Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 19:18   #421
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

a ja wzielam odpreeeeezajaca kapiel w wannie
i tak sie zaczelam tam na dole macac i sie zastanawiam, jak tamtedy moje dziecko ma wyjsc, jak tam jest taaak malutko miejsca

a ja majonez tylko winiary dekoracyjny
zaden inny
Stary 2011-04-04, 19:18   #422
atiz
Rozeznanie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

mimbi no witamy witamy !!!

Renessme1985 dobrze że mi przypominacie ja jeszcze nie kupiłam staników musze jechac kupic chyba jednak chce najpierw przymierzyc, teraz mam fioła na punkcie wygody w stanikach więc pewnie bo urodzeniu będzie jeszcze gorzej

antropia
klask i:

moniqac
nie nerwuj sie droga !

principessina
ja do fryzjera w przyszłym tygodniu bo je się że przed sammymi świętami nie zdążę
codo golenie to woskiem - matko boska chyba bym umarła, ja teraz co tydzień kremem veet żeby byc gotowa

Siasiek
Reebok moja ukochana firma sportowa, ale japonek ani sandałó nigdy nie miałam, osttanio miałam Merelle super buciki ale moze bym sobie takie japoneczki reeboka sprawila w kolorze wózeczka na spacerki, hmmm.....

Grazin druknij sobie to starczy ja tak robie

Dziewczyny ja dzis zrobiłam ciasteczka musli wmawiam sobie ze zdrowsze i wogole, mniam mniam
Ogladam powtorke faktów co z tymi planami porodowymi wymyslili
Potem filmik i do łózia bo padam

Miłej nocki, do jutra !

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:22   #423
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

24kasia86
wiesz co moj maz mowi zebysmy wzieli jakas babeczke chociaz do podlog i okien juz na koniec zeby czysto bylo, a teraz zeby tylko sie nie nosilo to umylam, ale wiesz kaski mi szkoda...wiem sep jestem moja tesciowa to nawet palcem nie kiwnie, no ale co sie dziwic, raz mnie tylko w ciazy widziala a i tak nie zapytala czy wszystko ok...

co do czerwonej fasoli, mam swietny przepis uwielbiam, tylko ze ostatnio jej nie moge jesc, bo brzuch mnie po niej boli
ale ze mnie tez sep, mi siostra umyla, ale wiekszosc rzeczy robie sama bo tu w lodzi nie mam rodziny

kurde zolta fasolka z zasmażką

mary dla mnie koncowka byla super, niespodziewałam sie tego, mogliby druga czesc nakrecic
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:23   #424
principessina
Zakorzenienie

atiz powiem Ci, ze ja od kilku lat chodze na wosk, robie bikini i nogi, na nogach to naprawde b.malo mi juz wloskow rosnie i cienkie, ale bikini wciaz boli jak robi, calosci sobie nie wyobrazam...a krem na okolice intymne nie szkodzi
Stary 2011-04-04, 19:24   #425
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
tak myslisz??
bo z tych wiadomosci wiele nie zrozumialam, ale jakby mozna bylo wydrukowac to chyba by o tym w waidomosciach nie mowili.
bo opowiadała jakas babka ze nie lubi papierów trzymac ale bedzie musiała.
Chyba tego musisz się już dowiedzieć ale jak już złożyliście to innego wyjście i tak nie masz. Wiem, że moi tak robili i w tym roku też.
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

kielecki?chyba jakiś rejonowy?
bo nie slyszalam
sama nie umiem zrobic
Nic trudnego zrobić
A kielecki jest super http://www.majonez.pl/majonez-kielec...lecki-obecnie/
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Siasiu w piatek w Fashion House jest jakas promocja, do 90% taniej Jeszce nie wiem co bedzie w piatek, bo jutro wracam do Krk bo prawie 2-tygodniowej nieobecnosci A Wy juz jestescie Dziewczynki ustawione na piątek ?
No właśnie nie wiem czy ktoś będzie ale ja na bank tak. Bo Tżcik musi jechać, on uwielbia zakupy a mnie chyba coś trafi bo wyglądam jak smok i za dużo sobie nie kupię. Ale chłopakom muszę jakieś letnie ciuszki kupić póki mogę jeszcze jechać. No chyba, że w czwartek się okaże, że dr mi zabroni
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
ale ja tez znam kielecki!!!!
co prawda musialam wyjecha za granice zeby poznac

bylysmy w uk i wyslalam go po najlepszy majonez do polskiego sklepu, a on mi przyniosl kielecki wlasnie. alez go zjechalam, potem 2 dni sie do mnie nie odzywal. na swoje usprawiedliwienie dodam ze bylam w ciazy
a potem sie dowiedzialam ze to naprawde najlepszy majonez
Tak daleko i był a czasem u nas w Pl ciężko go dostać...ja pół Gdyni zjechałam za majonezem 3 lata temu

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:26   #426
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
ddaaiissyy wlasnie jem winiary z jajkiem
wszystko sobie odbijesz w czerwcu, a teraz ja ci zazdroszcze samozaparcia i wagi, ktora stoi w miejscu
ja mam 68kg ale do 70kg jak nic dociagne

zjadlam kolacje i jestem glodna
ja juz mam po 70tce

i wlasnie jem fryty

mary ja tez z jogurtem jem wszystko, a wlasciwie jadlam. ale jak nie robie tylko dla siebie to musze dodac majonez bo moj tz go kocha.

a zjechalam go bo nieznalam kieleckiego, myslalam ze to jakis no name produkt, z dolnej polki ze tak powiem delikatnie. w smaku bomba, a jaja byly jak sie kiedy w zartach wyzalilam babci a babcia mi powiedziala ze u nas od lat kieleckiego nie widziala a to byl najlepszy majonez pod sloncem

jezu nie wiem co sie dzisiaj ze mna dzieje. od popoludnia mi goraco, a teraz w sekunde ogarnela mnie fala goraca i zalalam sie potem jakbym spod prysznica wyszla
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:27   #427
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

tak aguś winiary dekoracyjny
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 19:40   #428
atiz
Rozeznanie

Cytat:
atiz powiem Ci, ze ja od kilku lat chodze na wosk, robie bikini i nogi, na nogach to naprawde b.malo mi juz wloskow rosnie i cienkie, ale bikini wciaz boli jak robi, calosci sobie nie wyobrazam...a krem na okolice intymne nie szkodzi
na poczatku ciazy pytalam gina i mowila ze luzik tylko zeby taki dookolic intymnych uzywac i potem bardzo dokladnie woda wyplukac chlodna

Cytat:
najlepszy !!!

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:43   #429
principessina
Zakorzenienie

ja bym zjadla majonez Babuni

Dziewczyny macie jakis banalnie prosty przepis na mazurka, zaznaczam ze nigdy nie robilam, moze byc mazuro podobny
Stary 2011-04-04, 19:55   #430
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

princi, a powiedz mi, nie boja sie ciebie woskowac ? w sensie okolic bikini?
siorka mojego tz to kosmetyczka i pameitam jak po szkoleniu(duzo lat temu) mowila ze mowili im o kategorycznym zakazie woskowania TAM kobiet w ciazy(chyba zaawansowanej) ze to moze skurcze wywolac
ale to bylo duzo lat temu i nie wiem czy nadal ma odzwierciedlenie w praktyce

siasiu to ze byl za granica swiadczy tylko o jego renomie. u nas w sklepach ja go nie widze
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:56   #431
anula_81
Zakorzenienie

widze tu spory majonezowe
jak mieszkalam w Czewie- tylko winiary
w Krakowie-Kielecki ofkors)

a tutaj mamy tutejszy w .....tubce))

aga pe dziekowalam ci juz za linka??
daisyyy 3 dni tylko a a piatek moja naj naj naj psiapsiola z liceum przylatuje na weekend!!!! i potem jestem juz tylko wasza
princi to wysylaj maila

wiesza wam sie tez wizaz??! grrrr
siedzialam ponad godzine z kumpela na skypie ale sie usmialysmy. od razu czlowiekowi lepiej

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:03   #432
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

princi ja mazurka nie lubie nie robie bo my kupujemy dla tradycji by se byl
Stary 2011-04-04, 20:15   #433
eweska
Moderatoreska

Wizaż się wiesza, nie wyświetla nowych postów
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:18   #434
matallewar
Zakorzenienie

kasia łódzka, anula_81 Tż czuje się dobrze, zadziwiająco dobrze, jak na tyle dolegliwości... Dziś robili mu całą serię badań i może jutro będzie wiadomo coś dokładniej

Grazin, kasia łódzka, the_sania, agus87, gugasiatko, andziot, moria, Lolka, moniqac, agnieszka_pe, enchant, anula_81 Dziękuję za komplementy dot. brzuszka

GrazinPępek mam, bo miałam baaaaaaardzo głęboki

gugasiatko gratulacje

the_sania Wydaje się być większy niż był Takie trochę jajo masz

Lolka A krecha faktycznie się mocno wybiła Jeszcze kilka tyg temu nie było tak widać

moniqac Mi się bardziej Rocky podoba

mimbi SUPER, ŻE WAS WYPUŚCILI DO DOMKU

antropia gratulacje udanej wizyty Śliczna buźka

Siasiek Dokładnie tak się czuję... Jakby brzuch miał mi zaraz eksplodować
Ale Twój też pokaźny I też jakby miał zaraz wystrzelić

Renessme
Ale 159 zł Będę silna i nie kupię... Prawda??

anula_81 No obniżył się jakiś czas temu, ale mały na razie nie wstawia się w kanał rodny

Przepraszam, jeśli coś przeoczyłam, ale nadrabiam pół okiem, bo mam sporo pracy.
Dziecko mi się wbija w prawy bok

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:25   #435
andziot
Zakorzenienie

antropia gratuluję wizyty !!! zdjęcia śliczne !!!

24kasia86 fajnie ze z tym mandatem da się załatwić
lepszy majonez --- KIELECKI w centrum go raczej nie ma, ja poznałam go dopiero tu na południu

ddaaiissyy szkoda że maż nie da rady być na każdym zajęciach SR, ale niech będzie chociaż na tych co uczą razem oddychać i masować bo to podobno pomaga

moniqac to on Ci ma doslać tylko te boki ??? a przecież farba schodzi podobno ...

Grazin mi też strasznie szybko farba schodzi w ciąży, masakra normalnie i jeszcze wredne siwki mi wychodzą, kiedyś ich tak bardzo nie było widać

Siasiek fajne brzuszki ja ostatnio też jedno zdjęcie na skurczu robiłam

byliśmy na małych zakupach
kupiłam pieluchy dla Gabi, jedne pampers premium care, jedne pampers te żółte, ale obie 1 ....
i co najlepsze to Zosia zrobiła kupke w sklepie
a my nie mieliśmy pielucha dla niej na zmianę
i założyliśmy jej te "1" (pieluchy 2-5kg, a ona waży 12kg )

jak je wyjęłam z paczki to szok przeżyłam jakie one malutkie
na Zosi to jak podpaska była

kupiłam sobie też dwie zwykłe bawełniane bluzki na krótki rękaw w Cubusie bo tak mają długie bardzo i mi brzusio zakrywają

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:55   #436
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
MORIA wyslesz mi please linka do tego ANGEL CARE monitora oddechu i niani?**??
anula, dopiero nadrobiłam Twoje wcześniejsze zapytanie, tempo dziś okrutne
Widziałam, że aga_pe już Ci podesłała linka ale ten z aukcji to jest starszy model, do tego powystawowy i z Angli więc z przejściówkami trzeba używać. Ty chyba chciałaś AC401:
http://allegro.pl/angelcare-ac401-mo...523856033.html

Na aukcji jest opis różnic między wersją angielską a polską, najważniejsze dla mnie były dwie płytki, bo wiadomo dzidzia się kręci w łóżeczku i takie dwie płytki ograniczają ilość fałszywych alarmów.

Akurat przed chwilą testowałam ten monitor, jestem bardzo zadowolona ale musimy dokupić płytę pod materacyk, taką sklejkę, bo przy szczebelkach monitor rejestruje delikatne ruchy od dołu np. chodzenie mojej suni.

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Ostatnio zaniedbałam coś swój folder brzuszkowy i dzisiaj nadrabiam.
Woooow! Ale różnica

Cytat:
moria44 ale to super cos zasadzic i czekac az wyrosnie fajnie macie z tym ogrodkiem, a psinka sie pieknie na nim prezentuje takze ja mimo to czekam na jakies fajniutkie fotki z pieskiem w tle
w sumie to calkiem spory macie ten ogrodek prawda?
Wkleję, wkleję bo sunia oczywiście cały dzień z nami w ogródku więc miała małą sesję Ogródek mamy malutki ale i tak bardzo go lubię

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Grazin, planuję zakup baniek chińskich, poczytałam, pooglądałam filmiki i koniecznie muszę nabyć
Mam te bańki

moniqac - ja znam ten ból, bo swoje z wózkiem przeszłam i też mnie TŻ nie rozumiał i jeszcze krytykował, bo wada jest nieznaczna, bo to bo tamto i zamiast mnie wspierać to jeszcze mnie wkurzał więc też się spłakałam ale nie dałam się i dopięłam swego. Trzymam kciuki aby i u Ciebie wszystko zakończyło się pomyślnie

Dziewczynki, jeszcze tak odnośnie tych kocyków MC - porządnie je wytrzepcie przed praniem. Nie wiem czy tylko ja miałam taki egzemplarz ale mnóstwo farfocli z niego leciało, trzepałam i trzepałam, całą bluzkę miałam w kłaczkach no ale po tym trzepaniu a następnie wypraniu jest już w porządku.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

mary ja też mam zamiar zakupić "dżapanesy" easytone. Chciałam je najpierw gdzieś przymierzyć, z tym że teraz to ja mam stopy takie balony, że ledwo EMU wciskam

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:57   #437
ania2631
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem cholernie zła...W moczu mam cukier.Jutro czeka mnie glukoza.Czy mając cukier w moczu,glukoza może wyjść prawidłowa??????????????. .Alunia waży dwa kilo,wszystkie pomiary w normie,ktg też prawidłowe,szyjka długa i zamknięta,ułożenie główką w dół...
Stary 2011-04-04, 21:00   #438
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

agnieszka_pe25; wcinaj na zdrówko Pyyyszne są frytusie mniaaammm

24kasia86; a ja po sniadanku dziś i po 2 kawach wazyłam 70,1 więc nie ma bata, na czczo musi być 6 z przodu Tak wiec chyba cosik schudłam.. ale jem regularnie 5-6 x dziennie. Własnie na 2 kolację wtrabiłam otreby zytnie z mlekiem ugotowane plus cynamon i dla smaku kropelka aromatu waniliowego do ciasta. Bozzziu jakie to dobre

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
widze tu spory majonezowe
jak mieszkalam w Czewie- tylko winiary
w Krakowie-Kielecki ofkors)
(...)
no to Anulka takie regionalizmy z tym majonezem, bo własnie w czewie rządzi winiary a w Krk kielecki tylko.
Podobnie zauwazyłam z chrzanem, centusie wszystkie jak jeden mąż kupują firmy polonaise czy jakos tak, z granatową nakretką (nie mylic z krakusem)

andziotko
, jak Zosia zareagowała na te "1" ? Nie dziwiła sie w co ją ta mama stroi hihi
Powaznie w centralnej i północnej czesci PL nie znaja majonezu kieleckiego ? O kurcze, pojecia nie mialam

moria44, dziekuje za kocykowe wskazówki Nie wpadłabym na to. A one dostepne sa w MC w PL ??

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem cholernie zła...W moczu mam cukier.Jutro czeka mnie glukoza.Czy mając cukier w moczu,glukoza może wyjść prawidłowa??????????????. .Alunia waży dwa kilo,wszystkie pomiary w normie,ktg też prawidłowe,szyjka długa i zamknięta,ułożenie główką w dół...
nie chcę Cie straszyc Słonce... pewnie to nie reguła, ale mówili nam na szkoleniu, ze skoro już w moczu jest glukoza, to musi byc duza zawartośc we krwi.. Dlatego ja prócz kłucia się glukometrem, badam też co rano mocz, własnie pod kątem obecnosci cukru a takze acetonu w moczu (na szczescie obu brak)
Jednakże nie bierz sobie moich słow do serca, nie znam sie, nie jestem lekarzem... być moze jeszcze inne czynniki powodują obecnośc glukozy w moczu
A czy robiłas wczesniej glukoze ??

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 21:04   #439
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Możesz mieć tzw. cukromocz, ale to nie oznacza że glukozę we krwi możesz mieć wysoką, ja w pierwszej ciąży miałam właśnie cukier w moczu, a we krwi jeśli dobrze pamiętam w normie. Ale to też trzeba kontrolować, jeśli dojdzie do tego ciśnienie, obrzęki może nie być za wesoło bo to oznacza gestozę. Piszę to tylko z własnego doświadczenia, może dziewczyny coś więcej napiszą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 21:10   #440
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
agnieszka_pe25; wcinaj na zdrówko Pyyyszne są frytusie mniaaammm

24kasia86; a ja po sniadanku dziś i po 2 kawach wazyłam 70,1 więc nie ma bata, na czczo musi być 6 z przodu Tak wiec chyba cosik schudłam.. ale jem regularnie 5-6 x dziennie. Własnie na 2 kolację wtrabiłam otreby zytnie z mlekiem ugotowane plus cynamon i dla smaku kropelka aromatu waniliowego do ciasta. Bozzziu jakie to dobre

no to Anulka takie regionalizmy z tym majonezem, bo własnie w czewie rządzi winiary a w Krk kielecki tylko.
Podobnie zauwazyłam z chrzanem, centusie wszystkie jak jeden mąż kupują firmy polonaise czy jakos tak, z granatową nakretką (nie mylic z krakusem)

andziotko
Powaznie w centralnej i północnej czesci PL nie znaja majonezu kieleckiego ? O kurcze, pojecia nie mialam

moria44, dziekuje za kocykowe wskazówki Nie wpadłabym na to. A one dostepne sa w MC w PL ??

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

nie chcę Cie straszyc Słonce... pewnie to nie reguła, ale mówili nam na szkoleniu, ze skoro już w moczu jest glukoza, to musi byc duza zawartośc we krwi.. Dlatego ja prócz kłucia się glukometrem, badam też co rano mocz, własnie pod kątem obecnosci cukru a takze acetonu w moczu (na szczescie obu brak)
Jednakże nie bierz sobie moich słow do serca, nie znam sie, nie jestem lekarzem... być moze jeszcze inne czynniki powodują obecnośc glukozy w moczu
A czy robiłas wczesniej glukoze ??
Deisi-właśnie nie robiłam,bo mój gin stwierdził,że narazie nie trzeba,ale dziś jak zobaczył wynik z moczu to kazał jutro zrobić tą nieszczęsną glukozę...Cholera jak nie urok to sraczka i oo

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Możesz mieć tzw. cukromocz, ale to nie oznacza że glukozę we krwi możesz mieć wysoką, ja w pierwszej ciąży miałam właśnie cukier w moczu, a we krwi jeśli dobrze pamiętam w normie. Ale to też trzeba kontrolować, jeśli dojdzie do tego ciśnienie, obrzęki może nie być za wesoło bo to oznacza gestozę. Piszę to tylko z własnego doświadczenia, może dziewczyny coś więcej napiszą.
Właśnie też gdzieś o tym słyszałam..Mam cichą nadzieję,że jednak glukoza wypadnie dobrze
Stary 2011-04-04, 21:15   #441
Lolka1212
Zadomowienie

Melduje się po wizytce i zakupkach

U ginka wszystko super Wszystkie wyniki: krew, mocz mam b.dobre, szyjka nie skraca się, nadal 3 cm, więc super!

Synuś póki co ułożony główkowo.. USG też w porządku, wymiary główki i kości udowej prawidłowe jak na mój tydzień ciąży

Synuś waży 1800 i mierzy 42 cm.. czyli z tego co patrzę sobie na normy, jest średniaczkiem

Wklejam fotkę buźki.. to debiut zdjęciowy mojego syneczka na forum chociaż wiem, że zdjęcie małe, niewyraźne i być może nawet buźki sie nie dopatrzycie heh Kopia marna, bo to zdjęcie zdjęcia.. więc nie gniewajcie się.

Po wizytce byliśmy zamowić wózek i fotelik! Wszystko zgodnie z planem - czarna Mura 4 i fotelik Pebble

Do odbioru po świętach.. pan nawet zaczął coś mówić, że być może będzie wcześniej, ale my i tak wyjeżdzamy z miasta w rodzinne strony na święta, więc tak czy tak, odbierzemy dopiero pod koniec kwietnia.. W zupełności mi to wystarczy
I sprawa z mebelkami załatwiona.. będzie mój wymarzony komplecik

Dzień jak najbardziej udany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buziolek syneczka.jpg (36,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00188.jpg (50,9 KB, 41 załadowań)
Stary 2011-04-04, 21:23   #442
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

U ginka wszystko super Wszystkie wyniki: krew, mocz mam b.dobre, szyjka nie skraca się, nadal 3 cm, więc super!

Synuś póki co ułożony główkowo.. USG też w porządku, wymiary główki i kości udowej prawidłowe jak na mój tydzień ciąży

Synuś waży 1800 i mierzy 42 cm.. czyli z tego co patrzę sobie na normy, jest średniaczkiem

Wklejam fotkę buźki.. to debiut zdjęciowy mojego syneczka na forum chociaż wiem, że zdjęcie małe, niewyraźne i być może nawet buźki sie nie dopatrzycie heh Kopia marna, bo to zdjęcie zdjęcia.. więc nie gniewajcie się.

Po wizytce byliśmy zamowić wózek i fotelik! Wszystko zgodnie z planem - czarna Mura 4 i fotelik Pebble

Do odbioru po świętach.. pan nawet zaczął coś mówić, że być może będzie wcześniej, ale my i tak wyjeżdzamy z miasta w rodzinne strony na święta, więc tak czy tak, odbierzemy dopiero pod koniec kwietnia.. W zupełności mi to wystarczy

Lolka-super,że wyniki i dzidziolek prawidłowe..Ale zdjecie ...
Najważniejsze,że wózeczek już zamówiony
Stary 2011-04-04, 21:27   #443
eweska
Moderatoreska

Cytat:

klask i: pięknie widac buziulkę, brawa za wizytę i super wyniki.

Ja spadam na dzisiaj dobranoc
Stary 2011-04-04, 21:27   #444
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

slodki synek
Stary 2011-04-04, 21:28   #445
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

andziotko
wiesz co, tak się zastanowiłam i wiem, że ten majonez jest w tesco, u mnie w turku jest tesco i tam chyba on jest też ... więc może da się go dostać ....

Cytat:

za wózio też

zjadłam pomidorki w śmietanie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 21:34   #446
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Yes Mały 35zł duży 70zł.

Cytat:
U ginka wszystko super
Gratuluję Buźkę widać bardzo ładnie
A czarnej Mury zazdraszczam

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 21:34   #447
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 21:35   #448
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
wiesz co, tak się zastanowiłam i wiem, że ten majonez jest w tesco, u mnie w turku jest tesco i tam chyba on jest też ... więc może da się go dostać ....

za wózio też

zjadłam pomidorki w śmietanie
łoo pomidorki i od nowa :P

a mi sie ta mura 4 nie podoba
i za te pieniadze..
i jeszcze ten czarny kolor
toz to w sloncu to dzieciatko sie tam utopi z goraca
Stary 2011-04-04, 22:17   #449
Lolka1212
Zadomowienie

Mimbi witamy Super, że już jesteście w domku dziewczynki

Aga_Pe
ale śliczne zdjęcia synka wkleiłaś Czapuś też super, ale ta buzia, oczka.. jejq! Cudo.. Napatrzeć się nie mogę!

Siasiek fajnie, że dolder brzuszkowy zaktualizowany Pieeeekna piłeczka!!

Gusiagatka widzę, że czapeczka dołączyła do kompletu Super

Ddaaiissyy to czemu tak z USG? Dlaczego nie na wizycie?
A co do SR i TŻta to spryciula z niego heheh Faceci

Moniqac
znalezliście jakiś zastępczy karton?
Dobrze, że bojowo nastawiona jesteś! Wedlug mnie równiez brak pudełka nie może być podowdem odrzucenia reklamacji

Moria ten kocyk ażurkowy, do którego linka wkleiłaś to Mothecare czy nie? Bo ja już się zakręciłam.. Szukam na All tych z MC, ale tylko uzywane znalazłam

Anulka, Ddaaiissyy jak miło, że pamiętałyście o mnie i dopytywałyście jak po wizytce Ledwo co lapka otworzyłam to od razu relacje zdałam heh Dopiero póżniej nadrabianko

Cytat:
Lolka-super,że wyniki i dzidziolek prawidłowe..Ale zdjecie ...
Najważniejsze,że wózeczek już zamówiony
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
klask i: pięknie widac buziulkę, brawa za wizytę i super wyniki.
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

slodki synek
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

za wózio też
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Gratuluję Buźkę widać bardzo ładnie
A czarnej Mury zazdraszczam
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie ma jak moje kochane wizażowe koleżanki
Buziaki dla was ode mnie i mojego małego przystojniaka
Stary 2011-04-04, 22:28   #450
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no i fota mojego brzucha z piątku (końcówka 33tygodnia)
od wczoraj 34tydzień
w białych majtkach 31tydz, w fioletowych 33tydz. jest różnica ?
No pewnie, że jest różnica Pięknie wyglądasz

Gusiagatko gratuluję córeczki Wreszcie się dowiedziałaś, co twój brzuszek kryje

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dziewczyny - nie możemy się z Tztem zdecydowac czy chcemy kolor rocky (1 zdjęcie) czy Volcano (2 zdęjcie) - TZ towi bardzie j się podoba gondola volcano, a mnie spacerówka rocky i mamy problem. Zagłosujemy? .
No to możecie tak sobie zamówić, że gondola będzie w kolorze volcano, a spacerówka rocky, a X-landerów nie trzeba kupować kompletów.
Mi się bardziej podoba rocky, ale że na volcano była fajna promocja, to kupiliśmy volcano.

Agnieszka_pe no deweloper ciągle mówi, że akt będzie kwiecień/maj, także sytuacja bez zmian i obstawiam czerwiec. Dlatego póki co postanowiliśmy odświeżyć ściany w starym mieszkaniu. Nawet lepiej, bo jakby co, to będzie lepiej wyglądało przy wystawieniu na sprzedaż.

Antropia gratuluję udanej wizyty a Piotruś śliczny

Moniqac ale masz przeboje z tym łóżeczkiem. Tak swoją drogą, to skoro boki są nie takie, szczyty są nie takie, to on i tak praktycznie całe musiałby wymienić. No co za sprzedawca. Ja bym się dowiedziała jakie to niby mają być wymiary kartonu, żeby kurier mógł przyjąć, kupiłabym taki i odesłała.
A jak tam wiadomości dotyczące męża, czyżby rozmowa w sprawie pracy?

Lolka gratuluje udanego dnia Dzidziusia ślicznie widać ... słodziutki

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości