|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
VLS jak masz to srebrne serduszko z cyrkonią tak jak ja to się dopisz
![]()
#422 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
Super! Kiedyś właśnie tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby mieć taki łącznik Pandorowy... A widać takie coś istnieje, to nie była tylko moja wizja... Tylko niech Pandora takie zrobi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
veaa i ilonka tez braly udzial i ich nie ma
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to niech Wam będzie
![]() W skrócie z tego co pytacie mam: Trollbeads -diamentowe trolle 2x (czarny i biały) -lazurowe pęcherzyki - supełek Pandora -lucerna Reszta inna bo jak wiecie trochę inne gusta mam ![]()
#426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
murano Trollbeads
-diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika(w drodze) -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, Achika -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, Achika Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Achika - supełek slepafuria, VLS Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, Achika -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS __________________
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Konto usunięte
|
martinia ogarnia świetnie temat
![]() a co do łączonych bransoletek- ja ostatnio nosiłam i skórkę i srebrną i normalnie wszyscy pożerali je wzroekim, więc stwierdziłam, że nie będę ludzi drażnić i chwilowo noszę samą srebrną ![]() fajnie wyglądają te połączone cudeńka- tak zupełnie inaczej! |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
wszyscy z Achiką i Mirell.. chyba
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze) -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika - supełek slepafuria, VLS, Mirell Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95 -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
No to zgadzam się serduszko też mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Paulinko, śliczne projekty!!!
Znalazłam kilka naprawdę ładnych muran artystycznych: http://www.etsy.com/shop/dreamscapeglass?page=1 http://www.etsy.com/shop/tracidawn78?page=1 http://www.etsy.com/shop/MyBeadsbytheSea?page=2
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Tygrys Tati, dzięki
![]() A te murano artystyczne fajne niektóre ![]() ![]()
#434 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do innych wątków...coś namaziałam w "wysokich" coś tam tatuażach coś tam w scrapbookingu ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
OJEJ. Ja tak też chcę!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() (w sumie po Tobie mogłam się spodziewać takiej listy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
VLS mozesz zrobic zdjęcie diamentowego różowego obok srebrnych sladów różowych? Bardzo proszę
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Kurcze do tych dwóch bransoletek z łącznikiem konieczne są 4 stopery ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
acha...no tak
![]() ![]() ja mam tylko kwiat północy i planuję kupić lazurowe bąbelki
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze 8 sztuk must have z trolli i kończę moją przygodę zacznę zbierac unikaty z pracowni ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- http://www.etsy.com/listing/70161087...e::love::love: ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() Nie dałam się dzisiaj zniechęcić do chamilowego murano mimo spiących sprzedawczyń ![]() VlS popraw listę posiadasz wszystkie i w charmsowej pewnie tez
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-03-16 o 20:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
ja też chciałam
![]() murano Trollbeads -szczęśliwy smok mam -diamentowe trolle czarny -kwiat północy mam -różowa pustynia mam -lazurowe pęcherzyki mam Srebro Trollbeads - szczęśliwy smok mam - supełek Srebro Pandora -srebrne serduszko mam -aniołek -pszczółka -lucerna -muszla z rozgwiazda -torebka z kokardka - krówka Chamillia puzell ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- i witam wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- któtre murano to szczęsliwy smok?
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dopiszcie i mnie do listy ![]() ![]() ![]()
http://www.przewodnikmp.pl/img-22092007018.png Edytowane przez mexx100 Czas edycji: 2011-03-16 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
BAN stały
|
witam mile Panie, nie wiem czy tzw. charmsy mozna tez tutaj zaliczyc, ale jesli tak, to je zbieram, glownie z Apartu. mam 4: kluczyk, wieze Eiffla, koniczynke i dziewczynke-wszystkie srebrne, mam jednak slomiany zapal i juz po kilku tyg. jakos przestalo mnie to bawic i krecic, moze za jakis czas kupie cos z Lilou. nie wiem czemu, ale wydaje mi sie, ze to sie szybko nudzi i jest to zabawa na krotka mete-przynajmniej u mnie tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
annaboleyn u nas chyba jest troszkę inaczej. Mianowicie chyba większość z Nas kiedy już kupiła jeden element nie mogła na tym przestać :P i tak w wątkach zdjęciowych można podziwiać nasze "hobby"
![]() Edytowane przez ania_wu Czas edycji: 2011-03-16 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Matko, nie nadążam za Wami
![]() myszka_77 - kiełki są super ![]() polecam rzodkiewkowe i z soczewicy - to moje ulubione przypomniałaś mi o nich - jutro muszę nastawić kiełkownicę ![]() teraz dopiszę się do rankingu murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze) -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika - supełek slepafuria, VLS, Mirell Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95 -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
no to z Eweliną i Mexx:
murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989 -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989 -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989 Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989 - supełek slepafuria, VLS, Mirell Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK - krówka martinia, cym, sorina, VLS Chamillia puzell Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-16 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Wcale nie, u mnie słoneczko cały dzień i jestem z dzionku zadowolona (no mogło mniej wiać
![]() ![]() Cytat:
![]() A jest i to całkiem sporo tego mamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy będą zniżki w instyle, bo bym była zainteresowana ![]() O i pamiętacie kiedy mają być w glamour? Przydałyby się na wiosnę ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Konto usunięte
|
Anno i mexx- dopiszcie się do tej głównej listy, bo zaraz coś ucieknie!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-03-16 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.