|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole
Gaba jesteś rozwalająca! <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
minusku, oj taaam, oj taaam... xD
ostatki a ja w domciu xD nuuda ![]()
#423 | |
BAN stały
|
Cytat:
to tak wszystko na poważnie?!;O |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście!
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Groszku posądzasz nas o bycie niepoważnymi?
Ta zniewaga krwi wymaga!!
#426 |
BAN stały
|
Ależ nigdy! Oczywiście, Groszek słyszę na codzień. Mam 14 lat, uczę się w gimnazjum w Porębie, szkoła mała jednak przyjemna i rodzinna, z wieloma możliwościami. Jeśli chodzi o moje odchodzenie, to odchodzę tylko wtedy kiedy mnie nie chcą, i kiedy zaczynam być uciążliwa, i jeśli zniknę to nie wracam. Jednakże nie rozumiem o co chodzi w sprzątaniu pokoju?!Jednak mam nadzieję wielką, aby mi wytłumaczysz a wszystko będzie jak trzeba! Zasady muszą być i każdy powinien ich się trzymać, będę ich przestrzegać jak każdej którą mam dla swojego życia. Jeśli chodzi o mnie, nie lubię kłamstwa oraz się nim brzydzę. Mam odrazę do samej siebie, jednak jakoś z tym jeszcze żyję, kocham przytulać bliskie mi osoby i nienawidzę gdy ktoś robi coś w moim życiu czego nie chcę. Uwielbiam kolorowe koszulki i szerokie spodnie. Jeśli chodzi o muzykę, wybieram rap ( który podobno nie jest muzyką) jednak ja uważam, ze to muzyka. Pewnych rzeczy też nie jestem w stanie wybaczyć. długość szóstego palca u środkowego ramienia- 0,3 % ilość nosów na płaskiej płaszczyźnie - 166cm. szerokość telefonu komórkowego- ok. 1,6 cm. ilość włosów na 1 centymetrze sześciennym ciała zbudowanego z mięśnia poprzecznie prążkowanego zwanego inaczej szpikiem śródręcza- jeśli dobrze pamiętam to 1.00.001 długość firanki w pokoju - zależy w którym milimetrze. kolor ściany na wysokości 1,46 m i 13 milimetrów - niebieski odcień tez proszę podaj - szary. liczbę pluszaków zajmujących miejsce w pokoju Twojej babci - 4 liczby, jakie obstawiłaś ostatnio w totolotku 0 6,21,24,10,7,29 lubiony napój wyskokowy- z gumijagód. Nie palę, kiedyś obiecałam więc nie mogę ![]() numer Twojego konta w banku - 68 12345 87 0987 Oczywiście skromną kotwicą nie pogardzę, i impreza co sobotę na molo. Pin rzecz jasna, cztero numerkowy. Klucz do domu ? Nie ma sprawy! Wpadajcie kiedy tylko chcecie! Kamery? Cóż, nie powstydzę gdy będe spać bez ubrań. Gazaty ? Również się zgadzam! Machina zawsze w domu leży. Najlepsza trawa dla przyjaciół, zawsze poczekam aż oni skończą. Wodopój ? zawsze dobre coś niż nic. My, zawsze tylko robimy jak lepiej, wiem słyszałam . :x Witam Witam wszystkich czarne miłe twarze krowie ! Odpowiedzi załatwione! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
haha, a czemu mówią na Ciebie Groszek ?
![]()
#428 |
Zakorzenienie
|
dobry dzień
![]()
#430 |
Zakorzenienie
|
heeejeczka.
Peg, jak się czujesz?
#431 |
Zakorzenienie
|
beznadziejnie -,-
mam gorączkę, boli mnie głowa, mięśnie, wypluwam płuca prawie, oskrzela bolą, z nosa non stop cieknie i nie mogę gadać. ale jutro idę na wf i będzie jeszcze gorzej wiec jest spoko ![]() a psychicznie też średnio, bo myślę o kimś i tym, że jest tu ![]() i muszę się uczyć z elektroniki, bo na ćwiczeniach ostatnio nie wiedziałam o czym jest mowa, a to było w lo podobno ![]() i się zabieram za robienie sprawozdania ![]() i muszę uprać parę rzeczy ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- i się zastanawiam czy iść jutro na 4 godziny wfu, bo muszę odrobić ;p ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- http://www.wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=1002 chyba zrobię dzisiaj ![]()
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. ![]() cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2011-03-06 o 08:04 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Peggy, jestes chora, po co Ci wf jeszcze?
![]() myślisz, żeby sie do niego odezwać? Jesteś pewna, że tu jest? z opisowego: -Jesteś krowa. -Cóż, dobrze, że nie świnia. Krowa ma przynajmniej duże cycki. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- oo, to może być dobre ![]() ja w piątek robiłam piersi z kurczaka zapiekane z pomidorami i mozarellą i wyszły mega <3 xD
#433 |
Zakorzenienie
|
Bo jak teraz nie pójdę to będę miała 2 nieobecności i brak szansy na 4, a muszę odrobić ten pierwszy w terminie 2 tygodni, a teraz mija już tydzień. I poniedziałek mam luźny, bo przeniosłam zajęcia na czwartek na okienko, na środę i wtorek. I myślę żeby jutro odrobić i nie opuszczać w innych dniach zajęć
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Gaba, to jest przepyszne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- A jestem pewna, że jest, bo obok polibudy jest Akademia Medyczna i Kliniki ;p i chodzilam tam i on wychodził z Klinik akurat -,- ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- cholera :O jutro mijają 2 tygodnie od pierwszego- opuszczonego wfu. Czyli muszę go odrobić jutro -,- ehhh ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ejj kurde, nie narzekajmy na cycki! ![]() ![]()
#434 |
Zakorzenienie
|
aaa jak będę miała czas to zrobię ;D
wiesz, myślę, że skoro tak to wygląda to idź na ten wf.. ale nie będziesz ćwiczyć? Czy musisz? uaaa, a on Ciebie widział? nie myślisz, że przyjechał tam, żeby Cię odzyskać Maleńka? Przecież nie chciał tam jechać ( powiedział Ci to, pamiętam dobrze), a tu nagle co? spodobalo mu się? Chciałabyś?
#435 |
Zakorzenienie
|
Muszę ćwiczyć, ale to tylko taki układ taneczny
![]() ![]() Na pewno o mnie myśli, ja o nim też, ale on chyba przeniósł się nie dla mnie, a dlatego, że juz nie chciał widywać swojej Pani Dziekan ![]() On mnie raczej nie widział, bo byłam po drugiej stronie ulicy, na przystanku, a ulica jest 6 pasmowa, więc... ciężko by było mnie zobaczyć ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Peeg, to idź
![]() wie, gdzie mieszkasz?
#437 |
Zakorzenienie
|
nie wie
![]() jejku, mam już dosyć Wrocławia ![]() ![]()
#441 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Gaba ![]() Pegg ![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj udał się babski wieczór z mamą ![]() ![]() Peg, a leki nie pomagają? ![]() Olaś, opowiadaj ![]() Ej, nie każda krowa ma duże cycki ![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
Jakiś chłopak ,mnie zacvzął całowac, potem przedstawil swoim kolegom, potem chcial ze mną zdjęcie i szukal fotografa ...
![]() ogolnie fajnie bylo ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- http://www.koncertomania.pl/koncert/...9-03-2011.html chcęęęęęęęęęęęęęęęe tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA !!!! O faaaaaaaaaaak http://www.koncertomania.pl/koncert/...3-04-2011.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe z kim pojde... Ale juz zbieram na bilet :O
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale mi się nic nie chce, dobrze, że jutro nie idę do szkoły ;p Podpisuję się pod tym ! ![]() Co tam ? ![]() Cytat:
![]() Mnie męczy katar i kaszel, ale Ty masz się 100 x gorzej.. Ja tam nie przepadam za takimi 'rzeczami' ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie lubię pomidorów ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym go nie zauważyła bo nie noszę okularów a bez nich słabo widzę ![]() Jak układ taneczny to nie najgorzej ![]() Btw, na każdych studiach jest wf ? Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Olasia, może szczegóły w klubie ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
klada, pomaga, ale nie do końca
![]() Ewa, na zaocznych i chyba też wieczorowych nie ma. Na uniwersytetach wf jest rok, a na politechnikach 2 lata ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- a poznałam, że to M. bo przez tyle lat to poznaję jego krok, jego kurtki itp. ![]()
#447 |
Konto usunięte
|
Gaba,
![]() Ale zimno jest! Cześć nowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Czarownica, u mnie cueplutko. +10 !
![]()
#449 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
haha <3
a ja na obiad zrobiłam szaszłyki z kalafiora i piersi z kurczaka, właśnie mnie wołają, ide zobacze co wyszło ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.