Półfinał Mam talent III -Kamil Bednarek - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 00:34   #421
kasiaen1
Zadomowienie

Dot.: Półfinał Mam talent III -Kamil Bednarek

Ma była na One Love 2 tygodnie temu.. w sumie daleko mi do stanu przeszukiwania internetu w odpowiedzi na to pytanie, ale właśnie zainteresowały mnie te dwie wersje- jest szczery czy już kombinuje. Można byłoby myśleć, że mówi, że nie ma, bo np. jej zależy na prywatności..- ale wszystkie jej profile na facebooku, nk są totalnie dostępne dla wszystkich, więc..

i powodzenia, ale czy trzeba się od razu tak sprzedawać i kłamać..?
Stary 2010-12-08, 01:36   #422
tilel
Raczkowanie

Talking Dot.: Półfinał Mam talent III -Kamil Bednarek

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Ma była na One Love 2 tygodnie temu.. w sumie daleko mi do stanu przeszukiwania internetu w odpowiedzi na to pytanie, ale właśnie zainteresowały mnie te dwie wersje- jest szczery czy już kombinuje. Można byłoby myśleć, że mówi, że nie ma, bo np. jej zależy na prywatności..- ale wszystkie jej profile na facebooku, nk są totalnie dostępne dla wszystkich, więc..

a może już faktycznie nie są razem, a po prostu nadal się kolegują i tyle

i nie przekonuje mnie to, że może "jej zalezy na prywatności", bo jak ktoś wiąże się z osobą, która siedzi np w muzyce, to przecież wiadomo, że taki muzyk stara się zrobić karierę czyli wiąże się to z byciem osobą publiczną gdzie media ingerują w życie osobiste i rozpisują się o rodzinie i partnerach, bo nie uwierzę, że ONA myślała, że Kamil będzie sobie tylko pogrywał od czasu do czasu na koncercie i będzie rozpoznawalny tylko w Lipkach/Brzegu....
A poza tym jakby zależało jej na prywatności to zabezpieczyłaby swoje konta profilowe, na których wypisywała o Bednarku a jeżeli faktycznie z nią jest, to i tak to wyjdzie w praniu, bo przy takiej popularności nie ma bata żeby udało mu się ukryć dziewczynę

Edytowane przez tilel
Czas edycji: 2010-12-08 o 01:53
tilel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 01:41   #423
sweetish
Zakorzenienie

Do wszystkich fanek Bednarka:

czy on wg Was naprawdę jest przystojny? --> zdjęcie w załączniku

A oto wpis z forum programu K. wojewódzkiego.
" 04.12.2010 22:52
~Obiektywna opinia

Jestem w szoku,
że zauroczył Ciebie ten chłopiec. Człowieka, który wyśmiewa nasz polski komercyjny grajdołek przepełniony Mandarynami, Dodami i innymi maszynkami do zarabiania pieniędzy, które maksymalnie spłycają wartość sztuki. TVN nieskormnie dołożył "cegiełke" do tego grajdoła, cegiełke w postaci Kamila Bednarka.Wyczuwam w tym chłopaku fałsz, bo cieżko jest go nie wyczuć kiedy ktoś ze stricte nie komercyjnej muzyki i kultury muzycznej uczynia produkt do zbijania kapitału. Tym bardziej jestem zaskoczona Twoją fascynacją tym chłopcem, który powiedzmy sobie szczerze nawet wokalnie jest przeciętny, bo oprócz ciekawej barwy (tylko w niskiej tonacji) nie dysponuje żadną skalą, ani żadną techniką wokalną. W programie MT nie błysnął także ani razu żadną ripostą czy dowcipem, podczas każdej Wasze oceny tylko patrzył i posyłał uśmiechy toteż zastanawiam się jak będzie wyglądała Wasza wymiana zdań, mam wrażenie, że zmiażdżył byś go intelektualnie przy minimalnym wysiłku i odrobienie chęci. I bardzo proszę (do fanów i samego Kamila) nie wylewać pomyj za niniejszy post, bo zdaje się, że Wasz idol właśnie wydał płytę Pt. "szanuj"... " źródło

Co o nim sądzicie? Poddaje do dyskusji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e4fe6d87e601deaf74eacf90b6df39f4,35,1.jpg (51,1 KB, 157 załadowań)

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2010-12-08 o 01:48
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 09:38   #424
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość

Ja na miejscu tej dziewczyny nie byłabym zachwycona gdyby mój TŻ się krył z naszym związkiem...

