|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
![]() my gaz mamy normalnie w rurach, nie w butli, więc też by mi było taniej w sumie na gaz.
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() Ja zwariuję normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() Kraven kuruj się biedactwo ![]() Nadia no taka szafa właśnie mi sie marzy ![]() ![]() Miłej niedzieli kochane ![]() Wracam jeszcze do TŻta do łóżeczka ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-11-28 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja od 7 już nie śpię, wogóle jakoś ostatnio mam niespokojny sen ![]() Miałam dzisiaj jechać do rodziców, ale jednak zostanę u siebie, bo u nich jeszcze bardziej bym panikowała. Miłego dnia życzę ![]() Dodaja napewno wszytsko będzie dobrze ![]() Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2010-11-28 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA
wstawiam zdjęcia kosmetyków i biżuterii, ale do albumu, a nie na forum ![]() w ogóle to mam jeszcze ze 2 koszyczki, ale nie wstawiałam foty. w moim koszyczku zawieruszyły się 2 produkty Tż'a ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-28 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
mogłaby mi któraś łopatologicznie wytłumaczyć jak wstawić zdjęcia tak żeby pod postem były widoczne ?? bo też chciałam wam pokazać swoje pudeleczko z kosmetykami, jesli checie naturalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
no i załadowałam 8 zdjęć
![]() muszę przyznać, że uwielbiam oglądać Wasze foty i mnie mobilizują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- nurku naciskasz na ten spinacz (jest tam, gdzie normalnie piszesz wiadomości), robisz przeglądaj, wybierasz zdjęcie, robisz "załaduj" i "zamknij okienko" i fotka jest ![]() a jak masz za dużą fotę to otwierasz ją za pomocą painta, robisz "obraz" "rozciągnij/pochyl", zamiast 100 wpisujesz w oba okna 30 i zapisujesz na pulpicie i tą zmniejszoną wstawiasz ![]() nie umiem tłumaczyć za dobrze ![]()
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień zły, Laski! Wstałam z niemiłosiernym bólem głowy! Jeżuuu, nienawidzę bólu głowy ![]() Co gorsza, dziś mamy zajęcia. Także od 13 do 18 będziemy siedzieć na jakiejś mega nudnej psychologii w zarządzaniu - cokolwiek by to nie było ![]() ![]() Po uczelni jedziemy jeszcze na imieninową kawkę do TŻa taty... Chce mi się jak kotu gwizdać ![]() Ogólnie czuję się źle. Ból głowy. Przemęczenie. Zimowe przesilenie. Od paru dni nie mogę dospać... Tyle z weekendu ![]() Dziś już nie zdążę, ale jutro ogarnę choć jedną półkę w szafie. Każdego dnia po kawałku, i na święta może będzie czysto ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli wszystkim! Ps. Haniula, czyżby filmik zmobilizował nie tylko mnie?! ![]()
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Lili jak Ci się podobają te perfumy Playboya
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tak... Pod polem tekstowym gdzie piszesz na forum są dodatkowe opcje i zarządzaj załącznikami. Tam wstawiasz zdjecia Cytat:
![]()
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w robieniu bałaganu w ubraniach to osiągnęłam mistrzostwo ![]() pamiętaj, że czekamy na foty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
to moje małe pudełeczko z kosmetykami do makijażu i pielęgnacji paznokci
![]() wrr coś mi się nie udało |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Lili super porządek w kosmetykach.
Ja moje trzymam w pudełku po butach ![]() A TŻ czyta co pisze i mówi - tak jeszcze napisz że to dlatego że mąż ci nie chce kupic ![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
podobają, bo sama sobie kupiłam
![]() w promocji za 34 zł ![]() ![]() natomiast te perfumy w fioletowym flakonie to prezent całkiem nie w moim zapachowym stylu ![]() ale najbardziej to mi się z Biedro Magic Woman podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Lili
![]() ![]()
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chwilę musisz poczekać ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- nie są to drogie rzeczy ![]() ja najbardziej lubię kolczyki długie, kolorowe, za 10 zł ![]() te Bijou Brigiite, to dostałam kiedyś do spódnicy co wylicytowałam ![]() ![]() ![]() w ogóle to mała wczoraj do 01:30 nie spała, a Wy mnie tak mobilizujecie fotami, że posprzątałam w szafie z pościelą ![]() ![]() także dawajcie te foty ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-28 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na wieści jak na szpilkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- w ogóle to wiecie, czemu mam w kolczykach porządek zawsze? ![]() bo kiedyś jak miałam bałagan, to tak mi się pozaplątywał jeden w drugiego, ze nie mogłam ich oddzielić ![]() ![]() powinnam jeszcze w kuchni zrobić porządek w przyprawach, sprzętach, itp.
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-28 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |||
Wtajemniczenie
|
Lili ale ty kłamczucha jesteś,
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aaby, pocieszę Cię, w kosmetykach i minimalnej ilości biżu mam nieład ![]() Nie to co Lili ![]() Szafa była po porzednich właścicielach. dzięki temu kupując meble do pokoju nie musieliśmy brać pod uwagę szafy ![]() o 4 w nocy sąsiedzi z góry jeszcze imprezowali ![]() myślałam że zatłukę ![]() ![]() ![]() myślałam że jak nad ranem kończą imprezę to pośpią dziś. ale gdzie tam, od rana ciąg dalszy gadki w stylu "kocham cię dorota" D: "nieee nie prawda buu" "ale ja cię kocham. i nie żałuję że z tobą jestem" ![]() a sąsiedzi wcale młodzi nie są ![]() Dziś na obiad gulaszu ciąg dalszy więc problem gotowania i stania przy garach mam z głowy. Myślę żeby wyciągnąć TŻta na spacer bo cudnie biało za oknem i słońce świeci ![]() Dopijam kawę i uciekam pod prysznic ![]() Miłej niedzieli ![]()
#440 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co robie nie tak
![]() ![]() wyskakuje mi komunikat: Upload of file failed. |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napewno w kuchni też masz taki porządek jak w łazience i swoich kosmetykach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę wyrzucać tż z łóżka, chce na spacer ![]()
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
widzę pędzicie z koksem ![]() ja wczoraj w szkole, ale kochane Poznanianki macie śniegu dużo, u mnie praktycznie wcale, jak ja byłam w szoku jak zajechałam do Poznania,a tam śnieg ![]() Cytat:
![]() ![]() co do podłączenia pralki, to moi rodzice też do niedawna tak mieli, ale to wszystko związane było z tym, że jak robili rury w mieszkaniu to nie zrobili odpływu osobnego do pralki; jak niedawno zmieniali pralkę to już sobie podłączyli odpływ osobno; Cytat:
![]() Paulunia mam nadzieję, że sytuację rodziców uda się jakoś rozwiązać ![]() Nadia bardzo fajna szafa, my też mamy komandora w przedpokoju, pudełko na buty letnie świetne, zaczynają mi się bardzo bardzo podobać te pudełka ![]() ![]() ijaa kolejne cudne pudełko ![]() Osiak mieszkanko wygląda bardzo ładnie ![]() ![]() Lili Twoje kosmetyki też mają niezłe mieszkanka Nadrobiłam ![]() aaby ja tez wstałam z bólem głowy, od wczorajszego wieczór mnie trzymało, musiałam wziąć ketonal ![]() Dziś na obiad frytunie, kurczak dijon (jakiś nowy przepis będę próbowała) i surówka z pekińskiej i marchewki.
![]() |
#445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny. Z babcią się wyjaśniło (tym razem moją). Martwie się jeszcze o moją mamę. Nie chcę się tutaj rozpisywać, ale widze, że dzieje się coś złego. Jutro chyba nie jade na zajęcia i ide z nią do lekarza, bo ona ciągle uważa, że wszystko jest w porządku.
Postanowiłam, że oprócz perfumów, pod choinkę kupię jej witaminy bodymax. Słyszałam o nich wiele dobrego, ale są dosyć drogie i wiem, że sama sobie nie kupi. Poświęce oszczędności. Zdrowie mojej rodziny jest najważniejsze. Wiecie co? Czasami czuje taką niemoc. Cholerną niemoc, z którą sobie nie radzę! Nienawidze tego uczucia. Szczególnie, że jak się wali to wszystko na raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Konto usunięte
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Ala ciesze sie, ze Ci sie moja kuchnia podoba, uwielbiam ten blat i gotowanie w polaczeniu z podziwianiem krajobrazu za oknem ![]() ![]() my jedziemy za pol godziny do moich rodzicow na obiad, zażyczyłam sobie kurczaka z rożna ![]() ![]() a poza tym czuje sie fatalnie, mam katar, ciągle kicham, z nosa leci jak z kranu, poza tym chyba mam stan podgorączkowy conajmniej bo jakas slaba jestem ![]() ![]() Dodaja duzo zdrowka dla mamy! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Kashmirka witaj w klubie. Ja wzięłam sporą dawkę witamin na noc i dziś trochę lepiej.
Co do witamin to moja mama kiedyś je brała i mówiła, że są super. Dodawały jej energii, ale przede wszystkim koiły nerwy, których jej nie brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Konto usunięte
|
Dodaja jesli je brala i czula poprawe to jak najbardziej kup
![]() ![]() Nie chce byc chora ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() my wczoraj byliśmy na imprezie w Poznaniu, wróciliśmy przed 6, Tż od razu pojechał na 6 do pracy a ja spałam do 8 bo musiałam popracować ![]() ![]() postawiły mnie na nogi dwie mocne kawy i rosołek przed chwilą ![]() ![]() Tż za pół godziny będzie już w domu, pewnie padnie od razu po obiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.