![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szczotka do wlosow Tangle teezer.
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w użytkowaniu zwykła wersja różni się czymś od kompaktowej? Poza wielkością no i możliwością noszenia tej drugiej w torebce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Ze szczotki TT - jak już pisałam - nie byłam zadowolona
![]() Teraz kupiłam na próbę Detangle Brush http://allegro.pl/tuft-detangle-brus...746445706.html czekam na przesyłkę, zobaczymy jak się będzie sprawowała ![]()
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() roznice: - TUFT posiada ergonomiczny uchwyt, który ułatwia czesanie (dla mnie duży plus)
- TUFT ma dłuższe wypustki (ząbki) do czesania, przez co jest lepszy Np. dla gęstszych włosów MI jakos TT pasuje zwykła, to mi sie wydaje chwyt marketingowy...no chyba ze te dluższa zabki rzeczywiście wpływaja na włosy dobroczynnie:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby tu podać dokładne wymiary kompaktowej wersji TT? Dużo osób pisze, że jest malutka, wypada z dłoni, itp...
I jeszcze chciałam zapytać, czy noszenie w torebce klasycznej TT wyrządzi jej naprawde aż tak wielką szkode? Zastanawia mnie to, bo w sumie zawsze szczotki nosiłam w torebce, a żadnych nakładek jak TT nie potrzebowały. Więc teraz nie wiem czy TT to taki badziew czy ma jakieś super delikatne te ząbki czy co ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
po prostu Em :)
|
Według mnie klasyczna TT nie nadaję się do noszenia w torebce, ząbki bardzo szybko się powyginają (nie są bardzo twarde, ale to właśnie jest plusem przy czesaniu) i trzeba będzie kupić nową. Kompaktowa jest mniejsza, ale nie jakoś super mała, może 3/4 wielkości tradycyjnej.
![]()
![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie ryzykowałabym, na bank ząbki się uszkodzą, nie są twarde jak w zwykłej szczotce.
Edytowane przez calliope86 Czas edycji: 2012-11-26 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Konto usunięte
|
Zrobilam recenzję TT, kurczę jest naprawdę świetna. Teraz nie potrafię się czesać inną szczotką, wyrywają mi włosy i rzucam je w kąt. Dobrze wydana kasa! KIedyś na pewno kupię tą kompaktową, chyba jest tak samo dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
Sadzicie że to oryginał, bo właśnie zastanawiam się nad kupnem http://allegro.pl/nowosc-tangle-teez...834914223.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja natomiast mam takie pytanie, bo widzę, że ta wersja z Elite jest dużo bardziej dostępna, ale z kolei czy mam rozumieć, że jest to "podróbka" tej oryginalnej czy jest tak samo oryginalna jak ta z wygrawerowanym nazwiskiem twórcy, tylko w ulepszonej wersji... Jest w ogóle między nimi jakaś znacząca różnica (poza wyglądem)? Pomóżcie ![]()
![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem fanką szczotki TT
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o radę.
![]() Mam dosyć krótkie włosy, powiedzmy że to długość na najzwyczajniejszego boba... Nie mam problemów z rozczesywaniem, ale mam ambicję zadbać o włosy i stąd moje pytanie-czy jest sens bym kupowała sobie TT? Nie chcę niszczyc dodatkowo włosów czesaniem nieodpowiednią szczotką, ale cena TT jest dla mnie trochę zaporowa, a do końca nie jestem przekonana, że jej potrzebuję... Może polecicie coś innego? Z góry dziękuję za odpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Muszę pochwalić się że od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu szczotki Tangle Teezer i jestem nią zachwycona, świetnie sprawdza się w każdej sytuacji, mogę szczerze ją polecić
![]()
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was ma TANGLE TEEZER AQUA SPLASH GREEN MARINE? Wygląda na to, że jest ona większa od klasycznej. Interesuje mnie przede wszystkim to, czy jest wygodna w użyciu, jak się układa w ręce.
http://sklep.tangle-teezer.pl/pl/p/T...BLACK-PEARL/95 Edytowane przez vico7 Czas edycji: 2012-12-28 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
TT
![]() ![]() używam ja od maja i zauważyłam ![]() ![]() spowodowała że nie musze uzywać okrągłych szczotek a o prostownicy zapomniałam bo w połaczeniu z odzywkami wygładzajacymi moje włosy sa proste ![]() moje włoski umyte, rozczesane TT, wysuszone, rozczesane TT ![]() szczotka uzależnia ![]()
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny.
