Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-18, 18:51   #421
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z mężulem do domu, byliśmy na bardzo długim spacerze, a potem jeszcze wskoczyliśmy do znajomych. Bardzo miłe popołudnie za nami Tym bardziej, że pogoda fantastyczna

Może to straszne co napiszę, ale dobrze, że już dzisiaj koniec żałoby, bo naprawdę można dostać depresji. Oczywiście żal po tych co odeszli pozostaje i na pewno wielokrotnie będzie się to jeszcze wspominać, ale ta żałoba była za długa.
my tez jestesmy po dlugasnym spacerze

Tez sie ciesze, ze juz prawie po załobie...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziś mężul pozwolił mi wyjechać z garażu, a gdy wróciliśmy, to znowu wjeżdżałam. Był pod wrażeniem, bo twierdzi, że mamy trudny wyjazd z garażu Jak się potem okazało, przy wjeżdżaniu do garażu miałam widownię w osobach teściów i babci TŻa Też byli pod wrażeniem

/

super, a mowiłam, ze po prostu dobra z Ciebie kierownica

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
widzę sporo w tej ślubnej biżuterii pereł... anie ma przypadkeim jakiegoś przesądu, że perły do ślubu są be?
ja tez miałam bizuterie z pereł ale "podrabianych" no tylko w pierscionku była prawdziwa
Stary 2010-04-18, 18:58   #422
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dokladnie tak
a dzis bylismy na obiedzie u tesciow... dostalam cala wielka ogromna reklamowke ciuchow chlopiencych malych... spioszkow sweterkow ogrodniczek, bede musiala to przejrzec zobaczyc co sie nadaje wyprac i segregowac.. zeby wiedziec co jeszcze kupic a czego juz nie musze..
I jak było na obiedzie? Spokój?
Stary 2010-04-18, 19:15   #423
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
niom

wstyd normalnie
Nie to, ze nie wierzę... po prostu podchodzę sceptycznie i od razu szukam logicznego wyjaśnienia
A z drugiej strony znam tyle nadprzyrodzonych zjawisk i historii, nad którymi naukowcy łąmali głowi, że niejednej by się włos na głowie zjeżył
Tak to bywa... ale nie lubię takich historii, bo potem się boję...

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
co do pszczół to ja akurat wolę, żeby koło mnie nie bzyczały, bo mam alergię na jad osy, pszczoły i jak mnie ugryzie któraś to szybko szukam transportu i jadę na pogotowie lub do lekarza bo zastrzyk. Ale faktycznie pogoda wymarzona na spacer. Zaraz jeszcze powygrzewam się na balkonie na słoneczku.
ujjj to masz przerąbane

Martucha Ty to masz samozaparcie do pisania pracki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 19:20   #424
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
I jak było na obiedzie? Spokój?
hahahahaha tak wzglednie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Martucha Ty to masz samozaparcie do pisania pracki
az sama jestem z siebie dumna
Stary 2010-04-18, 19:23   #425
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to bywa... ale nie lubię takich historii, bo potem się boję...
e tam, fajne są Jak pisał Szekspir "Więcej jest rzeczy na ziemi iw niebie, niż ich się śniło waszym filozofom"

Ja dziś na wycieczce byłam - Tum, Łęczyca...
przypomniało mi się, że parę lat temu w gazecie było zdjęcie ze ślubu w Tumie członków bractwa rycerskiego - bomba
Stary 2010-04-18, 19:33   #426
kliwia
Zakorzenienie

ja juz z anglii pisze

WYjechalismy jakos w okolicach 18 wczoraj, a dojechalismy pod dom mojej siostry 12 tutejszego czasu
Mielismy przygode na granicy francuskiej, moze w klubie wam napisze jak bede miec wiecej czasu, ale nie dzis bo padam na twarz
Koszt naszej podrozy wyniosl 50 funtow. Chcieli 40 ale dalam 50 bo fajni ludzie, podwiezli nas pod same drzwi mojej siostry. I w ogle mili ludzie. bedziemy z nimi w kontakcie na pewno.
Wzieli na nas papierosy i to byl ich eksgtra zarobek. A tak w ogole to ich pierwszy raz byl z ogloszeniem sie

Po przyjezdzie do siostry wzielismy prysznic i pojechalismy do zamku w Corby
Fajny zamek ale nie mozna robic zdjec w srodku.

