|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
my gaz mamy normalnie w rurach, nie w butli, więc też by mi było taniej w sumie na gaz.
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() Ja zwariuję normalnie A przecież tyyyle muszę zgubić Kraven kuruj się biedactwo Nadia no taka szafa właśnie mi sie marzy Wszystko bym tam opchnęła. Cholerka, że też mamy tak małe mieszkanie, że nie byłoby gdzie takiej szafy ustawić Miłej niedzieli kochane Wracam jeszcze do TŻta do łóżeczka
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-11-28 o 10:24 |
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja od 7 już nie śpię, wogóle jakoś ostatnio mam niespokojny sen Miałam dzisiaj jechać do rodziców, ale jednak zostanę u siebie, bo u nich jeszcze bardziej bym panikowała. Miłego dnia życzę Dodaja napewno wszytsko będzie dobrze
Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2010-11-28 o 10:19 |
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA
wstawiam zdjęcia kosmetyków i biżuterii, ale do albumu, a nie na forum ![]() w ogóle to mam jeszcze ze 2 koszyczki, ale nie wstawiałam foty. w moim koszyczku zawieruszyły się 2 produkty Tż'a
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-28 o 10:33 |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
mogłaby mi któraś łopatologicznie wytłumaczyć jak wstawić zdjęcia tak żeby pod postem były widoczne ?? bo też chciałam wam pokazać swoje pudeleczko z kosmetykami, jesli checie naturalnie
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
no i załadowałam 8 zdjęć
muszę przyznać, że uwielbiam oglądać Wasze foty i mnie mobilizują ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- nurku naciskasz na ten spinacz (jest tam, gdzie normalnie piszesz wiadomości), robisz przeglądaj, wybierasz zdjęcie, robisz "załaduj" i "zamknij okienko" i fotka jest ![]() a jak masz za dużą fotę to otwierasz ją za pomocą painta, robisz "obraz" "rozciągnij/pochyl", zamiast 100 wpisujesz w oba okna 30 i zapisujesz na pulpicie i tą zmniejszoną wstawiasz ![]() nie umiem tłumaczyć za dobrze
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień zły, Laski! Wstałam z niemiłosiernym bólem głowy! Jeżuuu, nienawidzę bólu głowy Co gorsza, dziś mamy zajęcia. Także od 13 do 18 będziemy siedzieć na jakiejś mega nudnej psychologii w zarządzaniu - cokolwiek by to nie było Po uczelni jedziemy jeszcze na imieninową kawkę do TŻa taty... Chce mi się jak kotu gwizdać ![]() Ogólnie czuję się źle. Ból głowy. Przemęczenie. Zimowe przesilenie. Od paru dni nie mogę dospać... Tyle z weekendu ![]() Dziś już nie zdążę, ale jutro ogarnę choć jedną półkę w szafie. Każdego dnia po kawałku, i na święta może będzie czysto O ile oczywiście w międzyczasie te uporządkowane półki nie zdążą się zabałaganić ![]() Miłej niedzieli wszystkim! Ps. Haniula, czyżby filmik zmobilizował nie tylko mnie?!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Lili jak Ci się podobają te perfumy Playboya
?
|
|
|
|
#429 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się kochana Cytat:
Cytat:
![]() To tak... Pod polem tekstowym gdzie piszesz na forum są dodatkowe opcje i zarządzaj załącznikami. Tam wstawiasz zdjecia Cytat:
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w robieniu bałaganu w ubraniach to osiągnęłam mistrzostwo pamiętaj, że czekamy na foty
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
to moje małe pudełeczko z kosmetykami do makijażu i pielęgnacji paznokci
![]() wrr coś mi się nie udało |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Lili super porządek w kosmetykach.
Ja moje trzymam w pudełku po butach ![]() A TŻ czyta co pisze i mówi - tak jeszcze napisz że to dlatego że mąż ci nie chce kupic
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
podobają, bo sama sobie kupiłam
![]() w promocji za 34 zł dawno, ale mało używam![]() natomiast te perfumy w fioletowym flakonie to prezent całkiem nie w moim zapachowym stylu ale najbardziej to mi się z Biedro Magic Woman podoba ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
Lili
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chwilę musisz poczekać ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- nie są to drogie rzeczy ![]() ja najbardziej lubię kolczyki długie, kolorowe, za 10 zł ![]() te Bijou Brigiite, to dostałam kiedyś do spódnicy co wylicytowałam nowe sama bym nie kupiła, ale są w moim styluw ogóle to mała wczoraj do 01:30 nie spała, a Wy mnie tak mobilizujecie fotami, że posprzątałam w szafie z pościelą wzięłam 1 karton po butach i włożyłam tam szpargałki, poukładałam w szufladach ![]() także dawajcie te foty
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-28 o 10:45 |
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na wieści jak na szpilkach
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- w ogóle to wiecie, czemu mam w kolczykach porządek zawsze? ![]() bo kiedyś jak miałam bałagan, to tak mi się pozaplątywał jeden w drugiego, ze nie mogłam ich oddzielić od tej pory mam porządek w kolczykach powinnam jeszcze w kuchni zrobić porządek w przyprawach, sprzętach, itp.
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-28 o 10:58 |
|
|
|
|
#438 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Lili ale ty kłamczucha jesteś,
ty tu ciągle mówisz o bałaganie, a ja widzę, że u ciebie czyściutko, wszystko poukładane, nieładnie tak ściemniać koleżanki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Aaby, pocieszę Cię, w kosmetykach i minimalnej ilości biżu mam nieład Nie to co Lili ![]() Szafa była po porzednich właścicielach. dzięki temu kupując meble do pokoju nie musieliśmy brać pod uwagę szafy o 4 w nocy sąsiedzi z góry jeszcze imprezowali ![]() myślałam że zatłukę tż poszedł do kuchni się czegoś napić i wrócił z cukierkamimyślałam że jak nad ranem kończą imprezę to pośpią dziś. ale gdzie tam, od rana ciąg dalszy gadki w stylu "kocham cię dorota" D: "nieee nie prawda buu" "ale ja cię kocham. i nie żałuję że z tobą jestem" a sąsiedzi wcale młodzi nie są ![]() Dziś na obiad gulaszu ciąg dalszy więc problem gotowania i stania przy garach mam z głowy. Myślę żeby wyciągnąć TŻta na spacer bo cudnie biało za oknem i słońce świeci Dopijam kawę i uciekam pod prysznic ![]() Miłej niedzieli
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co robie nie tak
nawet nie moge dodać zdjęć do albumu![]() wyskakuje mi komunikat: Upload of file failed. |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam kilka sprawdzonych kosmetyków i nic więcej nie kupuje. Kiedyś bez opamiętania kupowałam i tusze wysychały, kleiły itp. Teraz mam jeden i wystarczy choc już TŻ powiedziałam, że na święta chcę nowy Napewno w kuchni też masz taki porządek jak w łazience i swoich kosmetykach ![]() Cytat:
![]()
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę wyrzucać tż z łóżka, chce na spacer
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
widzę pędzicie z koksem ![]() ja wczoraj w szkole, ale kochane Poznanianki macie śniegu dużo, u mnie praktycznie wcale, jak ja byłam w szoku jak zajechałam do Poznania,a tam śnieg Cytat:
np pięknych panów koszących trawę co do podłączenia pralki, to moi rodzice też do niedawna tak mieli, ale to wszystko związane było z tym, że jak robili rury w mieszkaniu to nie zrobili odpływu osobnego do pralki; jak niedawno zmieniali pralkę to już sobie podłączyli odpływ osobno; Cytat:
Paulunia mam nadzieję, że sytuację rodziców uda się jakoś rozwiązać Nadia bardzo fajna szafa, my też mamy komandora w przedpokoju, pudełko na buty letnie świetne, zaczynają mi się bardzo bardzo podobać te pudełka ijaa kolejne cudne pudełko Osiak mieszkanko wygląda bardzo ładnie Lili Twoje kosmetyki też mają niezłe mieszkanka Nadrobiłam aaby ja tez wstałam z bólem głowy, od wczorajszego wieczór mnie trzymało, musiałam wziąć ketonal gdzie ja zwolenniczką brania tabletek nie jestem Dziś na obiad frytunie, kurczak dijon (jakiś nowy przepis będę próbowała) i surówka z pekińskiej i marchewki.
|
|
#445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny. Z babcią się wyjaśniło (tym razem moją). Martwie się jeszcze o moją mamę. Nie chcę się tutaj rozpisywać, ale widze, że dzieje się coś złego. Jutro chyba nie jade na zajęcia i ide z nią do lekarza, bo ona ciągle uważa, że wszystko jest w porządku.
Postanowiłam, że oprócz perfumów, pod choinkę kupię jej witaminy bodymax. Słyszałam o nich wiele dobrego, ale są dosyć drogie i wiem, że sama sobie nie kupi. Poświęce oszczędności. Zdrowie mojej rodziny jest najważniejsze. Wiecie co? Czasami czuje taką niemoc. Cholerną niemoc, z którą sobie nie radzę! Nienawidze tego uczucia. Szczególnie, że jak się wali to wszystko na raz
|
|
|
|
#447 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Kochane
podziwiam Wasze zbiory kosmetyczne, a swoich nie pokaże bo nie ma czego, mam bardzo mało kosmetyków bo bardzo mało sie maluje mam jednak zamiar cos z tym zrobic tzn. zainwestowac w dobry puder mineralny i róż i robic sobie codziennie lekki makijaz do pracy bo do tej pory mi sie nie chcialo ale wczoraj sie 1 raz od dawna umalowalam na obiad u tesciowej i stwierdzam, ze w makijazu wygladam bardziej tajemniczo i interesujaco niz bez niby tylko tusz, puder, błyszczyk, róż i kredka do brwi a jednak spora roznica Ala ciesze sie, ze Ci sie moja kuchnia podoba, uwielbiam ten blat i gotowanie w polaczeniu z podziwianiem krajobrazu za oknem my jedziemy za pol godziny do moich rodzicow na obiad, zażyczyłam sobie kurczaka z rożna juz dawno za mna chodził ![]() a poza tym czuje sie fatalnie, mam katar, ciągle kicham, z nosa leci jak z kranu, poza tym chyba mam stan podgorączkowy conajmniej bo jakas slaba jestem łykam polopiryne i rutinoscorbin i licze ze sie nie rozłożę ![]() Dodaja duzo zdrowka dla mamy! witaminy jak kazde, czysty marketing, moim zdaniem strata pieniedzy, jakbym miala teraz kupowac to bym poszla do apteki i poprosila farmaceutke o polecenie dobrego zestawu witamin w przystepnej cenie, z reszta pewnie to zrobie bo trzeba sie jakos zahartowac na zime
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka witaj w klubie. Ja wzięłam sporą dawkę witamin na noc i dziś trochę lepiej.
Co do witamin to moja mama kiedyś je brała i mówiła, że są super. Dodawały jej energii, ale przede wszystkim koiły nerwy, których jej nie brakuje Pomyśle jeszcze i zobacze które kupie, ale jakieś napewno kupie.
|
|
|
|
#449 |
|
Konto usunięte
|
Dodaja jesli je brala i czula poprawe to jak najbardziej kup
Nie chce byc chora zaraz biore kolejna dawke lekow i spadamy do rodzicow, milej niedzieli Kochane
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() my wczoraj byliśmy na imprezie w Poznaniu, wróciliśmy przed 6, Tż od razu pojechał na 6 do pracy a ja spałam do 8 bo musiałam popracować spaliśmy w drodze powrotnej ok 2 h![]() postawiły mnie na nogi dwie mocne kawy i rosołek przed chwilą nie kładę się teraz bo szkoda mi dnia![]() Tż za pół godziny będzie już w domu, pewnie padnie od razu po obiedzie ja posprzątam trochę a później przejdę się do rodziców
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

ale my tez mamy czajnik nie elektryczny bo TZ mówi że to strasznie dużo pradu ciagnie a my mamy gaz zryczałtowany.

A przecież tyyyle muszę zgubić
Wszystko bym tam opchnęła. Cholerka, że też mamy tak małe mieszkanie, że nie byłoby gdzie takiej szafy ustawić 

O ile oczywiście w międzyczasie te uporządkowane półki nie zdążą się zabałaganić 

nowe
wzięłam 1 karton po butach i włożyłam tam szpargałki, poukładałam w szufladach 
od tej pory mam porządek w kolczykach
ty tu ciągle mówisz o bałaganie, a ja widzę, że u ciebie czyściutko, wszystko poukładane, nieładnie tak ściemniać koleżanki 

juz dawno za mna chodził