Ja swoją szczotkę mam już prawie rok. Powiem Wam, że na przestrzeni czasu moje włosy są w o niebo lepszej kondycji ! Mam ten problem, że po umyciu (zawsze nakładam odżywkę) aby je rozczesac to musiałam się nieźle nagimnastykować a i tak je szarpałam. Z TT jest zupełnie inaczej ! Rozczesuje moje włoski rewelacyjnie. Sama się zastanawiam nad tą wersją kompaktową... bo o ile w domu używam TT o tyle w ciągu dnia jedynie zwykłą. Oj chyba sobie sprawię kompaktowego Jaguara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się na zakup Tangle Teezer. Jeszcze kilka postów wcześniej pytałam czy warto. Przyznam, ze byłam nastawiona trochę sceptycznie. Postanowiłam jednak zaryzykować i na początku grudnia zakupiłam wersję Salon Elite.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szczotka bardzo pomaga rozczesać poplątane włosy. Cudów nie ma, czasami trochę ciągnie ale czesanie trwa o wiele krócej, o wiele sprawniej a włosy pozostają śliczne i błyszczące. Przestałam wnikać jak ona to robi PO PROSTU ROBI ![]() W tej chwili jestem już właścicielką obu wersji. Dokupiłam kompakt i powiem szczerze: było warto. Obie wersje są dla mnie poręczne i wygodne, salon elite jest odrobinę większy, za to kompakt wykonany jest jakby z twardszego, lepszej jakości tworzywa, no i ma zamknięcie. Obie rozczesują doskonale i nabłyszczają włosy. Jestem posiadaczka naprawdę gęstych, długich włosów. Po czesaniu nie mam żadnego elektryzowania, włosy są porządnie rozczesane, pięknie się błyszczą. Jeżeli ktoś by zapytał tak jak ja pytałam jeszcze niedawno: "Czy warto?" śmiało odpowiadam: WARTO! Jakby w tej chwili ta szczotka mi gdzieś przepadła bez wahania kupiłabym nową. Powtarzam - cudów nie ma ale szczotka jest najlepszą jakiej kiedykolwiek używałam i bardzo mi pomaga/ułatwia i zostawia włosy ładniejsze. A gdyby zginęły mi obie myślę, ze tym razem pierwszy kupiłabym kompakt, jest odrobinę mniejszy ale mi to nie przeszkadza, czesze identycznie za to ma dodatkowe funkcje (zamknięcie) i jednak ma ciut ładniejszy design. Kupiłam obie na oryginalnej stronie polskiego dystrybutora. Przesyłka jest za darmo. Salon elite kosztował 55 zł, kompakt 65 zł. Bałam się, że odrobinę tańszy produkt z allegro może okazać się podróbką. Edytowane przez SexPistols Czas edycji: 2013-01-02 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na moich włosach najlepiej sprawuje się grzebień z szeroko rozstawionymi zębami i szczotka z metalowymi igiełkami zakończona kulkami z plastiku. Mam taką z firmy AnnCo i bardzo ja lubię ![]() Plusem szczotki TUFT jest to, że ząbki są masywniejsze/grubsze i nie wyginają się ![]() Chętnie wymieniłabym tą szczotkę na grzebień drewniany z szerokimi zębami. Jeśli są chętne zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
hej
![]()
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie ta szczotka to madonna pośród szczotek do włosów
![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
hej, na mnie aż takiego wrażenia nie robi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Hej, chciałabym kupić wersję kompaktową, bo nadaje się do torby, a poza tym jest w owieczki
![]() Zastanawiam się, czy kuppić na stronie dystrybutora (65zł + darmowa przesyłka) czy w sklepie internetowym (43,62 zł + odbiór osobisty w Wawie) http://www.iperfumy.pl/kosmetyka/tan...irbrush-1-pcs/. Co mi radzicie? Trochę mnie zastanawia tak duża różnica w cenie, ale na wizażowym wątku o perfumeriach ten sklep jest zaliczony do 'sprawdzonych'. Czy te szczotki w ogóle ktoś podrabia, czy nikomu się nie opłaca i nie ma ryzyka zakupu bubla? Będę wdzięczna za pomoc.
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Mam te szczotkę ponad miesiąc. Nie szarpie włosów, ładnie masuje głowę, mniej zostaje na niej włosów.
Czy jest aż tak rewelacyjna? Nie wiem.. ale na pewno jest dobra. Zamówiłam czarną na allegro. Za 55 zł. mam włosy za ramiona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Od jakiegoś czasu zbieram się, żeby kupić sobie TT. Mam długie włosy, dość mocno się plączą i przydałoby mi się coś, czym bym ich nie katowała podczas rozczesywania
![]() Zastanawiam się tylko czy wybrać klasyczną czy aqua splash - czy ktoś miał tą drugą? Jak wrażenia? Zawsze czeszę moje włosy na mokro, czesto jeszcze pod prysznicem, gdy są pokryte grubą warstwą odżywki do spłukiwania. Może rzeczywiście taka opcja "aqua" byłaby lepsza?
![]() |
#447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kompaktowa jest ok ale strasznie niewygodnie mi sie ją trzyma, moze dlatego że jest mała.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
Też mam w planach kupienie tej aqua, ale może bliżej wakacji.
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.