|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... część II
O ale się ślubnie zrobiło
Apropo nauk przedmałżeńskich to z całego serca polecam weekendowe, nie wiem jak jest u Was ale w małopolskim jest tego sporo, np. w Gródku nad Dunajcem, znajoma była i bardzo sobie chwaliła. Natomiast my byliśmy na weekendowym w Krakowie, trwało to dwa dni, cała sobota i niedziela i było bardzo fajnie bo większość spotkania prowadziło małżeństwo i opowiadali jak to związek małżeński wygląda z praktycznej strony, oprócz tego były zabawy psychologiczne, które miały ułatwić jeszcze lepsze poznanie partnera Plus tego był jeszcze taki, że w poradni małżeńskiej nie kazali mi prowadzić obserwacji cyklu, co często trzeba robić, ponieważ na tym kursie mieliśmy o tym wykład i zaświadczenie, że braliśmy w czymś takim udział, szczerze polecam Takie nauki są odpłatne ale kompletnie nie pamiętam ile płaciliśmy, w końcu było to 2 lata temu.
|
|
|
|
|
#422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
W Gródku tak jest, ale my byliśmy na takich bez noclegu, jedzenie oczywiście było, jak dobrze pamiętam obiad w sobote i jakieś przekąski w niedziele bo było krócej. Nie chce nikogo wprowadzić w błąd ale kołacze mi się, że płaciliśmy chyba 70 zł tylko nie wiem czy od osoby czy pary, a i to są nauki dla par więc nie wiem jak rozpatrują sytuację gdy jedna osoba ma już nauki zrobione np. w szkole.
|
|
|
|
|
#424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bank napewno to rozwiaze, pokazesz dowod osobisty itd mysle ze odblokuja ale wkurzyc sie mozna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit. dzwoniłam po restauracjach itd- w sumie po tych co znam. terminy na takie przyjcie kilkugodzinne(nie wesele, nie na cala noc,. taka impreza powiedzmy. nie ma w ogole problemow z terminami na taka mala uroczystosc( sala na 50os). co innego wesle calonocne. z tym roznie. ale jak mowie chcemy przyjecie z obiadem, deserem, alko, napjami etc. zeby kilka godzin posiedziec tam i koniec no i jednoczsnie to beda chrzciny ![]() mysle powaznie o 3 lokalach ale tam sa jaknajbardziej terminy. wiec jutro ide zobaczyc jak z kosciolem
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-10 o 18:10 |
|||
|
|
|
|
#425 | |
|
Raczkowanie
|
Madzia musimy sie kiedys spotkac to pogadamy...ja teraz waze 110kg i czuje sie okropnie , w porownaniu gdy wazylam 80kg... mozemy po twojej ciazy zapisac sie na aquaaerobik np. dwa razy w tyg...ale po ciazy mozn sporo zrzucic , moja bratowa schudla szybko bo karmila piersia.jakbys chciala dobrego ginekologa to napisz to spytam sie bratowej kto ja prowadzil w czasie ciazy , bo bratowa po poloznictwie jest wiec sie troche oreintuje i ma doswiadczenie...a i rodzila na staszica , bo tam najlepsze warunki sa...
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam na staszica z silnym bolem( torbiela mialam duzego na poczatku ciazy) i w zyciu tam nie wrocie!!! nienawidze tego szpitala juz nie mowie jak tam miala mama(tylko pietro wyzej, rak zoladka) jak wielki profesor wallner(tak sie chyba nazywal) ja pocial niepotzrebnie a inna pania stamtad z wrzodem zoladka tez zalatwil bo wycial jej zoladek bo mysal ze to rak a to wrzody byly i jak zmarl tam tato mojej przyjaciolki... nie chce slyszec o ty szpitalu, mimo ze panuje opinia jaki to dobry szpital, jak tam fajnie i kazdy chwali. ja odradzam jak tylko moge i izbe ginekologiczno poloznicza i chirurgie onkologiczna ![]() ![]() tylko mnie ponioslo jak tym szpitalu pomyslalam. izba ginekologiczno-poloznicza maakra, sprawdzilam empirycznie i ODRADZAM jesli chodzi o fitness to jestem jaknajbardziej albo aerobic, aqua aerobic etc mozesz popytac bratowej, odnosne chudnecia po ciazy, jak mozna schudnac karmiac piersia a moj nazwisko obecnego gina moge podac na pw mimo ze raz zgrzyt mialam z nim ale uwazam ze ejst swietnym fachowcem ale nie ebe do niego potem chodzic bo drogi. wiec jak mozna kogos na nfz polecic bede mega wdzieczna ![]() "chudnij z kurierem" to przyapal ![]() ja tam schudlam 27 kg ale dieta byla koszmarna, glodowka masakryczna i autor pan gaca niezbyt w porzadku. efekt jojo murowany
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-10 o 18:39 |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Maggie znalazlam taki artykul o kobiecie ktora schudla ponad 80 kg
i ona z Lublina jest.jakis klub sportowy organizuje takie zajecia wsparcia dla osob z nadwaga. Prosilam Tereske zeby tu wstawila bo ja nie potrafie,ale nie wiem moze sie nie da![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Madzia to własnie o tego Gace tam chodzilo chyba. to tez bralas w tym udzial? a moglabys cos wiecej napisac jaka dieta cwiczenia i wogole...
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tydzien to jest to samo co w pierwszym ale zamiast karczku jest piers z kurczaka. i tak sie konczy pierwszy etap, tzn tluszczowka. potem ejst juz w proownaniu z tluszczowka lepszy jadlospis. ale dalej bardzo malo kcal. ale jest ser bialy, mozna kawe z mlekiem, jogurt naturalny plus otreby na obiad to piers z kurczaka lub indyka(zalezy od zestawu) plus warzywa ale teraz juz tylko gotowane lub z grila. i tak kolejne etapy sie zmieniaja, czasem wraca tluszczowka. no i nie MOZNA SOLI NIGDY. ani przypraw zawierajacych sol, wiec poczatek to koszmar:tlusty wstretny karczek na smalcu i to bez soli :/ dieta wykanczajaca, ja jak wracalam na tluszczowke to wymiotowalam karczkiem i woalalam nc nie jesc niz jesc karczek. masakra ale efekty sa tylko diety nie mozna dostac calej tylko jak zaplacisz. tzn dostajesz na miesiac, za miesiac musisz nowy karnet bo inaczej daleszego etapu diety nie dostanie sie. i oni tak ciagna.. a jak tkos przerwie to ma jojo
|
|
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
masakra
chociaz popatrzec na innych mozna...http://chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/1116/renata-zajko1 |
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pan gaca jest tylko fajny na poczatku potem olewa po calosci ) ale dieta masakryczna, oslabienie i doooool. NIC nie mozna tknac poza karczkiem itd i wytrzymac 3 tygodnie na samym miesie na smlcu i to w sladowych ilosciach to wyczyn. mimo ze 3 tygodnie to nie wydaje sie duuuzo. ale ciagnie sie jak diabli. ale tez sie jest zwlaszca na poczatku zmotyowowanym wiec idzie przezyc. pomaga to ze kilogramy leca jeden za drugim. ja na tluszczowce- w 3 tygodni ok 10kg schudlam. wiec szybciutko |
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znikam na azie, bo w koncu trzeba troche popracowac ![]() ![]() , choć nie ukrywam, ze strasznie mi sie nie chce zreszta wystarczy spojrzec za okno i wszystkiego sie odechciewa
|
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pogoda sliczna w ogole zyc sie chce wstalam dzis z usmiechem nie cierpie jej, lubi sie we wszystko wpier***** wiec jak zacznie sie cos pruc fo daty, restauracji lub czego kolwiek to zamiastisc do slubu pojde do wiezenie za morderstwo niedoszlej tesciowej
|
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Macie moze jakies nietrudne , latwe do wykonania diety?? bo ja jakos sobie nie radze...o dukanie slyszalam , ale jak mi kumpel powiedziala pozniej jak ja utrzymac to sie zdolowalam. |
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
maggi musisz sama poszukac i dostosowac pod siebie bo kazda dieta odpowiada innemu czlowiekowi ja bylam zadowolona z dukana ale znam osoby ktore nie dawaly rady moze poprostu dieta nielaczenia weglowodanow z tluszczami i takie tam chyba dieta montignaca polega na tym zeby nie laczyc z tego co wiem moja przyjaciolka na niej byla i chudla
a ja od dwoch dni tak dobrze sie czuje ze zapomnialam ze jestemw ciazy am pytanie do mam czy jak bylyscie w ciazy to jezdzilyscie na rowerze stacjonarnym bo lekarz mi powiedzial ze nie wolno jezdzic na rowerze bo mozna sie przewrocic ale na stacjonarnym jestem chyba bezpieczna ?
