Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 20:45   #421
taka sobie
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość
Ale laski, ja wam jeszcze nawazniejszego nie oglosilam ! (najlepsze najlepiej zostawic na koniec, nie....?)

Wreszcie mi sie udalo.

Schudlam 10 kg.

Tak, tak, dobrze czytacie. Wzielam i schudlam sobie 10 kg w dwa miesiace. A co ! Nic wam nie pisalam, ze sie za siebie biore bo nie wiedzialam czy mi sie uda. Ale teraz moge juz to uznac za prawie dokonany sukces. Zostalo mi jeszcze 3 kg do mojej upragnionej wagi, ale to juz pikus. Pewnie sie zastanawiacie jak : prosto : przestalam jesc slodycze, cukry wszelakie i chleb. A cala reszte ograniczylam w ilosci.
Czuje sie swietnie i wygladam wreszcie jak czowiek.
Foty przed i po dostaniecie jak w koncu jakies zrobie. Planuje w ten week end.
gratulacje!!!!! no no no 10 kg w 2 miesiące , niezle

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:52   #422
marticia
Zakorzenienie

Poulette padlam z kuchnia, piekna! tylko ejszcze jakiegos kwiatka bym tam wrzucila.
Chlopcy fajni, ciekawe czy James bedzie mial rowneiz taki wlos jak Gino
Przede wszystki gratuluje ci schodniecia 10 kg i pokaz sie please!

Wyciagnelismy choinke z piwnicy.. bylo wielkie rzucanie bombkami ubiore chyba jak Mario pojdzie spac. Cale szczescie ze wszystkie bombki mam z plastiku.. jutro napewno powtorka z rozrywki, mam nadzieje, ze uda mus ie wytlumaczyc, ze bombki to nie pilki
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 20:56   #423
Kasiulka22
Zakorzenienie

Baby ledwo żyję... dziś popołudnie pod hasłem zakupy, padam na nos... Ola wróciła z telefonem księżniczki i zabawa jest na całego :

http://allegro.pl/telefon-ksiezniczk...359964783.html

Baby może mi któraś wyjaśnić... na górze po prawej stronie po kliknięciu na forum jest bannerek "Prezent dla Wizażanek" - Jadore Lor klikam i wygląda na to, że to reklama perfum a nie jakiś konkurs... chyba że nie doczytałam, proszę zobaczcie bo gdyby to był konkurs to może się pobawię

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:10   #424
jowisz
Zakorzenienie

Kasiu to reklama

Poulette gratuluję kuchnia super!

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Iga mi na noc ciśnienie podniosła. ostatnio na coraz więcej sobie pozwala i zaczyna mi tu wyłazić w porze spania na pierwsze siku nic nie mówię bo rzeczywiście robi ale jak mi po 15min. znów wyłazi (sunie w tym śpiworku w stronę łazienki, nie patrzy na mnie i nie odpowiada na pyt. po co tam idzie) to nie wytrymałam. postałam nad nią, oczywiście siku nie było, pogoniłam, poryczała kilka min. i w końcu mam ciszę od 10min. GRRRRRRRRRRRR
zacznę ją kłaść 30min. wcześniej
żeby mi 2-latka decydowała czy już jest śpiąca czy nie. skandal

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Wyciagnelismy choinke z piwnicy.. bylo wielkie rzucanie bombkami ubiore chyba jak Mario pojdzie spac. Cale szczescie ze wszystkie bombki mam z plastiku.. jutro napewno powtorka z rozrywki, mam nadzieje, ze uda mus ie wytlumaczyc, ze bombki to nie pilki
mnie wczoraj szczęka opadła. zaczęłam mówić Idze,że w weekend wyciągniemy choinkę i ubierzemy. i okazało się,że ona doskonale ją pamięta, powiedziała mi gdzie choinka stała, że będziemy ubierać. ja jej o bombkach a ona do mnie,że na bomkach są spinacze cały czas mi po głowie chodzi jakim cudem ona pamięta,że na spinaczach bombki wieszałam bo mi tak łątwiej było. toż to rok minął
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:11   #425
anka1900
Zakorzenienie

Jowiszowa
Ty mnie tu nie dołuj
moj wampir co mi krwi natoczy, własnie dopiero co zasnął, a na koniec ma takiego powera , że normalnie przez te ostatnie 3 dni nerwicy się nabawiłam, szlag mnie trafia, i widzę, że zaczynam mieć juz wzrok zombie tak gdzieś po 20
wieczorem jestem gorzej padnięta od niego
żeby jeszcze mi sie samopoczucie polepszyło, ale gdzie tam, wszystko na raz, jak piszecie jak nie urok to sraczka
nawet nie mam siły poszperać za prezentami
mam już kilka ale nadal mam braki
bratu i bratowej chyba kupię zestaw do robienia sushi, tak mi to ostatnio wpadło do głowy, bo małż się delektował w warszawie takimi specjałami , i był taki podniecony podniebieniowo że szok
chyba muszę i jemu jakiś mini zestaw sprezentować

już choinkę ubieracie? omg u mnie dopiero koło wigilii sie to robi, bo to kwintesencja świąt, w dodatku małż chce jakieś małe żywe drzewko zapodać
Stary 2010-12-08, 21:15   #426
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
już choinkę ubieracie? omg u mnie dopiero koło wigilii sie to robi, bo to kwintesencja świąt, w dodatku małż chce jakieś małe żywe drzewko zapodać
na święta nas nie będzie więc wcześniej chcę się na światłowody napatrzeć mnie bardziej mierzi choinka PO świętach. mam ochotę rozebrać od razu,bo było minęło i koniec
Stary 2010-12-08, 21:16   #427
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jowiszkowa dziękuję kochana czyli na perfumy za darmoszkę nie ma co liczyć

Kupiłam kieckę na święta, proszę się zbytnio nie śmiać mnie się straszliwie podoba (na modelkę proszę uwagi nie zwracać ) od dawna miałam ją w obserwowanych - mam już do niej bolerko

Kiecka:

http://allegro.pl/m-sliczna-fioletow...350629795.html

Stary 2010-12-08, 21:18   #428
anka1900
Zakorzenienie

o Kasiulka taki negliż na święta, chyba bym zamarzła
tak Jowiszku po świętach to faktycznie nie ma sensu trzymania choinki, ale szkoda mi wyrzucać przez balkon takie tygodniowe drzewko

ps. znalazłam kawę w sam raz dla smakoszy , mega smakoszy
http://www.ministerstwogadzetow.com/...opi-luwak.html
Stary 2010-12-08, 21:19   #429
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
na święta nas nie będzie więc wcześniej chcę się na światłowody napatrzeć mnie bardziej mierzi choinka PO świętach. mam ochotę rozebrać od razu,bo było minęło i koniec
Ja też zacznę suszyć głowę o ubranie choinki już, też chcę już patrzeć i Ola będzie miała wielką atrakcję teraz w każdym sklepie mi choinki ze światełkami pokazuje

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
o Kasiulka taki negliż na święta, chyba bym zamarzła
tak Jowiszku po świętach to faktycznie nie ma sensu trzymania choinki, ale szkoda mi wyrzucać przez balkon takie tygodniowe drzewko

ps. znalazłam kawę w sam raz dla smakoszy , mega smakoszy
http://www.ministerstwogadzetow.com/...opi-luwak.html
Aniu powszechnie wiadomo, że lubię świecić cycem, a poza tym to kiecka do teściów (tym bardziej ) a tam jest upał mimo wszystko (mam cały plan ubrania się i fryzury ) uważam, że wyjdzie świątecznie

Stary 2010-12-08, 21:22   #430
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Aniu powszechnie wiadomo, że lubię świecić cycem, a poza tym to kiecka do teściów (tym bardziej ) a tam jest upał mimo wszystko (mam cały plan ubrania się i fryzury ) uważam, że wyjdzie świątecznie

ja też zawsze na krótki rękaw lub ramiączka od kuchni gorąco, na początku barszcz rozgrzewa, u mamy zawsze 24stopnie prawie, no i pijemy duuuuuuuuuużo wina i innych
Stary 2010-12-08, 21:22   #431
anka1900
Zakorzenienie

fiu fiu
Kasiulka sex bombka świąteczna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 21:25   #432
marticia
Zakorzenienie

Kasik to reklama a juz sie widze napalilas

Jowisz, no wiesz, ja rowiez padlam, bo Mario dokladnie to samo pamieta, w ktorymmiejscu stala choinka i w ogole samo slowo choinka pamietal, ale o prezentach na razie nic i bardzo dobrze. W tym roku moze zabawimys ie w przepieranke tatusia w Mikolaja

My to juz ubieramy, bo we Wloszech tradycja jest ubieranie choinki 8 grudnia oraz ustawianie szopki. Przynajmnije dluzej sie pocieszymy
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:28   #433
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

poulette moje gratulacje super że udało ci się tyle zrzucić i to w tak w krótkim czasie
czekam na zdjęcia z niecierpliwością

wy mi tu piszcie co swoim tz kupujecie
bo ja nie mam pojęcia co mu kupić
do dzieci też problem ale już coś tam wymyślę
wy chyba wszystkie kupujecie klocki //ja nie będę kupować klocków bo już ich tyle mają że wydaje mi się że nie ma sensu /chyba z 4 rodzaje /

