|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść; cz. V
ja również dołączam się do życzeń..
Wesołych i spokojnych świąt!
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
słodkie
|
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
Genialne
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Urocze!
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, macie jakiś pomysł na przebranie?
|
|
|
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
Czerwony kapturek ? Koszyk po Świętach jakiś zorganizujesz , czerwone odzienie i ... dobrej zabawy! Uwielbiam tego typu imprezy tematyczne , zawszę się można trochę oderwać
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Albo za tancerkę flamenco
czerwona sukienka, wachlarz, włosy w kok spięte różą i ole!
|
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
Albo gejsza!
|
|
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
za prl'owskiego taksówkarza ^^
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
|
#431 |
|
Rozeznanie
|
Skoro mowa o przebraniach, przypomniały mi się moje dziwaczne stroje karnawałowe w podstawówce. W drugiej klasie przebrałam się za stworka z 1. części Gwiezdnych Wojen (o tego: http://devan1.tripod.com/Pics/jar.jpg ), a w trzeciej za Shreka xD Wyglądałam przezabawnie, zwłaszcza że otaczały mnie same księżniczki. Może jak znajdę zdjęcia, to je tu wkleję. Pośmiejecie się trochę
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
cześć, chciałabym do was dołączyć... w grupie raźniej
![]() a jeśli chodzi o przebrania - można wyczarować cuda, wystarczy być kreatywnym
|
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Nas są dwie, ta jest lepsza która wygrywa,nie?
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za pomysły, ostatecznie przebieram się za Rosjankę, mam futrzaną czapę, chustę z motywami etnicznymi, czerwoną szminkę itp.
jelonk, wrzuc koniecznie zdjęcia! pamiętam, że u mnie w szkole dziewczyna przebrała się za ser żółty <3cześc, colson powiesz coś o sobie? |
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Hm, w sumie boję się cokolwiek napisać o sobie tak aby było to zgodne z załozeniami pierwszej strony tego wątku. Wybaczcie, jeśli coś napiszę źle :P
Generalnie staram się walczyć z ed, anoreksją, każda cząsteczka mojego ciała chce być zdrowa, chce uśmiercić tą okropną chorobę i cieszę się, że znalazłam wreszcie miejsce, gdzie chore same siebie nie wpychają w to bagno a roztaczają nad nią ochronę i wsparcie Ja bardzo się gubię w codzienności, mimo młodego wieku - 15 lat zdążyłam wpakować się w sidła okropnych zaburzeń.... od roku już prawie choruję ( tak, wiem że to prawie nic..) ale dla mnie jest to najgorszy okres, w którym jest mało samej mnie. Byłam w szpitalu, ale już raz wybroniłam się przed przepisaniem mnie na oddział psychiatryczny, teraz otrzymałam znów ostatnią szansę, ponieważ nastąpił nawrót spadku wagi :< Nigdy nie byłam bardzo bardzo chuda, jednak to, co lekarzy najbardziej martwiło w moim stanie to to ile schudłam w jakim czasie bardzo się wyniszczając Boję się o samą siebie, bardzo chcę wyzdrowieć i mieć jakieś miejsce, gdzie ktoś będzie mnie rozumiał. Mogę na was liczyć? edit: no i widzicie? napisałam tylko o chorobie, a nic o sobie... potrzebuję się od tego ociągnąć -.- jestem piętnastolatką, która wciąż szuka czegoś, w czym jest dobra bądź co ją interesuje. Po wakacjach wybieram się do liceum, bardzo chciałabym dostac się na profil medyczny.... ostatnio zaczęłam poszerzać swoją wiedzę fizyczną i biologiczno - chemiczną, co daje mi satysfakcje oraz zapisałam się na lekcje rysunku, jednak mam spore problemy z odpowiednimi proporcjami. Lubię czytać, słuchać muzyki tylko dla tego, że od pewnego czasu lubuję w byciu trochę samą. Kocham zwierzęta i przez całe moje życie usiłuję namówić ojca, by kupił mi psa ale niestety z marnymi skutkami no to tak po krótce o mnie
Edytowane przez colson Czas edycji: 2011-05-01 o 19:28 Powód: sprostowanie |
|
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życzę udanej imprezy. ![]() colson, witaj!
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
a pomysł z rosjanką fajny - zapleć sobie warkocze może?
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strój na szczęście tylko na wejście, później mogę paradowac już normalnie.dziękuję dziękuję włosy mam za krótkie, ech musiałam ściąc pod koniec wakacji, bo były w opłakanym stanie i wypadały garściami, mogę się pochwalic, że teraz są już całkiem długie jak na mnie i odrastają dużo gęstsze <3
|
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę powiedzieć, iż otwarłam się niesamowicie na ludzi, spędzam ze znajomymi bardzo dużo czasu. czuję, że żyję i już nie wszystko koncentruje się na (nie)jedzeniu. mam ogromne wahania nastrojów, ale cały czas chodzę na terapię i pracuję nad sobą. i kurczę, jestem z siebie dumna!
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja się właśnie obudziłam po 18tce mojej siostry
![]() No fajnie było w tym przedszkolu a kumplowi który jest jeszcze starszy ode mnie powtarzałam że jak on miał 18lat to solenizantki jeszcze do podstawówki chodziły haha śmiesznie było ![]() poppy seed udanej imprezy! fajny pomysł z tą Rosjanką
|
|
|
#442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moje zdjęcie musi poczekać, bo mi się jakoś źle zapisało i na razie nie umiem i nie mam czasu tego zmienić. Pewnie się tym zajmę po maturze Edytowane przez jelonk Czas edycji: 2011-05-02 o 11:11 |
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.pozdrawiam kochana |
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że w tych kontaktach z ludźmi coś jest - ludzie potrafią być lekarstwem na wszystkie smutki i niepowodzenia
Dziewczyny, czy ma któraś z Was takie problemy jelitowe po wszystkich przebytych rodzajach eda? Wiem, że często są one konsekwencją, no i niestety mnie dopadły baardzo duże problemy, a na wizytę do gastrologa sobie poczekam ... |
|
|
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam kiedyś słonecznikiem , ale to były czasy przedszkolne
Uwielbiam patrzeć na te zdjęcia , chyba nic mnie tak bardzo nie rozczula , jak przeglądanie tych staroci Moja imaginacja - Niestety w tej kwestii Ci nie pomogę , ja mam refluks (cofanie się treści żołądkowej) , przy zwiększonej ilości kcal np. przy kolacji , ale zaczęłam dostosowywać się do pewnych reguł m.in spożywania napojów gazowanych i widzę poprawę. Za dużo piję. Edytowane przez Alejka Czas edycji: 2011-05-02 o 14:24 |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś się przebierałam za Pippy, tą ze Szwecji^^
Oo kiedys mialam refluks, ale to tylko chwilowy zaraz przeszedł po wszystkim mam bóle i żadne leki nie pomagają z tych, które brałam, więc póki co pozostaje mi dalej z tym żyć i wybrać się na szereg badań ;/
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam Czerwonym kapturkiem,biedronką,kosm iczną kotką miałam takie uszy i pelerynkę z cekinów granatowych ,które się świeciły z daleka
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Tynusiu , ja chyba nie do końca potrafię wyobrazić sobie ostatnią kreacje
Edytowane przez Alejka Czas edycji: 2011-05-02 o 14:46 |
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak sobie przypominam tą kreacje to mam ubaw po pachy.
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
odnośnie jelit - ja miałam problemy z przesuwaniem się treści w nich, bolało bo zniszczyłam sobie śluzówkę, ale piłam takie saszetki dla niemowląt - linex i mi pomogło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

czerwona sukienka, wachlarz, włosy w kok spięte różą i ole!

strój na szczęście tylko na wejście, później mogę paradowac już normalnie.
musiałam ściąc pod koniec wakacji, bo były w opłakanym stanie i wypadały garściami, mogę się pochwalic, że teraz są już całkiem długie jak na mnie i odrastają dużo gęstsze <3