|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
Wracam z baleciku i co ja widze, tyle komentarzy w albumie, dziękuje dziewczyny
![]() ja na siostrzeńca też się nie mogę naatrzęć ale nie widziałam go jeszcze na żywo bo jest zagranicą ![]() byłam w tym klubie studenckim... sami małoletni się kręcili koło mnie i koło koleżanki.. czy my wyglądamy na naście lat czy jak ![]() ale potańczyłam sobie ![]() strasznie boli mnie gardło, ogólnie muszę sie ogarnać, nie dbam o swoje zdrowie, w końcu rozchoruję sie do soboty i tyle z tego będzie ![]() dobranoc Wam wszystkim, słodkich snów ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Asiu wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!:r oza: i neta!! zawsze i wszędzie, żebyś nas nie opuszczała na długo ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, sto laaat!
![]() Miki, dzięki, musze się przekonać sama. ![]() Radosną nwoinę napisałam w klubie
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam bzika na punkcie takich klasycznych niedźwiadków - przytulaków ![]() Asiu - spełnienia marzeń!
|
|
#424 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dzień dobry
Chwilę temu wstałam. Chyba nawet się wyspałam
|
#425 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
musli z Lidla Vitelle firmy Goody. są 4 warianty smakowe odpowiednie do pór roku (wiosna, lato, jesień, zima). Ja kupiłam takie jednorazowe opakowanka do pracy 50g za 0,79zł , ale pełnowymiarowe opakowanie kosztuje ok 4 zł - są pyszne.. polecam
na razie spróbowałam wersję "jesienną" i jest mega z pestkami dyni Cytat:
nie mogę patrzeć na Miki normalnie dziewczyno.. nie chcę Cię zauroczyć, ale jesteś przepiękna! (miliony razy to słyszałaś, ale to prawda) Cytat:
Cytat:
u mnie też ją ostatnio widziałam i jestem jej ciekawa ![]() Cytat:
i zdjęcie jest świetne.. lubię takie fotki Cytat:
Cytat:
zwizualizowałam to sobie, ale nie tak jak wszyscy zapewne.. Cytat:
Cytat:
ja też jak idę gdzieś potańczyć to zmagam się z tym problemem, że czepiają się mnie jakieś młode trolle ale to jest takie śmieszne.. bo oni myślą , że są tacy cool.. dżolo bolo matko.. królestwo bym oddała by móc jeszcze trochę pokimać masakra.. jestem dziś wykończona od rana, a zapowiada się intensywny dzień.... i cały weekend też Asiu, sto lat! Z okazji urodzin życzę Tobie: włosów do kostek ![]() twarzy bez krostek ![]() szafy pełnej ciuchów i wypasionych butów ![]() wymarzonej torebki i do oczu kredki.. każdego dnia szczęśliwego i Tż-a wiecznie zakochanego ![]()
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna
kupię to musli, jak będę w Lidlu, dzięki Asiu wszystkiego naaajlepszego dużo szczęścia
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoras z Wam mzoe wie co oznacza zapis MFD. MAY-10 na opakowaniu od oleju? nie wiem czy jest to data produkcji oleju czy data do 'spozycia'
|
|
|
|
#428 |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
Asiu, Wszystkiego najlepszego : piwo:Życzę Ci aby Twoje włosy rosły po 5 cm na miesiąc, zawsze pięknie falowały i spojrzenia zazdrosne przyciągały
|
|
|
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia ! sto lat spelnienia marzen (nawet tych nierealnych) pelno bonow do hurtowni fryzjerskich
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
ASIU SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!!!
![]() A do reszty: Czesc Laseczki ![]() |
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc chyba nie znam ani jednej osoby, która by go używała. Ja też lubię Mozillę i nawet sobie wczoraj ustawiłam skórkę o taką: http://www.getpersonas.com/pl/persona/294937 ![]() Jaki piękny wierszyk Blondyna masz talent
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widzisz... poczułam przypływ weny i postanowiłam szybko to wykorzystać
|
|
#433 |
|
Konto usunięte
|
powariowali
http://allegro.pl/mizensa-duza-a4-kr...281909241.html---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Mi też bardzo podoba się Twój wiersz Blondi
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz wybieraj
tylko najpierw jakąś wtyczkę musisz zainstalować. I jeszcze coś takiego jest: http://www.pimpzilla.nl/ Pimp my Mozilla
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, tak jakoś wyszło, że mnie naszło z tymi torebkami to się dzieją rzeczy niestworzone.. rozumiem, że może się komuś coś bardzo podobać, ale bez przesady.... mi tam byłoby szkoda wydać tyle kasy na torebkę ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
pomysł zrealizuję w domu ![]() idę dziś do SPA zrobić sobie zabiegi na twarz będzie bolało, ale mam nadzieję, że trochę mnie tam przeczyszczą
|
|
#436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie ludzie nie wiedzą o etorebce
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki w koncu wyszło mi coś innego :https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=1216pestki dyni
||
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajnie
![]() ja w sumie też czasami wyglądam w czymś fajnie, ale nie jestem przekonana i się przebieram trzeba bardziej wierzyć w siebie też uwielbiam pestki dyni i słonecznik
|
#440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, dziś mi już pasowało
Pasek jest metalowy, mama mi kupiła keidys w lumpku ![]() Pam jak ten podkład? ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Kasiu, a Ty jakiego podkładu uzywasz? na zdjeciach masz zawsze taką gładka i matową buzię
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2010-10-22 o 11:40 |
|
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
Agusiu, świetny zestaw
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Kiedyś używałam Vichy dermablend, teraz nie mam żadnego. Używam tylko korektora Flos Lek na blizny i krosty, a pod oczy Dermacol wymieszany z kremem. Mam jeszcze resztki mineralnego z Avonu. Koniecznie muszę kupić podkład, ale nie wiem jaki. Musi być mocno kryjący, jasny, w żółtej ale nie nie pomarańczowej tonacji i nietestowany na zwierzętach. Dziękuję Na zdjęciach przeważnie mam sam puder w kamieniu lub sypki i korektor, a jak już używam podkładu to zawsze tylko pod oczy i na policzki,nigdy w strefie T. Edytowane przez 201607180946 Czas edycji: 2010-10-22 o 11:43 |
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę sie
![]() Kurcze, fajnie masz, świetnie wyglądasz Mi kolor z Pixie pasuje super, ale ten podkład jest taki niepewny, raz się trzyma, następnego dnia nie.. ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- widziałam kiedyś taki puder w Naturze, baaardzo jasny, Sensique, moze go będę kłasć na podkłady. Nie jest różowy, raczej neutralny z tego co pamiętam.
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę kupić jakiś krem matujący i myślę nad Iwostin Purritin albo Vichy Normaderm Pro Mat, ale nie mogę się zdecydować.. chyba wygra Iwostin z racji niższej ceny i duużo większej pojemności
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2010-10-22 o 11:57 |
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Asiu, wszystkiego naj naj naj!!
Rany, dziewczyny, jakiś koleś się o mnie ocierał w tramwaju Najpierw myślałam, że może to przypadek. Odsunęłam się. Znowu. Myślę sobie: "może mało miejsca jest". Wcisnęłam się w jakiś kąt. Znowu. Obejrzałam się kątem oka, a tam pół tramwaju pustego za tym gościem, a on MUSIAŁ stanąć za mną i mnie po dupie smyrać przyrodzeniem Na szczęście koło mnie było wolne siedzenie, więc po prostu usiadłam i miałam problem z głowy, ale aż mną zatrzęsło i zatkało mnie jednocześnie. Bleee
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
o rany
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie są bezczelni
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.honorata-skarbek.com/sear...&max-results=5
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...96&postcount=2 kilka dziewczyn zmieściło sie do torebki
|
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak - przy nakładaniu na twarz mocno jaśnieje, jest bardzo lekki ale podkreśla suche skórki. Dla mnie odcień jest w sam raz, dopasował się super, może do Ciebie też się dopasuje ale musisz sama przetestować bo jesteś meeega jasna więc może być jednak za ciemny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

mam bzika na punkcie takich klasycznych niedźwiadków - przytulaków
na razie patrzyłam w sztucznym świetle i wyglądam jak trup, czyli prawidłowo
zwizualizowałam to sobie, ale nie tak jak wszyscy zapewne.. 

dziewczyny, tak jakoś wyszło, że mnie naszło 

Najpierw myślałam, że może to przypadek. Odsunęłam się. Znowu. Myślę sobie: "może mało miejsca jest". Wcisnęłam się w jakiś kąt. Znowu. Obejrzałam się kątem oka, a tam pół tramwaju pustego za tym gościem, a on MUSIAŁ stanąć za mną i mnie po dupie smyrać przyrodzeniem
Na szczęście koło mnie było wolne siedzenie, więc po prostu usiadłam i miałam problem z głowy, ale aż mną zatrzęsło i zatkało mnie jednocześnie. Bleee