![]() |
#421 | |
Rozeznanie
|
Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***
Cytat:
Prawda jest taka, że ja skrobię mam a nie używam. Po prostu pomijam ją w przepisach. I jest dobrze. Naprawdę skrobię można sobie darować. DA SIĘ. Ewentualnie gdy chcę zagęścić to co zostało przy mięsku, ale staram sie robić tak by samo zgęstniało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny w nowym dniu! nie wiem czy Wy też dziś macie jakiegoś doła? Może to ta pogoda, ale nic mi się nie chce, a muszę wziąć się za pisanie pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja wczoraj wogóle zapomniałam zjeść ![]() ![]() ![]() Obyła się bez %, zresztą ze mnie taki pijak, że ho ho ![]() ![]() Dziś rano -500, przez ten tydzien od niedzieli schudłam 2 kg. I nie wiem czy się cieszyć, czy być zaniepokojoną, że waga tak szybko spada.
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Od jutra zaczynam dukana mam nadzieję, że jakoś to pogodzę ze szkołą, bo jestem poza domem od 5 rano do 17 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny
![]() U mnie w kwestii diety male zmiany, zaczynam jednak od dzisiaj ![]() Pomylilam sie w kalkulacji i tym sposobem I faza bedzie trwała 6dni, mam nadzieje ze to nie za długo. Myslalam ze sie obejdzie bez dlugiej pierwszej fazy ale jednak nie ma co zwlekac. Bardzo zalezy mi na tym zeby isc trybem 4/3 i zeby PW wypadaly mi na weekend, wtedy mam wiecej czasu zeby upichcic sobie jakies warzywka, zrobic zakupy i uzupelnic witaminki ![]() Co do zaparac i tego typu problemow to przyznam ze i ja takie miewałam kilka miesiecy temu z powodu tej diety. Problem niezniknal przez dluzszy czas moze i on pozniej przyczynil sie do tego ze rzucilam diete. Mi nawet zadne blonniki i inne wynalazki nie pomagały, postanowilam ze codziennie do otrebow bede dodawala sobie łyzke siemienia lnianego, bo tylko to narazie mi pomaga, wiem ze to zakazane ale coz poczac ![]() Przy okazji wyszło ze len bardzo dobrze wpływa na przydatki skory, w tym glownie na wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mirkaaa;23212665]Hej dziewczyny
![]() U mnie w kwestii diety male zmiany, zaczynam jednak od dzisiaj ![]() Pomylilam sie w kalkulacji i tym sposobem I faza bedzie trwała 6dni, mam nadzieje ze to nie za długo. Myslalam ze sie obejdzie bez dlugiej pierwszej fazy ale jednak nie ma co zwlekac. Ja wg testu I fazę powinnam mieć przez 4 dni, ale przyjaciółka poradziła mi, że lepiej ją przeciągnąć do 6. Tak więc weekend mam białkowy, a od pon 3/3 lub 5/5...jeszcze się waham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
6dni samego białka :O ja bym oszalała , ledwo trzy dni wytrzymałam , ale życzę wytrwałości
![]()
![]() |
#428 | ||
BAN stały
|
[QUOTE=gonnia1;23212872]
Cytat:
![]() z tym ze ja wole byc ostrozna w tej kwestii i uwazam ze I faza jest tylko po to by dobrze zaczac i zeby zeszla woda, dopiero na II sie naprawde chudnie wiec niechcialam jej przedluzac planowalam tez 3dniowa, ale okazalo sie ze zle to sobie wymyslilam i musze ja przedluzyc tak zeby w piatek juz byc na warzywkach ![]() co do trybu to sama mam z tym problem, obecnie planuje 4/3 mam nadzieje ze zdania nie zmienie ![]() Cytat:
![]() coz zrobic mirka ma za swoje i musi odpokutowac ![]() Edytowane przez mirkaaa Czas edycji: 2010-11-13 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Mnie jakoś te 6 dni I fazy nie przeraża, wytrzymałam 4, więc na bank wytrzymam 6. Nie chodzę głodna, a to najważniejsze. Gdyby burczało mi w brzuchu, to chyba bym zwątpiła, a tak to trzymam się dzielnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
witam.
![]() mam do zrzucenia 16 kg.ważę 75 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Witajcie serdecznie, a więc do do wczoraj
![]() a zaczęło się wszystko od kręgli na 18......a skonczyło ![]() ![]() grzeszyłam %, 1 małe piwo i 4 plastry polędwicy sopockiej i 1/4 serka pleśnowego ![]() ![]() dziś sn. gruby plaster pieczonej w szybkowarze piersi indoka z sałatą sn.II wieśniak ob. dyniek pieczony z cielęcinką kolacja - pewnie dokończę dyńka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
a ja lecę za tydzień do Polski . Tylko na 3 dni a mnóstwo do załatwienia , w ciągłym biegu. Boję się ze zgrzeszę dla wygody. Po za tym zatrzymuję się u koleżanki , a konkretniej u jej rodziców. I trochę będzie mi głupio odmawiać na każdym kroku - Bo jestem na diecie ;/ Serek wiejski mogę sobie kupić , na obiad , na śniadanie i kolację , ale raczej nie przypichcę sobie rybki czy cyca albo dukanowego chlebka , bo po pierwsze nie będe miała na to czasu a po drugie głupio tak komuś porzadzić w kuchni
![]() A i już wszyscy piszą ; O! przylatujesz - pójdziemy na piwo ![]() ![]()
Majeczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2010-11-13 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widze ze wagowo mamy podobnie, tylko wyzsza jestem od Ciebie troszeczke ale damy rade ![]() Ja podchodze do Dukana po raz drugi i ostatni hehe ![]() Co do kabanosow z lososia to musze koniecznie wyprobowac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
a po kabanosach rybkowych nie pachnie z buźki?
![]() poza wieśniakiem po prostu możesz w knajpie zjeść samą przystawkę czy zupę. Np w jakmś barze z zieleniną. Mi np. w przydomowej knajpie kucharz przygotował samą gillowaną pierś. Będzie zapewne super! Musi! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Musi musi
![]() A dzie te kabanosy kupic? Macie wogóle jakieś sprawdzone produkty na szybko w sklepach typu Biedronka ? Kaufland? Bo u mnie na tym zadupiu to raczej nic więcej nie zdziałam ![]()
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
BAN stały
|
Bede miala na nie oko
![]() Wiecie co, stwierdzilam dzisiaj ze nie bede tez popadac w paranoje w kwestii mleka 0.5%. Tak na dobra sprawe uzywam go tylko i wylacznie do kawy i zwykle w domu mam 2% albo 3.2%, chyba nie bedzie mi to az tak zaburzalo diety? Co o tym myslicie? Słyszalam ze nie powinno sie wypijac w ciagu dnia wiecej niz szklanke mleka, ja mysle ze nie wypijam nawet polowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Ja mleko piję również tylko do kawy i to raz na dwa dni. Poza tym najważniejsze są propocje składników. Im mniej % tym więcej węgli a nam chodzi przecież o bialka, bialka i białka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
O boziuniu .. :O Widzicie ten wątek pod spodem
![]() ![]() ![]()
Majeczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2010-11-13 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja to akurat pije kawe codziennie i to kilka, jestem od kawy uzalezniona, mam niskie cisnienie i kawa to dla mnie chleb powszedni ![]() mleka uzywam do niej bardzo malo, tylko dla zabarwienia, na dodatek pijam kawe w filizance a nie w kubku wiec tego mleka nie idzie duzo niemniej jednak go uzywam, ale naszczescie mnie uspokoilyscie ![]() za mna polowa pierwszego dnia dietki, juz po obiadku poki co jest wporzadku ![]() lece teraz posprzatac mieszkanie a pozniej na zakupy, zajrze do Was wieczorem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy w naszym gronie ![]() cieszymy się że jest nas coraz więcej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
do usług
![]() ja juz z zakupów. Wycięłam z kalendarza jego kawałek z listopadem i grudniem. Tak jak pisałam chcę mieć 24 25 i 26 oraz sylwek PW zatem idealnie zaznaczyłąm zielonym markerem ten okres i wszło mi, że stosując 3/3 to PW mam 24 25 26 i 30 31 i 1 grudnia. zatem idąc do tyłu wychodzi mi, że jutro zaczynam P na 4 dni i potem 3/3. Trzeba sobie ułatwiać życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, przyznaje sie bez bicia, przegięłam nie mozna przy tej diecie codziennie tyle cwiczyc;/ ja biegam 5kh, pzoneij orbiterek, hula hop... i zasłabłam dlatego dzisiaj zjem duzo zeby sie podładować...;/ i musze przystopowac;/
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Eh.. troche mnie przerasta ta dieta: zjadłam 2 sledziki, pól fileta z kurczaka z surówka z czerwonej kapusty.. i stwierdziłam ze zrobie sobie sałatkę na wieczór i nie jestem w stanie juz stac przy garnkach jest mi tak nie dobrze.. ![]() ![]()
![]() |
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.