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie podobala dieta na 5 pasternaka- chyba tak sie nazywal, gdzis byl watek na wizazu. ona nie byla dobiajajaca albo tez mozna MŻ dukan jest tyle dobry z mozna jesc ile sie chce ale konkretnego produkty i amen, trzeba ja w calosci przyjac albo odrzucic- z tego co pamietam. dla mnie na poczatku byla fajna, sa przepisy do niej. ale potem mozna zwraiowc, nie mozna ni innego zjesc niz to co mozna a ja czasem nie wytrzymywalam wiec schudlam 3 kg a potem juz w ogole. bo nie bylam w stanie wytrzymac tylch produktow. ale jest wieeeele osob co im to odpowiada, wiec diete nalezy dobrac pod swoje preferencje samakowe itd. w calym swoim zyciu odchudzlaam sie setki razy ale to co schudlam to na rygorystycznych dietach. bo na MŻ zawsze poplynelam.. bo nie ma takich sztywnych zasad. ale minus jst taki ze wytrzymac mozna i schudnac szybko ale predzej czy pozniej czlowiek peknie. wiec nie wiem cio Ci doradzic ja tylko mowie jak ja mam i jakie mam doswiadczenia, ale tak zdrowo rozstadkowo powinna byc dieta zdrowa pelnowartoscia MŻ i zmiana nawykow zywieniowych po diecie na.. zawsze
|
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno tym wysportowanym latwiej sie rodzi ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. ja jestem w domu(u taty) grzebie na kompie i znalazlam to oto zdjecie. juz pomijam ze bylam szczuplutka ale nie w tym rzecz. ja wtedy uwazalam sie gruba robilysmy te zdjecia z kumpelkami i wstydzilam sie ich bo uwazalam ze jestem za gruba do nich a z perspektywy czasu widze ze nie kurde czlowiekowi odchudzajacemu cos na glowe czasem siada z tej wagi na zdjeciu jeszcze 8kg chcialam schudnac wtedy juz musialam miec cos z glowa ![]() kilka godzin później.... byliśmy z TŻ u księdza, akurat pod kosciołem stał więc zaczaelismy gadac bo to proboszcz. generalnie to mowil zeby przyjsc w piatek to na spokojnie porozmawiamy bo teraz on nie ma kalandarza na przyszly rok i zebysmy odrazu zaliczke wplacili bo ludzie blokuja terminy nieraz i chca sie zabespieczyc. zaliczka min 150 zl ;p i ze niby potem to od reszty odliczy. ciekawa jestem jaka jest ta reszta... noo i jeszcze mowil ze grzesznie zaczelismy ale on nam pomoze to naprostowac i dziecko wychowamy w duchu wiary katolickiej i on nam pomoze i wyjdziemy z grzechu to my ze nie. a i pytal czy mamy slub cywilny, dobrze ze nie mamy bo to grzech
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-11 o 18:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
Cześc kobietki ja tylko na chwilke wpadłam sie przywitac
madziu w którym miejscu Ty byłaś gruba??? Chyba w biuście ![]() ![]() Kobieto jak ja bym miała taka figure to byłbym w siodmym niebie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Witam pięknie wszystkie Panie
|
|
#440 |
|
Przyczajenie
|
No to dopisuje sie i ja
![]() Podejrzewam ze bede tutaj jedna z najmlodszych ale kurcze trzeba wziasc sie za siebie. Waga niestety kilka dni temu przekroczyla 100 i szczerze powiedziawszy zalamalam sie. Przez swoje samopoczucie wlasnie stracilam kogos na kim mi zalezalo bo po prostu balam sie... Studia juz mnie dobijaja bo mam wrazenie ze nic mi nie idzie. Czas to zmienic!!! Szukam jakiejs przyjaznej duszy ktora chcialaby rozpoczac wspolne pilnowanie sie, takiej ktora chcialaby pogadac o wszystkim i o niczym. Chcialabym pojsc na jakas silownie ale mam opory, to samo z basenem. Sa jakies fajne babki z Torunia? ![]() Pozdrawiam, Ania |
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
fajne kochana to tu sa wszytskie babki
a co do torunia to wiem ze tereska jest a reszta nie pamietam a moze napiszesz nam cos wiecej o sobie ja dzisiaj dziewczynki zle sie czuje oj zle wymiotuje i mam bardzo niskie cisnienie na wadze tylko 20dag wiecej takze jakois sie trzyma mam nadzieje ze tak bedzie caly czas
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
wpadlam sie przywitac dziewczynki
witam nowa kolezanke ![]() cierpliwosci Misiu niedlugo wszystko minie, w 2 trymestrze poczujesz sie jak mlody bog a na pocieszenie powiem ci ze podobno gdy kobieta przechodzi te wszystkie mdlosci itp to ciaza przebiega lepiej i jest mniejsze prawdopodobienstwo przedwczesnego porodu.takze badz twardaja zaraz pedze do urzedu na spotkanie w sprawie kursu kosmetycznego,w 2006 skladalam wniosek i teraz sobie o mnie przypomnieli trzymajcie kciuki...a tak wogole wstyd mi tam isc, strasznie sie boje pewnie mnie wysmieja |