A choinkę chyba będziemy ubierać dopiero na przyszły weekend
//czyli tydzień przed świętami //

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:32   #434
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ma bardzo zdrowe odruchy

w temacie perfum - dziś ojcu przykazałam kupić mamie pod choinkę chloe edp. za to dla niego od niej kliknęłam ze 2 dni temu eternity babcia dostanie insolence
mnie flaszki nikt nie kupi

aaaaaaa,Kasiulka mam atomki w domu i po nowym roku zamierzam ci wysłać jakąś próbkę od siebie - jeśli cię coś zainterere a ty mi odpsikasz trochę le secret ja wiem,że się zgodzisz i dlatego już się cieszę a po nowym roku dopiero bo w grudniu nie ma co się dodatkowo obarczać

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość

wy mi tu piszcie co swoim tz kupujecie
jako,że mój używa edt hugo boss element to mu dokupię deo do kompletu. tylko dumam teraz czy spray czy sztyft
Stary 2010-12-08, 21:34   #435
Sosnowa
Zakorzenienie

Poulette! Gratuluje drugiego przystojniaka i własnego lokum. Jimmy faktycznie strasznie podobny do Gina i.... Piotrusia...

Wiedzę, ze nie tylko ja mam jazdy ze spaniem. U nas siwy dym co dziennie... już ma cały repertuar zachcianek... no i sama włącza sobie światło i ją z książką w łóżku znajduję... walczy ze spaniem, choć ledwo żyje.... w dzień też - choćby nie wiem jak jej się oczy zamykały - zrobi wszystkoć, żeby nie zasnąć...

Ja też ubieram choinkę w wigilię lub dzień przed. I z kolei mnie denerwują przedwczesne święta, za to lubię jeszcze w okresie bożonarodzeniowym nacieszyć się świątecznym klimatem..
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 21:35   #436
kristi75
Zakorzenienie

Kasiulka kiecka super //już cię w niej widzę i ten twój biust będzie doskonale pasował do tej kiecki
Tylko nie wiem czy twój teść przeżyje te święta widząc cię w tej kiecce

Stary 2010-12-08, 21:37   #437
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Iga mi na noc ciśnienie podniosła. ostatnio na coraz więcej sobie pozwala i zaczyna mi tu wyłazić w porze spania na pierwsze siku nic nie mówię bo rzeczywiście robi ale jak mi po 15min. znów wyłazi (sunie w tym śpiworku w stronę łazienki, nie patrzy na mnie i nie odpowiada na pyt. po co tam idzie) to nie wytrymałam. postałam nad nią, oczywiście siku nie było, pogoniłam, poryczała kilka min. i w końcu mam ciszę od 10min. GRRRRRRRRRRRR
zacznę ją kłaść 30min. wcześniej
żeby mi 2-latka decydowała czy już jest śpiąca czy nie. skandal [COLOR="Silver"]
No ja juz tak dluzszy czas z tym zasypianiem mam
dzis zasnal ladnie, ale wczoraj polozyl sie i zaraz slysze e!e! no ok poszlismy zrobil, po 15 min to samo, to tlumacze ze ma spac itp.... on nie, nie chce spac, on chce teraz kupe! robil przed kapiela, wiec wiem, ze klamie, znowu rozmowa...3 raz wolanie e!e! no ok mowie, idziemy ostatni raz i spisz. to posiedzial na kibelku i oczywiscie nic nie zrobil i caly czas mi gadal, ze "jobim" czyli jeszcze bedzie robil... masakra oczywiscie, to ze on chce wode do picia to juz standard
polozylam znowu spac, po 20 min myslalam, ze dawno spi, a tu slysze drzwi od pokoju! normalnie nic, tylko sie powiesic.. o 20 polozylam, zasnal chyba 21.45...

ja dzis bylam u neurologa, mam bole kregoslupa i czeste bole glowy. ofkors za duzo mnie nie moze zbadac, mowi, ze jak cos to zrobimy tomografie...mam notowac kiedy mam bole glowy i jaka intensywnosc, apap tylko doraznie (staram sie w ogole nie brac). no i oczywiscie boli mnie dzis glowa jutro w zwiazku z tymi bolami, ide do okulisty na badanie dna oka. nie wiem tylko jak wroce do domu, bo mam 3-4 godz. nie prowadzic auta.. dostalam l4 do 26.12..
no i poszlam od razu zrobic badanie krwi i krzywa glukozowa
, pozniej caly dzien mi nie dobrze od tego bylo, jak sie okaze, ze mam zly wynik i bede musiala pic 75ml to chyba nie pojde

no i w zwiazku z "nadmiarem" czasu wolnego, wypralam sobie przed chwila szczotka, na kolanach dywan... nie moglam patrzec, jest bezowy a borys czasami kropli kilka na niego wyleje i pozniej sa takie male plamki. moj brat ma karchera i mialam juz w wakacje go wyprac, ale wiecznie czasu nie bylo, wiec w koncu sie dzis zabralam za to. a leb mnie tak cisnie!

Edytowane przez ver_ona
Czas edycji: 2010-12-08 o 21:40
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:40   #438
kristi75
Zakorzenienie

Kasiulka a jaki kolor wybrałaś fiolet

Ja nie lubię we wigilię ubierać choinki bo w tedy jest dużo innej roboty
i niby choinkę ubiera tz z dziećmi to ja najchętniej jak bym stała obok i coś doradzała albo podtykała pod nos
bo tylko słyszę a gdzie to a gdzie tamto a jak to a choć popatrz i wiecznie coś
a tak na spokojnie będzie bez nerwów

i też lubię trzymać choinkę długo zawsze rozbieram na koniec stycznia

niech ta magia świąt trwa jak najdłużej

Stary 2010-12-08, 21:42   #439
taka sobie
Zakorzenienie

my ubierzemy 17 albo 18 bo wtedy mam ostatnie wolne przed wigilią. U mnie w domu mama pozwalała dopiero w wigilię albo dzien przed i obiecałam sobie ze ja będę duzo wczesniej. Zawsze zazdrosciłam kolezanką jak juz u nich stała choinka a juz musiałam tyle czekac

Kasiulka ale kieca strojna, fiu fiu koniecznie sie ufoc

a widziałyscie cos takiego dla dzieciaków naszych? podobna suoer zabawa
http://allegro.pl/gra-hasbro-elefun-...347875863.html

skakanka od 01.03....

Edytowane przez taka sobie
Czas edycji: 2010-12-08 o 21:44
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 21:42   #440
anka1900
Zakorzenienie

a w tym roku Trzech Króli wolne od pracy
więc choinka pewnie u nas postoi aż do stycznia żeby było jak najdłużej świątecznie

Veronka współczuję, bol głowy dla mnie to masakra, podobnie jak nudności
ale czego to matki polki nie przetrzymają
ps. mnie czasem własnie od przemęczonych oczu głowa pobolewała
czyżby włączył Ci się już przedwczesny syndrom wicia gniazdka że dostajesz powera do prac nad siły i samopoczucie
Stary 2010-12-08, 21:45   #441
jowisz
Zakorzenienie

często psioczę na moją histeryczkę więc muszę ją też pochwalić ostatnie dni widzę już naprawdę spore postępy w gadaniu - zdania takie długie buduje,że gęba sama mi się cieszy dziś przychodzi do mnie i mówi "mama oć do pokoju po siamofud cierwony,bo Iga jeśt za mała i nie dosięgnie"
i cały czas tak nawija, to takie wygodne oddaję ją do przedszkola, od pani wiem tylko,że ma być jakieś przedstawienie, a potem dziecko w domu mi relacjonuje że "był pan i powiedział "a telaz uwaga włąciam muzikę"
normalnie ludzi mi cytuje
Stary 2010-12-08, 21:49   #442
anka1900
Zakorzenienie

Iga mały dyktafon
Stary 2010-12-08, 21:50   #443
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
a w tym roku Trzech Króli wolne od pracy
więc choinka pewnie u nas postoi aż do stycznia żeby było jak najdłużej świątecznie

Veronka współczuję, bol głowy dla mnie to masakra, podobnie jak nudności
ale czego to matki polki nie przetrzymają
ps. mnie czasem własnie od przemęczonych oczu głowa pobolewała
czyżby włączył Ci się już przedwczesny syndrom wicia gniazdka że dostajesz powera do prac nad siły i samopoczucie
no wlasnie nie wiem. czesto tak mam, ale czekam az tz bedzie mial w koncu wolny weekend (mam nadzieje,ze to juz najblizszy) i rozbierze scianke w salonie, bo nam pokoju kawalek zabiera, a postawil ja jak tesciowa jeszcze z nami mieszkala. teraz chcialabym wlasnie ja usunac, pomalowac pokoj i panele polozyc, mam nadzieje, ze sie przed swietami uda... wtedy moge robic swieta u mnie...

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 21:50   #444
jowisz
Zakorzenienie

pochwalę się też,że nawet znośnie jest bycie bezrobotną zasiłek to 645 zeta netto przez 3 pierwsze mce, potem kolejne 3 jest już niższy.
no ale w tym okresie naprawdę poprawia humor wszystkie prezenty dziś opłaciłam

Edytowane przez jowisz
Czas edycji: 2010-12-08 o 21:52
Stary 2010-12-08, 21:53   #445
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
pochwalę się też,że nawet znośnie jest bycie bezrobotną zasiłek to 645 zeta netto przez 3 pierwsze mce, potem kolejne 3 jest już niższy.
no ale w tym okresie naprawdę poprawia humor wszystkie prezenty dziś opłaciłam
a pozniej mozesz jeszcze zalozyc wlasna dzialalnosc i jeszcze dofinansowanie dostac na to
Stary 2010-12-08, 21:54   #446
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
fiu fiu
Kasiulka sex bombka świąteczna

A jak

Cytat:
Marti ja jestem naiwniaczka i taka umrę więc napalam się szybko

Cytat:
Kasia ma bardzo zdrowe odruchy

w temacie perfum - dziś ojcu przykazałam kupić mamie pod choinkę chloe edp. za to dla niego od niej kliknęłam ze 2 dni temu eternity babcia dostanie insolence
mnie flaszki nikt nie kupi

aaaaaaa,Kasiulka mam atomki w domu i po nowym roku zamierzam ci wysłać jakąś próbkę od siebie - jeśli cię coś zainterere a ty mi odpsikasz trochę le secret ja wiem,że się zgodzisz i dlatego już się cieszę a po nowym roku dopiero bo w grudniu nie ma co się dodatkowo obarczać [COLOR="Silver"]
Ryję of course kochana, a jakże by inaczej. LE secret jest obłedny po prostu! na święta też zamierzam nim pachnieć! Mamie już odpiskałam 11 ml

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
Kasiulka kiecka super //już cię w niej widzę i ten twój biust będzie doskonale pasował do tej kiecki
Tylko nie wiem czy twój teść przeżyje te święta widząc cię w tej kiecce

Kochana tam będzie więcej męskiego towarzycha niech się męczą chłopaki

Wybrałam oczywiście czarno fioletową

Baby a jakie elinery sobie kupiłam wczoraj m.in. fioletowy z brokatem do mojego smoky eyes oczywiście w dozie minimalnej będzie użyty, ale kosmos jaki efekt

Lecę komarzyć bo padam na nos po dzisiejszym marketowaniu

Stary 2010-12-08, 21:56   #447
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:

Baby a jakie elinery sobie kupiłam wczoraj m.in. fioletowy z brokatem do mojego smoky eyes oczywiście w dozie minimalnej będzie użyty, ale kosmos jaki efekt
ależ Kasiulka, toż to święta - boży dzień a nie sylwestra wiem to nawet ja, czołowa bezbożnica tego wątku

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 21:59   #448
anka1900
Zakorzenienie

faktycznie
Jowiszowa, może jakiś biznes wpadnie Ci do głowy, to zakosisz te 12 tys. z urzędu
albo może jakieś studia podyplomowe by opłacili
koleżanka ma własnie takie bonusy, ale powiatowy urząd, nie miejski, w miejskim mocno inaczej wydają kasę

a co szkodzi na święta wygląć wystrzałowo, wszak to nie grzech, nagimi cycami Kasiulka nikogo nie gorszy

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2010-12-08 o 22:00
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 22:02   #449
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
ależ Kasiulka, toż to święta - boży dzień a nie sylwestra wiem to nawet ja, czołowa bezbożnica tego wątku
Jowiszowa ja się muszę świecić lepiej niż Bożonarodzeniowa choinka wtedy jestem sobą

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
faktycznie
Jowiszowa, może jakiś biznes wpadnie Ci do głowy, to zakosisz te 12 tys. z urzędu
albo może jakieś studia podyplomowe by opłacili
koleżanka ma własnie takie bonusy, ale powiatowy urząd, nie miejski, w miejskim mocno inaczej wydają kasę

a co szkodzi na święta wygląć wystrzałowo, wszak to nie grzech, nagimi cycami Kasiulka nikogo nie gorszy
Włacha, mój cyc to sobie go powystawiam na światło jarzeniówek :

No i miałam iść spać, idę

Stary 2010-12-08, 22:03   #450
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Jowiszowa ja się muszę świecić lepiej niż Bożonarodzeniowa choinka wtedy jestem sobą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości