Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 17:11   #421
desireu2
Raczkowanie

Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Desireu, jak sprawa z tatą?

Czesc dziewczyny,
Tata już lepiej, mial podejrzenie zawału... kolejnego
ale przesadzil z ruchem i cisnienie mu skoczylo ponad 300 jak go siostra odwozila do szpitala... potem tak mu obnizyli to cisnienie ze mial straszne zawroty glowy. ale juz wszystko jest ok, moze jutro wyjdzie.

przez ten czas od czwartku nie zwazalam na to co jem...
od jutro biore sie za siebie ostro!
desireu2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 17:17   #422
Paula_M
Zakorzenienie

Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej

Cytat:
Napisane przez desireu2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
ale przesadzil z ruchem i cisnienie mu skoczylo ponad 300 jak go siostra odwozila do szpitala... potem tak mu obnizyli to cisnienie ze mial straszne zawroty glowy. ale juz wszystko jest ok, moze jutro wyjdzie.

Dobrze, że sytuacja jest już unormowana
Miałaś prawo do zagryzania stresu, cóż poradzić, poważna sprawa, teraz masz czas na odrobienie strat
Stary 2010-05-30, 18:28   #423
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

oj Dziewczynki moje kochane
bardzo się cieszę, że się ze mną choc w części zgadzacie
Cytat:
O serek wiejski
Swojskie najlepsze

Ja właśnie pożeram na kolację:
6 łyżek płatków owsianych (138kcal) + 3 łyżki otrąb [w tym 1,5 ze śliwkami] (ok. 20kcal) + 1,5 łyżki siemienia lnianego + 200g jogurtu naturalnego (200kcal) = ok. 360

Dobrze czy źle?
Nie wiem czy płatki są dobre na kolację, ale siemię lniane jest doskonałym pomysłem właśnie też o tym myślałam, żeby sobie dodawac do płatków!! bardzo zdrowe na włoski, cerę i w ogóle

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez desireu2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

super, że z tatą lepiej oczywiście jesteś w stu procentach usprawiedliwiona - w końcu to ekstremalna sytuacja!

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lauhau Pokaż wiadomość
Hej. Trutu ma rację, trzeba się wziąć w garść, a podjadać na UTRZYMANIU. Ale oczywiście jak się komuś zdarzy raz w tygodniu kawałeczek czekoladki, czy mały paseczek ciasta to też nic się nie stanie w ogólnym bilansie. Ja staram się powstrzymywać od podjadania i w sumie raz mi się zdarzyło zgrzeszyć, ale podczas @ mała dyspensa jest ok, moim zdaniem, ponieważ to nieprzyjemny czas dla kobiety, a poza @ za to jestem bardziej skrupulatna. No i na pewno mniej rzeczy mnie kusi, nie mam ochoty takiej, a w te dni jest gorzej. W każdym razie ja dzisiaj zjadłam:
-kromka chleba orkiszowego z serkiem grzybowym, kawa z mlekiem x2 (egzamin)
-duża makrela grillowana z cytryną, surówką, 1 ziemniakiem podpiekanym, kawa z mlekiem
-mały kawałek kiełbasy wędzonej, bez chleba (swojski produkt)
Dzisiaj jeszcze zjem trochę tych specjałów (mam szynkę, schab i coś tam jeszcze, wszystko swojskie ) zjem bez chleba oczywiście, z jakimś warzywkiem.
PS. Co to ten wieśniak czy wieśmak? Bo często to słyszę, ale nie wiem co się konkretnie za tym kryje.
jasne raz na jakiś czas (ale myślę, że nie częsciej niż raz na tydzień) możemy sobie nagrodzic wysiłek! jak już pisałam, ja w soboty mam dzień pobłażania - dzięki temu mam teraz dodatkową siłę, żeby dalej trzymac sie swoich zasad
jeśli jeszcze nikt nie odpowiedział, to wieśniakiem zwany jest serek wiejski

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

i jeszcze mój dzisiejszy jadłospis - niewiele tego, bo wstałam dopiero o 11 więc nie bardzo miałam gdzie upchnąc więcej posiłków. Przy okazji poniżej przepis na przepyszną sałatkę ze szpinakiem!!

I 4 łyżki płatków owsianych+wkrojony baban+wkrojone 4 daktyle+młeczko 2,5%

II sałatka ze szpinakiem (świeże liście szpinaku, ew. trochę sałaty lodowej, pomidorek, jajko, sos z jogurtu naturalnego z dodatkiem czosnku, dla osób na etapie U polecam dorzucenie grzanki z przyprawami)

III na kolację planuję zjeśc 150g smażonego łososia (niestety nie mam piekarnika ) z czosnkiem i cytrynką + pomidor

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-05-30 o 18:30
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 18:39   #424
lauhau
Raczkowanie

A ja dojadłam te swojaki jako kolację. Na dzisiaj basta, zresztą wcale nie jestem głodna. Teraz parzę sobie herbatkę odtruwającą organizm z toksyn. Chciałam iść na spacer, ale leje niestety, może później się przejdę. Tak pięknie było do momentu wyjścia z zajęć Odezwę się później.
lauhau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 19:08   #425
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

[QUOTE=Paula_M;19675511]
czego wieśmak, a nie wieśniak?
Widzę, że smacznie dziś jadłaś /QUOTE]
A sama nie wiem za dużo Mc Donald`s
Cytat:
Ja właśnie pożeram na kolację:
6 łyżek płatków owsianych (138kcal) + 3 łyżki otrąb [w tym 1,5 ze śliwkami] (ok. 20kcal) + 1,5 łyżki siemienia lnianego + 200g jogurtu naturalnego (200kcal) = ok. 360

Dobrze czy źle?
Moim zdaniem świetnie

Cały dzień leniłam tyłek a jutro egzamin najgorszy z sesji obym trafiła w pytania teraz też prysznic, nabalsamuje tyłeczek, nałożę maseczka na włosy i z notatkami do wyra zawsze wszystko zostawiam na ostatnią chwilę ehh...

Cieszę się, że jest tu tyle zmotywowanych do działania babeczek
Na waszym tle nie mogę się gorzej prezentować

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 20:23   #426
aada0
Rozeznanie

Hej dziewczyny, chciałabym się dołączyć, czy nie jest już za późno ?

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

aada0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 20:43   #427
moya07
Zakorzenienie

Tez chciałabym się dołaczyc. Potrzebuje motywacji...
Przyjmiecie?
Myśle nad schudnieciem, nie wiem ile, conajmniej 3 kg, aczkolwiek chcialabym wiecej, nie mam tez okreslonego czasu. Jutro rano się zważę i dokladnie bede wiedziec od ilu startuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 20:53   #428
Paula_M
Zakorzenienie

tru, trzymam bardzo mocno jutro

ada, jasne, że możesz

witaj w gronie kobiet ociekających zaje****cią yyy, tzn. fajnością
tabela: http://spreadsheets.google.com/ccc?k...0E&hl=pl#gid=0
zapoznaj się i podaj dane po porannych pomiarach

Miałam podać przepisy, ale nie mam klawiatury

Pochwalę się:
odp. na krówki: nie
15' skakanki + 30' hh + 15' ćwiczeń różnych + 8' stretch
teraz łazienka: twarz, ząbki, masaż, piling, chłodna/ciepła, maseczka do twarzy, krem do ciała

jeszcze muszę zaplanować posiłki na jutro, a będzie problem - godziny i zajęcia

ok idę, bo irytuje mnie to klikanie w klawiaturę ekranową

kolorowych snów Laski

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
Tez chciałabym się dołaczyc. Potrzebuje motywacji...
Przyjmiecie?
Myśle nad schudnieciem, nie wiem ile, conajmniej 3 kg, aczkolwiek chcialabym wiecej, nie mam tez okreslonego czasu. Jutro rano się zważę i dokladnie bede wiedziec od ilu startuje
jasne, czyt wyżej
Stary 2010-05-30, 21:06   #429
lauhau
Raczkowanie

Hej dziewczyny, ważcie się, mierzcie i startujemy.
Ja też się pochwalę - odmówiłam jeżyków i czekolady milki z karmelem, a TŻ jadł przy mnie i 2 razy mnie częstował. W ogóle to mieszkamy razem, kto tak już miał/ma, wie o co chodzi - facet non stop coś je. Szczerze mówiąc to jemu bardziej by się przydało schudnąć ale nie da się, nie będę za nim łazić i mu z rąk wyjmować, ograniczam się do zatrzaskiwania lodówki jeśli wstaje w nocy coś przekąsić, w półśnie Jedyny plus, to że lubi jeździć na rowerze i mnie motywuje, ale niestety ostatnio pogoda rzadko sprzyja. Dzisiaj nie zjadłam ani dużo, ani mało, myślę, że około 1500-600 kcal na pewno, ale na nogach byłam od godziny 6 rano, a położyłam się po 2. Słodkich snów zamiast słodyczy
Stary 2010-05-30, 21:14   #430
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez aada0 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, chciałabym się dołączyć, czy nie jest już za późno ?
jasne, że nie jest za późno!! WITAMY

Podobają mi się Twoje postanowienia ze stopki - szczególnie ten dotyczący makijażu
Stary 2010-05-30, 21:54   #431
Paula_M
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lauhau Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ważcie się, mierzcie i startujemy.
Ja też się pochwalę - odmówiłam jeżyków i czekolady milki z karmelem, a TŻ jadł przy mnie i 2 razy mnie częstował. W ogóle to mieszkamy razem, kto tak już miał/ma, wie o co chodzi - facet non stop coś je. Szczerze mówiąc to jemu bardziej by się przydało schudnąć ale nie da się, nie będę za nim łazić i mu z rąk wyjmować, ograniczam się do zatrzaskiwania lodówki jeśli wstaje w nocy coś przekąsić, w półśnie Jedyny plus, to że lubi jeździć na rowerze i mnie motywuje, ale niestety ostatnio pogoda rzadko sprzyja. Dzisiaj nie zjadłam ani dużo, ani mało, myślę, że około 1500-600 kcal na pewno, ale na nogach byłam od godziny 6 rano, a położyłam się po 2. Słodkich snów zamiast słodyczy
I tak ma być

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
jasne, że nie jest za późno!! WITAMY

Podobają mi się Twoje postanowienia ze stopki - szczególnie ten dotyczący makijażu
Racja tru, zapomniałam o podpisie, który mi się podoba u nowej koleżanki
i jeszcze do poprzedniego: odmówiłam lodów z bakaliami, bita śmietaną i bananem (banan na jutro) oraz popcornu

co myślicie o tym:
Iśn 2kromki ciemnego pieczywa + 100g wieśniaka + sałata
IIśn 3łyżki otrąb + 1,5siemienia + 1,5owsianych
kolacja 2marchwie + banan + 5 włoskich
obiad 1/2woreczka gryczanej + podduszona marchew z pietruszką i selerem
przegryzka po-treningowa 3łyżki jogurtu nat/wieśniaka/homo nat (więcej nie dam rade a chce oszukać troszkę organizm i jednak coś przegyzc -> przyczyna w poprzednich wiad.)

?
ważne...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

p.s.
IIśn i kolacja to są posiłki w szkole

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 22:30   #432
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
I tak ma być

Racja tru, zapomniałam o podpisie, który mi się podoba u nowej koleżanki
i jeszcze do poprzedniego: odmówiłam lodów z bakaliami, bita śmietaną i bananem (banan na jutro) oraz popcornu

co myślicie o tym:
Iśn 2kromki ciemnego pieczywa + 100g wieśniaka + sałata
IIśn 3łyżki otrąb + 1,5siemienia + 1,5owsianych
kolacja 2marchwie + banan + 5 włoskich
obiad 1/2woreczka gryczanej + podduszona marchew z pietruszką i selerem
przegryzka po-treningowa 3łyżki jogurtu nat/wieśniaka/homo nat (więcej nie dam rade a chce oszukać troszkę organizm i jednak coś przegyzc -> przyczyna w poprzednich wiad.)

?
ważne...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

p.s.
IIśn i kolacja to są posiłki w szkole
Paula,
nie ma mięska (przydałoby się do np. kaszy), no i owoce na kolację to zły pomysł.. jak pisała Achnes, po godzinie 15-16 owocków nie jemy, bo to cukry proste. Jeśli chodzi o marchewke, to słyszałam, że ma wysokie ig, więc lepiej jej nie jeśc wieczorem

p.s. czyżbym znowu wyczytała w myślach (a propos stopki koleżanki)? jaki jestes znak zodiaku? Może skorpion?
buziak

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-05-30 o 22:31
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 23:06   #433
jowi46
Raczkowanie

hej kobiety!
proszę o zruganie, tudzież wymierzenie kary.

zjadłam dziś:
1) kawałek murzynka.
2) kanapkę z sałatą, pastą z tuńczyka, ogórkiem.
3) 30 g. ryżu, kotleta z piersi bez panierki i sałatę.
4) jogurcik z otrębami.
około 1100 kcal.
i byłoby super...
ale piłam wódkę, a wiecie ile to cholerstwo ma kalorii...

idę zaraz ćwiczyć.
pozdrawiam serdecznie

edit:
Właśnie się zważyłam - 2 kilo w dół! I to po ćwiczeniach, wieczorem Ale mam radochę! Ha!
Co do wcześniejszych rozważań - pozwalać sobie na małe dietowe odskocznie, czy też nie... Przemyślałam sprawę i macie racje dziewczyny.
Jak dieta, to dieta Nie będę sobie robić dni wolych od 1200 kalorii. To chyba ten spadek wagi podziałał na mnie tak motywująco.

Edytowane przez jowi46
Czas edycji: 2010-05-30 o 23:42
jowi46 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 09:47   #434
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Dzien dobry moje drogie Panie

Co tak cichutko z rana? Wy też tak zaspane i ledwo żywe? Czuje się jakby mnie ktoś

Ja już dawno po śniadanku, czyli płatkach owsianych z mlekiem i tym razem suszonymi śliwkami.. ah jak ja uwielbiam owsiane płatki
Stary 2010-05-31, 10:16   #435
kcatii
Raczkowanie

Hej dziewczyny.... jak wam weekend minął? bo mi fajnie,wypoczełam po wszystkie czasy... Chcę się pochwalić,że w piątek zdałam dwa egzaminy i teraz przygotowuję się do obrony ...
Co dziś zjadłam hmmm....
I śniadanie: jajecznica( 2 jajka ),kromeczka chleba, ogóreczek do tego+ kawa z mlekiem bez cukru
II śniadanie : duże jabłko
...jak na razie to tyle,mysłę co by na obiad zrobić...może macie jakieś pomysły?
kcatii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 10:27   #436
ToxicSweety
Rozeznanie

Chciałabym się przyłączyć, mogę jeszcze? potrzebuje motywacji ;(

- Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K.

ToxicSweety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 10:35   #437
kcatii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ToxicSweety Pokaż wiadomość
Chciałabym się przyłączyć, mogę jeszcze? potrzebuje motywacji ;(
Każdy może się przyłączyć. J eśli chodzi o motywację, to musisz ją sama w sobie wypracować. Potrzebna też będzie silna wola i wyrobienie zdrowych nawyków(np. regularne posiłki), reszta przyjdzie sama....
Stary 2010-05-31, 10:37   #438
lauhau
Raczkowanie

Toxic, rozgość się i zorientuj w naszym wątku. Dla przypomnienia - staramy się jeść zdrowo i nie uznajemy diet poniżej 1000 kcal, uważamy je za głodzenie się, którego nie popieramy.
Ktoś pytał o Skorpiona. Ja jestem Skorpionem
Mój weekend niestety nie był do wypoczywania, miałam zjazd i egzamin. Jutro ostatni egzamin, ustny, i podyplomówka zaliczona.
Jowi - gratulacje oby tak dalej
Powinnam się uczyć, ale jeszcze mi się nie chce. Wyspałam się dzisiaj, poszłam spać jakoś koło 23, więc wcześnie jak na mnie, pobyczę się, poćwiczę trochę, zrobię coś do jedzenia, a później się pouczę.
Stary 2010-05-31, 10:40   #439
ToxicSweety
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kcatii Pokaż wiadomość
Każdy może się przyłączyć. J eśli chodzi o motywację, to musisz ją sama w sobie wypracować. Potrzebna też będzie silna wola i wyrobienie zdrowych nawyków(np. regularne posiłki), reszta przyjdzie sama....
właśnie z tą silną wolą, to u mnie kiepsko jest, bo już kilka razy podchodziłam do odchudzania i co prawda chudłam 2-3 kilo i zaczynało się zawsze tak samo od zjedzenia jednego kawałka czekolady i później się sypała cała dieta ;(. Chcę schudnąć na wakacje, żeby wskoczyć w spódniczke i bikini . Zaczęłam od dziś i muszę wytrwać, muuuuszę!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 10:42   #440
Cleafka
Przyczajenie

Cześć wszystkim!

Chciałabym się do was przyłączyć.
Mam 161cm wzrostu i ostatnio się opuściłam... Różne problemy na mnie spadły i w sumie najpierw schudłam, teraz troche przytyłam. Ale wracam na właściwe tory - moja dewiza to jeść świadomie i ruszać się, kiedy można. Z tym ostatnim też ostatnio kiepsko, bo postanowilam nie zapisywac sie na fitness, a korzystac z wiosny - no i tak cały maj lało, ze rower, rolki i bieganie diabli wzieli

Wczoraj przeprosiłam się z jogą. brakowalo mi przez jakis czas ciepliwosc, ale wracam - po siedzeniu w pracy cały dzien przed kompem trzeba cos dobrego zrobic dla swojego kregosłupa!

57kg --->>> 50kg

Lubię: amisexy.pl
Lubię: czekoladę

Cleafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 10:59   #441
kcatii
Raczkowanie

Cytat:
właśnie z tą silną wolą, to u mnie kiepsko jest, bo już kilka razy podchodziłam do odchudzania i co prawda chudłam 2-3 kilo i zaczynało się zawsze tak samo od zjedzenia jednego kawałka czekolady i później się sypała cała dieta ;(. Chcę schudnąć na wakacje, żeby wskoczyć w spódniczke i bikini . Zaczęłam od dziś i muszę wytrwać, muuuuszę!
Ja też mam od czasu do czasu takie słabości(szczególnie przed okresem) ale się nie poddaję. Do tej pory udało mi się schudnąć 11kg.Zrobiłąm sobie miesiąc przerwy i od dziś zaczełam się na nowo odchudzać...Mam wyrobione nawyki typu: 5 posiłków(3 więkrze i 2 mniejsze),staram się trzymać godzin,w których zazwyczaj jem posiłki. Produkty,które spożywam to: warzywa,owoce, chude drobiowe mięso, nabiał(ale tylko chudy biały ser),piję dużo wody( min 15-2 litry dziennie), pieczywo tylko razowe,używam też oliwy z oliwek( 2 łyżki maximum n dzień)...NO I DO TEGO POTRZEBA DUŻO SILNEJ WOLI ABY NIE PODJADAĆ MIĘDZY POSIŁKAMI!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez kcatii
Czas edycji: 2010-05-31 o 11:01
Stary 2010-05-31, 11:07   #442
ToxicSweety
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam od czasu do czasu takie słabości(szczególnie przed okresem) ale się nie poddaję. Do tej pory udało mi się schudnąć 11kg.Zrobiłąm sobie miesiąc przerwy i od dziś zaczełam się na nowo odchudzać...Mam wyrobione nawyki typu: 5 posiłków(3 więkrze i 2 mniejsze),staram się trzymać godzin,w których zazwyczaj jem posiłki. Produkty,które spożywam to: warzywa,owoce, chude drobiowe mięso, nabiał(ale tylko chudy biały ser),piję dużo wody( min 15-2 litry dziennie), pieczywo tylko razowe,używam też oliwy z oliwek( 2 łyżki maximum n dzień)...NO I DO TEGO POTRZEBA DUŻO SILNEJ WOLI ABY NIE PODJADAĆ MIĘDZY POSIŁKAMI!!!!!!!!!!!!
Przed okresem też mam zawsze ochotę na coś słodkiego :[ albo ogólnie na coś do zjedzenia ; (. Ja próbowałam raz diety kapuścianej, ale po kilku dniach już nie mogłam na tą zupe patrzeć, fuuuuuj... Od dzisiaj też mam zamiar jeść częściej, ale mniej i nie wieczorami, wody pije dużo, bo nawet wolę wode od słodkich napoi i zieloną herbatkę też lubię .

Stary 2010-05-31, 11:14   #443
florencja76
Przyczajenie

Hej dziewczeta
Rok temu rozstalam sie z chlopakiem, dlugo nie moglam sie pozbierac. Jadlam i jadlam az
utylam tak, ze masakra!! Efekt jest taki ze wygladam strasznie, jestem sama, uda mam jak balerony i nie moge na siebie patrzec;p Najgorsze jest to ze jestem sama i wygladam z 10 lat starzej Obraz nedzy i rozpaczy po prostu:|((
Przylaczam sie do Was. Czas zrzucic troche kilogramow i wbic sie w kostium kapielowy
florencja76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 11:28   #444
kcatii
Raczkowanie

Cytat:
Przed okresem też mam zawsze ochotę na coś słodkiego :[ albo ogólnie na coś do zjedzenia ; (. Ja próbowałam raz diety kapuścianej, ale po kilku dniach już nie mogłam na tą zupe patrzeć, fuuuuuj... Od dzisiaj też mam zamiar jeść częściej, ale mniej i nie wieczorami, wody pije dużo, bo nawet wolę wode od słodkich napoi i zieloną herbatkę też lubię .
Ostatnio gdzieś wyczytałam,że podczas okresu w organiźnie ucieka dużo magnezu,węc dlatego przed mamy taką ochotę na słodkie typu czekolada i inne produkty zawierające kakao( w kakale rzekomo jest magnez)....Też piję dużo zielonej herbaty....

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez florencja76 Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta
Rok temu rozstalam sie z chlopakiem, dlugo nie moglam sie pozbierac. Jadlam i jadlam az
utylam tak, ze masakra!! Efekt jest taki ze wygladam strasznie, jestem sama, uda mam jak balerony i nie moge na siebie patrzec;p Najgorsze jest to ze jestem sama i wygladam z 10 lat starzej Obraz nedzy i rozpaczy po prostu:|((
Przylaczam sie do Was. Czas zrzucic troche kilogramow i wbic sie w kostium kapielowy
No fakt,że gdy się jest grubym to wyglonda sie starzej.Sama się o tym przekonałam,odkąd schudłam 11 kg,to każdy mi mówi,że młodo wyglondam i dziwi się gdy podaję wiek..hihihi....
Stary 2010-05-31, 11:36   #445
ToxicSweety
Rozeznanie

Cytat:
Ostatnio gdzieś wyczytałam,że podczas okresu w organiźnie ucieka dużo magnezu,węc dlatego przed mamy taką ochotę na słodkie typu czekolada i inne produkty zawierające kakao( w kakale rzekomo jest magnez)....Też piję dużo zielonej herbaty....
Chyba coś w tym jest ;D ale musimy z tym walczyć ; D. A mogę wiedzieć ile masz lat? ; ).

Stary 2010-05-31, 11:43   #446
kcatii
Raczkowanie

Cytat:
Chyba coś w tym jest ;D ale musimy z tym walczyć ; D. A mogę wiedzieć ile masz lat? ; ).
Mam 25 lat, a mówią,że mam 18-19
Chcę schudnąć jeszcze jakieś 10 kg
Stary 2010-05-31, 11:51   #447
ToxicSweety
Rozeznanie

Cytat:
Mam 25 lat, a mówią,że mam 18-19
Chcę schudnąć jeszcze jakieś 10 kg
Ja mam 18, ciekawe czy jak schudnę, to będę wyglądać młodziej chciałabym ;D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 12:03   #448
kcatii
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam 18, ciekawe czy jak schudnę, to będę wyglądać młodziej chciałabym ;D
myśłę,że tak
Stary 2010-05-31, 12:09   #449
Tequilka_84
Rozeznanie

To moze i ja moge do Was dołaczyc?

od zawsze sie odchudzam i juz w sumie mam tego dosc... To jest moja ostatnia proba schudniecia-jak sie nie uda to bedzie sie trzeba pogodzic z porazka i swoim tluszczem.

Niecale 2 m-ce temu odlozylam tabl antykoncepcyjne, pracowalam na nocne zmiany i takim oto sposobem zgrublam 6-7 kg....

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 13:31   #450
lauhau
Raczkowanie

Widzę, że doszło sporo nowych wizażanek. Więc dla przypomnienia:
Dane do tabeli, które proszę podać:
Nick
Waga początkowa

Waga obecna
Waga cel
Talia
Biodra
Uda
Postanowienia
Trening
Ubyło

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości