|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Półfinał Mam talent III -Kamil Bednarek
Ma
była na One Love 2 tygodnie temu.. w sumie daleko mi do stanu przeszukiwania internetu w odpowiedzi na to pytanie, ale właśnie zainteresowały mnie te dwie wersje- jest szczery czy już kombinuje. Można byłoby myśleć, że mówi, że nie ma, bo np. jej zależy na prywatności..- ale wszystkie jej profile na facebooku, nk są totalnie dostępne dla wszystkich, więc..i powodzenia, ale czy trzeba się od razu tak sprzedawać i kłamać..? |
|
|
|
|
#422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i nie przekonuje mnie to, że może "jej zalezy na prywatności", bo jak ktoś wiąże się z osobą, która siedzi np w muzyce, to przecież wiadomo, że taki muzyk stara się zrobić karierę czyli wiąże się to z byciem osobą publiczną gdzie media ingerują w życie osobiste i rozpisują się o rodzinie i partnerach, bo nie uwierzę, że ONA myślała, że Kamil będzie sobie tylko pogrywał od czasu do czasu na koncercie i będzie rozpoznawalny tylko w Lipkach/Brzegu.... A poza tym jakby zależało jej na prywatności to zabezpieczyłaby swoje konta profilowe, na których wypisywała o Bednarku a jeżeli faktycznie z nią jest, to i tak to wyjdzie w praniu, bo przy takiej popularności nie ma bata żeby udało mu się ukryć dziewczynę
Edytowane przez tilel Czas edycji: 2010-12-08 o 01:53 |
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Do wszystkich fanek Bednarka:
czy on wg Was naprawdę jest przystojny? --> zdjęcie w załączniku A oto wpis z forum programu K. wojewódzkiego. " 04.12.2010 22:52 ~Obiektywna opinia Jestem w szoku, że zauroczył Ciebie ten chłopiec. Człowieka, który wyśmiewa nasz polski komercyjny grajdołek przepełniony Mandarynami, Dodami i innymi maszynkami do zarabiania pieniędzy, które maksymalnie spłycają wartość sztuki. TVN nieskormnie dołożył "cegiełke" do tego grajdoła, cegiełke w postaci Kamila Bednarka.Wyczuwam w tym chłopaku fałsz, bo cieżko jest go nie wyczuć kiedy ktoś ze stricte nie komercyjnej muzyki i kultury muzycznej uczynia produkt do zbijania kapitału. Tym bardziej jestem zaskoczona Twoją fascynacją tym chłopcem, który powiedzmy sobie szczerze nawet wokalnie jest przeciętny, bo oprócz ciekawej barwy (tylko w niskiej tonacji) nie dysponuje żadną skalą, ani żadną techniką wokalną. W programie MT nie błysnął także ani razu żadną ripostą czy dowcipem, podczas każdej Wasze oceny tylko patrzył i posyłał uśmiechy toteż zastanawiam się jak będzie wyglądała Wasza wymiana zdań, mam wrażenie, że zmiażdżył byś go intelektualnie przy minimalnym wysiłku i odrobienie chęci. I bardzo proszę (do fanów i samego Kamila) nie wylewać pomyj za niniejszy post, bo zdaje się, że Wasz idol właśnie wydał płytę Pt. "szanuj"... " źródło Co o nim sądzicie? Poddaje do dyskusji.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-12-08 o 01:48 |
|
|
|
|
#424 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja na miejscu tej dziewczyny nie byłabym zachwycona gdyby mój TŻ się krył z naszym związkiem... ![]() Uważam że przystojny nie jest, ale kocham jak śpiewa |
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się wydaję, że jemu już coś powoli uderza do głowy... Nie podobał mi się jego "występ" w Kubie...
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie widzialam tego odcinka, wiecie moze gdzie mozna go obejrzec?
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On też uważa, że koleś daje radę ![]() Z tego co widzę, to nie tylko napalone małolaty będą, "zwykli słuchacze" też (choć tych pierwszych na pewno będzie więcej ), więc nie przejmuję się tym specjalnie i idę się pobujać ![]() Szkoda chłopaka, to prawda ... mam nadzieję, że pisk nastolatek go nie zagłuszy Relacja będzie, na pewno napiszę parę zdań Też uważam, że zachowywał się normalnie, nie ma się czego doszukiwać na siłę. Co będzie dalej, czas pokaże. Trzymam kciuki, żeby wytrwał w swoim postanowieniu, choć na pewno łatwo mu nie będzie.
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem szczęśliwa,że w końcu znalazł się ktoś kto poprzez swój talent, pasję porywa tłumy, nie nosząc różowych rzeczy, tipsów, silikonu, nie używając wulgaryzmów ani skandalu,żeby zaistnieć. To pozytywnie rokuje na przyszłość. Oby tak dalej
Chłopak ma coś w sobie, co przygiąga i te młodsze i te starsze kobiety . Zresztą nie tylko kobiety .Wczoraj u Kuby rozczarowało mnie tylko to,że wywiad z Kamilem był o wiele krótszy w porównaniu z Edytą.
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 1. Czy każdy wychodzi na każdym zdjęciu rewelacyjnie ? Na tym foto nie podoba mi się natomiast na nagraniach w programów czy właśnie u Kuba - a i owszem. Mimo że nigdy nie gustowałam w takich hmm "chłopięcych luzakach" to uważam że on jest całkiem niezły, ale nie najlepszy. Po prostu przeciętny wygląd, fajny uśmiech i charyzma sprawiają że dobrze się go odbiera. Poza tym o gustach się nie dyskutuje- nie ma co tutaj krytykować czyjegoś poczucia piękna i estetyki... Dalej... po 2. Na temat tego komentarza: Uważam że właśnie dlatego Kamil zasługuje na wsparcie gdyż wynosi przed większą publikę muzykę dość niszową. Czemu nie można by tego robić? Czy reggae już zawsze musi być muzyką niszową, znaną i lubianą tylko przez wąskie grono ludzi? Zresztą był to jedyny sposób na wypromowanie się- jak chłopak ma coś osiągnąć skoro prawie nikt w Polsce nie wiedział o jego istnieniu. Niestety nie jest tak łatwo że sam talent wystarczy do wydania płyty i grania koncertów. Trzeba się dać zauważyć- myślę że nie tyle chodziło mu o piszczące fanki co o wypromowanie siebie, zespołu, płyty- co niewątpliwie się udało. Nie wiem czemu tak każdy go o tę komercję oskarża, no bo przepraszam bardzo- jak inaczej mógł się chłopak pokazać? Miał do końca życia biegać po producentach czy ktoś nie bd tak miły i nie zechce ich wesprzeć? Niestety nie ma innej drogi na szczyt poza mediami. Po 3. Sprawa jego głosu- nawet jeśli ma małą skalę głosu to mi stanowczo wystarczy- te dźwięki które osiąga są dla mnie świetne, takie głębokie. Ale to kolejny temat jak rzeka- każdy ma własne poczucie , na każdego co innego działa. Na mnie jego głos stanowczo działa. Zresztą nie tylko jego, jest wielu wykonawców którzy śpiewają wszystko na jednych dźwiękach ale są to tak ładne dźwięki że więcej mi nie potrzeba, jak będę chciała usłyszeć co innego to poszukam i tyle. Po 4. On chce być muzykiem a nie mistrzem ciętej riposty więc ten zarzut to już totalnie bez sensu. Parę zdań wyżej ktoś przytacza panią Dodę, która zdaje się być hmmm... artystką nie wartą uwagi, no tak ale ona właśnie riposty i zachowanie ma charakterystyczne- to również ludzią nie pasuje, gdyby on zarzucił jakimś odważnym tekstem to zaraz zjechaliby go za zbytnią pewność siebie, brak szacunku itd. Po 5. Po raz kolejny- ja oceniam Kamila za śpiew a nie za obronę przed ciętymi ripostami, intelektualnymi atakami itd. No bo po co? Ja nie widzę totalnie w sensu w atakowaniu go- dajmy mu się wykazać artystycznie. A teraz sumując. Nie wiem czemu każdy go ocenia, szufladkuje po zaledwie jakiś 3 czy 4 występach z możliwością wypowiedzi w TV. Ja jego głos uwielbiam, lubię jego charyzmę- czy jest wartościowym człowiekiem tego nie wiem- nie oceniam. Chłopak wzbudza moja sympatię, ale nie mam zamiaru go bronić lub atakować- jeśli robi to co kocha i nikogo tym nie krzywdzi to z jakiej racji? Poza tym- sam Kuba dał mu jakiś tam kredyt zaufania- oczywiście to każdy sobie sam ocenia ale według mnie Kuba W. jest akurat osobą która docenia wartościowych ludzi a krytykuję medialnych "cyrkowców". A temat jego dziewczyny - po 1. zna go któraś z Was? po 2. zna ją któraś z Was? Jeśli nie to lepiej urwać ten temat. Nie wiem po raz kolejny czemu zarzuca mu się kłamstwo- tylko dlatego że ktoś tam widział jego rzekomą byłą/obecną dziewczynę na koncercie? Aha- no rozumiem że wszyscy w wieku 19 lat mają kogoś na stałe i już się nie rozstają i że wszystkie związki rozpadają się w kłótniach a nie w przyjaźni- cóż mi pozostaję tylko współczuć. A nawet jeśli by ją miał to co z tego? To chyba tylko ich sprawa co ustalili w tej kwestii, może oboje uznali że bedzie dla nich lepiej jak nikt nie będzie wchodził z buciorami w ich życie? Widziałyście szturm na photobloga tej dziewczyny? Wcale bym się nie zdziwiła jakby to była ich decyzja... No troche się rozpisałam, przepraszam
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2010-12-08 o 12:51 |
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mnie w sumie nie interesuje czy ma kogoś czy nie ale kłamstwa nienawidzę ... nie lepiej powiedzieć ze nie chce na ten temat rozmawiać bo to jego prywatna sprawa??? |
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Jej photoblog nie jest zablokowany. I po przed ostatnim wpisie wnioskuje że nadal są razem.
Tylko że co z tego? Po co sie w to wtrącać? Kamil ma cudowy głos i po co wnikać czy ma dziewczyne czy nie?
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek jak już wcześniej pisałam nie mój to interes kto z kim sypia i na jakich zasadach Mnie obchodzi twórczość muzyka i tyle
|
|
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabyś podać link?
![]() - Już mam. Dziękuję dziendobry
Edytowane przez divinely Czas edycji: 2010-12-08 o 20:59 |
|
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
Po koncercie we Wrocławiu wrażenia bardzo pozytywne
Kamil bez przerwy uśmiechnięty, nieziemska energia Było widać, że niesamowicie go to wszystko cieszy. Chłopaki odebrali złotą płytę! Tutaj link do filmiku z wręczenia: http://www.youtube.com/watch?v=ExwKa8LoORsCo mi się nie podobało - zdecydowanie za duży tłum Ciężko było to wytrzymać. Poza tym - chcę jeszcze raz
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak mu szło to śpiewanie?
|
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawdziwy cyrk się zaczął po koncercie, gdy rozdawali autografy... mało brakowało, a Kamil byłby żywcem zjedzony ![]() Ale byli też starsi, nie rzucali się za bardzo w oczy bo stali trochę na uboczu, jak my Kamil na żywo brzmi naprawdę doskonale, można słuchać i słuchać
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Hej!Czy mozecie mi podac adres photobloga dziewczyny Kamila?
Dziekuje. |
|
|
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że mają złotą płytę w końcu się do tego przyczyniłam Kurde muszę iść na ich koncert, chociaż nie gwarantuję, że mi nie odbije i nie zacznę się drzeć jak te nastolatki ![]() A swoją drogą to do ilu lat można nazywać się nastolatką? Można naciągnąć do dwudziestu paru? |
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby 18 lat i jest się już pełnoletnim dorosłym. Ale podarujemy Ci Edytowane przez divinely Czas edycji: 2010-12-10 o 19:46 |
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślę, że na potrzeby jednego wieczoru można trochę się odmłodzić
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ dziś mi powiedział, że jego kumpel z pracy (matko, napisałam z klasy chyba przez tilel chwilowo poczułam się nastolatką ) uwielbia Bednarka i słuchają z żoną Sunny poszła na koncert z mężem, więc czuję się rozgrzeszona
Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2010-12-10 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
O nie, nie nie! Żadne mentalnie!
bo stara nie jestem, a przez te piszące trzynastki tak się czuję. Zaraz wyjdzie, że każda fanka Kamila bez względu na wiek będzie nazywała się nastolatką no i w sumie to by mi pasowało Także ja przy tym pozostaje, bo inaczej będę się czuła jak emerytka
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma czym się przejmować, w końcu muzyka jest dla każdego, a nie tylko dla nastek Tak po prostu wyszło, że chłopak jest na dodatek ładny i ma przechlapane w związku z tym ![]() A mój TŻ całkiem dobrze się bawił Byliśmy jeszcze z innymi znajomymi w naszym wieku, więc grupa "około 25" miała godną reprezentację
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to też świadczyłoby o tym, że wyluzowana z Ciebie pani od polskiego (?) ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

była na One Love 2 tygodnie temu..
w sumie daleko mi do stanu przeszukiwania internetu w odpowiedzi na to pytanie, ale właśnie zainteresowały mnie te dwie wersje- jest szczery czy już kombinuje. Można byłoby myśleć, że mówi, że nie ma, bo np. jej zależy na prywatności..- ale wszystkie jej profile na facebooku, nk są totalnie dostępne dla wszystkich, więc..

a jeżeli faktycznie z nią jest, to i tak to wyjdzie w praniu, bo przy takiej popularności nie ma bata żeby udało mu się ukryć dziewczynę 

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Ciężko było to wytrzymać. Poza tym - chcę jeszcze raz