|
|
|
|
#443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam pokazac ze osoba odchudzajaca sie ma jakis spaczony obraz siebie. tzn jak sie schudnie w lowie dalej siedza kompleksy itd. dopiero z perspektywy czasu widze ze mialam dziwne myslenie ![]() witamy ![]() Cytat:
i oczywiscie witaj ![]() Cytat:
![]() dobrze z waga masz ale kazda ciaza jest inna. ja np bardzo malo wymiotowalam cisnienie etz niskie mialam, w sumie dalej mam dobre. noo i oslabienie, oslabienie bylo. i mnie mdlilo od zapachow ale jakos obylo sie ebz ale chyba jestem odosobnionym przypadkiem ;p TŻ mama mowila mi(ja z nia bardziej rozmawialam kiedys) ze jak byla w ciazy z TŻ moim to tyle wimiotowala ze jeszcze chudla ale spadek wagi na poczatku etz nie jest niczym zlym ![]() ja mam dzis dola ![]() ![]() tak sie na ojcu i rodzinie zawiodlam ze mi sie wszystkiego odechciewa, amm wyjsc i cos zalatwic a wolalabym zostac w lozku caly dzien i sie mazac ![]()
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-12 o 11:52 |
|||
|
|
|
|
#444 |
|
Przyczajenie
|
Na to wlasnie liczylam ze beda same fajne babki
![]() No to cos o mnie hmmmm Lat 20, jestem z Gdanska ale ze wzgledu na studia przeprowadzilam sie i mieszakm sama w Toruniu. Studiuje filologie wloska (I rok) ale zaczynam watpic w siebie ostatnio. Mam wrazenie ze wszystko mi sie wali. Na temat zainteresowan hmmm Egipt (plus islam), marzyla mi sie arabistyka ale sie nie dostalam. Uwielbiam robic bizuterie, decoupage, broszki. Nie wiem co jeszcze moglabym napisac. |
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Coś sie ze mna dzieje Schudłam -1kg a czuje ze brzuch mi sie powieksza Czuje to bo tylko w jedne spodnie sie mieszcze
|
|
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Fiolusiek, a może to kolejny wątkowy bobas?
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowa koleżanke
|
|
|
|
|
#450 |
|
Marudziara
|
Witajcie dziewczynki
![]() Ja dziś nieco zbaczam z drogi dietowej, czeka mnie wizyta w restauracji z moim tż 6 miesiecy razem trzeba jakoś uczcić
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Apropo nauk przedmałżeńskich to z całego serca polecam weekendowe, nie wiem jak jest u Was ale w małopolskim jest tego sporo, np. w Gródku nad Dunajcem, znajoma była i bardzo sobie chwaliła. Natomiast my byliśmy na weekendowym w Krakowie, trwało to dwa dni, cała sobota i niedziela i było bardzo fajnie bo większość spotkania prowadziło małżeństwo i opowiadali jak to związek małżeński wygląda z praktycznej strony, oprócz tego były zabawy psychologiczne, które miały ułatwić jeszcze lepsze poznanie partnera
Plus tego był jeszcze taki, że w poradni małżeńskiej nie kazali mi prowadzić obserwacji cyklu, co często trzeba robić, ponieważ na tym kursie mieliśmy o tym wykład i zaświadczenie, że braliśmy w czymś takim udział, szczerze polecam 

ale bank napewno to rozwiaze, pokazesz dowod osobisty itd
mysle ze odblokuja ale wkurzyc sie mozna 
jak dobrze pamietam
a dalo by sie jakos wstawic tu ten artykuł? sa tu tez dziewczyny z Lublina. gdybym ja tam mieszkala juz bym pedzila do tego trenera ktory jej pomógł
juz nie mowie jak tam miala mama(tylko pietro wyzej, rak zoladka) jak wielki profesor wallner(tak sie chyba nazywal) ja pocial niepotzrebnie a inna pania stamtad z wrzodem zoladka tez zalatwil bo wycial jej zoladek bo mysal ze to rak a to wrzody byly
i jak zmarl tam tato mojej przyjaciolki... nie chce slyszec o ty szpitalu, mimo ze panuje opinia jaki to dobry szpital, jak tam fajnie i kazdy chwali. ja odradzam jak tylko moge i izbe ginekologiczno poloznicza i chirurgie onkologiczna
jaka dieta cwiczenia i wogole...

chociaz popatrzec na innych mozna...
) ale dieta masakryczna, oslabienie i doooool. NIC nie mozna tknac poza karczkiem itd i wytrzymac 3 tygodnie na samym miesie na smlcu i to w sladowych ilosciach to wyczyn. mimo ze 3 tygodnie to nie wydaje sie duuuzo. ale ciagnie sie jak diabli. ale tez sie jest zwlaszca na poczatku zmotyowowanym wiec idzie przezyc. pomaga to ze kilogramy leca jeden za drugim. ja na tluszczowce- w 3 tygodni ok 10kg schudlam. wiec szybciutko 

nie cierpie jej, lubi sie we wszystko wpier***** wiec jak zacznie sie cos pruc fo daty, restauracji lub czego kolwiek to zamiastisc do slubu pojde do wiezenie za morderstwo niedoszlej tesciowej