|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Zgadzam się z opinią Nikol161
Rozumiem rozgoryczenie uczestniczek konkursu, ale może warto przymknąć oko i puścić to w niepamięć .... Wydaje mi się że Trollbeads i tak bardzo wychodzi naprzeciw klientom. Szkoda, że jakoś nie bierze się pod uwagę tego ze dają 2 koraliki gratis przy zakupie bransoletki, rozdawali uniki za zdjęcia przysłane na FB, organizuje trzeci lub czwarty już konkurs, ze jako jedyny dystrybutor wywalczył możliwość sprzedawania do końca sierpnia kolekcji po starych cenach a z początkiem roku mieliśmy możliwość kupowania z 20% rabatem koralików wycofywanych z kolekcji.... o Karcie Rabatowej nie wspomnę No cóż jest takie powiedzenie: dać mu palec, a weźmie całą rękę ..... ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Tak bo jestem fanka Trolli od kilku lat .Moją pierwszą bransoletkę kupiłam w Berlinie.
![]() ![]() A rzecznikiem prasowym mogę ich zostać :P bardzo chętnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z ciekawostek, wiecie że starsze kolekcje nie mają korony nad o? Jest tak np w bransoletkach srebno-złotych, bo one słabiej schodzą i mają zapasy niekoronowanych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a nie wiecie może kiedy taka noc zakupów ze zniżkami bedzie w Bydgoszczy np. w Focusie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() świeta racja. Poza tym wole takie promocje niz wszedobylską pandore. Ostatnio Oliwier Janiak w "Co za tydzien" machał skórzaną pandorą z koralikami i jeszcze wtrącił w czasie wywiadu z jakims tam projektantem mody, ze lubi nosic tego typu bransoletki. Troche to za bardzo nachalne jest juz jak dla mnie, blee |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
oj to ja też Trolla mi zachwycona jestem
![]() i właśnie jak dla mnie ważne jest to na co zwróciła uwagę Magdadro że do bransoletki i zapięcia od razu dodają 2 koraliki a porównując w Pandorze za 300zl mam samą bransoletkę w Trollbeads bransoletkę i 2 koraliki ale ja sroka jestem i jakbym miała kasę kupiłabym tez Pandorę ![]() zwłaszcza że ją jako pierwszą zobaczyłam i się nia zauroczyłam ![]() później były Trolle no i decyzja o ich kupnie nie powiem że wpływu nie miała własnie owa promocja z koralikami a poza tym Magda ma tak piękne te swoje bransoletki że zżera mnie zazdrość ![]() Magda doradź który koralik do mojej srebrnej bransoletki ? ![]() a co do konkursu na FB mam tylko jedno zastrzeżenie - mógłby być rabat 20 % ![]()
#427 |
BAN stały
|
Zgadzam się mogłyby być trochę większe rabaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja rónież jestem miłośniczką biżuterii modułowej xD ![]() ![]() ![]() Jak oglądałam Wasze bransoletki to nie mogłam wyjść z zachwytu ![]() Jeżeli chodzi o koraliki trollbeads to mam problem, ponieważ ost. dostałam od chłopaka "różową pustynię", która jest oczywiście piękna ale niestety kolorystycznie w ogóle nie pasuje do mojej koncepcji...;/ Dlatego chciała bym ją sprzedać i kupić sobie inny koralik, który mam na oku ![]() ![]() Mam nadzieję że to nie przestępstwo jeżeli piszę coś takiego na forum, ale już śni mi się po nocach nowy koralik ![]()
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
wkleiłam Wam dopiero ostatnią wiadomość jaką dostałam na FB od trolli... wcześniejsze... były ciągłą zmianą ich decyzji... i głupimi wg. mnie tłumaczeniami... które zmieniały sie co wiadomość...
było minęło... ja tego komentować już nie mam zamiaru... ale to nie jest na pewno tak... że (pisze w swoim imieniu) chce od nich nie wiadomo co... wystarczy trochę uczciwości...
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2010-11-10 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() vls pokaż... pokaż nowe koraliki ![]() Serduszko-kłódka, w katalogu wygląda przecudnie, a w rzeczywistości rozczarowanie ![]() Dziewczyny, co wybrać jako symbol szczęścia z Pandory? Słonika, konieczynkę czy podkowę? Podoba mi się też głowa lwa... w końcu to mój znak zodiaku, muszę ją dorwać w swoje łapki ![]()
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Witam
Zobacz na tego słonika |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
napisałam o tym jakim jestem kotem w konkursie Trollbeads
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze nie pasują na Pandorę, po drugie w razie czego nie uwzględnią reklamacji, jeśli nie nosi się ich beadsów... To tak jak do odkurzacza marki zelmer, dokupić części marki Philips.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
Dziwię się że Pandora nie uwzględnia reklamacji . Po za tym można zawsze element ściągnąc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na marginesie, nie interesuje mnie a'la Pandora, wolę dodać więcej pieniążków i cieszyć się oryginalną ![]()
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Przypatrzyłam się wczoraj i aniołek z pandory, ma takie słodkie stópki. Czad!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, a propos allegro, nie wiecie, czy ten użytkownik, co wystawiał taniej trolle będzie miał jeszcze aukcje? Edit: Chodzi mi o tego http://allegro.pl/1236413928-i1236413928.html swoją drogą, ciężko mi uwierzyć, że sprzedał 3 koraliki za 9,90 zł ![]() Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2010-11-10 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Popieram,
słonik jest śliczny ![]() Nie wiem jak w realu, ale na zdjęciu lew mnie nie zachwyca . Te oczy ma przerażające . Mój następny zakup z Pandory to będzie bukiet ze złotym napisem Love , tylko nie jestem pewna czy można go kupić w YES, bo przeglądałam ich stronę i go nie zauwazyłam ![]() Dagienka , wydaje mi się , że na tej aukcji co podałaś cena była zaniżona, żeby nie płacić dużej prowizji , a realną cenę pewnie ustalono poza Allegro . Edytowane przez kluczymordka Czas edycji: 2010-11-10 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym zaczęłam się nastawiać na Czarną Wiewiórkę, a widziałam na fb, że niektóre nie mają wcale tego brązu na środku, tylko szary i te beżowe łatki, a ja chcę najśliczniejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ed: Przepraszam, nie wiem, czemu nie połączyło postów.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
BAN stały
|
dziewczyny!
oto bransoletka którą dokupiłam do czarnej. Czarną mam Pandory oryginalną od męża, ale niestety teraz dokupiłam sobie w stylu pandora i szczerze Wam powiem że niczym się nie różni jak tylko tym, że nie ma znaku firmowego ![]() <wymoderowano> co o tej bransoletce sądzicie? wczesniej wysłałam wam fotkę tej czarnej ale teraz chce miec dwie i skompletować coś muszę pomóżcie? ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-11-20 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=myszka__77;23159136]Mam oryginalną Pandorę i nie kupuję innych beadsów.
Po pierwsze nie pasują na Pandorę, po drugie w razie czego nie uwzględnią reklamacji, jeśli nie nosi się ich beadsów... To tak jak do odkurzacza marki zelmer, dokupić części marki Philips.[/QUOTE] no chyba to niezupełnie tak samo ![]() ![]() Po pierwsze, ciekawe jak to udowodnią co ja sobie na niej noszę. Po drugie jaki może mieć wpływ koralik np na zepsute zapięcie. (no chyba, że chodzi o zniszczenia skórki ostrym koralikiem). Po trzecie to tak jak by apart nie uwzględniał reklamacji łańcuszka bo się nosiło na nim zawieszkę innej firmy.
#448 |
BAN stały
|
jaka kompozycja bedzie pasowała do tej czarnej? tylko na ecru rzemyku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewuchy, muszę się Wam pochwalić! Własnie dziś założyłam moje pierwsze 3 charmsy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2010-11-10 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
a co myślicie o tych koralikach?
<wymoderowano> proszę was o szczera opinie, czy beda pasowac? ![]() Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-11-20 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.