Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 19:38   #421
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Princi wlasnie sobie poczytalam, ze drugi trymestr to najlepszy okres na latanie, a lotr trwa niecale dwie godziny
Jak lecialam w 12 tygodniu ciazy 11 godzin to sie nie balam, a teraz mam obawy przed krotkim lotem... co ten brzuch robi z glowa

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Andziot uwiebiam ten kawalek... i chyba uspalam nim Malucha, bo juz nie kopie
Stary 2011-01-12, 19:43   #422
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
bylismy w szkole rodzenia

ogolnie super, jestem zadowolona aha i sa nas 3 pary
to super ze tak mało Was, pewnie sie zaprzyjaznicie ...

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
eee no nie ma o czym gadać
Wiedziałybyście już o tym.
Z samego rana wstałam z myślą testu a tu @

Może ten cykl będzie owocniejszy
będzie będzie,
juz my pozaciskamy kciuki i się uda

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Nie podoba mi się Edek... Tak jakoś staro brzmi. Edward poważnie Teścia teściowa nazywa "Eduardo" :P Może tak?
w domu to bedziecie mówić jak Wam się podoba, ale w szkole, pracy raczej nikt nie bedzie wymyślał tylko najprościej będą zdrabniać

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:44   #423
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Paulizia do konca 7mego miesiaca mozesz spokojnie latac, oczywiscie jesli nie masz zagrozonej ciazy, zreszta to chyba nie jest jakis mega dlugi lot, ile ze 3 godziny?

bzyczka trio to 3w 1 znaczy wozek gleboki, spacerowka i fotelik do samochodu, no ale skoro te dwa ostatnie masz dostac od znajomych to po co kaske wydawac. jak dla mnie super ta gondola i takie duze kola, eh u mnie takich ni ma...w sensie duzych kol.
a juz biustonosz kupilas? ja czekam do ostatniego miesiaca, no bo jak mi cycunie jeszcze urosna
tzn fotelik mamy obiecany a spacerówkę kupimy później ja już biustnosz dawno kupiłam, na początku ciąży, ale mierzyłam ostatnio i moje wielkie cyce się jeszcze mieszczą a nawet gdyby to tylko 5 zł mnie kosztował.

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
bzyczka1
wózio bardzo fajny, wygląda na droższy dużo, tylko ja bym nie kupiła już bez skrętnych przednich kół, bo to cudny wynalazek

co do majtów to sie zastanawiam czy z brzucha zjezdzac nie będa ???
stanik fajowy
Co do skrętnych kół...ja się nasłuchałam od koleżanki o skrętnych i w sumie wózek który chcieliśmy też nie miał ich skrętnych więc sama rozumiesz to nasza pierwsza dzidzia i najwyżej będziemy się uczyć na błędach tym bardziej że ten wózek jest naprawdę lekki. A majtasy jak będa zjeżdżać to tak samo jak biustnosz...to tylko 2 zł więc żadna strata Wydają się porządne i że będa się trzymać, no ale zobaczymy jak to będzie, póki co muszę poczekać aż mi jeszcze trochę brzuchol urośnie

Zaraz wkleję resztę ubranek, razem z tymi dwoma bodziakami co dzisiaj kupiliśmy....a pojechaliśmy po wanienkę bo mamy bony z zakupów z Cerfura i trzeba je wykorzystać do końca stycznia

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:44   #424
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja was znowu 40 minut doczytywalam!
a widzicie tak was czytam i ja tez powinnam sobie wpisac 24 tydzien bo mam 23t3d tak?
Anula możesz liczyc sobie i tak i tak, ja wole do przodu, bo jakoś tak bliżej końca .
I któraś dziewczyna pytała o czytaniu informacji z danego tygodnia dot. rozwoju - ja czytam tak jak licze czyli w przód, bo jak bym czytała np. 22 tydzień będąc w 22 tyg 3 d - to moja mała byłaby dużo za duża

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-01-12 o 20:15
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:45   #425
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
eee no nie ma o czym gadać
Wiedziałybyście już o tym.
Z samego rana wstałam z myślą testu a tu @

Może ten cykl będzie owocniejszy
trzymam kciuki!!!

matallewar a ja 19ego stycznia

bzyczka1 fajny wozeczek
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:46   #426
moniqac
Zadomowienie

7 stron............... 7 stron do nadrabiania!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
okropne jesteście .

