|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sex z wykładowcą :/
Ma bardzo dużego asa w rękawie. Wybrał sobie dziewczynę której tak bardzo zależy na dobrej opinii że w życiu nikomu nie powie, że z nim spała a tym samym, że ją szantażuje.
edit: no i jestem już przekonana że to sobie niejako umyślił już wcześniej, zanim się z nim przespała - bo jaki facet obmyśla plan szantażu w trakcje gorących zabaw? O_o
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-06-23 o 15:07 |
|
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ale wszystko co powie i zrobi może być później wykorzystane przeciwko niemu. Tego by się nie spodziewał... Za pewny siebie ten facet. Żeby się nie przeliczył
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
Popieram Nitek i Maryann
![]() Problem jest, ale bez przesady. Jeśli Autorka chce, to spokojnie go rozwiąże, przy współpracy z psychologiem i policją. Tyle. |
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nic że ma dowody, że spokojnie mogłaby go udupić - ONA NIE CHCE NIKOOOOOMU O TYM POWIEDZIEĆ a skoro tak to gościu się nie przeliczy i spokojnie może robić co chce - dyskrecja zapewniona. Aż dziewczyna sobie nie wyhoduje jaj to może ją szantażować do woli.
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-06-23 o 17:04 |
|
|
|
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
Jeśliby ona znalazła jakiś dowód na to , że to on wysłał jej zdjęcie na jej komórkę... to gościu jest skończony. Dobrze myślę...
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby to była osoba która chce coś z tym zrobić to tak. Zresztą jak dla mnie to razem z nagraniem to zdjęcie wystarczy.
Ale biorąc pod uwagę że to dotyczy tej konkretnej osoby to nawet jak jej wyśle własnoręcznie podpisany list w którym o wszystkim opowiada i się do tego przyznaje, podając pesel i grupę krwi ona z tym na policję nie pójdzie więc ta opcja odpada :P
|
|
#429 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Facet ma niewiarygodny tupet. Dla mnie to jest nawet nie do ogarnięcia, że on się do czegoś takiego posunął i że nie boi się , że dzieczyna w końcu zawiadomi policję i może grozić mu za to utrata pracy czy pozbawienie wolności.
Współczuję Ci autorko. Ale nie tej sytuacji ale Twojej postawy , Twojego charakteru i nieudolnj umiejętności radzenia sobie w życiu. Dla mnie to śmieszne trzęść portkami tylko dla tego , że Pan wykładowca powiedział że jak się nie prześpisz z nim jeszcze raz to Cię obleje. Trzeba było mu się zaśmiać w twarz i powiedzić że dobrze , że na tej uczelni są jeszcze osoby wyżej postaione niż on i gębę byś mu może tym zamknęła. A po grzyb dawałaś mu swój numer telefonu to nie wiem. Ale ty wolisz panikowac o swoja średnią , bo on może Cię oblać pfff. na to nie patrz , moim zdaniem to ty masz nad nim przewagę, tylko ty nie umiesz tego wykorzystać. Gdybyś była moją koleżanką i bym wiedziała o tym to by Ci się odemnie równo dostało za Twoją postawę.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MMS nie jest dowodem, bo pisany jest z innego numeru, takiego na kartę, a jak wiadomo numer na kartę można łatwo zniszczyć i co to za dowód? Nie ma tam jego twarzy tylko jest JEJ twarz, więc mógł to wysłać jej ktokolwiek inny... No błagam Was, przestańcie pisać o dowodach, których AUTORKA NIE MA. Mail? Każdy mógł jej o takiej treści maila wysłać, musieli by badać po IP, a to ciężka sprawa i tylko policja może mieć dostęp do takich danych, ewentualnie hacker. Połączenia? To samo co z mmsem. Nikt nie był przy ich rozmowach, a to, że ją poprosił na osobności na rozmowę mogło dotyczyć wszystkiego. Ponadto on był z kumplami na imprezie, którzy jak tylko ich poprosi, to powiedzą, że np. go uwodziła i co wtedy? Koleżanki, które z nią były zapewne będą chciały ratować swoją skórę i się wyprą wszystkiego, nie będą chciały być świadkami. Nie piszcie więcej, że Autorka ma dowody jakiekolwiek, bo ich do cholery nie ma
|
|
|
#431 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2010-06-23 o 18:05 |
|||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
No fakt, na razie w sumie nic nie ma, ale chodzi o to żeby je na bieżąco zbierała...
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
A moze facet sam sie boi żeby to nie wyszło na światło dzienne ?
Poza tym to zdjęcie jak dla mnie wiele mowi. Nie jestes pierwsza ui ostatnia która tak uwiódł. Trudno żeby w takcie pomyślał sobie 'zrobie zdjęcie na pamiątkę'. Ja bym poszukala innych dziewczyn. |
|
|
|
|
#434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie wiem, ale jak dla mnie ta cala historia jest grubymi nicmi szyta. Nie rozumiem po co ten caly wykladowca mialby ja szantazowac? Po to zeby miec ja w garsci? Zniszczyc jej zycie? Czy moze aby sobie nieobowiazujaco pobzykac? Nie oszukujmy sie, skoro jest tak super przystojny, mlody to moze rwac panienki na peczki.
No chyba ze robi to tylko dla swojej wlasnej chorej satyskacji, zeby zrujnowac kogos psychicznie (a tacy sie niestety zdarzaja). Srednio mi uwierzyc ze wykladowca chcialby sie bawic w nowe numery, nowe skrzynki mailowe zeby tylko zastraszyc ofiare… Ale nie wiem czy zauwazylyscie, ze im bardziej konkretne porady dawalyscie to sytuacja zaczela sie robic coraz bardziej dramtyczna (telefony, maile, zdjecia). Jakby na zlosc, problemow wiecej przybywa abysmy sie mogly nad nimi glowic I doradzac autorce. No I sam fakt ze psychiatrii nie ma na pedagogice, przynamniej w Krakowie (gdzie autorka rzekomo studiuje) na dobrych uczelniach (sprawdzone przez ktoras z dziewczyn wczesniej). Moze przesadzam, moze wietrze prowokacje, ale cala ta historia jest naprawde nieprawdopodobna (wiem wiem I takie rzeczy sie zdarzaja I malo swiata widzialam )Takie jest moje zdanie, mam do niego prawo I nie zamierzalam nikogo urazic. Ps. Jezeli historia naprawde miala miejsce to pozostaje olac pana ruchajacego na miescie i solidnie przygotowac sie na egzamin. A dopiero potem sie martwic w razie ewentualnej porazki. Bo jak z gory sie dziewczyna nastawi na oblanie, to naprawde ciezko to widze.
|
|
#436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
Tragedia!!!!!!!!!!Straszn ie współczuję.MUSISZ isc na policje,bo Ciebie zniszczy psychol.
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet moze powiedziec ze napisal tak z czystej ciekawosci, ze sie pomylil albo co. Ciezka sprawa :|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ma dowody
po 1: mms - nie ważne z jakiego nr został wysłany jest dowodem że w ogóle zostaje szantażowana, jest dowodem na szantaż a nie przeciwko facetowi nagrana rozmowa - no tego chyba sobie nie zmontowała? tu mogą być bardziej dokładne info np o egzaminie. Jeśli tak to pośrednio wskazują na sprawdzę a jeśli mówi o seksie to też o tym, czego chce. mail - nr ip można odczytać i tak po nitce do kłębka wyskakuje nam co to za komputer poza tym - zeznania świadków, że kazał jej zostać po zajęciach - jej zeznania że to jest on... Jak dla mnie to wystarczy, żeby wszcząć dochodzenie. Może być na razie podejrzanym, niekoniecznie oskarżonym ale nie wierzę że przy czymś takim by ją zlali. (tym bardziej jak jest ładna i zrobi smutną minę na komendzie... helloł to jest polska!!)
|
|
#440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie.Mary Louu-- też tak myślę, powiedzenie o ciąży to strasznie głupie posunięcie. lucaa_rules Edytowane przez silver dream Czas edycji: 2010-06-23 o 20:31 Powód: ps. |
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i jeszcze jedno - na policji nie muszą właściwie nic zrobić bo spisanie protokołu wystarczy, żeby poszła do dziekana i powiedziała że facet ją szantażuje, zgłosiła sprawę i żeby zmienili jej egzaminatora.
Ho ho zresztą jak już mówiłam - nawet jakby facet chciał z nią iść i się przyznać na tej policji to ona by spanikowała i nie poszła.
|
|
#442 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, myślicie, ze on taki głupi, że pisał od siebie z domu?
Ja bym w życiu tego nie zrobiła. Pewnie zaszył się w jakiejś kafejce, albo na uczelni i tam pisał. Poza tym, te dywagacje nie mają sensu. Autorka wyraźnie nam powiedziała, że na policje ani do władz uczelnianych nie pójdzie. Skoro 14 stron wątku jej do tego nie przekonało, to już nic tego nie zrobi. Ona chce to załatwić po cichu. I już. Kolejna sprawa - dlaczego myślicie, że on tego zdjęcia nie opublikuje? Przecież nie musi się pod nim podpisać? Wierzcie mi, że gdyby to zdjęcie pojawiło się np. na tablicach ogłoszeniowych na uczelni, to nikogo by specjalnie nie obchodziło Z KIM ona na nim jest. Ale zdjęcia nie opublikuje na razie. Poczeka do egzaminu. Ma innego asa w rękawie. Ja wam mówię - najprawdopodobniejszy scenariusz: 1) Arystokratka go olewa do egzaminu 2)Koleś ją ulewa. 3)Arystokratka panikuje i 4a) decyduje się jednak być nieugiętą i kuje do poprawki 4b) rozkłada nogi. koniec ścieżki. 5a)jak się nie ugnie - koleś się wkurzy i opublikuje zdjęcia. koniec ścieżki. A autorka jest osobą żyjącą w świecie fantazji i wierzy, że historia rozejdzie się po kościach gdzieś w okolicy punktu 1. Good luck, have fun... Pamiętaj tylko o zabezpieczeniu, bo może tym razem rzeczywiście w ciążę zajdziesz (na marginesie - trzeba by było mieć pusto pod kopułą, żeby się na ten argument nabrać; zwłaszcza jakieś niecałe 2 tygodnie po stosunku). Dziewczyny. Tu na serio nie ma co już udzielać żadnych rad. Autorka podjęła decyzję już dawno temu. Przyjrzyjmy się jasnej stronie - przynajmniej przystojny z niego tyłek. Edytowane przez kurremkarmerruk Czas edycji: 2010-06-23 o 20:37 |
|
|
|
|
#443 | |
|
Raczkowanie
|
hahah
Cytat:
|
|
|
|
#444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() MMS - każdy mógł go wysłać, tutaj właśnie chodzi o OSOBĘ, która go wysłała, a nie że został wysłany. Wysłany mógł być przez pomyłkę, sama Autorka mogła sobie to wszystko zorganizować - kupić kartę, wysłać z nowego numeru na swój i wrobić w to wykładowcę... co w tym trudnego? To potwierdza to, że nie jest to żaden dowód. Nagrana rozmowa - sama Autorka pisała, że niewiele w niej słychać, głos jest inaczej zmodulowany, zniekształcony... To samo, mógł ktoś inny do niej dzwonić. Takie nagrania, zazwyczaj brane są za 'nieczytelne' i nie stanowią żadnego dowodu w sprawie, mogą być jedynie poszlakiem, ale prędzej czy później sprawa zostanie umorzona. Mail - pisałam wyżej, nie ma w nim nic, co byłoby niemoralne i jakkolwiek obwiniało wykładowcę. Zeznania świadków - rozmawiali tylko we dwójkę, MOGLI ROZMAWIAĆ o czymkolwiek, o egzaminie, jakimś zaliczeniu... to jest walka słowo na słowo. Teraz zgadnij, które będzie miało większą wagę? Słowo młodej studenteczki czy wyważonego, szanowanego i z dobrą opinią psychiatry? Brawo, odpowiedź jest prosta. Nie rozumiem? ![]() Zostanie co najwyżej wysłuchana na komendzie, zostanie spisany papierek i tyle. Bez dowodów nawet nie ma co się tam pokazywać. To co ma, to mogą być tylko POSZLAKI i to bezpodstawne... coś w rodzaju domysłów. Właśnie to jest Polska - nawet jeżeli sprawa została by wszczęta to raz, że zostanie zaraz umorzona, a dwa, że wątpię, żeby Autorka chciała przez takie coś wlec się po sądach. I myślisz, że jak się zrobi smutną minę na komendzie to coś pomoże? Ludzie...
|
|
|
#446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Kuro-karmelu :P ale nawet jeśli walić maila(choć myślę że pisał od siebie albo z zakładu, ostatecznie niedalekiej kafejki - on się tak pewnie czuje...) to i tak przy mmsie ze zdjęciem i nagraną rozmową powinni założyć sprawę (no jeszcze zależy co w tej rozmowie jest). No i odpowiednim podejściem dziewczyny... nie takie rzeczy się robiło odpowiednią miną :P
madam coco - jeśli jest na tyle zmodulowany że nie słychać kto to ale słychać o czym mówią (a myślałam że tak jest) i miała by tego mms (tak każdy sobie lubi swoje rozbierane fotki wysłać) to myśle że aż tak beznadziejna ta sprawa nie jest. Jeśli nie słychać nic to masz racje - raczej nic nie zdziała. Mi chodziło o zgłoszenie na policji faktu bycia ofiarą szantażu - niekoniecznie wskazania to ten to ten. A to co zakreśliłaś na czerwono - chodziło o jej zeznania.
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-06-23 o 20:49 |
|
|
|
|
#448 |
|
Przyczajenie
|
Arrianna, ale to nie jest problem tego, czy policja by się sprawą zajęła, czy nie. Problemem jest fakt, że autorka nie poszłaby na policję nawet, jakby miała faceta nagranego kamerą, siedzącego na wprost niej i wyznającego wszystko, co jej zrobił.
Bo to by znaczyło UJAWNIENIE SPRAWY. |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Boże Kuro-Karmelu - napisałam to samo 2 razy wyżej :P Chodziło mi o to, że jakby chciała to wszystko by mogła zrobić. Nie róbmy z niej ofiary losu - mogłaby i zadzwonić i wymusić na nim żeby powtórzył czego chce. Wiem, że to osoba bez jaj i napisałam to nie raz :P Czytaj uważnie :P
|
|
#450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i podobnie sobie pomysli policjant, dziekan itp itd kazdy facet ktoremu mialabym o tym opowiedziec:/aiza19 masz racje już dawno podjełam decyzje.... ze jezeli z nim wygram to ale bez świadkow
Edytowane przez arystokratka 24 Czas edycji: 2010-06-23 o 21:01 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.