Uważam że przystojny nie jest, ale kocham jak śpiewa
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 09:53   #425
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Ja na miejscu tej dziewczyny nie byłabym zachwycona gdyby mój TŻ się krył z naszym związkiem...

Uważam że przystojny nie jest, ale kocham jak śpiewa
a mi się wydaję, że jemu już coś powoli uderza do głowy... Nie podobał mi się jego "występ" w Kubie...
Stary 2010-12-08, 10:13   #426
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
a mi się wydaję, że jemu już coś powoli uderza do głowy... Nie podobał mi się jego "występ" w Kubie...
W Kubie ;p przepraszam, nie moglam sie powstrzymac, dziwnie to zabrzmialo ;p

Nie widzialam tego odcinka, wiecie moze gdzie mozna go obejrzec?
Stary 2010-12-08, 10:31   #427
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
W Kubie ;p przepraszam, nie moglam sie powstrzymac, dziwnie to zabrzmialo ;p

Nie widzialam tego odcinka, wiecie moze gdzie mozna go obejrzec?
Na str.Kuby jest już odc.
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 10:35   #428
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ooo idziesz? Też mnie korciło, ale stwierdziłam, że trochę wstyd tak zawyżać średnią wieku

Żal mi tego chłopaka, naprawdę. Napalone gimnazjalistki potrafią być okropne, wręcz agresywne jest to ich okazywanie uwielbienia. Daj znać koniecznie, jak wrażenia po
Impersona, ja z mężem idę On też uważa, że koleś daje radę
Z tego co widzę, to nie tylko napalone małolaty będą, "zwykli słuchacze" też (choć tych pierwszych na pewno będzie więcej ), więc nie przejmuję się tym specjalnie i idę się pobujać
Szkoda chłopaka, to prawda ... mam nadzieję, że pisk nastolatek go nie zagłuszy Relacja będzie, na pewno napiszę parę zdań

Cytat:
Napisane przez NoLQa Pokaż wiadomość
A wg mnie byl bardzo naturalny i taki zwykly chlopak, a zachowania Edzi to nie bede komentowac - nie lubie jej i tyle :P
Też uważam, że zachowywał się normalnie, nie ma się czego doszukiwać na siłę. Co będzie dalej, czas pokaże. Trzymam kciuki, żeby wytrwał w swoim postanowieniu, choć na pewno łatwo mu nie będzie.
Stary 2010-12-08, 10:57   #429
agravvka
Zadomowienie

Ja jestem szczęśliwa,że w końcu znalazł się ktoś kto poprzez swój talent, pasję porywa tłumy, nie nosząc różowych rzeczy, tipsów, silikonu, nie używając wulgaryzmów ani skandalu,żeby zaistnieć. To pozytywnie rokuje na przyszłość. Oby tak dalej Chłopak ma coś w sobie, co przygiąga i te młodsze i te starsze kobiety. Zresztą nie tylko kobiety .Wczoraj u Kuby rozczarowało mnie tylko to,że wywiad z Kamilem był o wiele krótszy w porównaniu z Edytą.

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 12:03   #430
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość
Ja jestem szczęśliwa,że w końcu znalazł się ktoś kto poprzez swój talent, pasję porywa tłumy, nie nosząc różowych rzeczy, tipsów, silikonu, nie używając wulgaryzmów ani skandalu,żeby zaistnieć. To pozytywnie rokuje na przyszłość. Oby tak dalej Chłopak ma coś w sobie, co przygiąga i te młodsze i te starsze kobiety. Zresztą nie tylko kobiety .Wczoraj u Kuby rozczarowało mnie tylko to,że wywiad z Kamilem był o wiele krótszy w porównaniu z Edytą.
bo Edzie wpychała się w każde zdanie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 12:50   #431
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Do wszystkich fanek Bednarka:

czy on wg Was naprawdę jest przystojny? --> zdjęcie w załączniku

A oto wpis z forum programu K. wojewódzkiego.
" 04.12.2010 22:52
~Obiektywna opinia

Jestem w szoku,
że zauroczył Ciebie ten chłopiec. Człowieka, który wyśmiewa nasz polski komercyjny grajdołek przepełniony Mandarynami, Dodami i innymi maszynkami do zarabiania pieniędzy, które maksymalnie spłycają wartość sztuki. TVN nieskormnie dołożył "cegiełke" do tego grajdoła, cegiełke w postaci Kamila Bednarka.Wyczuwam w tym chłopaku fałsz, bo cieżko jest go nie wyczuć kiedy ktoś ze stricte nie komercyjnej muzyki i kultury muzycznej uczynia produkt do zbijania kapitału. Tym bardziej jestem zaskoczona Twoją fascynacją tym chłopcem, który powiedzmy sobie szczerze nawet wokalnie jest przeciętny, bo oprócz ciekawej barwy (tylko w niskiej tonacji) nie dysponuje żadną skalą, ani żadną techniką wokalną. W programie MT nie błysnął także ani razu żadną ripostą czy dowcipem, podczas każdej Wasze oceny tylko patrzył i posyłał uśmiechy toteż zastanawiam się jak będzie wyglądała Wasza wymiana zdań, mam wrażenie, że zmiażdżył byś go intelektualnie przy minimalnym wysiłku i odrobienie chęci. I bardzo proszę (do fanów i samego Kamila) nie wylewać pomyj za niniejszy post, bo zdaje się, że Wasz idol właśnie wydał płytę Pt. "szanuj"... " źródło

Co o nim sądzicie? Poddaje do dyskusji.

Po 1. Czy każdy wychodzi na każdym zdjęciu rewelacyjnie ? Na tym foto nie podoba mi się natomiast na nagraniach w programów czy właśnie u Kuba - a i owszem. Mimo że nigdy nie gustowałam w takich hmm "chłopięcych luzakach" to uważam że on jest całkiem niezły, ale nie najlepszy. Po prostu przeciętny wygląd, fajny uśmiech i charyzma sprawiają że dobrze się go odbiera. Poza tym o gustach się nie dyskutuje- nie ma co tutaj krytykować czyjegoś poczucia piękna i estetyki... Dalej...
po 2. Na temat tego komentarza:
Uważam że właśnie dlatego Kamil zasługuje na wsparcie gdyż wynosi przed większą publikę muzykę dość niszową. Czemu nie można by tego robić? Czy reggae już zawsze musi być muzyką niszową, znaną i lubianą tylko przez wąskie grono ludzi? Zresztą był to jedyny sposób na wypromowanie się- jak chłopak ma coś osiągnąć skoro prawie nikt w Polsce nie wiedział o jego istnieniu. Niestety nie jest tak łatwo że sam talent wystarczy do wydania płyty i grania koncertów. Trzeba się dać zauważyć- myślę że nie tyle chodziło mu o piszczące fanki co o wypromowanie siebie, zespołu, płyty- co niewątpliwie się udało. Nie wiem czemu tak każdy go o tę komercję oskarża, no bo przepraszam bardzo- jak inaczej mógł się chłopak pokazać? Miał do końca życia biegać po producentach czy ktoś nie bd tak miły i nie zechce ich wesprzeć? Niestety nie ma innej drogi na szczyt poza mediami.

Po 3. Sprawa jego głosu- nawet jeśli ma małą skalę głosu to mi stanowczo wystarczy- te dźwięki które osiąga są dla mnie świetne, takie głębokie. Ale to kolejny temat jak rzeka- każdy ma własne poczucie , na każdego co innego działa. Na mnie jego głos stanowczo działa. Zresztą nie tylko jego, jest wielu wykonawców którzy śpiewają wszystko na jednych dźwiękach ale są to tak ładne dźwięki że więcej mi nie potrzeba, jak będę chciała usłyszeć co innego to poszukam i tyle.

Po 4. On chce być muzykiem a nie mistrzem ciętej riposty więc ten zarzut to już totalnie bez sensu. Parę zdań wyżej ktoś przytacza panią Dodę, która zdaje się być hmmm... artystką nie wartą uwagi, no tak ale ona właśnie riposty i zachowanie ma charakterystyczne- to również ludzią nie pasuje, gdyby on zarzucił jakimś odważnym tekstem to zaraz zjechaliby go za zbytnią pewność siebie, brak szacunku itd.

Po 5. Po raz kolejny- ja oceniam Kamila za śpiew a nie za obronę przed ciętymi ripostami, intelektualnymi atakami itd. No bo po co? Ja nie widzę totalnie w sensu w atakowaniu go- dajmy mu się wykazać artystycznie.

A teraz sumując. Nie wiem czemu każdy go ocenia, szufladkuje po zaledwie jakiś 3 czy 4 występach z możliwością wypowiedzi w TV. Ja jego głos uwielbiam, lubię jego charyzmę- czy jest wartościowym człowiekiem tego nie wiem- nie oceniam. Chłopak wzbudza moja sympatię, ale nie mam zamiaru go bronić lub atakować- jeśli robi to co kocha i nikogo tym nie krzywdzi to z jakiej racji?
Poza tym- sam Kuba dał mu jakiś tam kredyt zaufania- oczywiście to każdy sobie sam ocenia ale według mnie Kuba W. jest akurat osobą która docenia wartościowych ludzi a krytykuję medialnych "cyrkowców".
A temat jego dziewczyny - po 1. zna go któraś z Was? po 2. zna ją któraś z Was? Jeśli nie to lepiej urwać ten temat. Nie wiem po raz kolejny czemu zarzuca mu się kłamstwo- tylko dlatego że ktoś tam widział jego rzekomą byłą/obecną dziewczynę na koncercie? Aha- no rozumiem że wszyscy w wieku 19 lat mają kogoś na stałe i już się nie rozstają i że wszystkie związki rozpadają się w kłótniach a nie w przyjaźni- cóż mi pozostaję tylko współczuć. A nawet jeśli by ją miał to co z tego? To chyba tylko ich sprawa co ustalili w tej kwestii, może oboje uznali że bedzie dla nich lepiej jak nikt nie będzie wchodził z buciorami w ich życie? Widziałyście szturm na photobloga tej dziewczyny? Wcale bym się nie zdziwiła jakby to była ich decyzja...

No troche się rozpisałam, przepraszam I żeby nie było - nie mam 13 lat, nie zakochałam się platonicznie ani nie mam zamiaru, okres takich rzeczy minął mi już parę ładnych lat temu. Nie oceniam go po prostu jako człowieka tylko jako artystę. Ja jestem zauroczna jego głosem i bardzo lubię go słuchać, poza tym wydaje się być sympatyczny więc mi tyle jako słuchaczowi wystarczy

Edytowane przez Ashaai
Czas edycji: 2010-12-08 o 12:51
Ashaai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 14:37   #432
magrandi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
A temat jego dziewczyny - po 1. zna go któraś z Was? po 2. zna ją któraś z Was? Jeśli nie to lepiej urwać ten temat. Nie wiem po raz kolejny czemu zarzuca mu się kłamstwo- tylko dlatego że ktoś tam widział jego rzekomą byłą/obecną dziewczynę na koncercie? Aha- no rozumiem że wszyscy w wieku 19 lat mają kogoś na stałe i już się nie rozstają i że wszystkie związki rozpadają się w kłótniach a nie w przyjaźni- cóż mi pozostaję tylko współczuć. A nawet jeśli by ją miał to co z tego? To chyba tylko ich sprawa co ustalili w tej kwestii, może oboje uznali że bedzie dla nich lepiej jak nikt nie będzie wchodził z buciorami w ich życie? Widziałyście szturm na photobloga tej dziewczyny? Wcale bym się nie zdziwiła jakby to była ich decyzja...
wszystko ok i nawet się zgadzam tylko chodzi o to żeby oni chociaż tą "wspólną" wersje ustalili kłamiemy to oboje mówimy prawdę też oboje a nie w momencie kiedy on mówi ze z nią nie jest ona pisze ze jest no to tu już jest coś nie halo...
mnie w sumie nie interesuje czy ma kogoś czy nie ale kłamstwa nienawidzę ... nie lepiej powiedzieć ze nie chce na ten temat rozmawiać bo to jego prywatna sprawa???
magrandi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 15:03   #433
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magrandi Pokaż wiadomość
wszystko ok i nawet się zgadzam tylko chodzi o to żeby oni chociaż tą "wspólną" wersje ustalili kłamiemy to oboje mówimy prawdę też oboje a nie w momencie kiedy on mówi ze z nią nie jest ona pisze ze jest no to tu już jest coś nie halo...
mnie w sumie nie interesuje czy ma kogoś czy nie ale kłamstwa nienawidzę ... nie lepiej powiedzieć ze nie chce na ten temat rozmawiać bo to jego prywatna sprawa???
Ok ale chyba się nie zrozumiałyśmy- to że ta dziewczyna była to niezaprzeczalny fakt, twierdziła to ona, miała z nim zdjęcia na photoblogu, on miał z nią zdjęcia na swoim profilu na nk itd. Od nie wiem strzelam-2/3 tyg?- dziewczyna photoblog zablokowała więc nie wiadomo czy owe zdjęcia jeszcze tam są, mniej więcej w tym samym czasie z profilu Kamila zniknęły jej zdjęcia a on wczoraj u Kuby powiedział że owszem była ale to już nie aktualne. Dla mnie wszystko się zgadza- nie wiem co jest niejasne.
Stary 2010-12-08, 16:20   #434
dziendobry
Raczkowanie

Jej photoblog nie jest zablokowany. I po przed ostatnim wpisie wnioskuje że nadal są razem.
Tylko że co z tego? Po co sie w to wtrącać?
Kamil ma cudowy głos i po co wnikać czy ma dziewczyne czy nie?

Move your body.
dziendobry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 17:59   #435
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziendobry Pokaż wiadomość
Jej photoblog nie jest zablokowany. I po przed ostatnim wpisie wnioskuje że nadal są razem.
Tylko że co z tego? Po co sie w to wtrącać?
Kamil ma cudowy głos i po co wnikać czy ma dziewczyne czy nie?
Ok masz rację, teraz weszłam i photoblog jest - zwracam honor

Aczkolwiek jak już wcześniej pisałam nie mój to interes kto z kim sypia i na jakich zasadach Mnie obchodzi twórczość muzyka i tyle
Stary 2010-12-08, 20:34   #436
divinely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziendobry Pokaż wiadomość
Jej photoblog nie jest zablokowany.
Mogłabyś podać link?

- Już mam. Dziękuję dziendobry

Edytowane przez divinely
Czas edycji: 2010-12-08 o 20:59
divinely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 09:19   #437
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Po koncercie we Wrocławiu wrażenia bardzo pozytywne Kamil bez przerwy uśmiechnięty, nieziemska energia Było widać, że niesamowicie go to wszystko cieszy. Chłopaki odebrali złotą płytę! Tutaj link do filmiku z wręczenia: http://www.youtube.com/watch?v=ExwKa8LoORs
Co mi się nie podobało - zdecydowanie za duży tłum Ciężko było to wytrzymać. Poza tym - chcę jeszcze raz
Stary 2010-12-10, 09:33   #438
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Po koncercie we Wrocławiu wrażenia bardzo pozytywne Kamil bez przerwy uśmiechnięty, nieziemska energia Było widać, że niesamowicie go to wszystko cieszy. Chłopaki odebrali złotą płytę! Tutaj link do filmiku z wręczenia: http://www.youtube.com/watch?v=ExwKa8LoORs
Co mi się nie podobało - zdecydowanie za duży tłum Ciężko było to wytrzymać. Poza tym - chcę jeszcze raz
A jak średnia wieku? Były piszczące nastki?
I jak mu szło to śpiewanie?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 10:02   #439
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak średnia wieku? Były piszczące nastki?
I jak mu szło to śpiewanie?
No oczywiście, zdecydowana większość nastolatek Prawdziwy cyrk się zaczął po koncercie, gdy rozdawali autografy... mało brakowało, a Kamil byłby żywcem zjedzony
Ale byli też starsi, nie rzucali się za bardzo w oczy bo stali trochę na uboczu, jak my
Kamil na żywo brzmi naprawdę doskonale, można słuchać i słuchać
Stary 2010-12-10, 10:24   #440
Sheridans
Raczkowanie

Hej!Czy mozecie mi podac adres photobloga dziewczyny Kamila?
Dziekuje.
Sheridans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 17:19   #441
tilel
Raczkowanie

Cytat:
Super!! Obejrzałam filmik, ale pisk
Fajnie, że mają złotą płytę w końcu się do tego przyczyniłam

Kurde muszę iść na ich koncert, chociaż nie gwarantuję, że mi nie odbije i nie zacznę się drzeć jak te nastolatki W sumie nigdy na żadnym koncercie się nie darłam

A swoją drogą to do ilu lat można nazywać się nastolatką? Można naciągnąć do dwudziestu paru?
Stary 2010-12-10, 19:43   #442
divinely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tilel Pokaż wiadomość

A swoją drogą to do ilu lat można nazywać się nastolatką? Można naciągnąć do dwudziestu paru?
No zależy jak dużo powyżej 20 Niby 18 lat i jest się już pełnoletnim dorosłym. Ale podarujemy Ci Gdzieś czytałam, że to jest od wieku np. 19 - dziewiętnaście itd.

Edytowane przez divinely
Czas edycji: 2010-12-10 o 19:46
Stary 2010-12-10, 19:46   #443
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Super!! Obejrzałam filmik, ale pisk
Fajnie, że mają złotą płytę w końcu się do tego przyczyniłam

Kurde muszę iść na ich koncert, chociaż nie gwarantuję, że mi nie odbije i nie zacznę się drzeć jak te nastolatki W sumie nigdy na żadnym koncercie się nie darłam

Heheh, ja się darłam tylko na Coke Live podczas koncertu Muse, ale wtedy po prostu nie dało rady inaczej
Myślę, że na potrzeby jednego wieczoru można trochę się odmłodzić
Stary 2010-12-10, 19:47   #444
tilel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez divinely Pokaż wiadomość
No zależy jak dużo powyżej 20 Niby 18 lat i jest się już pełnoletnim dorosłym. Ale podarujemy Ci
ee tylko trzy po dwudziestce, także chyba jeszcze jestem jedną nogą nastolatką Fajnie, to się mogę podrzeć na koncercie Kamila Bo tylko nastolatkom to ujdzie na sucho
Stary 2010-12-10, 21:02   #445
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
ee tylko trzy po dwudziestce, także chyba jeszcze jestem jedną nogą nastolatką Fajnie, to się mogę podrzeć na koncercie Kamila Bo tylko nastolatkom to ujdzie na sucho
Mentalnie można być do końca życia

Mój TŻ dziś mi powiedział, że jego kumpel z pracy (matko, napisałam z klasy chyba przez tilel chwilowo poczułam się nastolatką ) uwielbia Bednarka i słuchają z żoną Sunny poszła na koncert z mężem, więc czuję się rozgrzeszona

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2010-12-10 o 23:12
Stary 2010-12-10, 22:07   #446
tilel
Raczkowanie

O nie, nie nie! Żadne mentalnie! Jestem nastolatką i tyle, mogę to udowodnić... jakoś bo stara nie jestem, a przez te piszące trzynastki tak się czuję. Zaraz wyjdzie, że każda fanka Kamila bez względu na wiek będzie nazywała się nastolatką no i w sumie to by mi pasowało Także ja przy tym pozostaje, bo inaczej będę się czuła jak emerytka
Stary 2010-12-10, 22:29   #447
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Mentalnie można być do końca życia

Mój TŻ dziś mi powiedział, że jego kumpel z klasy uwielbia Bednarka i słuchają z żoną Sunny poszła na koncert z mężem, więc czuję się rozgrzeszona
No i super Nie ma czym się przejmować, w końcu muzyka jest dla każdego, a nie tylko dla nastek Tak po prostu wyszło, że chłopak jest na dodatek ładny i ma przechlapane w związku z tym
A mój TŻ całkiem dobrze się bawił Byliśmy jeszcze z innymi znajomymi w naszym wieku, więc grupa "około 25" miała godną reprezentację
Stary 2010-12-10, 23:13   #448
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
No i super Nie ma czym się przejmować, w końcu muzyka jest dla każdego, a nie tylko dla nastek Tak po prostu wyszło, że chłopak jest na dodatek ładny i ma przechlapane w związku z tym
A mój TŻ całkiem dobrze się bawił Byliśmy jeszcze z innymi znajomymi w naszym wieku, więc grupa "około 25" miała godną reprezentację
Sunny- wiesz, mnie bardziej by krępowało, gdybym spotkała swoje uczennice
Stary 2010-12-10, 23:15   #449
divinely
Raczkowanie

Cytat:
Zaraz wyjdzie, że każda fanka Kamila bez względu na wiek będzie nazywała się nastolatką no i w sumie to by mi pasowało
Wojewódzki, gdy pytał się Kamila czy ma dziewczynę mówił to w imieniu płci żeńskiej od 13-60 lat
Stary 2010-12-10, 23:38   #450
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Sunny- wiesz, mnie bardziej by krępowało, gdybym spotkała swoje uczennice
ale to też świadczyłoby o tym, że wyluzowana z Ciebie pani od polskiego (?)

Cytat:
Napisane przez divinely Pokaż wiadomość
Wojewódzki, gdy pytał się Kamila czy ma dziewczynę mówił to w imieniu płci żeńskiej od 13-60 lat
ano właśnie, hahah

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości