|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Cytat:
![]() ![]() Odpowiedziałam właśnie ![]() A jest możliwość "użycia" tylko jednej komórki ![]() ![]() Ja jestem przeciwna refundacji in vitro, ale z innych powodów ![]() No co chcesz - w końcu myśliwy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Rain, z tego co wiem - jest możliwe
![]() bardziej martwi mnie wyrzucanie zamrożonych i rozumiem, że to może być uznawane za nieetyczne. ale ja jestem gorliwą zwolenniczką in vitro - moja kuzynka ma dziecko poczęte tą metodą ![]() no i nie zrozumiem w tej kwestii nauki Kościoła, że in vitro jest np. sprzeczne z naturą. a czy przeszczepy nie są? czy przeszczepiając serce, nie bawimy się w Boga? dlaczego w jednych sprawach możemy korzystać z medycyny i nauki, a w innych nie... ale ja to niewiele rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do in vitro nic nie mam.Tyle tylko, że według mnie nie powinno być refundowane - ogrom leków ratujących życie ciężko chorym nie jest refundowany, ciężko się do nich dopchać i ludzie nie mają możliwości leczyć się. Wszędzie jakieś głupie "przedziały wiekowe". Jak moja babcia miała zawał i wszczepiali jej stenty to lekarz przed zabiegiem pytał o jej rok urodzenia. Jak usłyszał to powiedział do reszty ekipy "robimy". Babcia później mówiła "jak to dobrze, że jeszcze nie miałam 70 lat" ![]() ![]() Jeśli ktoś chce in vitro - w porządku - niech zapłaci i poddaje się zabiegowi. Dziecko można adoptować równie dobrze - jest wiele niechcianych. Wiem, że "to nie to samo" ale sama postanowiłam, że jeśli nie będzie mi dane zajść w ciążę to postaram się o adopcję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Macie Discovery travel&living? Ciekawy program się zaczął, o kobietach, które były w ciąży, nie mając żadnych objawów, miesiączkowały, chodziły po lekarzach z dolegliwościami, nie tyły... i okazywało się, że są w ciąży, bardzo często dopiero przy porodzie
![]() Jedna myślała, że ma zatwardzenie.... a urodziła dziecko, w ubikacji ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-07-01 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Czujecie to? Dowiadujesz się po kilku latach, że mamusia urodziła Cię.... na tronie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Rain - tu masz rację. najpierw powinno się zadbać o refundację leków i zabiegów ratujących życie
![]() Bisia, ale to głównie u otyłych kobiet nie wiadomo, czy są w ciąży, czy nie, prawda? przynajmniej ja tak słyszałam ![]() ![]() co do porodu na tronie - podobno dobrze, jak dziecko mam kontakt z wodą w czasie porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
obyście miały rację z tym myleniem dat
![]() a z in vitro to mój tata uważa, że skoro ludzie są bezpłodni to po coś są czyli ich geny są złe i nie powinni się rozmnażać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będą mieli się czym pochwalić - urodziłam was na kibelku ![]()
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() No czytałam, ale mnie rozłączyło z netem, później poszłam z bratem na rolki i wieczorem już nie miałam siły do kompa siadać... Madziu, ale nastraszyłaś wczoraj dziewczyny ![]() ![]() Gratulacje ![]() Widziałam, że Hawwa wróciła ![]() ![]() Wczoraj rozmawialiśmy z Tż'em przez tel i mówił takie piękne rzeczy o przyszłości ![]() ![]() W ogóle to zbliża się nasza 3 rocznica, a ja nie mam żadnego pomysłu na prezent ![]() ![]() A dzisiaj dostałam @ i już nie jest tak kolorowo... Muszę jeszcze przed praktyką pójść po zakupy, a najchętniej bym z domu w ogóle dzisiaj nie wychodziła ![]()
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Odcięli mi internet w domu - po południu będę na necie w szkole i trochę może jutro. Jutro wyjeżdżam, a zaraz mam 2 egz ![]() Nic się nie uczyłam, bo wiem, że ich nie potrzebuję do niczego ![]() A z PL pewnie do niedzieli wieczorem będę tylko klub czytać ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- BTW właśnie zobaczyłam zdjęcia koleżanki ze ślubu ![]()
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
czuje się odcięta od świata i przyjemności. Wczoraj montowali nam nowy dekoder i albo ja jestem głupia i nie umiem włączyć tej nowej telewizji albo coś nie działa. I jak mam pić kawę w samotności?
Dziewczyny mamy mieć dziś i jutro gości wieczorem a ja nie mam totalnie pomysłu co zrobić do jedzenia. Normalnie bym się nie przejmowała zbytnio ale jutro przychodzi były szef mojego TŻ-ta. Macie przepis na jakieś przegryzki? Bo 4 daniowego obiadu szykować jednak nie będę. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Katarakta, gratuluję ![]() Aleks, Tobie też gratuluję ![]() Madziu, cieszę się, że jednak coś się ruszyło...mam nadzieję, że się zejdziecie i że to będzie lekcja na przyszłość ![]() Hawwa, kciukam ![]() Byłam dzisiaj w tym studium języków obcych, na szczęście przepisali mi angola ![]() ![]() ![]() Aleks, ja proponuję bruschettę, mniam mniam ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulację. Jesteście cudowne!!! Ten wątek jest magiczny nie tylko dlatego, że zsyła pierścionki ale przede wszystkim ze względu na atmosferę. Miło mi bardzo, ze cieszycie się moim małym sukcesem. No i to co wczoraj robiłyscie by dowiedzieć się co u Madzi - mistrzostwo.
Poza tym nadrabiam i chciałam pogratulować siostrze katarakcie dyplomu. ![]() ![]() ![]() Aniołka przytulam ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za Hawwę i inne zdające dziewczyny. No i kibicuję Madzi by wszystko się poukładało. Gleniusia dzięki za podrzucenie pomysłu, szukam czegoś takiego właśnie ![]() Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-01 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym innym przypadku byłaby potrzeba pogrzebania głębiej, żeby odzyskać pierwsze dane. Dla mnie cały ten film i rewelacja z nim związana to tylko szukanie BARDZO NA SIŁĘ taniej sensacji i to już nawet nie jest science-fiction i techno-thriller tylko żałosna komedia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Aleks graty! No wiadomo było że się uuuuda
![]() Ja wczoraj byłam na piwie z TŻtem i jego szefem, ogólnie to jeśli zostanie w pracy to ma pewne perspektywy ciekawe... ale musiałby zainwestować w szkolenie no i zaufać szefowi, a troszkę to grubymi nićmi szyte... ![]() Ale strasznie mnie podziobały komary, w ogóle to ja chyba jestem na nie uczulona, bo jak się tylko zacznę drapać to aż mi puchnie ![]() ![]() i cała w kropkach jestem czerwonych, jakbym ospę miała ![]() smaruję się maścią ale słabo pomaga :P Dziś idę na piwo z koleżankami, muszę jeszcze projekt jeden skończyć na sobotę :/ I ogólnie to nic mi się nie chce, czyli nic nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
A o polityce się nie wypowiadam, obydwaj są kłamcami a wszystkim i tak manipulują media
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Dzięki Rain ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- w ogóle taaaaaaaaaaaak mi się chce pepsi że masakra ![]() ![]() tylko piwo by się przydało też odstawić :P |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() zaraz nadrobię tylko coś Wam powiem... otóż... wczoraj pisałam, że K ma wyłączony telefon... Położyłam się wcześniej spać, bo dzisiaj musiałam po 6 rano jechać do dentysty. No i tak sobie już słodko przysypiałam, gdy obudził mnie SMS "Co porabiasz? ![]() Odp. "a chciałabyś buziaka na dobranoc?" ja "a dasz?" on "dam jak mi powiesz gdzie mieszkasz" No i ja napisałam jak dojechać (bo mniej więcej się orientuje gdyż często przejeżdża przez Leżajsk) i dopisałam "zadzwoń jak będziesz pod domem :P". I generalnie to myślałam, że sobie jaja robi. Dzwoni telefon- odbieram i słyszę "Miałem dzwonić to dzwonię". Ja ![]() On "chętnie bym sobie postał całą noc pod Twoim domem ale muszę jechać do Lublina a jest już trochę późno, więc może wyjdziesz?". Wychodzę pod dom w zarąbiście seksownej koszulce nocnej z psem na biuście ![]() No cóż, snów nie było bo nie mogłam spać całą noc ![]() Miło ![]() No a poza tym to byłam u dentysty na kanale ![]() ![]() ![]() A po dentyście odwiedziłam kolegę w pracy. Wyśmiał mnie, bo się śliniłam przez to znieczulenie i mówić niebardzo mogłam, no ale było miło ![]() A zaraz jak mi się będzie chciało ogolić nogi to się obfocę w sukienuni ![]()
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-07-01 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Olu fajny ten K.
![]() Tak mi się nic nie chce a muszę zrobić zakupy, ugotować obiad, jechać do gina, posprzatac mieszkanie, zrobić coś do żarcia na wieczór i jeszcze szybka kawa ze znajomą tż-ta po drodze. I pranie powiesić... Ech za dużo tego. Nie wiem jak się wyrobię. Spadam. Buziaki Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-01 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Olka, on się serio o Ciebie stara ! Lalka, nie spieprz tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Ola no, no
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.