego jeśli się żyje z mundurowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zamówiłam zaproszenia i czekam teraz już na ostateczny projekt ![]() tż zauważył, ze powoli jego palec się zmniejsza i może uda się ustalić jaki ma rozmiar palca ![]() oglądaliśmy garnitury w sklepie nic nam się specjalnie nie rzuciło w oczy... a pierwsze słowa tż na pytanie ekspedientki czego szukamy?? czegoś innego! ![]() ![]() ![]() a mam pytanie czy wy też macie kompletne rozstrojenie nerwów przed okresem czy tylko ja mam kompletne załamanie nerwowe?? w sobotę przeszłam samą siebie... ![]()
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Aniu~87powodzenia i Tobie w sesji, wszystkie damy rade!
![]() co do zaproszeń to strasznie mi się podobają!!! zabiła mnie ta prostota i sama bym chciała mieć takie kiedyś więc zapamiętaj skąd wzięłaś ![]() ![]() co do stroju hiszpańskiego to ja z uwagi że kocham Hiszpanię oczywiście mi się bardzo podoba,ale bardziej cały czarny niż z pasem bordowym ![]()
![]() |
#443 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja muszę zmienić winietkę, bo okazało się, że 1 para pobiera się przed nami. Poza tym poszukuję czegoś do powieszenia za młodą parą. Wy co będziecie miały???
![]() |
#444 | |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ja wpadłam tylko na chwilkę bo mam dzisiaj zaliczenie po południu a po nim jadę do Tż ![]() Cytat:
ja też nie jestem zwolenniczką smokingu i muchy... ![]() też mam problem z tym co ma wisieć za nami. nie chcę żadnych gołąbków serduszek itp. więc pewnie będziemy mieli tylko dekorację z upiętego materiału, choć to nie jest do końca pewne. (mam nadzieję, że uda nam się w tym tygodniu spotkać z dekoratorką, więc będę wiedziała coś więcej) a sukienki wam nie wrzucę bo mój Tż lubi tu zaglądać i mógłby być mały problem ![]() jest na wątku październikowym, więc kto szuka ten znajdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
materiał na upiecie za drogo by mnie wyszedł, bo z 1,5 metra trzeba tego mieć, a wysokość 2,5m, to jakieś 50 zl, do tego jakieś "cos" do powieszenia, bo przeciez samego skrawka materiału się nie powiesi, obszycie, itd... to ze 120 zł wyjdzie...
#446 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne te buty, też widziałam ![]() moje już czekają w szafie ![]() Chilanes, a Ty dekoracją sama się zajmujesz czy ktoś Ci zrobi? U nas będzie coś w tym stylu jak w załączniku, tylko kolory nie te - no i może bez tego serca ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
To na klub wrzuć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-06-01 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
zapamiętam ![]() ![]() mnie też czarna wersja lepiej pasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aniu a gdzie kupiłaś butki?? byłaś w tym sklepie, który prowadzi sprzedaż internetową?? "butyślubne... "?? u mnie będzie upięty materiał a na nim ze sztucznych kwiatów dwa serduszka. prosto i skromnie ![]() Acila suknia śliczna, mimo, ze drapowań nie lubię ale Ty chyba jesteś wysoka to będzie Ci pasować bo ja bym jak beza wyglądała ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie, zupełnie gdzie indziej kupiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=359637
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-06-01 o 19:55 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia wcięlo ale już oddaję
![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-06-01 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.