|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
o to ja nie
bo wtedy bardzo przytyłam jak tak robilam ![]() i odkad nie mieszkam z mamcią to ni ma słodyczy u mnie
|
|
#422 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
Cytat:
![]() A czemu mozecie sie troche nie widziec? sesja? raz bylam i mnie zaciekwilo o co tam chodzi z tymi koputerami co tam sie wyswietla ![]() ale 4 bedzie? Ooo jak fajnie ![]() No prawie ![]() oczywiscie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
od razu glowa mnie boli albo cos sniadanie musi bycwtedy ciezko ale taka mala kanapke musze zjesc wtedy bo wiem ze potem bedzie jeszcze gorzej ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
jakbym na noc sie objadla czyms to źle bym sie czula i pewnie nie mogla usnac![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
ale jem bardzo rzadko jakos mnie nie ciagnie---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- wiadomo ![]() No to kochane dobranoc
|
|||||
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
werka nie wiem jak mogłam kiedyś nie jeść śniadań
![]() dobranoc dziewczęta
|
|
#424 |
|
Konto usunięte
|
Wwweeerka No widzisz a on mnie tak męczy, wczoraj byłam w Pszczynie, Żorach i Cieszynie. Chwilkę postoju też miałam, bo instruktor chciał coś zapłacić, ale tak to ciągle jeździłam. W lewe lusterko to spoglądam bardzo często, ale w prawe już nie, dla mnie samochód powinien być o wiele węższy, bo nie zawsze potrafię wyczuć czy mi się samochód mieści na ulicy
Montii Ja spodnie najczęściej mam wytarte na kieszeniach od noszenia komórki. Każdemu może się zdarzyć, mi z początku jak zgasło nie wiedziałam co mam zrobić, dopiero instruktor powiedział, że kluczyć trzeba przekręcić w lewo i znowu w prawo ![]() czarnulkax To z ciekawą nazwą co podawałać jak ci poszło?? U mnie chranie cała rodzinka i pies Tak wcześnie miałaś egzamin?? kurcze, ja tak wcześnie to jeszcze nie myślę, więc z jazdą będzie jeszcze gorzej![]() madlen345 Ja to nigdy nie jem na noc, bo bym nie potrafiła zasnąć, ale słodkie też lubię zjeść, ale to zamiast kolacji
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19608071]Wwweeerka No widzisz a on mnie tak męczy, wczoraj byłam w Pszczynie, Żorach i Cieszynie. Chwilkę postoju też miałam, bo instruktor chciał coś zapłacić, ale tak to ciągle jeździłam. W lewe lusterko to spoglądam bardzo często, ale w prawe już nie, dla mnie samochód powinien być o wiele węższy, bo nie zawsze potrafię wyczuć czy mi się samochód mieści na ulicy
[/QUOTE] Podziwiam Cie znaczy teraz to zaden problem ale jak mialam jazdyTo tak jest na poczatku albo jak wsiadasz do calkiem innego Troche pojezdzisz i zobaczysz ze wyczujesz nie tylko to ![]() Ja zawsze lubilam troche szersze samochody takie limuzynowate![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- ja od kad pamietam to jem sniadanie Ja tel wylaczylam i dzisiaj sie ostro biore za nauke ale sie wkurza wszyscy ale takto zamist sie uczyc pisze sms. No a dzisiaj to juz musze ![]() Czarnulkax napisz jak Ci poszlo No to dzien dobry i oby szybko weszlo mi do glowy |
|
|
|
|
#426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale o prawku na motory to sobie mogę pomarzyć![]() A jeśli chodzi o samochody to wolę sporotowe, najlepiej dwuosobowe. Witam ![]() A czego będziesz się uczyć?? Bo ja przed chwilą uczyłam się znaków
|
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
witam
widzę dużo wpisów, ale jeżeli można to chciałabym się dołączyć
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Witam nowa kolezanke opowiedz nam cos o sobie ![]() Co do prawka to ja sie szykuje na poprawke niestety jakos z rok temu zdawalam i potem juz mi wylecialo z glowy. Teraz co prawda nie ustalilam jeszcze terminu ale mam nadzieje ze jakos niedlugo sie w koncu zbiore
|
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
a więc coś o mnie: mam 16 lat i kończę w tym roku gimnazjum. Siedzę w domu bo (niestety) nabawiłam się grypy
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy prawidłowo działa. Zobaczymy. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19608071] czarnulkax To z ciekawą nazwą co podawałać jak ci poszło?? U mnie chranie cała rodzinka i pies Tak wcześnie miałaś egzamin?? kurcze, ja tak wcześnie to jeszcze nie myślę, więc z jazdą będzie jeszcze gorzej![]() [/QUOTE] Średnio poszło. Tak, tak wcześnie, nawet nie było tak źle, nie było czasu myśleć, że jestem nie wyspana
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
xllxBlackAngelxllx Witam
![]() No to nadrobiłam wszystko co naskrobałyście.. a troszkę tego było Ja obecnie gotuję obiadek... na dalszą część dnia planów niestety brak ;/
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ![]() Cytat:
Nie zaliczaliśmy, bo jeden chłopak nie mógł przyjść dzisiaj, a my chodzimy do niego zaliczać cały zespołem 4osobowym I nie chcieliśmy go zostawić samego później W poniedziałek pójdziemy.---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Witam nową koleżankę
|
|
|
#435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19610174]A ja wolę motory od samochodów, z nim bym nie miała problemu zmieścić się na drodze i lusterko prawe też blisko
ale o prawku na motory to sobie mogę pomarzyć![]() A jeśli chodzi o samochody to wolę sporotowe, najlepiej dwuosobowe. Witam ![]() A czego będziesz się uczyć?? Bo ja przed chwilą uczyłam się znaków [/QUOTE]Ooo ja chce sie scigaczem przejechac tak porzadnie ale jeszcze dobrego kolegi nie znalazlam zeby mial scigacza i zebym miala do niego zaufanie jako takie![]() Sportowe tez lubie ![]() Ziół sie uczylam a teraz techniki postaci leku I jak nauka znakow? ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
A Ty jak chcesz? ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Twoja ulubiona to? ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- to musial byc nudny jak Ci sie przysnelo ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() Jak kiedys sie spotkamy to pamietasz ze ja chce sie przejechac? ![]() Cytat:
No ja trzymama kciuki za 5 ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- nie watpie ![]() Cytat:
![]() No to super sie zachowaliscie
|
|||||
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Kocham wszystkie
![]() Cytat:
Mój mężczyzna musiał mi owszem wszystko pokazać ![]() Pamiętam, pamiętam ![]() Podejrzewam, że wszystko. W końcu każdą część w samochodzie możesz zdiagnozować, musi być taka możliwość, aczkolwiek niektórych elementów stan można ocenić bez kompa ![]() 5 nie będzie I uczysz się teraz dalej? ![]() Dostaliśmy dzisiaj 5 z projektu
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19608071]
Montii Ja spodnie najczęściej mam wytarte na kieszeniach od noszenia komórki. Każdemu może się zdarzyć, mi z początku jak zgasło nie wiedziałam co mam zrobić, dopiero instruktor powiedział, że kluczyć trzeba przekręcić w lewo i znowu w prawo ![]() [/QUOTE] Nie no wiem na jazdach nigdy mi się to nie zdarzyło, dlatego ździwiłam się,że po takim czasie nagle bach ale chyba przez szpilki i za mało gazu dałam ;p ja też ale potem tyje Mi się szykuje wieczór z TŻ pod kołderką + filmik wróciliśmy z zakupów właśnie, teraz tż szafe ogarnia ja jutro jadę na jakieś zakupki ciuchowe
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Montii co kupiliście fajnego??
jak ja Ci zazdroszcze takich wieczorów z TZtem
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Olciu głównie jedzenie. I to dla mnie
W większości serki i jogurty. Ja je wręcz pochłaniam, Danio,Activia, jakieś jogurty , serki wiejskie. No i zgrzewy wody, bo ja wypijam 3 litry dziennie No a TŻ ostatnio się obkupił w ciuchach i teraz sprząta ![]() co chwile mi przychodzi jak model i mówi ' oceń, zostawić czy oddać''
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa... to spożywcze zakupy
Trzeba było od razu mówić
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro jadę na ciuchowe
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Werka ja zdawalam tylko testy na ktore nie bylam przygotowana i niestety nie mialam czasu na nic bo jednoczesnie i prace pisalam i sesja i praca w British to dla mnie za duzo bylo i odpuscilam sobie a potem juz wylecialo mi to w ogole z glowy. Jazde mam opanowana tylko musze testy zdac . Mam nadzieje ze pojdzie dobrze i zdam w koncu. No zobaczymy.
Tak w ogole to wlasnie do domu wrocilam. Nie ma to jak dobry film z przyjaciolka przy herbacie i ciachach Montii tez bym chciala na ciuchowe zakupy narazie czekam na wiekszy przyplyw gotowki![]() |
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Lejdis
ja zjadłam właśnie śniadanko - serek wiejski, łyżka dżemu i płatki. Rewelacjaaa zaraz jadę na zakupy, mam nadzieję,że coś upoluję. i nareszcie ładna pogoda
|
|
#446 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- milosniczka czekolady ![]() Cytat:
![]() no juz nie moge sie doczekac ![]() Cytat:
pewna jestes? uczylam i nawet ladnie poszlo a potem bylam sobie praktyki zalatwic ale chyba nic ztego nie wyjdzie Cytat:
![]() Jacy Wy zdolni ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
A to jezdzisz sobie tak po cichaczu? ![]() No to jak sie zapiszesz to daj znac bedziemy trzymac kciuki ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
powodzenie na zakupach bys upolowala cos a ja moze bede jeszcze przed wyjazdem na uczelnie ale nie wiem ![]() Wiec milego dnia u mnie slonko sie schowalo
|
||||||
|
|
|
|
#447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nauka znaków całkiem fajnie, zostały mi poziome do nauczenia się a tobie jak poszła nauka ziółek ??Montii Fajnie się w szpilkach jeździ?? bo mnie ciągle rodzina pilnuje żebym adidasy założyła jak mam jazdy Kupiłaś coś fajnego?? ![]() Kupiłam sobie złotą rybkę i zastanawiam się czy nie dokupić jej koleżanki
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Karolka ogólnie nie polecam..zazwyczaj mam baleriny
jazda w szpilkach wydaje mi sie dość niebezpieczna ja akurat się śpieszyłam na egz i nie miałam zmiennych w aucie;/ a zazwyczaj mam
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Dziś to ten wyjazd mi się podobał, robi wrażenie ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Ukryć się nie da ![]() Ale to były filmiki z moim TŻtem w roli głównej + owszem jego autko ![]() Cytat:
Tak ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19633265] Montii Fajnie się w szpilkach jeździ?? bo mnie ciągle rodzina pilnuje żebym adidasy założyła jak mam jazdy Kupiłaś coś fajnego?? ![]() [/QUOTE] Mnie się dobrze jeździ w szpilkach Raczej mam jakieś płaskie do samochodu, ale jak jadę gdzieś i mam szpilki, to nie chce mi się brać butów na zmianę do samochodu Moja koleżanka kiedyś bała się jeździć w szpilkach, bo myślała, że nie będzie umiała i zawsze woziła w samochodzie adidasy, teraz już śmiga
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
A ja na razie i tak zostanę przy adidasach
![]() Dokupiłam drugą złotą rybkę i teraz cały czas razem pływają ![]() Wczoraj wybrałam się w nowych sandałach do sklepu, zdarłam sobie obie pięty czy tam ścięgna achillesa. Do tego mam 3 pęcherze A jutro idę do rodziny i chciałam jakieś ładne buty założyć, ale raczej będę musiała w adidasach iść, choć w nich i tak się urażam w te zdarcia na piętach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

bo wtedy bardzo przytyłam jak tak robilam 

Jeszcze wczoraj się widzieliśmy z TŻtem, bo teraz możemy się niestety trochę nie widzieć
I rano to myślałam, że oczy zapałkami będę podpierać 

Czy prawidłowo działa.