![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
kto poleci mi dobry salon w Rudzie Śląskiej,Chorzowie,Zabrzu (proste ciecie+koloryzacja)?
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Polecam Panią Iwonę Tucholską z Pruszcza Pomorskiego. Świetnie obcina włosy, jest bardzo sympatyczna i co najważniejsze moje wyobrażenie o fryzurze pokryło się z tym, co wyczarowała Pani Iwona ( jak to bywało u innych fryzjerów
![]()
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
a znacie kogos dobrego w częstochowie?
chciałabym zrobic sobie fryzurke 'emo' [znaną również pod nazwa 'na małpe'] i boje się, że moge wyjść od fryzjera niezadowolona [a tego bym nie chciała] bardzo prosze o odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
we wrocławiu polecam Artura w Carlo Biani ul.Biskupia
swietne farbowanie, dobre ciecie. bez udziwniania na sile i calego pseudoartystycznego kombinowania jak udziwnic to co masz na glowie. nie jest tanio ale naprawde warto. absolutnie odradzam Bartka z salonu przy ul.Armii Krajowej 12/A5. fyzjer ktory tnie tylko aby ciac bez zwracania uwagi na to jakie masz wlosy i co bedzie sie potem z nimi dzialo. kopmletna porazka. radze omijac z daleka. po wizycie u takiego fryzjera mysle,ze wiekszosc z nich pomylila sie z wyborem zawodu, albo maja na celu oszpecenie klientki. i jeszcze sie za to placi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Jaki salon polecicie na dekoloryzację w okolicach Katowic lub samych Katowicach? Albo jaki znacie dobry salon pracujący na kosmetykach Matrix?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
strefa fryzur Galeria Krakoska super fajna ekipa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
BAN stały
|
mozecie polecic frzyjera z Wrocławia, któy zrobiłby dobrą trwała- lekką!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Katowice -polecam...
Gorąco polecam p.Sabinę z MARGINESSU - jest to salon obok kina Rialto w Katowicach na ulicy Kościuszki. Może najtaniej tam nie jest - ale ceny też nie są jakoś zbyt wygórowane. A przede wszystkim: pani ta dokonała dekoloryzacji na moich włosach i dobrze dobrała farbę, dzięki czemu wróciłam do naturalnego koloru włosów. Włosy nie są jakoś tragicznie zniszczone. Wręcz są dość dobre jak po tak inwazyjnym zabiegu. Ponadto p. Sabina po wyłącznie kilku "słownych" wskazówkach z mojej strony genialnie podcięła i wycieniowała mi włoski. Naprawdę byłam strasznie zadowolona z jej pracy i wszystkim podoba się moja nowa fryzurka. Pasuje do mnie, do kształtu mojej twarzy i do mojej drobnej figury. POLECAM!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Ja polecam fryzjer w Szczecinie na ul Krakowskiej "Anna"
![]() ![]()
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Super fryzjer z Wrocławia to Michał Krzyszycha. Jak do tej pory to określam najlepszy z najlepszych. Salon przy ul. Szewskiej we Wrocławiu. Pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! - radom
Cytat:
a w którym miejscu na Żeromskiego jest ten "Kacper"? Będę wdzięczne za odpowiedź. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
w Radomiu na Focha byłam kiedyś. Nie wiem czy ten salon ci sami ludzie prowadzą ale wyszłam stamtąd niezadowolona i więcej tam już nie poszłam. Co do Kacperka nic nie wiem ale mógłby ktos coś napisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Kogo polecacie w Warszawe kto potrafi z ciemnego blondu zrobic jasny popielaty blondzik za w miare male pieniadze? Boje sie isc gdzies w ciemno i miec żółć na glowie (grr). Prosilabym o adresy od doswiadczonych blondynek
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Hej!
Czy ktoś orientuje się jak spisują się fryzjerzy z całkiem świerzego clubu fryzjerskiego Alternative w GDAŃSKU? Czy można bez obaw powierzyć im swoją "głowę"? Moje włosy to nie lada wyzwanie - rzadkie, zniszczone, suche, szorstkie, cienkie, połamane... ![]() P. s. - Czy możecie zaproponować mi fryzjera z terenu Trójmiasta, który ujarzmi moje kłaczki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
Polecam w Gdańsku, szukam w Warszawie
GDAŃSK:
Gorąco polecam p. Justynę z salonu fryzjerskiego na os. Złota Karczma (to tam gdzie IKEA), ul. Lirowa. Nr telefonu: (058) 522 3 522. Bezbłędnie strzyże i koloryzuje włosy. Mam marne (cienkie, nietrzymające się) włosy a po jej strzyżeniu włosy układały mi się fenomenalnie. Warszawa - szukam: Sama szukam fryzjera w Warszawie, ale takiego, który przyjdzie do domu u klientki. Może któraś z Was może mi kogoś polecić? Pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
witam
szukam salonu fryzjerskiego oczywiście najlepszego w krk słyszałam że godne uwagi są: - expander na długiej - neo na grodzkiej - soho rynek główny czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na ich temat...który się wyróżnia ...czy ktoś się tam ścinał i jakie było później samopoczucie??i czy fryzjer/stylista słucha co się do niego mówi czy całkowicie się odcina od sugestii klienta?? będę wdzięczna ![]() ![]() ![]()
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
hop hop ......wizażanki z krakowa
![]()
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
OLKUSZ
Polecam salon L'oreal przy rynku (szczególnie panią Gabrysię). Naprawde super. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
hej a z Lublina ktoś może zna jakiegoś fryzjera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Slaskie:
Piekary Slaskie, salon fryzjerski 'Tomasz' ![]() http://www.salontomasz.piekary.pl/
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Salon Okił, przy ul. Pereca we Wrocławiu jest zdecydowanie najlepszy! Polecam w szczególności fryzjera Irka. Byłam już u niego wiele razy i za każdym wychodziłam bardzo zadowolona. Zawsze idealnie dobierze fryzurę, rewelacyjnie ją wykona. Ceny wysokie, ale zdecydowanie warto!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Jestem z Radomia. Serdecznie polecam wszystkim panią Bożenkę z salonu fryzjerskiego "Focus" przy ulicy Marii Curie-Skłodowskiej. Jest miła, kompetentna i potrafi rewelacyjnie doradzić kolor i fason fryzurki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a macie jakichś sprawdzonych fryzjerów/ fryzjerki w Jeleniej Górze?
![]() ![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W Poznań!!
chyba pojde do tego Laurenta w Kupcu.A slyszalyscie o salonach Anny Borowskiej? bo kolo mnie takowy powstal i moze tam warto pojść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
jak mieszkałam w Radomiu chodziłam do Loreala w Leclerku, nawet nieżle na tym wychodziłam
![]() teraz "tnę" sie w Pabianicach u Norbiego, z cięciem różnie bywa, ale nie jest źle, za to malowanie włosów cudne ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Ja mieszkam w Łodzi,polecam barrdzo goraco studio Agnes Płoszaj,p.Agnieszka ma fach w reku,wie co robi a poza tym jak sie wchodzi to widzimy duzo dyplomow(1 lub 2 miejsca),gdzie na jednym z nich w jury zasiadal sam Leszek Czajka
![]() Chodze tam regularnie,ostatnio p.Agnieszka mi grzywke uratowala,po nieudanym PODCIECIU mojej kolezanki. I jak powiedzialm ze zapuszczam to nic z nimi mi nie robila.Bardzo mi sie to spodobalo ![]() A poza tym jest tanio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko odnośnie Agnieszki z Agnes Płoszaj- to babka która też cos doradzi mniej zdecydowanym czy tylko trzyma się ściśle wytycznych klientki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Zawsze cos proponuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.