Cytat:
Napisane przez kruczaa Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
Migotka super brzusio

My też sie zastanawiamy nad imieniem, podoba nam sie Ksawery albo Tymoteusz, ale może jeszcze jakieś inne wymyslimy
bardzo ładne imiona

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

U nas będzie Liliana
bardzo łądne!!!!

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Dźwięcznie Ładne imie, ale TŻ twierdzi, że pedziowate
A jak to w ogóle zdrobnić? Miłku?
padłam ze śmiechu!

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
aaa , mnie się t oz cyferka IV kojarzyło
ahaaaaaaaaaaaaaaaa....... ...... mnie też

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Achaaa, jeszcze kwestia kremów na rozstępy

Ja się smaruję regularnie, od 4 tygodnia chyba wszystkim co jest dostępne na rynku. W początkowej fazie smarowałam się 3 razy dziennie! ale gdy w 12 tyg. obsypało mi tyłek, później uda, później kolana a później cycki to stwierdziła, że o kant d...y takie smarowanie i zmniejszyłam do 2 x dziennie. Nigdy mi się nie zdarzyło opuścić smarowania, nawet w Sylwestra o 5 rano

Wsmarowałam w siebie: Mustelę - 4 opakowania, dr. Palmers - 2 opakowania, Ziaję na rozstępy - 1 op., Oliwkę bambino - 2 op., Oliwkę Ziaja - 1op., Oliwkę Babydream - Rossmann - 1op., Lotion Babydream - 1op., Fissan - 2 op., Masło kakaowe Body Shop - 1op., Pharmaceris na biust - 1 op. Pharmaceris zapobiegający rozstępom - 1op. Pharmaceris na istniejące rozstępy - 3 op.

Niedługo dostanę przesyłkę z apteki z 5 opakowaniami jakiegoś super serum na istniejące rozstępy, już nie pamiętam jakiej firmy ale jeśli ktoś będzie zainteresowany, to gdy przyjdzie dam znać

Oprócz tego robię sobie 1 x w tyg. peeling ( naturalny z domowych składników, wcześniej z Body Shopu), nogi intensywnie masowałam w czasie wcierania ale już mi się odechciało bo i tak nie ma efektów to po co mam ręce na tych baleronach nadwyrężać, chodziłam na aerobik dla ciężarówek ( teraz w styczniu odpuściłam ze wzgl. na chorobę, od lutego znów zaczynam ) a w przyszłym tygodniu idę do kosmetyczki na mikrodermabrazję diamentową.

No niech mi ktoś powie, że nie dbam o moje rozstępy Im jest ze mną tak dobrze, że wychodzą jak grzyby po deszczu, one mnie po prostu kooooochają

Acha, przed ciążą nie miałam ani jednego rozstępu, moja mama nie ma ani jednej kreseczki a jest po 3 ciążach.

Cytat:
moria44 mmmhhh krewetki ja dzis mialam paluszki krabowe mniammm
Kochana wszystkie te sposoby to juz wyprobowalam, oliwa z oliwek bardzo ciezko wyplukuje sie z wlosow, waxu to juz od ponad roku uzywam, nic wroce do tej maseczki z olejku rycynowego i jajca
smacznego
surimi?! można jeśc surimi w ciąży?!!!!!!! i chyba na krewetki musze sie wybrac bo uwielbiam!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
I pytanko do doswiadczonych mamus za granica. latalyscie samolotem w ciazy? Zaawansowanej ciazy? Zastanawiam sie czy nie wybrac sie do Polski w 24 tygodniu ciazy. Zrobilabym sobie usg 3d i pobyla troszke z Mama... Moze to glupie, ale zaczelo mi okropnie Rodzicow brakowac na obczyznie i chcialabym z nimi pobyc przed rozwiazaniem... moj Tz kategorycznie mi zabrania, ale mysle ze jak uda mi sie zebram dobre informacje i polozna nie bedzie miec przeciwskazan to uda mi sie go przekonac... chcialabym

Agnieszka_pe masz termin w pierwsza rocznice mojego slubu
mój lekarz powiedział, że do 30-32 tc można spokojnie - tez pytałam bo może będę musiała wyjechać służbowo.

eweska!!!!

ja mam pomysł - jak pójdziesz rodzić to ja pojade do szpitala, będę "na żywo" relacjonowała twój poród tu na forum, bo TZ głowy mieć nie będzie do tego , a potem Ty mój .

a na to spotkanie mogę Cię zabrac autem, o ile wsiądziemy do mojego małego wozika z takimi brzuszkami .

wiele postów mi nie zacytowało a tyle sie naczytałam.
padam dzisiaj dziewczynki, jestem tak zmęczona że szok. nie mam siły pisać nawet chyba Was popodglądam i pójdę spać bo nie daje dziś rady.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-01-12 o 19:47
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:49   #427
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Tesciowa przysle mi glukometr tazke nie musze sie juz martwic o ta glukoze. Bede sobie sama wszystko kontrolowac

I pytanko do doswiadczonych mamus za granica. latalyscie samolotem w ciazy? Zaawansowanej ciazy? Zastanawiam sie czy nie wybrac sie do Polski w 24 tygodniu ciazy. Zrobilabym sobie usg 3d i pobyla troszke z Mama... Moze to glupie, ale zaczelo mi okropnie Rodzicow brakowac na obczyznie i chcialabym z nimi pobyc przed rozwiazaniem... moj Tz kategorycznie mi zabrania, ale mysle ze jak uda mi sie zebram dobre informacje i polozna nie bedzie miec przeciwskazan to uda mi sie go przekonac... chcialabym
oj ja tez sie nalatałam na przełomie 1 i 2 msc.
Podobno I trymestr najniebezpieczniejszy, za to II najlepszy.

Leciałam jednego dnia z Krk do Londynu, kolejnego dnia do Bangkoku z miedzylądowaniem w Emirartach Arabskich (w sumie 15h samego lotu), potem w Bangkoku bylimy 2 doby i znów lot 1,5h na wyspe.

Za 3 tygodnie powtórka z rozrywki tylko w druga strone - wszystko skonczyło sie super, choc 3 lekarzy mi nie pozwoliło, bo poczatek ciazy najbardziej niebezpieczny.
Paulizia zreszta ten sam temat przerabiała I tez wszystko ok

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:50   #428
TheXanthippe
Raczkowanie

Cytat:
24kasia86 ale sniegu tam u Ciebie, to jeszcze nie stopnial?

a ktora to sie chwalila, ze za pierwszym razem zaciazyla? to naprawde trzeba miec szczescie!

agus87 moj maz to mowi, ze ja bym chciala bez zadnego szwanku na urodzie wyjsc z ciazy
np. JA
Stary 2011-01-12, 19:50   #429
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Anula możesz liczyc sobie i tak i tak, ja wole do przodu, bo jak tak bliżej końca .
I któraś dziewczyna pytała o czytaniu informacji z danego tygodnia dot. rozwoju - ja czytam tak jak licze czyli w przód, bo jak bym czytała np. 22 tydzień będąc w 22 tyg 3 d - to moja mała byłaby dużo za duża
Ja pytałam, dzieki Dziewczonk

Czyli 18tc i 3 dni to musze czytac o 19 tygodniu Jupi

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:51   #430
principessina
Zakorzenienie

moniqac ja surimi surowego nie jem tylko je dosc dlugo gotuje na patelni...
Stary 2011-01-12, 19:51   #431
Paulizia
Wtajemniczenie

Andziotku, a Ty bylas na 4d we Wrocku? Bo jak uda mi sie namowic meza to chce pojsc na 4D i zeby mi plytke od razu nagrali dla meza Moglabys mi podac jakis dobry namiar, bo ja nie wiem
Stary 2011-01-12, 19:53   #432
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Ja pytałam, dzieki Dziewczonk

Czyli 18tc i 3 dni to musze czytac o 19 tygodniu Jupi
ja tez pytalam

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 19:54   #433
agus87
Zakorzenienie

boze jak mi wali serducho drugi dzienz zrzedu i boli glowa, skron prawa
a do tego kreci mi sie w glowie
chyba musze wiecej na dwor wychodzic
Stary 2011-01-12, 19:57   #434
bzyczka1
Zakorzenienie

Cieszę się dziewczyny że Wam się podoba my jesteśmy bardzo zadowoleni

A teraz ubranka
Te dwa różowe bodaski to te dzisiejsze za 4 zł za sztukę
No i nasza wredna kocica łypała na mnie jednym okiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3177.jpg (54,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3178.jpg (80,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3179.jpg (56,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3182.jpg (124,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3180.jpg (50,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3176.jpg (68,5 KB, 28 załadowań)

Nasz skarb
Stary 2011-01-12, 19:59   #435
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Andziotku, a Ty bylas na 4d we Wrocku? Bo jak uda mi sie namowic meza to chce pojsc na 4D i zeby mi plytke od razu nagrali dla meza Moglabys mi podac jakis dobry namiar, bo ja nie wiem
oo to ja c napisze na priva gdzie ja robilam,
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:01   #436
anula_81
Zakorzenienie

czy znowu wam pada wizaz?
Cytat:
boze jak mi wali serducho drugi dzienz zrzedu i boli glowa, skron prawa
a do tego kreci mi sie w glowie
chyba musze wiecej na dwor wychodzic
ja tez mam takie palpitacje
Cytat:
Cieszę się dziewczyny że Wam się podoba my jesteśmy bardzo zadowoleni

A teraz ubranka
sliczne ubranka a kocica pewnie zazdrosna

ja ide spac, bo nei patrze juz na oczka, dobranoc i do jutra

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:03   #437
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
A teraz ubranka
Ubranka super

A nieczytając postu, tylko od razu na fotki z daleka lukając myślałam, że kotka to skarpetki dla dzidzi heh
Stary 2011-01-12, 20:06   #438
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
byłam, ale nie specjalnie,
mój gin zawsze sobie przełącza między 2d a 3d i sobie dzidzie oglada i mi pokazuje
tyle ze ja mam ciut inaczej, bo to troche po znajomosci jest, chodze do niego do szpitala i on kasy ode mnie nie bierze ...
przyjmuje też prywatnie, ale on nie jest jakimś znanym ginem, choć jak dla mnie wystarczy
jest wielu bardzizej znanych we wrocku i pewnie bardziej doświadczonych, choć jak każdy mają w necie dobre i złe opinie ...
tak konkretnie to nie wiem kogo Ci polecić, bo nawet jak wiem ze jest dobrym lekarzem to nie wiem czy ma dobry sprzet i czy nagrywa filmiki
moze poszperaj na necie ...

Stary 2011-01-12, 20:11   #439
bzyczka1
Zakorzenienie

Kotka to ulubienica tż-ta i chociaż czasem mamy ochotę ją rozszarpać to wszystko bym za nią oddała Póki co zachowuje się tak jakby wiedziała co jest na rzeczy, bo wcześniej skakała po mnie i w ogóle zachowywała się jak szalona w okół mnie a teraz jest taka bardziej spokojna w stosunku do mnie. Jak chora ostatnio byłam to wskoczyła mi pod kołdrę i grzała mi brzuszek kochana franca z niej A po historii z tokso tez jakby mnie rozumiała jak sobie popłakiwałam że jej na ręce wziąć nie mogę i że jeść to tylko od tż dostanie, wyrozumiała była na kolana się tak nie pcha i o jedzenie tak nie prosi.

Nasz skarb
Stary 2011-01-12, 20:12   #440
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
moj syn znowu zablysnal zaczal cos mowic ze tata jest tylko jego i nikogo wiecej! wiec mowie mu ze nie dlugo bedzie musial sie podzielic tata z braciszkiem, bo to bedzie tez i jego tata, a synus w ryk! ze on juz nie bedzie mial taty?! no to mu wytlumaczylam na spokojnie ze bedzie mial, a tata bedzie mial dwoch synkow i bedzie ich kochac tak samo, na co on po chwili uspokojenia pyta mi sie : mamo, a moze kupimy dzidziusiowi jakiegos innego nowego tatusia?: hahaha:
myslalam ze padne ze smiechu
to tak jak mój Tż namawia zawsze moją 4-letnia siostrzenice, żeby z nim jechała po nową ciocię, a ona zawsze z radością się ubiera i chce jechac . Mówie do niej ostatnio: Ania ty mały zdrajco, a ona na to: Nie martw się ciocia jak mi się nie spodoba to jej nie przywiozę

Cytat:
jenyyyyyyyyyyy jak mi smakują zwykłe kanapki z pasztetem i ogórem kiszonym
ide na dokładkę
Oj ja tą kompozycję po prostu pokochałam w ciązy

Cytat:
Principessina co znaczy trio?? Bo nie łapię tylko głęboki, bez spacerówki i fotelika bo fotelik i tak mamy obiecany od znajomego po jego synku.
Wózek to taki model: http://allegro.pl/wozek-gleboki-firm...403628214.html Nie wklejam zdjęcia wózka bo stoi w drugim pokoju a tam zimno no i pozakrywany jest by kot nam nie właził do niego, bo teraz taka pogoda że zaraz będzie czarny przez nią.
Mi się marzył taki klasyczny wózek, a ten jest super jak dla nas. Super się prowadzi, lekki jak piórko no jak stworzony da nas. A mało tego, to jak go oglądaliśmy przyszły takie dwie kobitki, jedna w ciąży, wyraźnie chciały brać ten wózek ale że zobaczyły że my przy nim majstrujemy to pokręciły się w koło. poczekały czy my bierzemy i jak zapadła decyzja to poszły niezadowolone. My mamy taki beżowy z kółkami, nie jestem pewna ale to chyba nr 21, nie jestem pewna bo mi się zdjęcie jakoś tak kijowo załadowało i u mnie on wygląda na zielony.
Majty takie: http://allegro.pl/majtki-figi-ciazow...392686229.html
Biustonosz mam taki: http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...370741583.html
Naprawdę bardzo ładny wózek za nieduże pieniążki
Majtki też fajne, ciekawe czy byloby mi w takich wygodnie?

Cytat:
bylismy w szkole rodzenia
uwaga zajecia trwaly 2,5 godziny
bylo super
najpierw godzina cwiczen na miesnie, oddychanie, relaksacyjne, tz dzielnie cwiczyl ze mna i uczyl sie oddychac do porodu
pozniej 1,5 godziny wyklady
super sprawa
dostalismy wielgachna torbe z roznosciami, nawet nie patrrzylam co tam jest ale pewnie pismaki i jakies probki
ogolnie super, jestem zadowolona aha i sa nas 3 pary
Fajnie , zazdroszcze Ci, ja też zawsze chciałam chodzic do szkoły rodzenia, no ale niestety muszę leżec
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:16   #441
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja was znowu 40 minut doczytywalam!

jeju jaka jestem padnieta! z pracy przyszlam dopiero o 18:30. mialam dzisiaj tyle stresow, ze prawie si epoplakalam, juz nei mam sily, lubie swoja prace ale jednak w ciazy naprawde nie daje rady, poza tym emocjonalnie nie jestem soba i ten stres mnie wykancza

i smutno mi, ze nawet nie mam jak was doczytywac i nadgonic i w ogole nie jestem na biezaco, w ogole jakos tak mi dzisiaj do kitu

a widzicie tak was czytam i ja tez powinnam sobie wpisac 24 tydzien bo mam 23t3d tak?

ja mam juz 3 opakowanie mustelli, ale teraz ta nowa w rozowym opakowaniu jest srednia, znaczy rozstepow nie mam nowych(poza tymi z okresu dojrzewania na pupci) ale zle sie wchlania i rano np musze poczekac zanim zaloze koszulke bo sie przyklei do brzucha ale chyba dziala pomimo zabojczej ceny!

jakie piekne te ciuszki!! te zielone bodziaki moje ulubione! czemu u mnie nie ma tego sklepu noo....

nie wolno nie wolno!, ja tez nie wiedzialam i mialam bardzo pachnacego kwiata w sypialni, hiacynta czy cos nie znam sie ale nie mogloam spac, mimo, ze zapach mi nie przeszkadzal to chyba oddzialywal na mnie bo bol glowy byl i totalny brak snu! kwiatek sie wyprowadzil do salonu a my zaczelismy sypiac normalnie ale kwiatek padl

ja tez mam 9 juz, tez sie czuje jak wieloryb i chyba powoli tak wygladam i nie umiem sie z tym pogodzic

brzuszek cuudny!! wielki juz rzeczywiscie, ale ja cie chyba tez gonie powoli
Co do rozstepow ja z okresu dojrzewania mam na pupie i na dole plecow, tak szybko uroslam i przytylam odrobine bo straszny chudzielec bylam w podstawowce...

jestem za!! Postulujemy z Paulizia o oszczedzanie pracujacych dziewczyn!!!

Moria ja cie prosze ty nawet nie kraczm a pracowac musze bo 3 tygodnie przed terminem porodu mi przysluguje macierzynski i nie kracz ze na wilkanoc juz urodze tu w wielkanoc juz od wielkiego poniedzialku czesto wolne maja, caly wieki tydzien wiec w szpitalu puchy i lekarzy nie uswiadczysz, strach rodzic

jakie ladne te spiworki kupilas, tamten co wczoraj pokazywalas jeszcze ladniejszy, w IKEI tez sa calkiem ladne i bawelniane, widzialas?

musze zrobic herbatke i sie polozyc bo te plecy mnei dobijaja, fajne mam dni, nie ma co, praca, obiad lezenie i spac i tak codziennie, a bym chciala myszce malej w brzuszku cos kupic
Ja też używam Musteli. KOńcze właśnie drugie opakowanie. Trochę mnie denerwuje, bo ona mi się trochę wałkuje, ale słyszałam same pozytywne opinie, więc dzisiaj na allegro zamówiłam sobie 2 opakowania.
Jeśli chodzi o liczenie tygodni ciąży, to jak masz 23 t 3 d i ktoś cię spyta o skończone tygodnie ciąży, to mówisz 23, a jak ktoś spyta, w którym tygodniu ciąży jesteś, to mówisz, że w 24.
Też widziałam te śpiworki z Ikei i się nad nimi zastanawiam. Póki co mam jeden welurowy z Lidla. Kupiłam go w dniu spodziewanego okresu, po tym jak rano mi wyszedł test pozytywnie. Już chyba wtedy podświadomie czułam, że będzie chłopak, bo kupiłam błękitny.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:19   #442
andziot
Zakorzenienie

90/70 --> moje ciśnienie

Stary 2011-01-12, 20:23   #443
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
to tak jak mój Tż namawia zawsze moją 4-letnia siostrzenice, żeby z nim jechała po nową ciocię, a ona zawsze z radością się ubiera i chce jechac . Mówie do niej ostatnio: Ania ty mały zdrajco, a ona na to: Nie martw się ciocia jak mi się nie spodoba to jej nie przywiozę

Oj ja tą kompozycję po prostu pokochałam w ciązy

Naprawdę bardzo ładny wózek za nieduże pieniążki
Majtki też fajne, ciekawe czy byloby mi w takich wygodnie?

Fajnie , zazdroszcze Ci, ja też zawsze chciałam chodzic do szkoły rodzenia, no ale niestety muszę leżec
ej a ja o czyms nie wiem? czemu musisz lezec
boze jak pisalas to sory, ale ja slepa jestem
Cytat:
90/70 --> moje ciśnienie
umierasz

agnieszka pe piekne fotki
ale twoj synek byl maluski
ile wczesniej urodzilas? ile wazyl ?
Stary 2011-01-12, 20:23   #444
matallewar
Zakorzenienie

Andziot No wiem... Ale w sumie jakby się przedstawiał sam innym skrótem to kto wie? :P Na mojego męża wszyscy mówią po nazwisku i niektórzy nawet nie wiedzą, że jest Kamil :P

A dziś uczyłam męża robić zupę pomidorową, bo on by chyba z głodu umarł, jakbym poszła do szpitala rodzić, czy coś :P Więc zaczyna intensywny kurs gotowania. Całkiem śmiesznie :P

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:25   #445
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
90/70 --> moje ciśnienie
a co takie niskie????+
popros tz zeby ci podniosl moj mi podnosi bardzo skutecznie
Stary 2011-01-12, 20:28   #446
principessina
Zakorzenienie

bzyczka nie no Ty juz jestes obkupiona po pachy

Dziewczyny czy ktoras z Was lub jakas znajoma brala w ciazy syrop mucosolvan, bo ja takiw lasnie biore, poczytalam w necie i tez nie jest wskazany w ciazy, kurcze....
Stary 2011-01-12, 20:29   #447
Zytus
Rozeznanie

Dziewczyny, trzymajcie jutro kciukasy za moje usg, zeby wszytko bylo dobrze no i zebym w koncu sie dowiedziala kto u mnie mieszka Igor czy Lenka!!Normalnie umieram z ciekawosci
AAA no i zarejestrowalam sie na mama rozmawia,bedzie na wiecej
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 20:29   #448
agus87
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaa
wygralam aukcje mega paki na allegro :brzyda l::j upi:
Stary 2011-01-12, 20:29   #449
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
ej a ja o czyms nie wiem? czemu musisz lezec
boze jak pisalas to sory, ale ja slepa jestem

umierasz

agnieszka pe piekne fotki
ale twoj synek byl maluski
ile wczesniej urodzilas? ile wazyl ?

dziekuje

34t, 1925g
Stary 2011-01-12, 20:33   #450
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dziekuje

34t, 1925g
slodziaak

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości