|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
Czesc dziewczyny, Tata już lepiej, mial podejrzenie zawału... kolejnego ![]() ale przesadzil z ruchem i cisnienie mu skoczylo ponad 300 jak go siostra odwozila do szpitala... potem tak mu obnizyli to cisnienie ze mial straszne zawroty glowy. ale juz wszystko jest ok, moze jutro wyjdzie. przez ten czas od czwartku nie zwazalam na to co jem... od jutro biore sie za siebie ostro! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Cytat:
![]() Miałaś prawo do zagryzania stresu, cóż poradzić, poważna sprawa, teraz masz czas na odrobienie strat ![]()
![]() |
![]() |
#423 | |||
Raczkowanie
|
oj Dziewczynki moje kochane
![]() bardzo się cieszę, że się ze mną choc w części zgadzacie ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() jeśli jeszcze nikt nie odpowiedział, to wieśniakiem zwany jest serek wiejski ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- i jeszcze mój dzisiejszy jadłospis - niewiele tego, bo wstałam dopiero o 11 ![]() I 4 łyżki płatków owsianych+wkrojony baban+wkrojone 4 daktyle+młeczko 2,5% II sałatka ze szpinakiem (świeże liście szpinaku, ew. trochę sałaty lodowej, pomidorek, jajko, sos z jogurtu naturalnego z dodatkiem czosnku, dla osób na etapie U polecam dorzucenie grzanki z przyprawami) III na kolację planuję zjeśc 150g smażonego łososia (niestety nie mam piekarnika ![]() ![]() ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-05-30 o 18:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
A ja dojadłam te swojaki jako kolację. Na dzisiaj basta, zresztą wcale nie jestem głodna. Teraz parzę sobie herbatkę odtruwającą organizm z toksyn. Chciałam iść na spacer, ale leje niestety, może później się przejdę. Tak pięknie było do momentu wyjścia z zajęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Paula_M;19675511]
czego wieśmak, a nie wieśniak? ![]() Widzę, że smacznie dziś jadłaś ![]() A sama nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cały dzień leniłam tyłek a jutro egzamin najgorszy z sesji ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że jest tu tyle zmotywowanych do działania babeczek ![]() Na waszym tle nie mogę się gorzej prezentować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, chciałabym się dołączyć, czy nie jest już za późno
![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Tez chciałabym się dołaczyc. Potrzebuje motywacji...
![]() Przyjmiecie? Myśle nad schudnieciem, nie wiem ile, conajmniej 3 kg, aczkolwiek chcialabym wiecej, nie mam tez okreslonego czasu. Jutro rano się zważę i dokladnie bede wiedziec od ilu startuje ![]()
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
tru, trzymam
![]() ![]() ![]() ada, jasne, że możesz ![]() witaj w gronie kobiet ociekających zaje****cią yyy, tzn. fajnością ![]() tabela: http://spreadsheets.google.com/ccc?k...0E&hl=pl#gid=0 zapoznaj się i podaj dane po porannych pomiarach ![]() Miałam podać przepisy, ale nie mam klawiatury ![]() Pochwalę się: odp. na krówki: nie 15' skakanki + 30' hh + 15' ćwiczeń różnych + 8' stretch ![]() teraz łazienka: twarz, ząbki, masaż, piling, chłodna/ciepła, maseczka do twarzy, krem do ciała ![]() jeszcze muszę zaplanować posiłki na jutro, a będzie problem - godziny i zajęcia ![]() ok idę, bo irytuje mnie to klikanie w klawiaturę ekranową ![]() kolorowych snów Laski ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ważcie się, mierzcie i startujemy.
Ja też się pochwalę - odmówiłam jeżyków i czekolady milki z karmelem, a TŻ jadł przy mnie i 2 razy mnie częstował. W ogóle to mieszkamy razem, kto tak już miał/ma, wie o co chodzi - facet non stop coś je. Szczerze mówiąc to jemu bardziej by się przydało schudnąć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
jasne, że nie jest za późno!! WITAMY
![]() Podobają mi się Twoje postanowienia ze stopki - szczególnie ten dotyczący makijażu ![]()
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jeszcze do poprzedniego: odmówiłam lodów z bakaliami, bita śmietaną i bananem (banan na jutro ![]() ![]() co myślicie o tym: Iśn 2kromki ciemnego pieczywa + 100g wieśniaka + sałata IIśn 3łyżki otrąb + 1,5siemienia + 1,5owsianych kolacja ![]() obiad 1/2woreczka gryczanej + podduszona marchew z pietruszką i selerem przegryzka po-treningowa 3łyżki jogurtu nat/wieśniaka/homo nat (więcej nie dam rade a chce oszukać troszkę organizm i jednak coś przegyzc -> przyczyna w poprzednich wiad.) ? ważne... ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- p.s. IIśn i kolacja to są posiłki w szkole
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma mięska (przydałoby się do np. kaszy), no i owoce na kolację to zły pomysł.. jak pisała Achnes, po godzinie 15-16 owocków nie jemy, bo to cukry proste. Jeśli chodzi o marchewke, to słyszałam, że ma wysokie ig, więc lepiej jej nie jeśc wieczorem ![]() p.s. czyżbym znowu wyczytała w myślach (a propos stopki koleżanki)? ![]() ![]() buziak
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-05-30 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
hej kobiety!
proszę o zruganie, tudzież wymierzenie kary. zjadłam dziś: 1) kawałek murzynka. 2) kanapkę z sałatą, pastą z tuńczyka, ogórkiem. 3) 30 g. ryżu, kotleta z piersi bez panierki i sałatę. 4) jogurcik z otrębami. około 1100 kcal. i byłoby super... ale piłam wódkę, a wiecie ile to cholerstwo ma kalorii... idę zaraz ćwiczyć. pozdrawiam serdecznie ![]() edit: Właśnie się zważyłam - 2 kilo w dół! I to po ćwiczeniach, wieczorem ![]() Co do wcześniejszych rozważań - pozwalać sobie na małe dietowe odskocznie, czy też nie... Przemyślałam sprawę i macie racje dziewczyny. Jak dieta, to dieta ![]()
"W szalonym świecie tylko szaleńcy są rozsądni" Edytowane przez jowi46 Czas edycji: 2010-05-30 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry moje drogie Panie
![]() Co tak cichutko z rana? ![]() ![]() Ja już dawno po śniadanku, czyli płatkach owsianych z mlekiem i tym razem suszonymi śliwkami.. ah jak ja uwielbiam owsiane płatki ![]()
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co dziś zjadłam hmmm.... I śniadanie: jajecznica( 2 jajka ),kromeczka chleba, ogóreczek do tego+ kawa z mlekiem bez cukru II śniadanie : duże jabłko ...jak na razie to tyle,mysłę co by na obiad zrobić...może macie jakieś pomysły? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Chciałabym się przyłączyć, mogę jeszcze?
![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Każdy może się przyłączyć. J eśli chodzi o motywację, to musisz ją sama w sobie wypracować. Potrzebna też będzie silna wola i wyrobienie zdrowych nawyków(np. regularne posiłki), reszta przyjdzie sama....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Toxic, rozgość się i zorientuj w naszym wątku. Dla przypomnienia - staramy się jeść zdrowo i nie uznajemy diet poniżej 1000 kcal, uważamy je za głodzenie się, którego nie popieramy.
Ktoś pytał o Skorpiona. Ja jestem Skorpionem ![]() Mój weekend niestety nie był do wypoczywania, miałam zjazd i egzamin. Jutro ostatni egzamin, ustny, i podyplomówka zaliczona. Jowi - gratulacje ![]() Powinnam się uczyć, ale jeszcze mi się nie chce. Wyspałam się dzisiaj, poszłam spać jakoś koło 23, więc wcześnie jak na mnie, pobyczę się, poćwiczę trochę, zrobię coś do jedzenia, a później się pouczę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim!
Chciałabym się do was przyłączyć. ![]() Mam 161cm wzrostu i ostatnio się opuściłam... Różne problemy na mnie spadły i w sumie najpierw schudłam, teraz troche przytyłam. ![]() ![]() ![]() Wczoraj przeprosiłam się z jogą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kcatii Czas edycji: 2010-05-31 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczeta
![]() Rok temu rozstalam sie z chlopakiem, dlugo nie moglam sie pozbierac. Jadlam i jadlam az utylam tak, ze masakra!! Efekt jest taki ze wygladam strasznie, jestem sama, uda mam jak balerony i nie moge na siebie patrzec;p Najgorsze jest to ze jestem sama i wygladam z 10 lat starzej Obraz nedzy i rozpaczy po prostu:|(( Przylaczam sie do Was. Czas zrzucic troche kilogramow i wbic sie w kostium kapielowy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
Chyba coś w tym jest ;D ale musimy z tym walczyć ; D. A mogę wiedzieć ile masz lat? ; ).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Ja mam 18, ciekawe czy jak schudnę, to będę wyglądać młodziej
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
To moze i ja moge do Was dołaczyc?
od zawsze sie odchudzam i juz w sumie mam tego dosc... To jest moja ostatnia proba schudniecia-jak sie nie uda to bedzie sie trzeba pogodzic z porazka i swoim tluszczem. Niecale 2 m-ce temu odlozylam tabl antykoncepcyjne, pracowalam na nocne zmiany i takim oto sposobem zgrublam 6-7 kg.... ![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Widzę, że doszło sporo nowych wizażanek. Więc dla przypomnienia:
Dane do tabeli, które proszę podać: Nick Wiek Wzrost Waga początkowa Waga obecna Waga cel Talia Biodra Uda Postanowienia Trening Ubyło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.