|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
Ja też mam grzywkę ale najczęściej ją podpinam bo strasznie denerwuje mnie ciągłe jej poprawianie . A wiadomo jak to jest, nie zawsze mamy czyste ręce ![]() Cytat:
. Jeśli mam coś do zrobienia to zawsze zaczynam się tym stresować dzień przed terminem (a i to nie zawsze, bo jak wiem że zdążę to po co się denerwować ).. Tak ogólnie rzecz biorąc to spokojny ze mnie człowiek . Uczę się zwykle rano - wstaję np. o 6 i do 7 mam wszystko wykute . No bo po co tracić czas wieczorem.. |
||
|
|
|
#422 |
|
Konto usunięte
|
Monika
taka kurteczka dla niektorych to skrab, tylko trzeba umiec wykorzystac, jezeli jest zdarta to moze udawac taki styl, albo moze byc jako vintage. Ona ma byc krotka, zeby wystawala bluzka pod nia, wtedy sie biale do tego nosilo, dzisiaj taka miodowa by swietnie pasowala albo niebieska. Do jeansow jak ja dasz to bedzie taki rock & roll, czasami moze przesadny, chyba ze do rurek i np. koszuli, wtedy bedzie stylowo, z legginsami to bedzie juz taki New York, cos jak Jenny Humpfrey z Plotkary. Fajnie to tez wyglada z dlugim rekawem, widzialam w Vogue troche takich krotkich rekawow na ten sezon, do tego wlasnie laski nosily bluzki z dlugim rekawem.Po prostu musisz pamietac, ze takie postarzane rzeczy sie nosi do zciuchow nowych, stylowych, wtedy wygladaja na zamierzony efekt, bo jak zalozysz do sweterka babci to juz bedzie lumpeks. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2010-10-13 o 18:02 |
|
|
|
#423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i sliczne zabkiCytat:
aktualnie zaczelam porzeczkowy a co do natury to zgadzam sie nie jest tam za tanio, chyba ze jest jakas % na cos to tak. Ale ja teraz i tak z super pharmy korzystam, zbieram punkty na karte![]() A tak w ogole to witam Was dziewczynki Mnie niedlugo czeka wieczorne spamowanie: prysznic, balsam nawilzajacy, mycie wlosow + odzywka z jedwabiem + mgielka radical + biosilk na konce, peeling porzeczkowy buzi, regulacja brwi, maselko kakaowe na twarz, krem na dlonie i wazelina na usta. Tymczasem ide zaparzyc pokrzywe
|
|
#424 |
|
Konto usunięte
|
Ah te pealing po 4 zl?
bosko pachna bez kitu uwielbiam, teraz gruszkowy przerabiam
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ mieszka za NW, dlatego pytam, moze nieraz gdzies sie mijamy a nawet o sobie nie wiemy ![]() Cytat:
zaraz ide wlasnie sie kapac,wiec zapewne ja uzyje ![]() zastanawiam sie czy olejowac wlosy czy jakies maski, za duzo tego mam juz nie wiem co wybrac dla tych moich wlosow _Alessandra to widze, ze nie jestem sama z tymi habaziami jak to nazwalas ![]() ale ja kocham dostawac kwiaty, a tez jak dostane na rocznice i dzien kobiet to cud niebiosa ![]() buahhot, dziekuje za namiary
|
|
#427 |
|
CABIN CREW
|
ja też...
![]() muszę sobie zrobić listę braków kosmetycznych powinnam sobie już nowy tusz kupić.. i myślę o jakimś mocno kryjącym podkładzie
|
|
#428 |
|
Konto usunięte
|
no ja tez chcialabym tusz i falsies sa po 21 zl teraz ale nawet nie mam tyle bo na plaszcz odkladam
|
|
|
|
#429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
też sobie muszę kupić taką ściereczkę, skoro polecacie, koniecznie. I parę innych rzeczy, ale ogólnie to nauczyłam się oszczędzać (na szczęście) i kupuję tylko to, co jest potrzebne i przemyślane sto razy
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tusz juz kupilam takze narazie mam spokoj
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, też macie czerwony nos w zimie, kiedy przebywacie na mrozie? Nie umiem sobie z tym poradzić
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed nim podklad manhattan'a i rimmel'a. Ja ogolnie nie mam problemow z cera, chodzi mi tylko o to zeby ladnie matowil, zeby mial w ofercie kolor dla mnie i zeby w zime nie bylo widac czerwonego nosa![]() Mowisz o revlonie color stay tak? Wlasnie ostatnio o nim czytalam i tak sie zastanawialam, ale kurcze kilka dziewczyn pisalo, ze po czasie jest za ciezki i zapycha? Myslalam jeszcze o tym nowym max factorze
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-10-13 o 19:42 |
|
|
|
|
#436 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
poza tym przyzwyczaiłam się do jego konsystencji
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w 60sek stapia sie z cera czy jakos tak, tak? To ja chyba jednak popatrze na ten max factor ![]() tylko podobno jakies jasne kolory ma a ja lubie takie brzoskwinkowe, delikatnie opalone wlasnie w tym lirene znalazlam idealny kolor ale no na zime sie nie nada
|
|
#438 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
używam kremu z biedronki - fakt (bebeauty), ale nie jest nawilżający, ale regenerująco odżywczy.Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam lepszy humor, bo Tż zabrał mnie na wielkie lody do grycana
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech, mam ten sam problem, wkurza mnie to strasznie, zresztą co tu mówić o zimie - ja tak mam już teraz jak idę rano do szkoły i są 2 czy 3 stopnie powyżej zera, od razu nos czerwony jak burak . Staram się nakładać na niego trochę więcej fluidu i odrobinę korektora ale to i tak mało daje .. . Niestety nie ma na to sposobu, moja mama ma tak samo i niestety odziedziczyłam to po niej. Zazdroszczę tym których twarz nawet przy długim przebywaniu na mrozie pozostaje w tym samym kolorze co zawsze
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
ide sie kapac,relaksowac,spamowac
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zaraz dołączę ![]() napisz później co dokładnie robiłaś ![]() własnie siedzę z maseczką z miodu i cynamonu (cudo, cerę mam dużo lepszą po 3 użyciach) później w planach peeling kawowy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#445 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a jak dokładnie nazywa się ten max factor? to sobie go sprawdzę jak wygląda cenowo i jakie ma odcienie ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
taak, frosteed ma śliczny odcień ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
a ja teraz pójdę zaparzyć pokrzywę ![]() dopiero teraz Was nadrobiłam
|
|||
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba w końcu po dwóch dniach poszukiwań znalazłam temat na moją pracę licencjacką
jutro się okaże czy mi go zatwierdzi![]() A co do mojego SPAmowania to dzisiaj nic specjalnego czuję że chyba coś mnie bierze bo katar dostałam i cały czas mi zimno...idę się wykąpać i pod pierzynkę wskakuję![]() Miłego wieczorku kochane |
|
|
|
#447 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
właśnie dziewczyny, mam jeszcze pytanie, czy któraś z Was może używa takiego spray'u z tej serii nowej http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...generujaca.htm
tutaj na kwc tego nie ma, ale to jest takie jakby serum na noc z formie spray'u zapakowane w kartonik, dziś patrzyłam na nie i myślałam nad nim, ale pomyślałam że najpierw Was zapytam czy któraś go moze używa a jesli nie, to czy cokolwiek z tej serii i jest w stanie powiedzieć czy dobrze działa na włosy ![]() edit: ooo dziewczyny takie coś Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-10-13 o 20:54 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
na trądzik głównie
![]() http://www.tipy.pl/artykul_2836,jak-...ynamonowa.html tutaj dokładniejszy opis ![]() za pierwszym razem zrobiłam białko jajka+miód+cynamon i trochę szczypało, teraz robię bez jajka i nic nie szczypie
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłaś ! No ja cię kocham po prostu ![]() Właśnie teraz szukam jakichś fajnych stylizacji z ramoneską w googlach Dziewczyny, mam pytanie. Oglądacie może pokazy mody ? Jak tak to na jakich portalach ? Oprócz YT oczywiście
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() snowhitee ja ostatnio miałam właśnie porzeczkowy. Dzisiaj nie było, więc wzięłam truskawkowy. candycotton tak to te po 4 zł. Gruszkowego nie miałam jeszcze, ale dzisiaj się nas nim zastanawiałam. ![]() hanamici trochę za daleko ode mnie, ale dziękuje za odpowiedź. Ja właśnie wróciłam z kina byłam z Tż. na "Incepcji". Pomysł mi się podobał, ale akcja trochę przesadzona. Widziała może któraś go? Przed filmem pokłóciłam się z Tż. (z mojej winy) i jeszcze mu nie przeszło... . W sumie uważa on, że złamałam obietnice, ale (...). Nie ma co się tłumaczyć. Czuje się teraz samotna. Za to idę się po-spamować.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

Ja też mam grzywkę ale najczęściej ją podpinam bo strasznie denerwuje mnie ciągłe jej poprawianie
. A wiadomo jak to jest, nie zawsze mamy czyste ręce 
Ja też dzień przed zazwyczaj, albo dwa jak muszę coś wydrukować - a drukarkę posiadam, ale o tuszu jakoś zawsze zapominam i daję mamie, żeby w pracy druknęła. Ale chodziło mi raczej o to, że niektórzy to tak na lajcie przychodzą, przepisują, uczą się na przerwach, a ja zadania spisuję jedynie z fizyki,chemii i matematyki bo z tego jestem noga i nie potrafię, ale wszelkie referaty, nauka , inne zadania muszę mieć zrobione, tak samo jak załatwianie różnych spraw - inaczej nie zasnę i się stresuję..

. Staram się nakładać na niego trochę więcej fluidu i odrobinę korektora ale to i tak mało daje .. . Niestety nie ma na to sposobu, moja mama ma tak samo i niestety odziedziczyłam to po niej. Zazdroszczę tym których twarz nawet przy długim przebywaniu na mrozie pozostaje w tym samym kolorze co zawsze