Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 08:43   #421
sylwia01485
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

paulinka - współczuję z powodu zębów

ona - chyba każda z nas boi się, nawet jeśli tego nie mówi głośno - ja boje się, ze to już lada chwila

joanna - piękne te koszule, aż żałuję, że kupiłam sobie na allegro takie aseksualne kompletnie, ciuszki dla dzidzi też bombowe

andziat- dzięki za info z rossmanna, kupię te pieluchy, bo uważam, że w porządku jest ta marka, mimo że tania, a w szczególnosci poluję na podkłady do przewijania.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:44   #422
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
dziewczynki czy wasze dzieci się też tak śmiesznie układają w brzusiu ? moja to czasem tak się układa że nie widzę pępka w ogóle, albo ostatnio miałam taką oponkę i tak w ciągu dnia mój brzuch przybiera takie dziwne pozy że szok ^^

moja siedzi do góry nogami hahaha
i nie kopie tylko kreci tyłkiem
TŻ się smieje że ma to po mojej rodzinie
będzie miała dużą J.Lo hahaha

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Ja sobie wlosy szamponem koloryzujacym pomalowalam. Kurde koło kasztana to ten kolor nie lezał. mam nadzieje ze sie spierze troche za kilka myc

Ja od czasu jak robiłam się na blond domowym sposobem biegam do fryzjera
wyglądałam jak kurczak

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
ile można tak mniej wiecej no spy wziasc ?? dziś juz 3 raz boli mnie brzuch jak na @

mała sie wpycha wszedzie juz najgorzej jak tak w biodro próbuje wejsc to aż ja podskakuje

a wogole chce mi sie plakać ...

mi lekarz przepisał 3 dziennie forte
koleżance tak samo
właśnie na różnego typu bóle i twardnienie brzucha

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość

Miałam pokazać przedwczorajsze zakupy. Pierwsze zdjęcie to moje koszule do spania a reszta dla małej.

powiedz gdzie kupiła rajstopki?
i jakei są jeszcze czapki w H&Mie dla dziewczynek?
zaczyna sie wybór?
ja ciągle nie wiem jaki rozmiar
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:46   #423
kliwia
Zakorzenienie

apolonia na blond to bym sama sie w zyciu nie odwazyla. A ciemne kolory szamponem koloryzujacym to nie taka tragedia. Bo farbowanie i odrosty to nie dla mnie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:51   #424
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
apolonia na blond to bym sama sie w zyciu nie odwazyla. A ciemne kolory szamponem koloryzujacym to nie taka tragedia. Bo farbowanie i odrosty to nie dla mnie.
miałam 18 lat hahaha na głowie włosy ale w środku pusto

i tak z rykiem wylądowałam u fryzjerki

potem kilka lat robiłam sobie czekoladę ale w domu też spróbowałam pierwszy i ostatni
denerwowały mnie te zacieki bo kolor wyszedł podobny jak u fryzjerki

teraz znów jestem blondyna

---------------------------

od prawie dwóch tygodni pisze z facetem od skóry owczej
kilka dni temu napisał że wieczorem wystawi aukcję z taką jak chce
nie odzywał się napisałam że w dalszym ciągu jestem zainteresowana
dziś znów pyta jaką chcę skórę! i proponuj duo mniejszą

jak do niedzieli nic nie napisze albo dalej będzie kręcił idę od kogoś innego
Stary 2010-10-07, 08:54   #425
kretencja
Zakorzenienie

Uff. Umyłam włosy, posprzątałam kibelek, wstawiłam pranie. Zaraz sobie zrobię zieloną herbatkę i odpocznę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:54   #426
kliwia
Zakorzenienie

apolonia ja bym juz dawno kupila skore u kogos innego. bo to nie jest profesjonalne podejście do klienta. I jeszcze mu antyreklame w necie zorbiła.
Stary 2010-10-07, 08:57   #427
rptrbj1978
Rozeznanie

a co zrobimy jak urodzimy???? załozymy forum o wychowaniu niemowlaczka???

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-10-07 o 08:59
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:58   #428
kretencja
Zakorzenienie

rptrbj, no pewnie, przeniesiemy się na Odchowalnię

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-07, 08:58   #429
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
andziat- dzięki za info z rossmanna, kupię te pieluchy, bo uważam, że w porządku jest ta marka, mimo że tania, a w szczególnosci poluję na podkłady do przewijania.
podkłady są świetne, rozwijałam je i są mięciutki, przyjemne dla skóry i takie kolorowe też chcę jeszcze dokupić
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:58   #430
kliwia
Zakorzenienie

rtprbj jak juz wszytskie urodzimy to przenosimy sie na podforum Odchowalnia.
Stary 2010-10-07, 09:10   #431
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc dziewczynki...