A teraz maja odblokowywac przestrzen powietrzna, wiec moze sie uda wrocic samolotem

Buziolki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 19:41   #427
Daysy85
Zakorzenienie

Idę już na łóżko, chce mi się poleżeć.
Dziś koło 18 miałam fajną dyskotekę w brzuszku. Kocham to, chcę tak częściej. Już nie mogę się doczekać naszego maleństwa jak będzie na świecie!
Do jutra , Pa!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 19:49   #428
bzyczka1
Zakorzenienie

My dzisiaj też byliśmy na spacerku, mieszkamy na takim uboczu i od strony podwórka mamy parę domków i pola. Można iść tak polną drogą parę kilometrów, po drodze jest taki staw i polanka czuję że słonko złapało trochę mi buzię o pieką mnie policzki

a zaraz idziemy spać

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 19:54   #429
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja juz z anglii pisze

WYjechalismy jakos w okolicach 18 wczoraj, a dojechalismy pod dom mojej siostry 12 tutejszego czasu
Mielismy przygode na granicy francuskiej, moze w klubie wam napisze jak bede miec wiecej czasu, ale nie dzis bo padam na twarz
Koszt naszej podrozy wyniosl 50 funtow. Chcieli 40 ale dalam 50 bo fajni ludzie, podwiezli nas pod same drzwi mojej siostry. I w ogle mili ludzie. bedziemy z nimi w kontakcie na pewno.
Wzieli na nas papierosy i to byl ich eksgtra zarobek. A tak w ogole to ich pierwszy raz byl z ogloszeniem sie

Po przyjezdzie do siostry wzielismy prysznic i pojechalismy do zamku w Corby
Fajny zamek ale nie mozna robic zdjec w srodku.

A teraz maja odblokowywac przestrzen powietrzna, wiec moze sie uda wrocic samolotem

Buziolki
Super, że szczęśliwie dotarliście na miejsce No i fajnie, że tak się udało z tymi ludźmi, jednak można jeszcze znaleźć uczciwych ludzi na świecie
Słyszałam, że przestrzeń powietrzna już jest odblokowana, więc z powrotem powinno już się udać lecieć samolotem.

bzyczka mnie też coś buzia piecze, spędziłam trochę czasu na dworze i chyba mnie troszkę złapało słońce.

Ale mi się nie chce iść do pracy Masakra po prostu Odliczam tylko dni do majowego weekendu. Zawsze to będą 3 dni wolnego a nie 2.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-04-18 o 20:05
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 20:04   #430
atomufka
Zakorzenienie

Kliwia super ze dotarliscie i to jak szybko
a z tym odblokowaniem przestrzeni wcale nie jest takie pewnemam nadzieje ze my za tydzien jednak polecimy

A my dzis caly dzien na kanapie spedzilismy ,obejrzelismy 12 odcinkow "Przystanku Alaska" ja nawet na chwile nie wyszlam z domu nie liczac balkonu

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 20:06   #431
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Kliwia super ze dotarliscie i to jak szybko
a z tym odblokowaniem przestrzeni wcale nie jest takie pewnemam nadzieje ze my za tydzien jednak polecimy

A my dzis caly dzien na kanapie spedzilismy ,obejrzelismy 12 odcinkow "Przystanku Alaska" ja nawet na chwile nie wyszlam z domu nie liczac balkonu
Ale przestrzeń już jest odblokowana
http://wiadomosci.wp.pl/kat,119794,t...a035&_ticrsn=3
Stary 2010-04-18, 20:17   #432
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
No tak tylko że w Polsce a ja mieszkam na wyspie i tutaj niew Anglii chyba tez jeszcze nie.

szafa

Stary 2010-04-18, 21:46   #433
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak sobie myślałam, że Polsce odblokowana i fajnie, ale jak tu lecieć jak gdzie indziej blokada...

Ja też odliczam dni do majowego weekendu, bo 30.04 kończę pracę... i będę miała w końcu więcej czasuuu, a w szkole pełno egzaminów... (dla janość nie dlatego rezygnuję z pracy ), a jeszcze teraz w pracy jestem w punkcie, gzie od ludków az się roi... Kanapki nie mam kiedy zjeść .

Kliwia super, ze jesteście i wszystko w porządku
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 22:08   #434
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No tak tylko że w Polsce a ja mieszkam na wyspie i tutaj niew Anglii chyba tez jeszcze nie.

U nas narazie lotniska zamkniete sa do 2 w nocy

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 02:10   #435
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się dziś w nocy autentycznie zestrachałam przez te wszystkie teorie spiskowe i przepowiednie wojenne
Było już koło północy, prawie zasnęłam, kiedy usłyszałam na dworze ciche buczenie. Pomyślałam, ze pewnie samolot. Dopiero po chwili doszło do mnie, że przecież nic nie lata Otworzyłam oczy, a tam błyski w oddali, jak pioruny ale częstsze. A po każdym cichy huk niosący z daleka. Zaraz moja na wpół śpiąca wyobraźnia podsunęła mi, że to wojna i bombardowania Aż wyskoczyłam z łóżka, a tam w oddali jakieś błyski i huki. Dopiero jak się dobrze przypatrzyłam, to zobaczyłam, że to ktoś w oddali fajerwerki puszczał - pewnie na jakimś weselu...

: cojest:

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 07:34   #436
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi się nie chce iść do pracy Masakra po prostu Odliczam tylko dni do majowego weekendu. Zawsze to będą 3 dni wolnego a nie 2.
znam to... najgorzej tak... jak sie nic juz niechce... ja tez zawsze czekalam na wiecej wolnego... mi sie juz coraz mniej chce pisac... ale musze... jak zaczne to odkladac na "jutro" to bedzie dupa... ale ide za chwile do biblioteki to moze po spacerku sie zmobilizuje....

kurde palce mi zaczely puchnac... nie łudziłąm sie ze dam rade do porodu zostac z obraczka i zareczynowym na palcu ale mialam nadzieje ze choc do 8 miesiaca.. a tu 6 i coraz gorzej... moze to tak jednorazowo...
Stary 2010-04-19, 07:40   #437
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie

Weekend minął bardzo szybko. W sobotę byłam na pożegnaniu mojego przyjaciela, bo wyjeżdża na pół roku do Francji. A w niedziele oglądaliśmy pogrzeb, wcześniej się porządnie wyspaliśmy i poszliśmy na długaśny spacer. Wczoraj pogoda była po prostu boska.

Dzisiaj od rana sajgon w pracy, no ale trzeba już przywyknąć!

Rybulka gratulacje!!!

Nam się wyklarował pomysł na długi weekend i jedziemy już 30 kwietnia nad morze i wracamy dopiero 5 maja Ale się cieszę! Już nie mogę się doczekać tych rybek z surówkami i gofrów. Nigdzie gofry tak nie smakują jak nad morzem!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 07:50   #438
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
: cojest:
Kiedy rozum śpi, budzą się demony...
Stary 2010-04-19, 08:06   #439
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny patrzcie co znalazłam, na poprawę humoru... hahahaha zabronione dla dzieci

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Idę już na łóżko, chce mi się poleżeć.
Dziś koło 18 miałam fajną dyskotekę w brzuszku. Kocham to, chcę tak częściej. Już nie mogę się doczekać naszego maleństwa jak będzie na świecie!
Do jutra , Pa!
rosnie mala baletnica zazdroszcze tych ruchow - tez juz chce
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 09:13   #440
atomufka
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim.Ja dopiero wstalam ,ale u mnie jest dopiero po 9 Dzis mialam straszne koszmary tak ze az z bolem glowy sie obudzilam

szafa

Stary 2010-04-19, 09:17   #441
martucha84
Zakorzenienie

ojjj spiochuuu no ale skoro jest 9 to nie jest zle

dobra ide do biblioteki bo jest jeszcze ladnie a nie wiem czy nie bedzie padac
Stary 2010-04-19, 09:26   #442
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Przepraszam, ze nie cytuje ale nawet czasu nie mam teraz. W kazdym razie wielkie dzieki za fryzurki, ktore mi powklejalyscie i linki do tych sklepow z bizuteriami . Ta dodomi ma nawet niedrogo

Rybulka Twoja fryzurka byla czaderska obcielas wlosy po slubie, bo teraz jakies krotsze masz?Baja Twoje loki rowniez

W tym tygodniu przejde sie po okolicznych kosmetyczkach i popytam...

do slubu zostalo 1,5 miesiaca ...boje sie

a mam jeszcze 2 pytanka:
1) skoro mamy slub cywilny to do koscielnego rowniez potrzebni sa swiadkowie???
2) czy do sypania ryzu pod kosciolem wyznacza sie jakies specjalne osobistosci?

Podaje linka do mojej malej krolewny, mozna ja zobaczyc tutaj, co wyprawia :
http://www.youtube.com/watch?v=9GwNyI-LuAE

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-04-19 o 09:27
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:32   #443
kolanka
Zadomowienie

Czesć zonki .
Mogę tylko sie przywitać, bo mnóstwo pracy na mnie czeka, wiec... jak sie obrobię to ponadrabiam .
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:44   #444
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 09:47   #445
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ojjj spiochuuu no ale skoro jest 9 to nie jest zle

dobra ide do biblioteki bo jest jeszcze ladnie a nie wiem czy nie bedzie padac
Ja spioch od srody wracam do pracy i znow pobudka o 6 codziennie

szafa

Stary 2010-04-19, 10:18   #446
Sysunia_d
Zakorzenienie

Angry Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Przepraszam, ze nie cytuje ale nawet czasu nie mam teraz. W kazdym razie wielkie dzieki za fryzurki, ktore mi powklejalyscie i linki do tych sklepow z bizuteriami . Ta dodomi ma nawet niedrogo

Rybulka Twoja fryzurka byla czaderska obcielas wlosy po slubie, bo teraz jakies krotsze masz?Baja Twoje loki rowniez

W tym tygodniu przejde sie po okolicznych kosmetyczkach i popytam...

do slubu zostalo 1,5 miesiaca ...boje sie

a mam jeszcze 2 pytanka:
1) skoro mamy slub cywilny to do koscielnego rowniez potrzebni sa swiadkowie???
2) czy do sypania ryzu pod kosciolem wyznacza sie jakies specjalne osobistosci?

Podaje linka do mojej malej krolewny, mozna ja zobaczyc tutaj, co wyprawia :
http://www.youtube.com/watch?v=9GwNyI-LuAE

Jaka śmieszka kochana sama radość .

Domi nie bój sie wszystko sie uda - będziesz miałą cudowny slub
Co do :
1) w kosciele zawsze są świadkowie
2) ryż może sypać każdy - chyba ze masz życzenie sobie wybrać jakieś konkretne osoby.

Ja własnie wróciłam z rannej zmiany potem ide do drugiej pracy. Pogoda jak narazie piekna - lotniska wciąż zamkniete !

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 10:31   #447
ania20m
Wtajemniczenie

Martucha wrzuciłam dla ciebie drewniaczki na mój wątek, zajrzyj

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 10:49   #448
agus87
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
dzisiaj sobie z wami zbytnio nie pogadam
bo mamy sajgon w pracy
Stary 2010-04-19, 11:04   #449
atomufka
Zakorzenienie

Co tu taka cisza dzisiaj?

szafa

Stary 2010-04-19, 11:05   #450
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki nadrobiłam wreszcie

i po kolei

Ana ja beze zrobiłam z 8 białek i dałm 300g cukuru (w przepisie jest 6 i 300 i ponoc za słodkie ja chciałam wiekszy spód zrobić i dalam 8 białeka cukuru tyle samo) wyszla idealna w smaku nooo poza spalenizną która zdrapalam z dolu bo ciasto się złapało nie jarze tego piekarnika nowy jest pieke wg przepisu i WSZYSTKO sie przypala!!!! beza złapała od dolu i odkroiłam ten spód delikatnie

mąż tak wcinał az uszy mu sie trzesly zazyczył sobei takei na swoje urodziny tesciowa mimo ze nei jada słodkiego tez bardzo chwaliła

a mąż jeszcze mowi tak nakładajac kolejny kawałek

"niepieke nie pieke nie umiem piec co ty mi tu takie bajki opowiadasz ze nei bedziesz piec jak ty takie dobre ciasta robisz!!!!"

agatkaL co sie dzieje czemu masz doła???

rybulka gratulacje prawka

laseczki wiecie co posadzilam w moim sadku 4 rzedy [poziomek w sobote ciekawe czy sie przyjmą... i bez i forsycje i dwie wisienki niskopienne

wogole tesciowa mnei pozytywnie zaskoczyła bo ona ma swoj sad prawie pod domem a my mamy swoj daleko od domu tam sie bedziemy budowac a trzecie miejsce z sadem to jest dom pradziadka męża ty;e ze jemu sie zmarło dwa lata temu , dom i sad niszczeją bo on to wszystko przepisał na synową która siedzi w kanadzie i palcem nigdy nei kiwneła tam, to moja tesciowa dbała o sad o ogród i swoje grzadki jak pradziadek zył no i teraz tesciówka powiedziała do nas w piatek zeby tam pojsc i troche małych wisien wykopac bo szkoda ich
no i w sobote pojechalismy maz wykopal bez i wisnie a tesciowatak chodzi chodzi i mowi ania chodz na chwile poszlam za nia za dom a ona mi pokazuje krzaczki poziomek i pyta" nie chcialabys sobie u SIEBIE na przyszowicach posadzic?" zamurowalo mnie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości