Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 08:57   #421
kawa1972
Raczkowanie

GG do kawa1972
Dot.: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty

Cytat:
Napisane przez sandrulka13 Pokaż wiadomość
Ten torcik ze zdjęcia o nazwie 02141.jpg jest genialny!
Mogłabyś powiedzieć, jak go wykonałaś? Proszę o instrukcję
to nie jest trudne pozdradzam moje tajemnice i już nikt nie będzie umnie kupował w sklepie
wszystko jest zrobione z krepiny i tiulu robię ruloniki na każdy cukierek i potem je wklejam do każdego i to wszystko
kawa1972 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 14:37   #422
Palemq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zielonka13 Pokaż wiadomość
Mam 13 lat i chciałabym sama wykonać prezenty dla rodziny (albo chociaż dla mamy, babci i taty), bo mam mało pieniędzy(...)

Proponuję, żebyś zrobiła mamie np. broszkę- zajmie Ci to ok 1-2 h, np. taką jak ta w załączniku. Wystarczy mieć ozdobny guzik, trochę materiału, broszkową agrafkę i .. świeczkę [Wycinasz kółka różych rozmiarów (3x po 2 kółka o tej samej średnicy-lub więcej), opalasz brzegi. Potem łączysz kółka ze sobą, przyklejasz guzik i przyszywasz z tyłu zapięcie do broszki. ]
Co do reszty, musisz opisać bardziej co tata lubi, czy się babcia zajmuje? Np. jeśli robótkami ręcznymi- to może jakiś koszyczek na wełnę czy coś? Koszyczek można zrobić ze wszystkiego, począwszy od gazet i ulotek(przeszukaj forum, znajdziesz z pewnością dużo instrukcji).
Z tatą jest największy problem Może krawat się sprawdzi...- niestety kupny.
Palemq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 08:16   #423
Zielonka13
Raczkowanie

O dziękuję bardzo, ale mama to broszek nie nosi, więc dla babci to zrobię (moja babcia lubi takie rzeczy) i jakiś dezodorant jej kupię. Tacie to chyba właśnie będę musiała jednak coś kupić. A mamie to nie wiem co dać, chyba jej kupię kosmetyki typu lakiery do paznokci, balsam do ciała, błyszczyk. I zrobiłam wczoraj kolczyki dla Niej to też to dam. Tylko chciałabym to np ciekawie zapakować, lub właśnie coś jeszcze zrobić sama. Zawsze mam tak, że mamie daje największy prezent
Zielonka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 11:39   #424
Palemq
Raczkowanie

A'propo pakowania prezentów: mam świetną instrukcję, ale nie jestem pewna, czy można wstawiać linki do blogów amerykańskich/angielskich czy w ogóle.
Jest to torebeczka z gazety tj. The Times, Wyborcza czy jakakolwiek inna dużych rozmiarów.
Zrobienie jej nie zajmie Ci więcej niż 1 h.

Moja pierwsza wyglądała mniej-więcej tak jak w załączniku(zrobiona z greckiej gazety). Drugiej, nieco większej i ładniejszej zapomniałam zrobić zdjęcia, a już poszła w świat...
Stary 2010-11-13, 23:19   #425
reska88
Przyczajenie

Hej Jest taka sprawa mam pewien zarys pomysłu na prezent dla chłopaka ale nie wiem jak dokladnie go zrealizowac liczę że ktoś z was może wpadnie na jakiś konkretny plan...
Więc tak chciałabym zrobić coś w stylu quizu... zagadki albo jakis podchodów żeby pytania wiązały się z nami ale żeby trzeba było trochę pokombinować i jakaś nagroda za poprawne rozwiązanie.
np mąż mojej kolezanki kiedyś kupil jej 5 róż do każdej była przywiązana wstążeczka innego koloru i karteczka z datą z jakiegoś wspólnego wydarzenia i szyfrem oraz dwie podpowiedzi 1. tęcza 2. szyfr cezara no i gdy róże uporządkowało się według kolorów tęczy daty na karteczkach były w porządku chronologicznym a szyfr odczytało się według szyfru cezara wychodzilo hasło... chciałabym własnie wymyślić coś podobnego ale róże odpadają i ogolnie nie chciałąbym żeby to było zbyt proste może ktoś ma jakieś pmysły?
reska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-14, 15:52   #426
milena98
Raczkowanie

Ja ostatnio kupiłam koledze, który założył niedawno firmę, przepiękną szklaną pieczątkę, zobaczcie http://www.stampglass.eu/galeria
bardzo mu się spodobała
milena98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-14, 21:00   #427
Karolinka04082
Przyczajenie

cześć DZIEWCZYNY macie może już jakieś pomysły na mikołajki i na święta bożonarodzeniowe? ja cały czas myślę nad jakimś wyjątkowym prezentem dla mojego narzeczonego, a może mi pomożecie?
Karolinka04082 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-14, 22:12   #428
olciak011
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Patrząc na wasze pomysły zaczynam sama coś wymyślać... Ostatnio na urodziny swojemu facetowi zrobiłam świeczki z buteleczek po sokach od tymbarkach...
żeby butelka nie była w środku pusta wsypałam do niej piasek w jego ulubionych kolorach... Wcisnęłam świeczkę w miarę długą i białą i oblałam ją woskiem w kolorach piasku jaki wsypałam... Piasek miałam w dwóch kolorach dlatego do butelki sypałam je warstwami na zmianę...
Wszystko nie wyszło mi więcej niż 20zł na dwa świeczniki. Trzeba uważać tylko przy zakupie świeczek na wosk czy w środku są białe czy kolorowe... A co do świeczek to ja wybierałam zapachowe aby było ciekawiej

Efekt był nawet dobry a co najważniejsze podobał się osobie obdarowanej...

Zdjęć niestety nie wstawię bo gdzieś je zawieruszyłam ale jeśli znajdę to wstawię jeśli będziecie chciały.
olciak011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 15:20   #429
Palemq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolinka04082 Pokaż wiadomość
myślę nad jakimś wyjątkowym prezentem dla mojego narzeczonego, a może mi pomożecie?
Mam jeden całkiem fajny pomysł Wykorzystałam go ostatnio z racji rocznicy.
To są tzw. kupony miłości. Nie jestem pewna, ale chyba ten temat był poruszany w tym wątku, oprócz tego jest osobny wątek na tym forum poświęcony całkowicie tym kuponikom : (https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ny+mi%B3o%B6ci). Dodatkowo w google wpisz coupons of love i wyskoczy masa pomysłów i szablonów.

Wystarczy papier, drukarka, pomysł i trochę serca w to, co się robi

W załączniku moje kupony dla chłopaka z okazji rocznicy
+ znalezione pomysły na kupony w j. angielskim.
Stary 2010-11-23, 14:54   #430
Karolinka04082
Przyczajenie

Palemq dzięki świetny pomysł
Karolinka04082 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 19:56   #431
Asiaa90
Zakorzenienie

te kupony sa naprawde swietne moze skorzystam z nich

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 23:13   #432
Katarzynkas2
Przyczajenie

Faktycznie, świetne pomysły prezentowe są tu prezentowane Tak, jak już ktoś tu wcześniej napisał – trzeba trochę czasu, by przeczytać o wszystkich, ale dzięki temu przypomniałam sobie o swoich pomysłach, które wykorzystałam od czasu bycia małą dziewczynką Podrzucam je tu, może posłużą ewentualnym zainteresowanym:

- Miałam około 10 lat, gdy z siostrą na prezenty świąteczne wykorzystałyśmy wiele nazbieranych wcześniej pustych pudełek po zapałkach – pomalowałyśmy je farbami, posklejałyśmy bokami i grzbietami/denkami i stworzyłyśmy skrzyneczki dla rodziców – dla mamy na guziki, dla taty na gwoździki i śrubki. Nic w tym specjalnego teraz, bo pełno takich pudełek w sklepach, ale tamto Boże Narodzenie odbywało się w czasach, gdy w sklepach niewiele było do zakupienia… Rodzice byli naprawdę zadowoleni, bardzo im prezenty uporządkowały posiadane zasoby.

- Potem jako nastolatka – jeszcze w czasach przedmailowych i przedesemesowych – stworzyłam dla przyjaciółki „zestaw korespondencyjny”: kilka własnoręcznie wykonanych kartek, samodzielnie ozdobionych kopert i arkuszy papieru listowego, adresownik, długopis – wszystko ozdobione jednym wspólnym elementem wykonanym z papieru do pakowania (udało mi się kupić taki z motywami znaczków pocztowych), do tego kilka prawdziwych znaczków. Zapakowałam to w pudełko oklejone wspomnianym papierem i… cieszyłam się widokiem ucieszonej przyjaciółki

- Innego razu ta sama dziewczyna otrzymała ode mnie i dwóch innych koleżanek „zestaw kąpielowy”, składający się z mięciutkiego płaszcza kąpielowego, miękkich domowych kapci oraz kompletu szczotka + lusterko – wszystko było w podobnej kolorystyce. Bajer polegał na tym, że każda z wręczających zapakowała jeden z elementów z innym nie do pary, np. pasek od płaszcza z jednym kapciem, szlafrok ze szczotką, a drugi kapeć zawierał w sobie lusterko. Było wesoło przy rozpakowywaniu

- Innym razem tej samej osobie kilku gości przyniosło w prezencie po jednym talerzyku – oczywiście, wszystkie były wcześniej zakupione przez jedną osobę, by stanowiły komplet i rozdane kilka dni przed imprezą. Każdy z nas dodał jeszcze jakiś drobiazg od siebie.

- Mam koleżankę, która przepada za psami i zawsze, gdy mam taką okazję, kupuję jej jakiś przedmiot z wizerunkiem jej ulubieńców i wręczam przy okazji Okazji Wzbogaciła się w ten sposób w doniczkę z mordką jamnika, podkładkami pod talerze z rysunkami psiaków, torbę z naszytą kieszonką wyciętą z tkaniny z odpowiednim motywem, itp. Czasem kupuję te przedmioty na zapas, tylko dlatego, że pasują do „konwencji”.

- Moja siostra dostała ode mnie kilka razy zestaw książek, zawsze pakowanych każda osobno – fajna zabawa, gdy je po kolei z zaciekawieniem rozpakowywała. Potem fajnie wyglądały na półce

- Na jeden z wieczorów panieńskich z motywem przewodnim „kobiecość” przygotowałam koleżance składankę polskich i angielskich/amerykańskich piosenek ze słowem „kobieta”, „baba” lub „dziewczyna” w tytule lub treści („Być kobietą” Alicji Majewskiej, „Jestem kobietą” Edyty Górniak, „Ach, te baby” Ryszarda Rynkowskiego i Andrzeja Zauchy, „Woman In Love” Barbry Streisand & Bee Gees, „Woman” Johna Lennona, itp.) Znalazłam ich 27, więc składanka była konkretna

- Inna przyszła panna młoda dostała ode mnie kilka (chyba 3) hmmm raczej średniej urody miseczki z komentarzem, że gdyby ją przyszły mężulo wkurzył tak konkretnie, że chciałaby rzucać talerzami, to te zdekompletowane miski nadadzą się do tego wyśmienicie…

- Dla niej kilka lat wcześniej przygotowałam podkładki pod kubki, które kupiłam w Rossmannie – wyglądały jak minimalne antyramy, można było pod szybkę włożyć zdjęcie lub inny element ozdobny. Ja powkładałam komentarze wydrukowane na zwykłym kolorowym papierze do drukarki o treści w stylu: „Bardzo proszę umieścić tu jakieś zdjęcie”, „Naprawdę będzie ładniej, gdy umieścisz tu jakieś zdjęcie”, „Ewa, kiedy wreszcie dasz tu jakieś zdjęcie???”, „Chyba wiesz, co by tu ładnie wyglądało…?” itp. Nie pamiętam tych komentarzy dokładnie, pamiętam tylko klimat swego rodzaju „marudzenia”… Koleżanka, wbrew nawoływaniom, długo zostawiła sobie właśnie te teksty dla ozdoby i zabawy. Potem urodził się jej synek i jego zdjęcia były dużo bardziej atrakcyjne

- Kupony to fajna sprawa, kiedyś zrobiłam koleżance taki do kina. Okazało się, że brzmiał na tyle „profesjonalnie”, że ruszyła z nim prosto do kasy… Aha, oprócz oczywistych informacji, zawarłam też taką, że kupon jest możliwy do zrealizowania wyłącznie wtedy, gdy w tym kinie pojawi się ona w moim towarzystwie.

- Jednak najbardziej lubię takie spersonalizowane prezenty, zwłaszcza te, na które pomysł przychodzi niespodziewanie – tak powstała poduszka dla kolegi, który kilka dni wcześniej żalił się, że ma problemy z zasypianiem. Żartowałam wtedy, że przydałaby mu się „zosia”, czyli odpowiednik „jaśka” dla mężczyzn Kilka dni później ucieszył się, gdy spod mojej choinki wyciągnął prezent dla siebie – poduszkę z wyhaftowanym krzyżykami napisem „Zosia dla Arka”

- A jeszcze śmieszniejszą minę miał inny kolega, który zażyczył sobie wykonanego na drutach krawatu. Miał być „tęczowy, z szumiącym morzem po brzegach”. Dostał krawat wydziergany w tęczowe paski, obrobiony na brzegach szydełkiem tak, że ładnie falował. Chciałam jeszcze przymocować kilka maleńkich muszelek przy tym brzegu, ale czasu mi zabrakło.

- W zeszłym roku nie miałam czasu na wymyślanie prezentów dla znajomych, wykorzystałam przepis na peelingi – kawowy i cukrowy i każda z mych koleżanek dostała po 2-3 pudełeczka (zakupione w sklepie internetowym) zrobionych niemal chwilę wcześniej peelingów. Dla każdej kawowy + inny o zapachu określonego olejku eterycznego. Były naprawdę ucieszone. W tym roku też będą kosmetyki własnej roboty

Uwielbiam robić prezenty i często chętnie je robię. Niezrealizowanym pomysłem jest jeszcze zestaw samodzielnie wykonanych kartek – zapas na cały rok, czyli przynajmniej po 2-3 sztuki na każdą ważniejszą okazję i święto w roku. Ogólnie lubię dawać (i dostawać) prezenty tzw. praktyczne, ale „ubarwione” w jakiś sposób – czasem opakowaniem, czasem ozdobą, czasem dodatkową funkcją. To świetna zabawa! A widok zaskoczonych obdarowywanych – bezcenny….

Edytowane przez Katarzynkas2
Czas edycji: 2010-12-01 o 23:17
Katarzynkas2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 11:38   #433
kowalka
Przyczajenie

Muszę Ci powiedzieć, jesteś niesamowicie kreatywna.
kowalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-06, 19:50   #434
zunexati
Przyczajenie

Ja chcę kupić swojemu synowi taki program do nauki angielskiego: http://pcfoster.pl/artykul/poradnik-...010/542-7.html - megapakiet wychodzi całkiem tanio. Tylko nie wiem czy będzie działał na starym laptopie?
zunexati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 15:31   #435
kamaramma
Przyczajenie

Bardzo rzadko nie umiem dobrać komuś prezentu, ale w tym roku muszę coś kupić dla teściowej i zupełnie nie wiem co, spędzamy razem pierwsze święta. Chciałabym żeby to było coś eleganckiego i neutralnego. Koleżanki w pracy powiedziały, żebym kupiła jej jakiś fajny zestaw oryginalnych herbat z czajniczkiem czy filiżanką i znalazłam dużo takich zestawów tu: http://sklep.richmont.pl/ myślicie, że to będzie odpowiedni prezent? Wiem, że lubi ona wszelkie herbaty.
kamaramma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 22:55   #436
magduza
Raczkowanie

up
magduza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-04, 15:37   #437
elf01
Zadomowienie

A ja pomyślałam o stworzeniu niezbędnika osiemnastolatki Zrobiłam już listę rzeczy i chciałabym żeby do każdej była karteczka z "wyjaśnieniem" ale nie wiem w jaki sposób to spakować może każdą rzecz owinać papierem ozdobnym i wszystko wrzucić do ozdobnego kartonu ? ale będzie wtedy problem z karteczkami pomóżcie
Stary 2011-01-17, 14:00   #438
kasica6662
Zadomowienie

witajcie. nie chce zakładać nowego wątku dlatego dopisuję się tutaj. może któraś podrzuci z czego zrobić bukiecik dla młodej mamy? chciałam zrobić z cukierków, ale tak sobie myślę, że może coś jeszcze da się dorzucić do tego?

Moje dzieła
Preferencje

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=858471 Książkowy wątek
kasica6662 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-17, 16:07   #439
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasica6662 Pokaż wiadomość
witajcie. nie chce zakładać nowego wątku dlatego dopisuję się tutaj. może któraś podrzuci z czego zrobić bukiecik dla młodej mamy? chciałam zrobić z cukierków, ale tak sobie myślę, że może coś jeszcze da się dorzucić do tego?
na you tube są filmiki jak zrobić bukiet ze skarpetek lub ubranek dla maluszka - dla młodej mamy fajny pomysł
primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 17:13   #440
x0aniolek0x
Przyczajenie

Question Dot.: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty

witam wszystkie dziewczyny
ostatnie dni spędziłam na przeglądaniu różnych wątków o prezentach i jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem!
niektóre pomysły.. znakomite i nigdy by mi do głowy nie przyszło że można tak wiele zrobić samemu ze zwykłych, codziennych rzeczy

ale mam też taki oto problem. od jakiegoś czasu spotykam się z kolegą, którego znam dosyć długo, lecz wcześniej nie utrzymywaliśmy tak kontaktu. spotkaliśmy się kilka razy, a że ja niedawno mialam urodziny to też zrobił mi niezłą niespodziankę... teraz w lutym to On ma urodziny i kompletnie nie wiem co Mu podarować! nie wiem za dużo o Jego obecnym życiu i dlatego dość trudno mi coś wymyslić, co radzicie?

myślalam o tych pudełeczkach, gdyż można tam włożyć uniwresalne życzenia, ale hmm... ma ktoś jeszcze jakiś ciekawy pomysł na taki początek znajomości?
x0aniolek0x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 18:09   #441
SAH20
Rozeznanie

W tamtym roku mojemu TŻ na walentynki uszyłam ręcznie dużą (1mx50cm) poduzke serducho z napisem Kocham Cię,wypchałam ją syntetykiem,który wyprułam z starych jasków.Bardzo sie ucieszył i wozi ja w samochodzie bo lubi na niej spać

Jeżeli chodzi o 18nastki to moja koleżanka dostała od swoich kuzynek wielka antyrame ze zdjęciami z dzieciństwa,bukiecikami,w ierszykami. Ja koleżance na 18stkę upiekłam 18 muffinów i ozdobiłam je kolorowym marcepanem tzn.na każdą babkę połozyłam jakąś figórkę pasującą do kumpeli np.aparat bo lubi fotografię,szminkę bo je uwielbia,serce bo ma chłopaka,czekoladę(tu akurat prawdziwą)bo jest uzalezniona od niej,czpkę czarownicy bo uwielbia HP i cos tam jeszcze...
Stary 2011-02-16, 23:15   #442
jagakos
Raczkowanie

Kochane Wizażanki potrzebuję pilnie pomysłu na śmieszny prezent dla 50 latki.Czekam na Wasze pomysły.
jagakos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 00:46   #443
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez jagakos Pokaż wiadomość
Kochane Wizażanki potrzebuję pilnie pomysłu na śmieszny prezent dla 50 latki.Czekam na Wasze pomysły.
kubek ze zdjęciem wspomnianej 50-latki
ale niech to będzie kubek z gatunku jestem sobie czarny, ale po wlaniu gorącej wody pojawia się zdjęcie (?)
juli_jka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 16:34   #444
Paweek
Raczkowanie

ja osobiście polecam wypalanie portretów w drewnie. Już dwa razy zamawiałem na stronie www.pirografia.org i za kazdym razem byłem zadowolony ja i osoba którą obdarowywalem.
Z czystym sumieniem POLECAM!
Paweek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-05, 18:41   #445
renkan
Przyczajenie

Witam,
mój synek ma zrobić pracę z odpadków prezentującą ich wtórne wykorzystanie /praktyczne i pomysłowe/. Może ktoś mi coś podpowie żeby było ciekawe i nietrudne do wykonania.
renkan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 19:39   #446
kasica6662
Zadomowienie

Propozycja ode mnie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e00436138c626929.jpg (33,9 KB, 128 załadowań)

Moje dzieła
Preferencje

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=858471 Książkowy wątek
kasica6662 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-08, 07:13   #447
renkan
Przyczajenie

Śliczne! Dzięki.
renkan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 18:59   #448
aannkkaa
Przyczajenie

A macie może jakiś pomysł dla chłopaka na 17 urodziny?
interesuje się sportem, dokładniej piłką nożna (ale niekoniecznie prezent musi być z tym związany).

Chciałabym mu dać coś nietypowego i koniecznie zrobionego własnoręcznie

Z góry dziękuje za pomysły, bo ja to już myślę od kilki dni, szperam w Internecie ale nie bardzo mogę coś znaleźć
aannkkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 08:34   #449
mariolaw8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aannkkaa Pokaż wiadomość
A macie może jakiś pomysł dla chłopaka na 17 urodziny?
interesuje się sportem, dokładniej piłką nożna (ale niekoniecznie prezent musi być z tym związany).

Chciałabym mu dać coś nietypowego i koniecznie zrobionego własnoręcznie

Z góry dziękuje za pomysły, bo ja to już myślę od kilki dni, szperam w Internecie ale nie bardzo mogę coś znaleźć
może bukiet ze skarpetek

mariolaw8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-10, 22:32   #450
anulaaa88
Przyczajenie

Hej,
macie może pomysł w jakiej formie wręczyć pieniądze na prezent ślubny? Przyszła panna młoda to moja siostra, dlatego zależy mi, żeby to nie było tak o , w kopercie.
Myslalam o jakims koszyczku zeby w nim jakos na patyczkach umocowac te pieniadze, ale szczerze to brak mi weny.

Pomóżcie ! Ślub juz pod koniec maja
anulaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości