|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
3 piwa by były za to!![]() uhuhu ![]() ja cxhyba pojde sie wykąpac i spac,bo szczerze mowiac to nie mam co robic
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Hello
![]() Ja dopiero wróciłam do domu, w obydwie strony szłam piechotą Widziałam D hmm... 5 razy ? Dwie okazje były wprost idealne, bo ja szłam sama , a on mnie mijał , nawet zjechał w bok , a ja już miałam serce w gardle, bo myślałam, że zatrzymuje się koło mnie :/ Gdyby chciał, to dzisiaj spokojnie mógłby coś sprowokować... A tu ch*ja... Nie wydaje mi się, żeby mnie nie poznał , to raczej nie wchodzi w grę... No i już raczej nic nie muszę dodawać... Zdaje się, że najwyższa pora zejść na ziemię... Chyba nie muszę pisać, że jestem z deka dobita... ?
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-28 o 22:07 |
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę,że on może też nie wiedzieć,że coś jest na rzeczy i jest ostrożny![]() bedzie dobrze,nie mozesz sie poddawac!![]()
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przechodziłam obok przystanku autobusowego , pustego , a on zjechał w zatoczkę obok tego przystanku ... Raczej musiał mnie zauważyć, a on nawet nie kiwnął ręką na powitanie , nic...
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może czas sie trohę oddciąć od tego? bron panie boze zapomniec etc! tylko wrzucic na luz a samo się ułoży?
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhhhhhhhhh ........ Widocznie dla niego był to tylko jeden z wielu miłych wieczorów.W momencie, gdy ja chciałam sobie załatwić do niego nr tel, on zorientował się, że ja wkręciłam się w to trochę bardziej, no i uciął wszystko.... To dziwne, że dzisiaj nawet nie kiwnął ręką, a przecież gdy spotkałam go po tym naszym pierwszym spotkaniu, to zagadał do mnie, a mógł udać, że nie widzi... Ale nie chcę sobie robić żadnych nadziei już więcej, widział mnie na pewno i gdyby chciał, to mógłby jakoś to wykorzystać. Muszę się odciąć, muszę...ale zapomnieć nie zapomnę , nie da się
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro ze musiałas się tak rozczarować![]()
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś tak dziwnie się czuję ...... Na pewno z czasem mi przejdzie. Pytanie tylko - kiedy? Ale jestem rozbita, ja pier.ole :/ Dziękuję Ci kochanie za dobre słowa |
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwie Ci się ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- nie masz co dziekowac
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie piszę z takim chłopakiem , to jest taki w sumie kolega, ja Wam o nim pisałam już kiedyś, że się z nim całowałam po pijanemu i to było jeszcze w wielkanoc . No i zapytał , czy wychodzę na jakiegoś drinka, bo pisał do mnie w moje urodziny i powiedział, że na pewno napijemy się jakiegoś drinka za moje zdrowie, ale w innym terminie. No i kurna nie wiem co zrobić, bo z jednej strony to chętnie bym rozładowała napięcie, a on znając życie zaprosi mnie do siebie do domu ;p A z drugiej strony jutro mam wesele I mama mnie poćwiartuje, jak oświadczę, że wychodzę o tej porze z domu;p
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-28 o 22:54 |
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro wesele jest wieczorem![]()
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc szybko bym się musiała zebrać, a jeszcze muszę sobie spinki do włosów pokupować i takie inne pierdoły. On mi pisał, że pije sobie piwko z kolegami , więc odpisałam, żeby na razie sobie pił ,a ja jak się zastanowię, to dam mu znać
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
aha no chyba ze... ale ja chociaz na chwile bym wyszła
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też bym wyszła na chwilę ,ale jakbym była trzeźwa
A jestem po trzech piwkach , więc będę musiała iść z buta albo taxą bo on po mnie nie przyjedzie, bo też coś pił . No i nie wiem, co tu robić hmmmm ![]() Napisał mi : Nie zamulaj Pao, czekam . |
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn idz
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset- nie wiem co powiedzieć...może faktycznie za dużo sobie wyobrażałaś..no nie wiem bo to nie ja wtedy z nim siedziałam w samochodzie..no ale sama pisałaś że wyglądało to tak jakby coś miało być na rzeczy..chyba że tak się zabawia z dziewczynami po prostu
może szuka wrażeń tylko są i tacy faceci niestety...ja bym poszła na to spotkanie dzisiaj
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
No na razie mam czas, bo moja mama jeszcze nie śpi ,a dopóki nie zaśnie, to ja nigdzie się nie ruszę
Kurna, to zły pomysł, ale najwyżej nastawię sobie przypomnienie na 3 , żeby zadzwonić po taxę i pojechać do domu, żeby coś pospać przed tym weselem ![]() Coś czuję,że jeśli pójdę, to to będzie mój drugi w życiu seks bez zobowiązań ;p ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Ja go widuję już dłuższy czas i nigdy go nie widziałam z żadną laską , ani nie słyszałam o nim żadnych złych opinii, więc nie mam pojęcia, o co chodzi... W ogóle to ja znam jego brata i jeszcze jednego kolesia, który się z nim kumplował , no i nikt o nim nie mówił ,że jest jakimś bajerantem, dlatego zgłupiałam całkowicie teraz. I wiecie co , świadomość mi podpowiada, żeby uciąć to i dać sobie spokój definitywnie, ale podświadomość mi mówi, że to jeszcze nie koniec:/ |
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupia sytuacjia i tyle! chyba jednak ja bym sobie odpusciła szkoda zeby kolejne rozczarowanie znowu Cie dopadło,a jak bedzie cos na rzeczy to bedzie miła niespodziankaaa no chyba że,ale nie ma co tamto idz się odpręż
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kolegi ,to napisałam mu , że jednak dzisiaj odpuszczę, bo jutro rano muszę wstać ,a po wspólnym wieczorze byłoby to mało realne i że nadrobimy innym razem Trochę żałuję, ale nie dałabym rady jutro wstać...Właśnie mi napisał smsa : zdrzemniesz się w moich atłasach ![]() Napisałam w końcu , że zgadamy się na tygodniu i nadrobimy Kurde w innej sytuacji poleciałabym, ale muszę raniutko wstać, więc lepiej zostanę w domu. Po weselu sama do niego napiszę ;p
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-28 o 23:52 |
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idz malo razy to sie spało po 1h i sie jakos funkcjonowało?!
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby nie to wesele, to poszłabym z całą pewnością, ale pasuje mi jakoś wyglądać , a my zapewne zabalowalibyśmy dość ostro i jutro mogłoby być kiepsko ze mną ;p Także już od poniedziałku będę mu truć dupę, żeby się ze mną spotkał i w końcu odreaguję moje bolączki ![]() W ogóle to dziękuję Wam skarbeczki za wsparcie i rady ,co ja bym bez Was zrobiła... ? ![]() |
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ale trudno sie mowi,jutro i tak sie wybawiasz wiec nie ejst tak zle:deee na pewno sobie odbijecie ![]() ![]() no powiedzmy to prosto w twarz-no zgineła byś! ![]() w koncu po coś tutaj jestesmy![]()
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tego z dzisiaj będę zadręczać od następnego tygodnia ![]() Się śmiej... a ja szłam do domu taka dobita i roztrzęsiona z tego wszystkiego i tylko marzyłam o tym, żeby dojść do domu , włączyć kompa , wejść na wizaż i w końcu Wam się tutaj wygadać :/ ![]() A tymczasem pewnie pójdę spać, dzisiaj już bez marzeń... ![]() Pewnie i tak nie zasnę, ale będę próbować... ![]() Dobranoc i dziękuję Wam za to , że jesteście Kochane moje robaczki |
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uhuhu a bedzie sie działo!![]() no i dobrze,t5ak ma być!! najpierw wizaz i my pozniej cała reszta![]() spij dobrze i spokojnie ![]() btw robaczek vel życzek gnojarz w mojej skromnej osobie idzie się wytarzać w bagienku czy wykapać bo zbyt ładnie pachnie czyt capi! ![]() dobranoc
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem plus banan ![]() zapowiada się u mnie w końcu ładny dzień byłam z psem i tak fantastycznie się spacerowało..teraz zrobię sobie kawkę a potem biorę się do roboty
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo Anastazja, nareszcie doczekałaś się słoneczka Od razu się człowiek inaczej czuje, prawda? ![]() Ale mi się dobrze spało ! W ogóle nie chciało mi się wstawać ![]() Właśnie zjadłam śniadanko i zaraz będę szła na zakupy, muszę kupić sobie spinki do włosów i jakoś je upiąć, nie mam pojęcia, jak ja to uczynię ![]() W ogóle mój dzisiejszy poranek będzie przypominał pożar w burdelu ![]() Jeszcze Was tu nawiedzę, a tymczasem miłego dnia |
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanych zakupów życzę ![]() na pewno ładnie upniesz sobie włoski z resztą ładnemu we wszystkim ładnie![]() gadałam przed chwilą z kumpelą na gg, ona żyje w Holandii i teraz przyjeżdża na urlop do Polski i chce się spotkać w weekend wszystko byłoby ok gdyby nie to że chce mnie upić i wylizać bo jest lesbijką śmiać mi się chce hehe..a ja taka wyposzczona że chyba skorzystam z zaproszenia![]() idę teraz na miasto, muszę zajść do Biedronki i do sklepu tytoniowego przy okazji może odwiedzę Naturę![]() miłego dnia robaczki
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Sunset-zawsze tak jest przed wyjsciami a z włosami na pewno cos ślicznego wykombinujesz![]() Anastazja-no nareszcie pogoda zawitała ![]() wstałam,ale z ciezki sercem o 11.15,zjadałm kanpki z pomidorkiem,teraz jem małe jabłuszko ![]() pogoda sliczna,chyba wywale boczek-niech sie zarumieni ![]()
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zakupki się udały ![]() A z tym ładnym to dziękuję he , ale chyba dzisiaj będzie problem , szczególnie z włosami ... Chciałam je nawinąć na wałki , ale zanim bym je nawinęła, to wyrwałabym sobie połowę włosów, więc po myciu nałożyłam na nie piankę i same się pokręcą, zobaczymy, co to będzie, jak wyschną. Dzwoniłam do fryzjerki, czy nie uczesałaby mnie tak awaryjnie, ale nie miała czasu niestety ![]() Jeszcze muszę się wykąpać i wymalować i zrobić te nieszczęsne włosięta i jestem gotowa Wszystko mi dzisiaj z rąk leci, od rana stłukłam słoik musztardy, kubek i dwa talerze :/ ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
A co się stało, że tak wcześnie wstałaś ? Muszę chyba to zapisać w kalendarzu A u mnie się chmurzy :/ Jak będzie padać, to się wku.wię :/ |
||
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo szybko sie robi a efekt to takie francuskie lokia te koslawe łapki to przez nerwy ![]() nie wiem sama ,czemu ![]() ![]() no oby nie padało
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

jak u nas w mieście był lokal to też brali za wejście ale ja znałam ochroniarzy więc wchodziłam za free, nawet z jednym się spotykałam
3 piwa by były za to!

Widziałam D hmm... 5 razy ? Dwie okazje były wprost idealne, bo ja szłam sama , a on mnie mijał , nawet zjechał w bok , a ja już miałam serce w gardle, bo myślałam, że zatrzymuje się koło mnie :/ Gdyby chciał, to dzisiaj spokojnie mógłby coś sprowokować... A tu ch*ja... Nie wydaje mi się, żeby mnie nie poznał , to raczej nie wchodzi w grę... No i już raczej nic nie muszę dodawać... Zdaje się, że najwyższa pora zejść na ziemię... Chyba nie muszę pisać, że jestem z deka dobita... ?
myślę,że on może też nie wiedzieć,że coś jest na rzeczy i jest ostrożny
bedzie dobrze,nie mozesz sie poddawac!
Ja przechodziłam obok przystanku autobusowego , pustego , a on zjechał w zatoczkę obok tego przystanku ... Raczej musiał mnie zauważyć, a on nawet nie kiwnął ręką na powitanie , nic...

malo razy to sie spało po 1h i sie jakos funkcjonowało?!