![]() |
#421 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Uff, udało mi się Was doczytać, z małymi przerwami na pracę
![]() Cora - wszystkiego najlepszego na "nowej" drodze życia!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czuję się dobrze. Jakieś objawy mam, wydaje mi się, że wszystko jest ok. Ale stres pozostaje, tym bardziej, że poprzednio też nic się nie działo i pozornie wszystko było ok... Za to w weekend miałam totalnego lenia, mogłam przeleżeć całą niedzielę, a jeszcze wkurzałam się ciągle na mojego TŻ, już miał mnie biedaczek dość ![]() ![]() Ale wieczorkiem już wszystko powinno być jasne ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- A, jeszcze jedno ![]() Velluto fajnie że do nas zaglądasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczynki za życzenia i gratulacje!!!
![]() Od wczoraj jestem już mężatką i mam nowego męża,nową mame i tatę ![]() ![]() ![]() Przyjęcie także było udane,położyliśmy sie przed 6 rano,spaliśmy tylko 4 godziny,wczoraj jak padłam 0 20-ej to spałam do 8 rano dzisiaj.Nie ma jeszcze żadnych zdjęć jak cos będę mieć to pokaże ![]() Egwene,Dania trzymam kciuki!!!Nie stresowac się,będzie dobrze!
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Cora wszytskiego najlepszego na Nowej Drodze życia
![]() Dziewczyny a ja gdzies czytałam artykuł jakiegoś pana profesora, który udowadniał, ze nadżerki nie da się wykryć bez kolposkopii, ze sporo ginów naciąga na zamrażanie, czy wypalanie. Poszukam później tego artu |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki i przesyłam wiruska na piękne widoczki i same dobre wieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja zaraz idę do domku, pewnie jakiś obiadek zrobię, muszę też doprowadzić się do porządku przed wizytą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
A gdzie nasza Paula? chyba z 2-3 dni jej nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Przez weekend nie włączałam wogóle lapka, zaraz poczytam co tam napłodziłyście ![]() Tymczasem kawunia?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały weekend wypoczywaliście czy gdzieś balowaliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
coralady
wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!! ![]() ![]() DAnia trzymam kciuki za wizytę i daj znać jak poszło ![]() Dziękuję wszystkim za dobre słowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#430 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
![]() Cytat:
![]() dużo zdróweczka dla Izusi ![]() oglądasz to? ja chcę zacząć, fajne?? Cytat:
![]() ostatnio wyluzowałam i naet nie wiem kiedy miałam dni płodne...co będzie to będzie ![]() Cytat:
![]() a co tam u Ciebie? czemu staranka zawieszone?? czemu musicie czekać?? Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, że szybko wrócicie do staranek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przesyłam ciepłe myśli i przytulam mocno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To długo się bawiliście ![]() ![]() Nadia w sobotę prawie cały dzień jeździłam ![]() Wczoraj był u nas piękny dzień to byliśmy na spacerku i u znajomych na kawce i jakoś tak szybko zleciało... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Cora,
ja również dołączę do najlepszych życzeń na nowej drodze życia ![]() ![]() oby ta wasza droga życiowa usłana była samymi różami ![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w sobotę ogarnęłam chatkę na błysk, po południu małe zakupy spożywcze i do szwagra pojechaliśmy na wieczór. A w niedzielę rodzice na obiad i kawę przyjechali, po południu wypoczywaliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
to i dobrze
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
My z TŻ korzystaliśmy z wolnej chaty
![]() Tak się teraz zastanawiam... Bo biorę tylko Folik raz dziennie ale może powinnam brać jeszcze jakieś witaminy dodatkowo? jeśli teraz sie nie uda to od następnego cyklu będę wspomagała sie wiesiołkiem. Ale to na poprawienie śluzu. Czy kwas foliowy wystarczy? Wiadomo teraz jest zima, mmniej s łońca, mniej witamin...
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paula a jak u Was z pogodą, już wiosna czy jeszcze zima? ![]() U nas już po 10 stopni w plusie, ale jeszcze mają wrócić przymrozki do -2 w nocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś sie wiosennie poczułam z ta temperaturą
![]()
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest źle, najważniejsze, że nie ma mrozów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
U nas już z powrotem czuć zimę. Mają być jeszcze mrozy. Ja się ciesze bo lubię zimę i zdecydowanie wole ją niż to co było przez ostatnie 2 tygodnie.
#440 |
Zakorzenienie
|
Ja też zdecydowanie wolę gdy jest śnieżnie i mroźnie niż taka chlapę i roztopy :/ Co nie zmienia faktu, ze czekam już z utęsknieniem na wiosnę
![]() ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
No u nas jak mrozy odpuściły i stopniał śnieg, to oczywiście ukazały się gigantyczne dziury w asfalcie, podwórko mam błotniste, o drodze dojazdowej niewspomnę, bo przed samymi mrozami kanalizę nam kładli i nawet dobrze tego nie zasypali i nie utwardzili i teraz jest koszmar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja cały czas miałam nadżerkę mówili, żeby nic z nią nie robić i nie robiłam no i zniknęła ![]() Nadia zrobiłam test i jedna blada kreseczka więc lipka... a powiedz mi czy jak nie ma owu to może być sluz taki jak płodny w sensie wizualnym oczywiście? i mam takie kłucia w jajnikach czasami ale wątpię, że to owu odpuściłam w tym cyklu. Od następnego chce zacząć brać wiesiołka i siemię czy oeparol będzie oki? nie wiem jak z tym siemieniem to jakieś kapsułki jaka jest ich nazwa?? mam nadzieję, że to nie będzie miało jakiegoś wpływu na bromka i gdy bym musiała to na clo? ale już mi pisałaś, że nie zaszkodzi. Jeszcze zastanawiałam się nad ziołami ojca Sroki ale chyba za dużo tego na raz no i różne są opinie może troche namieszać w organizmie :/ już sama nie wiem hmm ![]() a i jeszcze mam pytanko bo w 1 dniu @ mam zrobić prolaktynę czy jak biorę bromergon to czy wynik będzie miarodajny??
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak nie ma owulacji to śluz może być jak najbardziej płodny. Co do bromergonu to według mnie będzie zaburzony wynik prolaktyny. Ale po to właśnie bierzesz lek i pewnie dlatego robisz badanie, żeby sprawdzić czy bromergon na Ciebie działa.
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie się zarejestrowałam do gina na sobotę na 17.30, mam 40 km to sobie pojadę ![]() Najgorsze, że będę przed @ a miałam iść w środku cyklu na usg ![]() ![]() Pewnie da mi skierowanie na prl i tarczycę bo dawno nie robiłam a od tygodnia nie biorę tabletek bo mi się skończyły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzieki za zrozumienie w sprawie zdjęć
![]() Natalia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A czas rzeczywiście pędzi jak szalony... Nie obejrzysz sie, a Twoj Maluszek będzie już dreptał ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widzę, że nie tylko mój lekarz tak przyjmuję rzadko... ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() wiem, że powinnam zrobić usg ale ten cykl na lajcie... boje się troszkę tego, jeśli każe mi brać clo i zrobi tylko raz usg... :/
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My tez raczej cały cykl, a nawet najbardziej się nam chce w te dni kiedy wiadomo, że nic z tego... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie na testach ciągle 2 kreseczki - od 14 dc, dziś wyraźne... Będą staranka... ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi koleżanka z 2 miesiące temu przyniosła worek testów owulacyjnych (ona już po porodzie) chociaż ja nie chciałam to mi dała i tak leżą w szafce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.