![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
![]()
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś sobie leżałam w solarium i się relaksowałam i tak sobie myślałam o ślubie. Próbowałam sobie wyobrazić nas wychodzących z kościoła, gości sypiących czymś tam... i wiecie co... jakoś nie potrafię. Wydaje mi się to takie jakieś strasznie odległe i nie realne, a przecież to tylko 2 miesiące zostały. Może i lepiej, że wydaje się odległe, bo się nie stresuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Mi zostało 56 dni ...
![]() ![]() ![]() ![]() Ehh sorki, że smucę ale musiałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam dalej problem z butami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
W oczekiwaniu na Oleńkę ![]() Edytowane przez kasiualka0507 Czas edycji: 2010-06-07 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ta sukienka jest z allegro i naprawdę warto było ją kupić.Świetna Sukienka.Fajnie się w niej tańczy ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() Na samej górze sukni doszyłam piękne kamienie dokładnie takie http://www.allegro.pl/item1064143895...najtaniej.html W takim kolorku te kamyczki tylko inny kształt.Wyglądała jeszcze Piekniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj mam wolne, ale jestem po usunięciu zęba, więc dalej nic nie załatwie. Jestem zmaltretowana, myślałam, że może popołudniu już coś zrobię, ale wyrwanie przebiegło z problemami i jestem wyłączona z życia
![]()
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sukienki nadal nie mam na poprawiny,moze w Krakowie z wizytą cos sobie kupie? Nie wiem. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-06-08 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
Będzie dobrze, zobaczysz
![]()
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
___
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi
![]() Rok temu zmarła babcia Tzta, akurat wtedy gdy szukalismy sali itd. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Dzieki za powitanie.
A wiec tak: jak juz pisalam wychodze za maz 7 sierpnia, moj luby jest Anglikiem, slub i wesele mamy typowo angielskie. W sumie wiekszosc gosci to Brytyjczycy. Z mojej strony nie bedzie sporo gosci, bo utrzymuje bardzo nikly kontakt z moja rodzina. 10 lipca jade na ostatnia przymiarke sukni. Obraczki kupilismy juz bardzo dawno temu, mamy znajomego Egipcjanina , ktory za smieszne pieniadze sprowadzil nam je z Egiptu. W zeszlym tyg zamowilismy kwiaty. Brakuje mi tylko bielizny. Hajduczkawojtusia bardzo mi przykro z powodu babci. Moj tato zginal w wypadku niecaly rok temu (polowa wrzesnia).
#433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Przykro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
![]()
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Jak pisala Tincia, niestety takie rzeczy sie zdazaja. I wiem, ze nasi najblizsi nie chcieliby bysmy z tego powodu zmieniali plany.
Trzymam kciuki za zdrowie wszystkich babci i dziadkow.
#436 |
Wtajemniczenie
|
hej.
strasznie mi przykro z powodu babci.... to ja ostatnio w styczniu zmarl nam dziadek, a 21 kwietnia babcia.... mielismy przekladac slub ale ksiadz nam powiedzial ze nie ma takiej potrezby- dziadkowie napewno by tego nie chcieli, z reszta byli po 90-tce, wiec mieli prawo juz.... smutna sprawa i przykra, ale coz...tego sie nie da przewidziec, a ja niewiem jak z bielizna,,justys kupilas sliczna, a ja nadal niewiem jaki biustonosz, bo nie mam ramiaczek przy sukni a chcialabym zeby sie trzymal...eh....
#437 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam problem ze stanikiem. Moja sukienka niby ma ramiaczka ale one sa takie na bok, ze mi ramiona odkrywaja, wiec stanik z szelkami odpada. Nigdy nie mialam stanika bez szelek, bo mam duzy biust i po prostu im nie ufam. I co ja mam teraz zrobic?
#438 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny doradzcie mi kolor wiazanki do mojej sukienki..
chcialabym miec tez tego samego koloru kwiatek we wlosach...jaki bedzie mi do sukni pasowal?
#439 |
Wtajemniczenie
|
Mi również jest przykro.........Ale cóż ,,,,,,nic na to nie poradzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
ale tego sie nie przewidzi....
dziewczyny doradzcie, ktora sukieneczke dla malych druhenek ??? i zdecydowalam ze poprawinowa bede miec taka jak ta czerwona ![]() a te dwie kolejne mi sie podobaja to wrzucam
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wczoraj dzwonila do mnie pani z zakladu jubilerskiego, ze juz sa obraczki do odebrania. Dzisiaj po pracy lece je odebrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do pozostałych to są ciekawe, ale... nie w moim guście- szczególnie ta czerwona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pozostałych sukieneczek-hmm,,,kurcze ciężka sprawa hihi wszystkie są piękne......Na chybił trafił wybieram 2 ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Ja mam suknie bez ramiączek i ten stanik ma odpinane ramiaczka wiec mysle ze bedzie sie trzymał na mnie
![]() Ania2631 a jak sie przymierzy to co? Ja to juz z tysiac razy je przymierzałam ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-06-09 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zabobonów..hmmm... niby się nie wierzy,ale coś nowego, starego, niebieskiego i pożyczonego będę mieć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Ja niby nie wierze... ale :P wiec pewnie to co tam trzeba przed slubem i dniu slubu zrobic czy miec to zrobie i bede miala
![]() Tez chce roze w bukiecie i poprosze kwiaciarke zeby kolce usunela ![]() ![]()
#450 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jaka masz suknie? masz jakies zdjecia? (wyglada to jak 100 pytan do... ![]() Wspolczuje z powodu taty... ![]() Cytat:
![]() Ta czerwona na poprawiny ciekawa, ale cos chyba ta kokardka nie pasuje... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z mierzeniem obraczek... nie slyszlam nigdy, ze nie wolno mierzyc. Wypadaloby jednak sprawdzic przed slubem, czy napewno pasuje ![]() A w suwaczku mam dzisiaj 444 dni do slubu......
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-06-09 o 12:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.