Ja dopiero wstałam i ide zjesc jakieś sniadanko bo mega zgłodniałam przez noc Tż o 12 przyjdzie na obiad więc zupke jeszcze musze zrobić... Dziś pomidorówka

W nocy sie budziłam bo miałam jakieś dziwne bóle brzucha... Tak jakby w okolicach pępka coś mnie kłuło... Mam nadzieje ze to nic poważnego... Na dodatek swędzenie nie przechodzi mimo smarowania maścią... I zastanawiam sie czy nie zastosować tych czopków co mam bo po nich mi przechodziło co je lekarz w PL przepisał...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 09:12   #432
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ale super, ta pierwsza koszua gdyby byla w innym kolorze to bym jako tunike nosila
No i super absolutnie wszytkie rzeczy. iLE Dalas za pajaca i sweterek?
No właśnie nie wiem jeszcze jak to będzie z tą koszulą do szpitala, bo jest dosyć prześwitująca.

Za pajaca coś ok. 30 zł. Sweterek 19,90.

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość

powiedz gdzie kupiła rajstopki?
i jakei są jeszcze czapki w H&Mie dla dziewczynek?
zaczyna sie wybór?
ja ciągle nie wiem jaki rozmiar
Rajstopki z KappAhl, ale chyba rozmiar za mały 50/56. Musze dokupić większe.
W H&M ogromny wybór czapeczek. Warto wejść.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:12   #433
kretencja
Zakorzenienie

Patrycja, a nie masz kremu clotrimazol? To na pewno można bezpiecznie stosować, gin mi mówił niedawno

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-07, 09:16   #434
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Patrycja, a nie masz kremu clotrimazol? To na pewno można bezpiecznie stosować, gin mi mówił niedawno

No właśnie ten kremik mam, tylko jak byłam w PL i miałam to swędzenie to stosowałam ten krem w połączeniu z tymi czopkami... Tylko teraz nie wiem czy te czopki moge tez teraz zastosować zeby potem cos mi sie nie porobiło... Narazie bede sie smarować tą maścią tylko...Bo tez wyczytałam ze ta masc nie jest groźna dla maluszka...

A wizyte mam dopiero 18 paźdz.
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:16   #435
KarolinaB
Raczkowanie

nadrobiłam was hihi ale się cieszę! TŻ wczoraj zabral mi kompa i sam siedział, bo przyszedł jego telefon nowy i bawil się w pierdy z konfiguracją, maniak jeden a ja prałam, prasowałam, gotowałam i z premedytacja zostawiłam mu potem wszystko do sprzątania i zmywania niech tez ma obowiązki jakies hihihi

Wizytę u gina miałam wczoraj, pomacał i stwierdził, że rodzić narazie nie będe, bo pozamykane wszystko ok, narazie może być, ale tak na za 3 tyg może już być full open

Martinixxx - współczuję z powodu babci TŻ-a,

Weronisia - wyżalaj sie nam, jak nie masz ochoty płakać, żeby ktoś cię widział, zawsze to coś, a może ci pomóc... Forum przyjmie wszystko a jak ma ci ulżyć to wal śmiało.

Pisałyście o kontach oszczędzających - ja mam w Polbanku to mocno oszczędzające, ale polecam stronke bankier.pl tam mozna wejśc w takie "kalkulatory" i sprawdzic, co sie najlepiej opłaca, kiedy chce sie ulokowac kaskę. Ja z polbanku jestem zadowolona. Ale odsyłam na bankier.pl - może każdemu podobac się coś innego.

De - ja dzisiaj miałam jazde z dusznościami, zipiałam i sapałam a do tego koszmary i budziłam siebie i TŻ-a swoimi krzykami.... masakra jakie ja mam teraz horrory w snach, dzisiaj śniło mi sie że był trzaskający mróz, taki -20 stopni a ja uciekałam po oblodzonej powierzchni i chowałam sie przed wściekłym ............. KANGUREM !!!!
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:18   #436
lutien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
w ddtvn teraz mówią na temat nazwiska dziecka innego niż matki
A możesz napisać, co mówili, bo ja też oglądałam, ale mi się dekoder zawiesił i nie obejrzałam do końca

Joanna - dzięki za info, że czapeczki są w H&M. Ja szukałam na necie, ale taki komplet kosztuje 40zł A jutro będę w galerii to skoczę też do H&M.

