![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
ciacho to zmodyfikowany przepis na moją wersję snickersa, którą wymysliłam jeszcze w LO:
spód z kruchego ciasta, na to wylać gęste budynie toffi wymieszane z poskiejanymi, niesolonymi orzeszkami ziemnymi (można też dorzucić rodzynki ![]() Pyycha było! ![]() (ale więcej nie robiłam, starzy nie chcą orzechów w cieście, bo tffarde ![]()
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maaaaaja ![]() ![]() ![]() a ja nie lubię słodyczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() odezwal sie ![]() ![]() ![]() kurde ja nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() po prostu mam go ochote strzelic w pysk i nigdy wiecej nie oglądac ![]() chyba go zleje na fejsie i niech spierdala ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- ale ja ide dokładnie do tego samego lekarza ![]() ![]() ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
Polly, zrobiłabym to, o czym napisałaś w ostatnim zdaniu.
Cholernie pamiętliwa jestem i mściwa, więc zlew by był wirtualny, bo jak by mi tak w realu podszedł... |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko ze jak on nawet nie ma swiadomości ze ja sie obraziłam to to w sumie ma mały sens ![]()
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
w sensie zeby nie miał powodu do ściemniania i udawania ze nie czai - ale jak Ci to zwisa to olej - jak nie to zrób focha fejsowego i sie skapnie ześ obrażona ale to tylko jeśli kcesz i dążysz do konfrontacji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
grozi wypollizowaniem
|
nalazłam tego lekarza na tych stronkach co polecałyście kiedys
![]() ![]() ![]() przy okazji chcialam zapytac-czy lekarze pracujący w szpitalu przyjjmują tez pacjentów "nieszpitalnych"? bo wielu ginow wlasnie mialo miejsce pracy szpital podany..i nie wiem czy jest mozliwosc do takiego gina sie dotac czy tylko w ptzypadku gdy czlowiek zalegnie w danym szpitalu? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- co do fejsa to napisałam : sąsiadami moze jestesmy ,ale nie kumplami, jak sie okazało ![]()
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miszczosko ![]() tak po męsku - lewy sierpowy właśnie najlepiej - niby na luzaka - tak jak pisałaś bez melodramatu ale niech zgadne odpisze " ale o co ci chodzi"???????????????? i wracamy do punktu wyjscia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-21 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Ty się śmiej ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I ja naprawdę nie rozumiem jak można nie móc przytyć ![]() ![]() W sensie, że ktoś chce a nie może ![]() ![]() Przecież to jest niemożliwe, że nie można ![]() ![]() ![]() Cytat:
Orzechy lubię wszędzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam nawet gotową odpowiedź na taką ewentualnośc: jako prawnik powinieneś być biegły w rozumowaniu abdukcyjnym ![]() ![]()
![]() |
#433 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A ja już to zrobiłam, tylko na mniejszą skalę, wybór był siedzieć przy rodzinie i frustrować i siebie i ich albo... A jak się tu wkurzę, to kto wie, kto wie... ![]() Z drugiej strony jak tak posłuchałam młodzieży w pociągu to mam nieźle, zarabianie brutto parę groszy więcej niż ja dostaję na rękę to jak się okazuje jest powód do radochy... Coś się kurde złego dzieje w tym kraju, tak nie powinno być... Trzymam ![]() O 5.40 ![]() Makijaż znaczy. Bo dzień w ogóle jeszcze wcześniej. W związku z tym dojem kanapkę, dopiję herbatę i muszę zmykać ![]() Cytat:
![]() Przyjedź i zrób dla mnie, niewiele Ci zostanie ![]() Mojej siostrze tak pomagałam się odchudzać, że jak coś sobie upichciła to konfiskowałam połowę dla siebie ![]() Cytat:
![]() Taaaa... Widać po mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie znajom się, orzechy są najlepsze ![]() Jest taka teoria, dosyć rozpowszechniona w pewnych kręgach, że w poprzednim wcieleniu byłam wiewiórką ![]() Cytat:
![]() Mam zadanie pseudopsychoanalityczne, o czym swiadczy mianie pięknego zdjęcia wilka na tle pulpitu? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
grozi wypollizowaniem
|
o mentalności 15 latka w dodatku ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- ale co to za satysfakcja ![]() ![]() ach niefaszne ![]() ![]()
![]() |
#436 | |||
Zakorzenienie
|
wiesz,że najgorsza opcja to zostać pominiętym
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam niedawno podobne, tylko zamiast budyniu dałam masę krówkową. Upiorny ulep wyszedł, ale przepyszny. Aha, zamiast herbatników pod polewę dałam krakersy. Ciekawie przełamały smak ![]() Cytat:
![]() wiecie co, spać chyba pójdę. A nie, jednak nie. Zapomniałam po co przyszłam, ale już nadrabiam. Orientujecie się z jakimi kwiatami idzie się na pogrzeb? Bo nie mam bladego pojęcia. Chcę coś skromnego, ale nie chcę pafona zrobić . dobra, teraz już idę ![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Tak to chyba to, bo nie podejrzewam ze istnieje jakaś inna francuska "hała" z takim pokojem.
Tylko nie pisz że to dobry film bo załamie sie psychicznie z powodu swojej nienormalności. Mnie to sie one wydaja nie ufiaste a piekielnie wysokie. Ale z drugiej strony dowiedziałam się przy okazji gadki z wychowawczynią jak koszmarnie obwarowana jest oficjalna opieka. jak piekielne są wymagania by prowadzić taka placówkę.
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawy prosty ![]() ZMIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERZ CH ? i Patisonek na wygaszaczu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ves, ja właśnie na twój blog sieu mam zamiar z ryłem rzucić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że ja znóf nie czaję bazy i wtedy to juz na boga będę musiała zapakować sie we worek śmieciowy a nie ekotorbę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jedyną zasadą która mi sie kojarzy na pewno to ta ze na pogrzeb przynosi sie kwiatki klasyczne (roże, lilie,gerbery), a nie jakies egzotyczne z pioropuszami, czy ananasem....
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-21 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
A, Ves - cycki murzynki rządzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |||
Zakorzenienie
|
Na ciasta? ![]() Cytat:
Nam to mówisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gryx mi odpisał na smsa ![]() Wróci niedługo, już ma kompa, tylko musi się nauczyć jego obsługi ![]() (nie no żartuję, musi coś doinstalować, a to nie takie easy ![]() Mata być cierpliwe ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo aby było zabawnie to ten film na taki tytuł po czesci od ścian pokoju na których było malowidło. To malowidło przedstawiało starożytny rzymski poranek.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-02-21 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to się nazywa, ale jest skuteczne
![]() naprawdę jest tak ciężko? ja zapisywałam do żłobka przy przedszkolu, nie we wrześniu a w trakcie roku szkolnego i nie było problemu. na początku grupy są pełne, a w przedszkolu jest jeden wielki płacz, część rodziców się rozmyśla i wypisują dzieci inną zaletą takiego opóźnienia jest to, że w późniejszych miesiącach jest coraz mniej tego wrześniowego udzielającego się płaczu i dzieci szybciej się adaptują w przedszkolu. przenosiłam też córkę rok temu do innego przedszkola i problem by był gdyby była chłopcem, bo w grupie przeważają chłopcy i dają paniom popalić... natomiast starsza chodzi do szkoły, do której trzeba rezerwować miejsce 2 lata wcześniej, a wskoczyła na listę w wakacje - tutaj trochę znajomości zadziałały, bo dostaliśmy cynk, że zwolniło się miejsce... myślę, że trzeba trzymać rękę na pulsie, bo to się dość często zdarza trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() nie spisuj, bar pomoże ![]() Cytat:
![]() ja bym przyjęła, ale podeszła z dystansem, a jakby próbował wciągać w swoje sprawy, to wtedy "wtf?! możę najpierw wyjaśnisz co to miało znaczyć?" Cytat:
ja chodziłam do ordynatora neurologii i po 1 pryw wizycie, kazał przyjść ze skierowaniem od rodzinnego na oddział lub do przychodni po skierowania i recepty. [chyba się powtarzam ![]() zapytał tylko czy jestem ubezpieczona, normalnie to przyjmuje tylko pacjentów po wylewach i nie ma prawie żadnych szans się w przychodni do niego z czymś innym zapisać... a na pryw daje jakąś karteczkę do pokazania w rejestracji... ![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dobre są ![]() ![]() ![]() i wiele innych rzeczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]()
#448 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie ma szans żeby zrozumiał...
U faceta Apage satanas! Zwykły, ładny wilk, Canis lupus ![]() Wygaszacza nie widziałam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdybym złożyła papiery i tak to zostawiła, to nawet bym nie była brana pod uwagę, a tak to chociaż spojrzą na formularz i pomyślą czy się da coś zrobić ![]() ![]() Ech.... W tym kraju nie da się nic legalnie i bez znajomości, no cóż, ale oki niech tak będzie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.