|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy do września! ;)
Hej
![]() moge sie podlaczyc ? wzięłam się za siebie od dziś, tzn od teraz bo rano jeszcze sobie pozwoliłam na to i na tamto ![]() za 3 tygodnie ide na wesele znajomej, musze schudnąć jakies 7 kilo do tego czasu, czy jest to możliwe? teraz waże jakies 62-63 kg , mam wzrostu 160 w obcasach ![]() ogólnie pochłaniam niemiłosierne ilości słodyczy, więc to jest główna rzecz która eliminuje od jutra ![]() mam cel, więc sie go bede trzymać ![]() a Wam jak idzie? ![]()
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
ależ się dzis nawpychałam paskudnych rzeczy. Słodycze, dużo białego pieczywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
![]() Piszę dzisiaj, bo wczoraj byłam zajęta, wieczorem miałam ognisko. Skusiłam się na jedną kiełbasę, ale dobrze ją ponacinałam, żeby tłuszcz wypłynął ![]() ![]() Dzisiaj natomiast byłam w McDonaldzie na spotkaniu z nową klasą i na szczęście nic nie zamówiłam ![]() Niestety moja motywacja dotycząca ćwiczeń spada.. Powoli nudzi mi się jazda na rowerku.. Ale cóż, trzeba wziąć się w garść. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Pati Nic nie zamówiłaś McDonaldzie, mimo, że klasa jadła!
![]() ![]() ![]() Windbag ![]() ![]() ![]() A ja jestem aż cała mokra tyle się dzisiaj naćwiczyłam ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Ja też nie moge się za siebie porządnie wziąć;( Jak chodziłam do szkoły to jadłam mało i o okreslonych porach bo nie miałam za dużo czasu, a teraz to porażka;/ znowu ciągnie mnie do slodyczy, przyznam że sie rozpusciłam i nie mam juz chyba takiej silnej woli.. znajomi wyciągają wieczorem na pizze czy piwo a ono samo w sobie tez ma okolo 120 kcal. Wczoraj zaczełam a6w, ciekawe czy wytrwam do końca. Ale chyba już i tak mi troszke pomagacie bo jak mam ochote cos schrupać to myśle sobie "nie, dolączyłam do Was i musze sie trzymac bo pozniej bede na siebie zła!"
![]() Lubie czuć lekki głod kiedy kłade się spać, mam wtedy wrazenie że jestem szczuplejsza i przy tym rano po przebudzeniu zaraz mam ochote na jakies dobre śniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Boże...;/ Jestem taka w******na... moi rodzice właśnie zamówili sobie pizze na kolację i za 30 minut będzie u mnie w domu... a ja tylko myśle czy lepiej zjeść czy nie zjeść i ciągle chodzi mi po głowie tekst : ' jak zjesz kawałek to nic Ci się nie stanie a od jutra znowu zaczniesz' i żadne argumenty mi nie pomagają typu" będziesz szczupła, ładna" i takie tam... nie wiem czy dam radę się powstrzymać ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki ;*... od jutra spróbuję zacząć je wykonywać... ale właśnie też czytałam ze dzięki szóstce Weidera spala sie tkanke, ale każdy mówi co innego. Lepiej nie ryzykować ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Właśnie myślałam ze na jednym się skończy... zresztą i tak bym raczej nie zdążyła zjeść więcej ;d;d... a myślalam zeby wziąć mały kawałei i jeść go powoli i wg.. bo wiem, że to będzie mnie męczyć i wg.. aż wkońcu pójde do lodówki i zjem coś innego... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Mendoza Windbag ma rację... Codziennie możesz mówić "od jutra", ale JUTRA nigdy nie ma! Zawsze jest DZIŚ.
![]() ![]() ![]() A ja na kolację standarcik-serek wiejski ![]()
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Nie, nie zjadłam pizzy... siedzę w pokoju, słucham muzyki i oglądam zdjęcia różnych aktorek i modelek, które mają talię osy i też chce mieć taką... za to jutro na śniadanie zaszaleje i zjem płatki fitness jogurtowe z mlekiem... ;d;d to mi poprawia humor... a zapewne jutro jak wstanę rano to będę się cieszyć że nie zjadłam. ;d
Poza tym mam za***istą mame i tatę... ;D oni wiedzą, że się odchudzam i jakbym wyglądała w ich oczach biorąc kawałek pizzy... mjoja mama zapewne by mówiła, że jestem łakoma i nigdy nie osiągne wymarzonego celu a mój tato pewnie by ciągle mówił, żebym sobie coś jeszcze zjadła... więc nie ;d nie mówiąc nic o tym, że jak pomyślę o pewnym chłopaku to mam nawet ochotę iść na siłownię... ;d;d; i powiem Wam, że pomoglyście mi.. bo zawsze wmawiam sobie, że od jutra, od jutra i tak ciągle.. ale już tak nie będzie... bo skoro dałam radę nie zjeśc takiej wieelkieej pizzy z gyrosem i podwójnym serem to już nic mi nie przeszodzi na drodze... ;d;d chyba że moja słabość : "CHIPSY" ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Windbag ja jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Niestety mój normalny rower jest niesprawny, a na razie nie zanosi się na kupno nowego. Tak więc muszę zadowolić się stacjonarnym.
![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Pati Podoba mi się Twój podpis
![]() Mendoza Ja już jakiś czas temu się rozstałam z chłopakiem i teraz jestem wolna, więc chcę czuć się bardziej atrakcyjna a jak schudnę to pewnie tak będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeden koleś od kilku dni przyjeżdża codziennie pod mój dom i stoi i czeka aż wyjdę ![]() ![]()
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
To masz dobrze... to tylko wymień mu swoją listę życzen i żądań i owiń wokół palca hehe
![]() ![]() I mam taki dylemat... co jutro mam zjeść na śniadanie hah ![]() Czy płatki fitness czy jakas kromke z wedina serem czy jeszcze jakoś to urozmaicić... Macie jakieś pomysły...bo może jak jakoś będe ciągle inaczej sobie stwarzać jadłospis to lepiej będzie mi szła ta dieta ![]() i jeszcze coś : http://images.askmen.com/galleries/s...-picture-1.jpg nie wiem jak Was ale mnie ten brzuszek zmotywował niesamowicie... sama chce miec taki i wiem, że przede mną WIEEELEE pracy... dzięki temu zdjeciu nie zjadłam pizzy ... ;d;d Edytowane przez mendoza190 Czas edycji: 2010-08-05 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurde, myslalam, ze jak schudne to i tak nic w moim mysleniu sie nie zmieni, ale jednak cos drgnelo (od kwietnia). czuje sie lepiej z sobą i mam wrazenie, ze jestem bardziej pewna siebie ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
A no właśnie w sumie masz rację...
ale taka wiosenna kanapeczka też działa cuda.. niby najwięcej zjeść 2 można a to i tak nigdy z tym nie wiadomo... ;d No a co do płatków to słyszałam, że takie zwykłe są mniej kaloryczne od tych fitness... ale ja i taak wolę fitness ;D ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- A co do pewności siebie.. To zawsze się zmienia ![]() Ja podam m oj przykład... przez cała podstawówkę byłam cicha jak myszka nie odzywałam się, bałam się ze jak coś powiem, nie ważne co to będe wyśmiana, do rodziców nie pyskowałam nic kompletnie a o facetach to już wg nie myślałam ![]() A potem jak juz w 6 klasie podst doszlam do siebie i poszłam do nowej szkoły to się zaczęło... ja się zmieniłam, miałam za dużo do powiedzenia, robiłam numery, scen.. chyba przechodzilam okres buntowniczy jak to typowa nastolatka.. ale wydaje mi się ze jak bym byla dalej przy kości to cały czas bym siedziała cicho.. a teraz ten niewyparzony język do tej pory mi został ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A te wszystkie produkty fitness to bym sobie dobrze przeanalizowała ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
Hah widzę Dziewczyny, że nie śpimy a walczymy:P
Powiem Wam, że próbowałam tych różnych fitelli itp ale tak naprawde tam sporo cukru jest i różnych ulepszaczy, więc wolę zjeść zwykły jogurt naturalny + borówki/jagody/brzoskwinki, a jeżeli nie mam pod ręką takowych to lubię jogurty ze zbożami ![]() ![]() Zauważyłam, że im bardziej staram się ograniczać słodycze to tym bardziej o nich myślę i marzę... miewam takie okresy, że w ogóle nie jem, ale teraz jak się staram to nie idzie;/ lodów nie umiem sobie zupełnie odmówić.... pocieszam się niby tą legendą, że jak się je zimne to organizm zużywa energię na ogrzanie... ![]()
![]() |
#441 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Noo masz rację... Ja akurat mam dietę 1000 kalorii... więc staram się jeść po równo.
I dużo ruchu... chociaż czasami, aż mi się nie chce to tylko kręce sie po domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że ta dieta jest ogólnie bardzo fajna. Bo jesz wszystko co chcesz tylko, że liczysz kalorie.. i urozmaicasz sobie posiłki jak chcesz. A za nim zaczęłam ją stosować to nawet nie wiedzialam, że jem mniej niż 1000 kalorii. Bo wstałam późno potem tylko obiad pierś z kurczaka i jakas surówka wieczorem cos przegryzłam i tyle. Więc czułam się świetnie i dalej się tak czuję.
![]() A jestem z nią gdzieś tak od tygodnia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Można wiedzieć ile ważysz i ile masz wzrostu oraz do jakiej wagi dążysz? (jesli pisalas o tym to przepraszam, nie jestem na bieżąco...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
W sumie nie pamięam czy pisałam
![]() Mam 160 cm wzrostu za nim zaczęłam się odchudzać ważyłam 77 kg teraz waże 72,9 a dąże do 60 nawet i mniej... w tamtym roku na wakacjach z 75 kg zeszłam do 65 ale przerwałam bo za dużo ludzi mi mówiło, że fajnie wyglądam i przestałam na diecie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Mendoza190, super, że nie zjadłaś tej pizzy
![]() Pati, jak długo jeździsz na rowerku? Ja godzinkę i też straaaasznie mnie to nudzi... mnie dzisiaj dopadła taka chęć na coś słodkiego, że zjadłam łyżeczkę nutelli ![]() ![]()
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
A dziękuje i też Ci życze. Wkońcu dzisiaj przezzwyciężyłam pizze.
![]() A można wiedziec Twoja wage i wzrost i do jakiej dązysz ? ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Zjadłaś, bo pewnie Ci już cukru brakowało. Organizmowi tez jest czasami potrzebny cukier w małych ilościcach ale jest. A jeśli od dietyprzez wiekszy okres czasu nie jadłaś słodyczy a gdy nie mialas diety jadlas to tym bardziej. A łyżeczka nutelli nikomu nie zaszkodzi. A jutro za to o 5 minut dłuzej pojezdzic na rowerze ![]() A ja ogólnie polecam jazdę na rolkach, koszenie trawy, zrobienie przemeblowania w pokoju, tak żeby zabić czas nie mysleć o jedzeniu no i troche ruchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.