Troszkę się wkurzyłam na TŻ właśnie. Napisałam mu, że w niedzielę bilety do kina są po 10zł i że chcę iść (dzięki za informację , choć już nie pamiętam, która o tym pisała...). A TŻ na to - że co będzie, jak zacznę rodzić podczas seansu No kurde - to mam siedzieć w domu i nawet do sklepu nie wychodzić, bo mogę zacząć rodzić Dobrze, że mu przetłumaczyłam i idziemy do kina
Mieliśmy dziś pójść na zakupy jedzeniowe i cholera dziś strajk Będzie trzeba jutro skoczyć, ale szkoda mi piątku Może któraś z Was była dziś w jakimś większym sklepie i wie, jak sprawa wygląda?
Zaraz biorę się za sprzątanie w salonie, bo wczoraj skręciliśmy wszystkie mebelki Jak skończę to pokażę fotkę
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:20   #437
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Uff. Umyłam włosy, posprzątałam kibelek, wstawiłam pranie. Zaraz sobie zrobię zieloną herbatkę i odpocznę
Z tych rzeczy to tylko nastawilam pranie i juz rozwiesilam no i herbate juz wypilam ale ja to lubię earl grey strong

Cytat:
rptrbj, no pewnie, przeniesiemy się na Odchowalnię
W sumie dwie juz urodzily, to trzeba bedzie zakladac watek odchowalniowy niedlugo

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
witam
Ona,
dziewczyny, donoszę, że liście z malin działają super na sprawy kibelkowe przez zelazo miałam z tym czasem problemy a teraz chodzę nawet dwa razy dziennie

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

też oglądałąm, niezłe zamieszanie
O! ja mam problem z kibelkiem, to dzis popędze kupic te maliny, oby byly w Herbapolu

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Lece robic jablecznik na francuskim ciescie
Podzielisz sie?

Wczoraj mi sie nudzilo i mam swoja taka MEGA stara lalke jeszcze od przyjaciolki ruskiej mojej mamy i ubralam ja w pajaca ktorego mojej malej nie zaloze bo zapinany na plecach no i musialam zobaczyc jak ta kurtka lezy co kupilam duza jest bo rekawiczek nie zalozulam, a rozmiar 68, kurcze oby moja córcia ja choc pare razy ubrala

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:21   #438
79 Marta
Wtajemniczenie

właśnie też mnie skusiły te bilety - bylismy w sobotę w Cinema i placiliśmy po 22 zł za bilet. Ale w niedziele d..., bo mąz idzie do pracy. A kuszą mnie "Śluby panieńskie"
Stary 2010-10-07, 09:24   #439
kliwia
Zakorzenienie

lutien mowili o problemie przy wyjazdach zagranicznych - ze najlpiej wtedy miec poswiadczenie notaralne i przetlumaczony akt urodzenia dziecka.
Ale wiecie co moja kolezanka, ma syna, i do zeszlego roku nosil on nazwisko ojca [nie meza kolezanki] i nie bylo problemow ajkos w pzredszkolu, w przychodni etc.
Fakt jest troche tlumaczenia, ale chyba az tak zle nie jest. No i zawsze akt urodzenia dziecka mozna miec przy sobie, jakby sie ktos uparl.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

ja wole moje kino domowe, mam komfort lezenia, i zatrzymania filmu kiedy chce a filmow mam mase, i tylko sie usmiechaja, kiedy je obejrzymy.
Stary 2010-10-07, 09:26   #440
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Gustawek jeśli jesteś z Bemowa to wiem, że przy Hali Wola jest w budzie na bazarku taki sklep zielarski i jeszcze w tym nowym bloku na rogu Powstańców Śląskich i Człuchowskiej jest sklep ze zdrową żywnością. Nie wiem co prawda czy są tam te liście malin ale jak masz blisko to zawsze można sprawdzić jak ja będę w pobliżu (mieszkam niedaleko) to sprawdzę. A na bazarku na rogu Wrocławskiej i Powstańców Śląskich nie ma takiego sklepu?
....
dzięki ja mieszkam koło tego bazarku przy Hali! , ale rzadko tam wchodzę i nie kojarzyłam tego sklepu, ale dziś poszukam. A do tego bloku czluchowska/powstańców śl. to się wybieram od kilku dni
Sylwia też dzięki jak nie kupię koło siebie to się przejadę na nowolipie.

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-10-07 o 09:33
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:28   #441
lutien
Wtajemniczenie

Cytat:
lutien mowili o problemie przy wyjazdach zagranicznych - ze najlpiej wtedy miec poswiadczenie notaralne i przetlumaczony akt urodzenia dziecka.
Ale wiecie co moja kolezanka, ma syna, i do zeszlego roku nosil on nazwisko ojca [nie meza kolezanki] i nie bylo problemow ajkos w pzredszkolu, w przychodni etc.
Fakt jest troche tlumaczenia, ale chyba az tak zle nie jest. No i zawsze akt urodzenia dziecka mozna miec przy sobie, jakby sie ktos uparl.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

ja wole moje kino domowe, mam komfort lezenia, i zatrzymania filmu kiedy chce a filmow mam mase, i tylko sie usmiechaja, kiedy je obejrzymy.
Dzięki Ciekawe, ile kosztuje taki akt notarialny i przetłumaczenie aktu urodzenia Dobrze, że w każdej chwili będę mogła zmienić nazwisko na TŻ i dziecka (to opcja, jak będą mi robić problemy). Teraz noszę ze sobą ksero aktu ślubu w razie czego
A co do kina, to ja też lubię w domku. Ale że taka okazja się nadarzyła, to chcę ją wykorzystać. Bo w domu nie obejrzę nowości (idziemy na Incepcję). A ściągać nie chcę z netu
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:28   #442
Anecka
Zakorzenienie

Ma ktoras z Was te ocieplane leginsy z allegro? Kurcze dzis jakos musze sie dotoczyc na miasto i bym sprawdzila moze czy takie cos jest stacjonarnie bo mam juz dosc dzinsow, choc w sumie do leginsow nie mam tunik

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:35   #443
De28
Wtajemniczenie

Karolina, ty to masz sny
Anecka, kurteczka fajnusia

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:35   #444
margaryt
Rozeznanie

Dzień dobry,
ja do tej pory trochę się dziwiłam waszym dolegliwością, do wczoraj.
Dopadło mnie jakieś złe samopoczucie i opadłam z sił. Do tego dyszę jak stara baba
Podziwiam Weronisie za jej siłę i trzymam mocno kciuki.

Cytat:

Ja przyznam, że wszelkie dolegliwości mi przeszły. Jedynie co mnie zadziwia, to nadmiar snów w nocy. Wiem, że całą noc coś mi się śni, ale rano pamiętam tylko jeden lub dwa sny. I to są bardzo dziwne rzeczy...
Miałam pokazać przedwczorajsze zakupy. Pierwsze zdjęcie to moje koszule do spania a reszta dla małej.
Joanna fajne koszulki nocne, gdzie kupiłaś? Boski wełniany pajac, dostałam podobny z motywem świątecznym
Czapa pierwsza klasa
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:35   #445
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
A możesz napisać, co mówili, bo ja też - to mam siedzieć w domu i nawet do sklepu nie wychodzić, bo mogę zacząć
Tak jak Kliwia pisała ale według mnie w tym temacie największym problemem są wyjazdy zagraniczne... i moja koleżanka dała córce swoje nazwisko, po 4 latach się rozstała z partnerem, który zaczął jej się odgrażać i w ogóle nieprzyjemny bardzo był, ale dzięki temu że nazwisko dziecko ma po matce to sobie spokojnie żyją za granicą, inaczej byłoby bardzo ciężko bo na wszystko musiałaby mieć jego zgodę! a z kolesia wyszedł jakiś potwór i chyba coś mu się w głowie poprzewracało
Także kwestię nazwiska nie będąc małżeństwem ja bym dokładnie rozważyła... tylko z drugiej strony nikt nie planuje się rozstać

Cytat:
Wczoraj mi sie nudzilo i mam swoja taka MEGA stara lalke jeszcze od przyjaciolki ruskiej mojej mamy i ubralam ja w pajaca ktorego mojej malej nie zaloze bo zapinany na plecach no i musialam zobaczyc jak ta kurtka lezy co kupilam duza jest bo rekawiczek nie zalozulam, a rozmiar 68, kurcze oby moja córcia ja choc pare razy ubrala
Anecka to trenujesz ubieranie córci na lalce.. ja chętnie jakkiegoś miska bym poprzebierała, ale nie mam w takim rozmiarze

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:41   #446
79 Marta
Wtajemniczenie

u nas nie ma problemu, bo mamy wspólne nazwisko. jakoś nie byłam z moim panieńskim związana emocjonalnie zupełnie, więc bez żalu z niego zrezygnowałam
Stary 2010-10-07, 09:43   #447
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tych rzeczy to tylko nastawilam pranie i juz rozwiesilam no i herbate juz wypilam ale ja to lubię earl grey strong

W sumie dwie juz urodzily, to trzeba bedzie zakladac watek odchowalniowy niedlugo

O! ja mam problem z kibelkiem, to dzis popędze kupic te maliny, oby byly w Herbapolu

Podzielisz sie?

lala pierwsza klasa a kurteczka słodziutka...
Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
A możesz napisać, co mówili, bo ja też oglądałam, ale mi się dekoder zawiesił i nie obejrzałam do końca

Joanna - dzięki za info, że czapeczki są w H&M. Ja szukałam na necie, ale taki komplet kosztuje 40zł A jutro będę w galerii to skoczę też do H&M.

Troszkę się wkurzyłam na TŻ właśnie. Napisałam mu, że w niedzielę bilety do kina są po 10zł i że chcę iść (dzięki za informację , choć już nie pamiętam, która o tym pisała...). A TŻ na to - że co będzie, jak zacznę rodzić podczas seansu No kurde - to mam siedzieć w domu i nawet do sklepu nie wychodzić, bo mogę zacząć rodzić Dobrze, że mu przetłumaczyłam i idziemy do kina
Mieliśmy dziś pójść na zakupy jedzeniowe i cholera dziś strajk Będzie trzeba jutro skoczyć, ale szkoda mi piątku Może któraś z Was była dziś w jakimś większym sklepie i wie, jak sprawa wygląda?
Zaraz biorę się za sprzątanie w salonie, bo wczoraj skręciliśmy wszystkie mebelki Jak skończę to pokażę fotkę
ja pisałam o kinie ale sama nie skorzystam bo mam zjazd
co do tłumaczeń, to takie rzeczy muszą być przetłumaczone przysięgle, a za stronę takiego tłumaczenia od 30-50 zł. z tego co pamiętam i to w tych takich znanych językach czyli z niemieckiego na pl lub ang na pl. czekamy na fotki

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:43   #448
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy moge od 15.10 isc juz na macierzynski?
Nie brac L4 tylko od razu macierzynski?
Z tego co wiem to dwa tygodnie przed terminem porodu możesz juz iść na macierzyński.
Stary 2010-10-07, 09:47   #449
margaryt
Rozeznanie

Ja jeszcze w pracy, ale coraz mi ciężej wysiedzieć 8 godzin
W drodze do pracy też nie ciekawie, tłok na maxa w metrze. Do tego wszyscy naokoło prychają i kichają.
Poproszę chyba lekarza o zwolnienie w poniedziałek.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:48   #450
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
apolonia ja bym juz dawno kupila skore u kogos innego. bo to nie jest profesjonalne podejście do klienta. I jeszcze mu antyreklame w necie zorbiła.
tylko tych sprzedawców jest mało na allegro a ten ma najmniej negatywów po drugie proponował ta skórę najtaniej
i podobno jego skóry tak nie śmierdzą
dla tego mi zależy na tym sprzedawcy
ma większą skórę o 10 zł droższą jak się z nim nie dogadam może kupię za dużą i ją obciacham

Cytat:
No właśnie nie wiem jeszcze jak to będzie z tą koszulą do szpitala, bo jest dosyć prześwitująca.

Za pajaca coś ok. 30 zł. Sweterek 19,90.

Rajstopki z KappAhl, ale chyba rozmiar za mały 50/56. Musze dokupić większe.
W H&M ogromny wybór czapeczek. Warto wejść.
muszę w tym miesiącu jechać do H&M bo czapy jak nie miałam tak nie mam
powiedz jaki kupiłaś rozmiar? ja po ubrankach widzę że H&m ma wielgachne ubrania w porównaniu do innych firmy

rajstopki rzeczywiście małe jak urodzi się bliżej 4kg to możesz w ogóle ich nie ubrać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości