Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-13, 17:52   #421
Coldplay
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mam pytanie do posiadaczek grzywek jesli już jesteśmy przy temacie cery. Czy po noszeniu grzywki na czole wysypuje Was? Cholerka mnie tak, ale rozważam też opcję,że to może nie sama grzywka jest winowajczynią,ale lakier do włosów, którym ją utrwalam....co myślicie kochane?
A może to dlatego że częściej dotykasztej części twarzy, mimowolnie poprawiając grzywkę? Ja też mam grzywkę ale najczęściej ją podpinam bo strasznie denerwuje mnie ciągłe jej poprawianie . A wiadomo jak to jest, nie zawsze mamy czyste ręce

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
coldplay - taak, ja mam to samo ciągle gdzieś biegnę Ja też dzień przed zazwyczaj, albo dwa jak muszę coś wydrukować - a drukarkę posiadam, ale o tuszu jakoś zawsze zapominam i daję mamie, żeby w pracy druknęła. Ale chodziło mi raczej o to, że niektórzy to tak na lajcie przychodzą, przepisują, uczą się na przerwach, a ja zadania spisuję jedynie z fizyki,chemii i matematyki bo z tego jestem noga i nie potrafię, ale wszelkie referaty, nauka , inne zadania muszę mieć zrobione, tak samo jak załatwianie różnych spraw - inaczej nie zasnę i się stresuję..
No no, właśnie o to mi chodziło, moje motto mogłoby brzmieć: "nie martw się na zapas" hehe . Jeśli mam coś do zrobienia to zawsze zaczynam się tym stresować dzień przed terminem (a i to nie zawsze, bo jak wiem że zdążę to po co się denerwować ).. Tak ogólnie rzecz biorąc to spokojny ze mnie człowiek . Uczę się zwykle rano - wstaję np. o 6 i do 7 mam wszystko wykute . No bo po co tracić czas wieczorem..
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 18:00   #422
201604250941
Konto usunięte

Monika taka kurteczka dla niektorych to skrab, tylko trzeba umiec wykorzystac, jezeli jest zdarta to moze udawac taki styl, albo moze byc jako vintage. Ona ma byc krotka, zeby wystawala bluzka pod nia, wtedy sie biale do tego nosilo, dzisiaj taka miodowa by swietnie pasowala albo niebieska. Do jeansow jak ja dasz to bedzie taki rock & roll, czasami moze przesadny, chyba ze do rurek i np. koszuli, wtedy bedzie stylowo, z legginsami to bedzie juz taki New York, cos jak Jenny Humpfrey z Plotkary. Fajnie to tez wyglada z dlugim rekawem, widzialam w Vogue troche takich krotkich rekawow na ten sezon, do tego wlasnie laski nosily bluzki z dlugim rekawem.

Po prostu musisz pamietac, ze takie postarzane rzeczy sie nosi do zciuchow nowych, stylowych, wtedy wygladaja na zamierzony efekt, bo jak zalozysz do sweterka babci to juz bedzie lumpeks.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2010-10-13 o 18:02
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 18:31   #423
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny
wklejam zdjęcie błyszczyków z nyxa oba na ustach są takie nude
mmmm moje kolory

Cytat:
ten kolor akurat oglądałam w sklepie i jest naprawdę ładny tylko jest to taki chłodny odcień, ale cudowny

są dostępne w marrionaud za 25 lub 25 zlotych za sztukę, właśnie nie wiem dokładnie ile, bo oglądałam jeszcze ich inne kosmetyki i się pogubiłam z cenami już , ale nie mieli zbyt dużego wyboru w kolorach i rodzajach kosmetyków

ja mam kolorki Frosteed Beige i Sugar Pie, może wrzuce jakies foto jak wyglądają na ustach tutaj na ustach innej pani frosteed beige http://nudelipstick.bloog.pl/id,6415...ian,index.html
ja jestem zakochana w obu ale ten frosteed jest cieplejszy i... bardziej nude
wklejam zdjęcia na swoich ustach, mam nadzieje że będzie coś widać
2 pierwsze zdjęcia frosteed (na pierwszym z lampą więc troche inaczej wyszedł, faktyczny kolor jest na drugim zdj) na 2 kolejnych sugar pie
Moj faworyt to frosteed beige i sliczne zabki

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ja kupiłam dzisiaj peeling z Joanny o zapachu truskawek. Uwielbiam te peelingi za ich zapachy. W ogóle stwierdziłam, że Natura zawsze wszystko ma drożej już taniej jest w drogerii u mnie na osiedlu.
o to uwielbiam ten peeling aktualnie zaczelam porzeczkowy lubie je tez dlatego, bo sa delikatne dla buzki a co do natury to zgadzam sie nie jest tam za tanio, chyba ze jest jakas % na cos to tak. Ale ja teraz i tak z super pharmy korzystam, zbieram punkty na karte

A tak w ogole to witam Was dziewczynki
Mnie niedlugo czeka wieczorne spamowanie: prysznic, balsam nawilzajacy, mycie wlosow + odzywka z jedwabiem + mgielka radical + biosilk na konce, peeling porzeczkowy buzi, regulacja brwi, maselko kakaowe na twarz, krem na dlonie i wazelina na usta. Tymczasem ide zaparzyc pokrzywe

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 18:41   #424
201604250941
Konto usunięte

Ah te pealing po 4 zl? bosko pachna bez kitu uwielbiam, teraz gruszkowy przerabiam
Stary 2010-10-13, 19:13   #425
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ah te pealing po 4 zl? bosko pachna bez kitu uwielbiam, teraz gruszkowy przerabiam
gruszkowy? to musze sprobowac

Dbam o siebie

Stary 2010-10-13, 19:19   #426
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
buahhot Pooglądałam sobie jakie są dostępne kolory tych błyszczyków i właśnie jakiś różowy mnie interesuje... Może SweetHeart, albo Candy Shop takie cieliste się wydają Ale zaś nie wiem jaki może być w rzeczywistości... Jakie Ty masz?

catee Z tego co wiem to firma NYX nie jest dostępna w Polsce, można ją kupić tylko za granicą lub przez internet
wlasnie _Alessandra i buahhot juz wytlumaczyly gdzie sa dostepne, wiec przy najblizszej okazji skocze do Magnoli, chociaz obsluga tego sklepu jest niezbyt mila i jak nie wygladam na tysiac $ to jestes tam nikim, no ale trudno
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

nie,ale aktualnie mieszkam osiedle obok
moj TZ mieszka za NW, dlatego pytam, moze nieraz gdzies sie mijamy a nawet o sobie nie wiemy
Cytat:
ja kocham truskawke

zaraz ide wlasnie sie kapac,wiec zapewne ja uzyje
zastanawiam sie czy olejowac wlosy czy jakies maski, za duzo tego mam juz nie wiem co wybrac dla tych moich wlosow

_Alessandra to widze, ze nie jestem sama z tymi habaziami jak to nazwalas
ale ja kocham dostawac kwiaty, a tez jak dostane na rocznice i dzien kobiet to cud niebiosa

buahhot, dziekuje za namiary
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 19:20   #427
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
gruszkowy? to musze sprobowac
ja też... ja mam teraz z nich truskawkowy, kawowy i pomarańczowy
muszę sobie zrobić listę braków kosmetycznych powinnam sobie już nowy tusz kupić.. i myślę o jakimś mocno kryjącym podkładzie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 19:22   #428
201604250941
Konto usunięte

no ja tez chcialabym tusz i falsies sa po 21 zl teraz ale nawet nie mam tyle bo na plaszcz odkladam
Stary 2010-10-13, 19:22   #429
Inka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ja nie używałam tych kosmetyków, ale wiem że kilka dziewczyn bardzo chwaliło sobie tą maskę Dolce Latte
Cytat:
Ja nie używałam, ale z tego co pamiętam, to dziewczyny z forum tutaj wspominały i o Amli i o Latte i były to opinie pozytywne
Na KWC widziałam pozytywne opinie (w ogromnej większości) ale wolałam się upewnić
Stary 2010-10-13, 19:22   #430
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
też sobie muszę kupić taką ściereczkę, skoro polecacie, koniecznie. I parę innych rzeczy, ale ogólnie to nauczyłam się oszczędzać (na szczęście) i kupuję tylko to, co jest potrzebne i przemyślane sto razy

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 19:23   #431
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja też... ja mam teraz z nich truskawkowy, kawowy i pomarańczowy
muszę sobie zrobić listę braków kosmetycznych powinnam sobie już nowy tusz kupić.. i myślę o jakimś mocno kryjącym podkładzie
dokladnie tez mysle o jakims dobrym podkladzie na zime i zeby nie zapychal a tusz juz kupilam takze narazie mam spokoj

Dbam o siebie

Stary 2010-10-13, 19:27   #432
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dokladnie tez mysle o jakims dobrym podkladzie na zime i zeby nie zapychal a tusz juz kupilam takze narazie mam spokoj
a jakiego aktualnie uzywasz? Ja Revlona, kończy mi się powoli więc rozglądam się za podkładem, ale prawdopodobnie kupię revlona, no chyba że ktos cos poleci

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 19:33   #433
Shadii
Wtajemniczenie

Dziewczyny, też macie czerwony nos w zimie, kiedy przebywacie na mrozie? Nie umiem sobie z tym poradzić

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 19:35   #434
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a jakiego aktualnie uzywasz? Ja Revlona, kończy mi się powoli więc rozglądam się za podkładem, ale prawdopodobnie kupię revlona, no chyba że ktos cos poleci
teraz to lekkiego fluidu lirene przed nim podklad manhattan'a i rimmel'a. Ja ogolnie nie mam problemow z cera, chodzi mi tylko o to zeby ladnie matowil, zeby mial w ofercie kolor dla mnie i zeby w zime nie bylo widac czerwonego nosa
Mowisz o revlonie color stay tak? Wlasnie ostatnio o nim czytalam i tak sie zastanawialam, ale kurcze kilka dziewczyn pisalo, ze po czasie jest za ciezki i zapycha? Myslalam jeszcze o tym nowym max factorze

Dbam o siebie

Stary 2010-10-13, 19:36   #435
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
moj TZ mieszka za NW, dlatego pytam, moze nieraz gdzies sie mijamy a nawet o sobie nie wiemy
świat jest duży,ja nawet nie wiem,kto mieszka w dwóch z czterech mieszkań na moim piętrze

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-10-13 o 19:42
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 19:41   #436
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
teraz to lekkiego fluidu lirene przed nim podklad manhattan'a i rimmel'a. Ja ogolnie nie mam problemow z cera, chodzi mi tylko o to zeby ladnie matowil, zeby mial w ofercie kolor dla mnie i zeby w zime nie bylo widac czerwonego nosa
Mowisz o revlonie color stay tak? Wlasnie ostatnio o nim czytalam i tak sie zastanawialam, ale kurcze kilka dziewczyn pisalo, ze po czasie jest za ciezki i zapycha? Myslalam jeszcze o tym nowym max factorze
Ja też nie mam większych problemów z cerą i mnie na szczęście revlon (color stay) nie zapchał, kupiłam jakiś czas temu loreal true match, ale nie służy mi, pomimo dobrze dobranego koloru poza tym przyzwyczaiłam się do jego konsystencji

Stary 2010-10-13, 19:49   #437
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam większych problemów z cerą i mnie na szczęście revlon (color stay) nie zapchał, kupiłam jakiś czas temu loreal true match, ale nie służy mi, pomimo dobrze dobranego koloru poza tym przyzwyczaiłam się do jego konsystencji
A no wlasnie, bo ten revlon to jeszcze trzeba nauczyc sie nakladac bo w 60sek stapia sie z cera czy jakos tak, tak?To ja chyba jednak popatrze na ten max factor tylko podobno jakies jasne kolory ma a ja lubie takie brzoskwinkowe, delikatnie opalone wlasnie w tym lirene znalazlam idealny kolor ale no na zime sie nie nada

Dbam o siebie

Stary 2010-10-13, 20:06   #438
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hanamici używasz kremu nawilżającego do twarzy z biedronki przy cerze tłustej,dobrze kojarzę?

dzisiaj zrobiłam sobie maseczkę złuszczającą peel-off i dotleniającą + podstawa.

dostałam już glico-a i nie mogę się doczekać,aż skończy mi się skinorem,bo już mam ochotę go poużywać
tak pół na pół używam kremu z biedronki - fakt (bebeauty), ale nie jest nawilżający, ale regenerująco odżywczy.

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

hanamici super masz te buty. Sama bym takie chciała. A zdradzisz gdzie kupiłaś?
w Bydgoszczy na ulicy Dworcowej

Cytat:
hanamici - właśnie szukałam już chyba we wszystkich sklepach w moim mieście nawet takich właśnie mniej znanych i odwiedzanych i nic, nic zupełnie - same a'la emu ehh..A te są boskie
Mikrofibrę znajdziesz we wszystkich sklepach, gdzie mają ściereczki i inne takie rzeczy do sprzątania - Biedronka, Tesco , ja akurat swoje kupiłam przy okazji w Rossmanie i to jest jakaś niemiecka firma i okazało się potem, że jest to ściereczka z mikrofibry do..okien Ale to chyba bez różnicy do czego najważniejsze, żeby była z mikrofibry I dałam jakieś 3 zł? A wiem, że dziewczyny często kupują takie pakowane po parę sztuk Koszt do 5zł. Są też jakieś takie z firm kosmetycznych mikrofibry, ale to droższe jest i wiem, że różnica jest tylko w tym, że są bardziej mięciutkie i ładniej wyglądają, ale po co to komu - najważniejszy efekt, a różnica cenowa jest ogromna a efekt taki sam
Co do korzyści - ja dzięki niej odstawiłam peelingi , czasami tylko używam żelu peelingującego takiego z Neutrogeny, żeby nie przesadzać z mikrofibrą - bo trzeba uważać, mięciutka ona jest i delikatna jak się nią ściera twarz, ale to efekt zwodzący bo działa ostro i jak się przedobrzy to można przewrażliwić skórę, nałapać się podrażnień itd.-ja stosuję ją prawie codziennie, czasami co 2 dni jak mi się przypomni przy wieczornym demakijażu - po mleczku do twarzy nalewam na nią odrobinę żelu , złuszczam twarz, przemywam tonikiem i krem i nic mi się nie dzieje, a skórę jednak trochę wrażliwą mam
Przede wszystkim super idealnie oczyszcza - zawsze mam po niej taki efekt bardzo dobrze oddychającej twarzy, naprawdę czuję się jakby brała taki głęboki oddech po tym hehe Buźka jest taka zdrowo błyszcząca, taka wypolerowana, ale nie tłusta , do tego minimalnie ściąga, ale nie jest to niekomfortowe - to ten efekt oczyszczania. Zauważyłam, że skóra lepiej też po tym odbiera kremy i maseczki - działanie ich jest lepsze,dogłębniejsze. Tak jakby wyrównuje koloryt nawet lekko, nie jest ona czerwona jak po zwykłych peelingach i nie pogarsza stanu cery. Pięknie też "ściera" suche skórki, nie pogarsza stanu ran, co mnie zadziwiło, że ich tak jeszcze bardziej nie "rozwala", że tak powiem, a nawet ładniej się goją. Ogólnie - to moje odkrycie wszech czasów chyba
myślę, że masz szansę je gdzieś znaleźć. skąd jesteś? z jakiego miasta? może jakoś postaram się Tobie pomóc, bo wiesz, one weszły dopiero co do sklepów, bo wcześniej ich nie widziałam ;p i dzięki za info z mikrofibrą - skuszę się na próbę

mam lepszy humor, bo Tż zabrał mnie na wielkie lody do grycana : love:
Stary 2010-10-13, 20:09   #439
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, też macie czerwony nos w zimie, kiedy przebywacie na mrozie? Nie umiem sobie z tym poradzić

Ech, mam ten sam problem, wkurza mnie to strasznie, zresztą co tu mówić o zimie - ja tak mam już teraz jak idę rano do szkoły i są 2 czy 3 stopnie powyżej zera, od razu nos czerwony jak burak . Staram się nakładać na niego trochę więcej fluidu i odrobinę korektora ale to i tak mało daje .. . Niestety nie ma na to sposobu, moja mama ma tak samo i niestety odziedziczyłam to po niej. Zazdroszczę tym których twarz nawet przy długim przebywaniu na mrozie pozostaje w tym samym kolorze co zawsze
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 20:13   #440
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
tak pół na pół używam kremu z biedronki - fakt (bebeauty), ale nie jest nawilżający, ale regenerująco odżywczy.
regenerująco-odżywczy też na pewno nawilża ale cerę masz tłustą,tak? to są te kremy w opakowaniu 300ml? nie zapycha Cię,nie wyskakuje nic po nim?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 20:13   #441
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ide sie kapac,relaksowac,spamowac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 20:14   #442
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz zaraz tez

Dbam o siebie

Stary 2010-10-13, 20:31   #443
Soph
Zakorzenienie

hej

Cytat:
zaraz dołączę
napisz później co dokładnie robiłaś

własnie siedzę z maseczką
z miodu i cynamonu (cudo, cerę mam dużo lepszą po 3 użyciach)
później w planach peeling kawowy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-13, 20:36   #444
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

zaraz dołączę
napisz później co dokładnie robiłaś

własnie siedzę z maseczką
z miodu i cynamonu (cudo, cerę mam dużo lepszą po 3 użyciach)
później w planach peeling kawowy
a na co ta maseczka z miodu i cynamonu?

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 20:46   #445
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A no wlasnie, bo ten revlon to jeszcze trzeba nauczyc sie nakladac bo w 60sek stapia sie z cera czy jakos tak, tak?To ja chyba jednak popatrze na ten max factor tylko podobno jakies jasne kolory ma a ja lubie takie brzoskwinkowe, delikatnie opalone wlasnie w tym lirene znalazlam idealny kolor ale no na zime sie nie nada
tak, stapia się z buzią też lubie takie brzoskwiniowe, delikatnie opalone kolorki, mam teraz "natural tan" ktory ma żółtą tonacje i w 100% mi odpowiada. W sumie zastanawiam się czy teraz wziąć może jakiś o ton jaśniejszy podkład czy może ten sam sprawdzony odcień, bo co by nie mówić, jestem z niego zadowolona, poza tym to jest mój pierwszy tak trwały podkład- jak go nałożę rano przed zajęciami to trzyma się do wieczora
a jak dokładnie nazywa się ten max factor? to sobie go sprawdzę jak wygląda cenowo i jakie ma odcienie

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
buahhot - dziękuję bardzo za zdjęcia A jakie masz białe śliczne ząbki Ale jednak po tych zdjęciach bardziej widzi mi się ten Frosteed - piękny efekt nude !! A ten róż jest jednak jak dla mnie za hmm..słodki? No nie wiem uwielbiam go na innych osobach a na mnie takie kolory wyglądają dość dziwnie Frosteed spisałam na straty ze względu na to, że jestem jasna i zazwyczaj wyglądają u mnie mdło wszelkie wpadające w brąz, nude itd. ale ten ma idealny kolor! Ajj ja nie mogę tu wchodzić na ten wizaż , bo już bankrutuję
dziękuje taak, frosteed ma śliczny odcień

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
mmmm moje kolory

Moj faworyt to frosteed beige i sliczne zabki

o to uwielbiam ten peeling aktualnie zaczelam porzeczkowy lubie je tez dlatego, bo sa delikatne dla buzki a co do natury to zgadzam sie nie jest tam za tanio, chyba ze jest jakas % na cos to tak. Ale ja teraz i tak z super pharmy korzystam, zbieram punkty na karte

A tak w ogole to witam Was dziewczynki
Mnie niedlugo czeka wieczorne spamowanie: prysznic, balsam nawilzajacy, mycie wlosow + odzywka z jedwabiem + mgielka radical + biosilk na konce, peeling porzeczkowy buzi, regulacja brwi, maselko kakaowe na twarz, krem na dlonie i wazelina na usta. Tymczasem ide zaparzyc pokrzywe
dziękuję
a ja teraz pójdę zaparzyć pokrzywę

dopiero teraz Was nadrobiłam

Stary 2010-10-13, 20:49   #446
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Chyba w końcu po dwóch dniach poszukiwań znalazłam temat na moją pracę licencjacką Mam nadzieję że moja promotorka nie będzie miała żadnego 'ale' co do tego tematu jutro się okaże czy mi go zatwierdzi

A co do mojego SPAmowania to dzisiaj nic specjalnego czuję że chyba coś mnie bierze bo katar dostałam i cały czas mi zimno...idę się wykąpać i pod pierzynkę wskakuję

Miłego wieczorku kochane
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 20:52   #447
buahhot
Marcelover ♥♥♥

właśnie dziewczyny, mam jeszcze pytanie, czy któraś z Was może używa takiego spray'u z tej serii nowej http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...generujaca.htm
tutaj na kwc tego nie ma, ale to jest takie jakby serum na noc z formie spray'u zapakowane w kartonik, dziś patrzyłam na nie i myślałam nad nim, ale pomyślałam że najpierw Was zapytam czy któraś go moze używa a jesli nie, to czy cokolwiek z tej serii i jest w stanie powiedzieć czy dobrze działa na włosy

edit: ooo dziewczyny takie coś

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-10-13 o 20:54

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-13, 20:53   #448
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
a na co ta maseczka z miodu i cynamonu?
na trądzik głównie
http://www.tipy.pl/artykul_2836,jak-...ynamonowa.html
tutaj dokładniejszy opis

za pierwszym razem zrobiłam białko jajka+miód+cynamon
i trochę szczypało, teraz robię bez jajka i nic nie szczypie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 21:37   #449
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Monika taka kurteczka dla niektorych to skrab, tylko trzeba umiec wykorzystac, jezeli jest zdarta to moze udawac taki styl, albo moze byc jako vintage. Ona ma byc krotka, zeby wystawala bluzka pod nia, wtedy sie biale do tego nosilo, dzisiaj taka miodowa by swietnie pasowala albo niebieska. Do jeansow jak ja dasz to bedzie taki rock & roll, czasami moze przesadny, chyba ze do rurek i np. koszuli, wtedy bedzie stylowo, z legginsami to bedzie juz taki New York, cos jak Jenny Humpfrey z Plotkary. Fajnie to tez wyglada z dlugim rekawem, widzialam w Vogue troche takich krotkich rekawow na ten sezon, do tego wlasnie laski nosily bluzki z dlugim rekawem.

Po prostu musisz pamietac, ze takie postarzane rzeczy sie nosi do zciuchow nowych, stylowych, wtedy wygladaja na zamierzony efekt, bo jak zalozysz do sweterka babci to juz bedzie lumpeks.
Dziękuję Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłaś ! No ja cię kocham po prostu !
Właśnie teraz szukam jakichś fajnych stylizacji z ramoneską w googlach

Dziewczyny, mam pytanie. Oglądacie może pokazy mody ? Jak tak to na jakich portalach ? Oprócz YT oczywiście
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 21:56   #450
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mam pytanie do posiadaczek grzywek jesli już jesteśmy przy temacie cery. Czy po noszeniu grzywki na czole wysypuje Was? Cholerka mnie tak, ale rozważam też opcję,że to może nie sama grzywka jest winowajczynią,ale lakier do włosów, którym ją utrwalam....co myślicie kochane?
Ja mam od małego grzywkę i zawsze miałam czoło nieładne. Choć problemów z cerą dużych nie mam. Odkąd zaczęłam stosować anty. to nic nie mam. Choć wiem, że do zawsze wraca.

snowhitee ja ostatnio miałam właśnie porzeczkowy. Dzisiaj nie było, więc wzięłam truskawkowy.

candycotton tak to te po 4 zł. Gruszkowego nie miałam jeszcze, ale dzisiaj się nas nim zastanawiałam.

hanamici trochę za daleko ode mnie, ale dziękuje za odpowiedź.

Ja właśnie wróciłam z kina byłam z Tż. na "Incepcji". Pomysł mi się podobał, ale akcja trochę przesadzona. Widziała może któraś go?
Przed filmem pokłóciłam się z Tż. (z mojej winy) i jeszcze mu nie przeszło... . W sumie uważa on, że złamałam obietnice, ale (...). Nie ma co się tłumaczyć. Czuje się teraz samotna. Za to idę się po-spamować.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości