|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klan cz. II
Postawa Kryśli też mnie zadziwia. To nie te czasy, że 3 literki przed nazwiskiem gwarantowały dobrze płatną pracę. No, ale to Klan, gdzie każdy MUSI mieć co najmniej magistra obronionego na 5 a póżniej będzie miał robotę od ręki i to na pewno nie sprzątanie czy praca w hipermarkecie.
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz jak Olka w cv sobie wpisze w doświadczeniu" dzień na targach" to dostanie od razu kierownicze stanowisko
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh... żeby tak było w życiu. Ja niedawno zdobyłam tytuł magistra. I co? Chyba przyjdzie mi pracować w supermarkecie, bo akurat potrzebują |
|
|
|
|
#424 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Kryśka z tą swoją postawą "nie idź na te targi, a ja dam ci trzy stówy" mnie rozwaliła
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i piszę dwie prace i pracuje. Może mam złych rodziców? Kurczę, szkoda,że mama wczoraj nie oglądała,zobaczyłaby jak mnie zaniedbuje.....
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W elmedzie zawsze się znajdzie kierownicze stanowisko dla rodziny taka prawda ,niektórzy od urodzenia są prawnikami,lekarzami i dyrektorami
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy normalny człowiek wstydziłby się w ogóle do CV wpisywać takie zajęcia jak dzień na targach
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tygodniowo
2500 zmuszałoby ich do ciągłych ograniczeń. A wiecie, Norbert wiecznie głodny, a jedzenie kosztuje.
|
|
#430 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Albo jej nie powie, a Oleńka będzie oczekiwać
|
#431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rafalski - jedyny psycholog w całej Warszawie xD ~~ Co do Kasi i jej chodzenia do galerii w wieku 12 lat, to nie wiem o co Wam chodzi ![]() Przecież w galerii jej nic nie grozi typu gwałt czy morderstwo xD a okradziona może zostać praktycznie we większości miejsc. Oczywiście nie pochwalam chodzenia po centrach handlowych w dzień powszedni kiedy jest pełno pracy domowej zadanej na nastepny dzień, ale w weekend jak najbardziej niech sobie chodzą. Byle by tylko nie przesadziły. Ale jak np. potrzebują jakieś ubranie to niech sobie kupią. Przecież nie trzeba z mamą chodzić na zakupy ciągle, trzeba się usamodzielniać. I nawet lepiej, że chodzą do galerii/centrum handlowego niż po sklepach ulicznych, przynajmniej cały czas są w jednym budynku. Wiem, że w Warszawie gelerie są większe niż w moim mieście, bo jak byłyśmy w "Złotych Tarasach" z koleżanką to nie mogłyśmy się odnaleźć nawzajem jak sie rozdzieliłyśmy, no ale po prostu byłam tam pierwszy raz. Natomiast Kasia i Basia z Klanu znają i Warszawę i tą galerię. A okradziony moze zostać każdy i wszędzie. Tak samo jak każdemu może się coś zgubić, trudno. trzeba uważać, ale bez przesady. Na takiej zasadzie to matki by nigdzie nie mogły pozwalać wychodzić swoim córkom, bo we większości miejsc czekają jakieś zagrożenia, a w szkole to już w ogóle xD |
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się wnerwiłam - czytałam w gazecie, że Beata na dobre zaginęła i teraz jej miejsce zajmie Agata, która na stałe powróciła do serialu
![]() A tak a propo's Olki - Pani Absolutnie zaproponuje jej posadkę w feminie
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zaczeły w klanie denerwować te rozmówki Agaty ( która jest dla mnie totalnym żalem i idiotką zarazem) i Janusza(?)
A i rozbawia mnie fakt ze z tej pracy magisterskiej Oleńki się robi wielkie halo jakby to była conajmniej praca na tytuł profesora. To TYLKO praca magisterska.... |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie sie okaże że jeszcze Agata będzie w ciąży z Jackiem
![]() a Oleńka stwierdzi że po tym jednym dniu na targach ma już doświadczenie zawodowe mało realistyczny serial
|
|
#435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj trochę się uśmiałam z Michała i Zytki gdy okazało się, że za znaleźne posłuży im dyplom i tabliczka honorowa przy eksponatach z imieniem i nazwiskiem Michała zamiast 100 tyś.
|
|||
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Też to czytałam, to straszne, czy oni nie widzą,że Agata dysponuje tylko jedną miną? Ja się nie zgadzam, protestuję. Jureczku znajdź Beatkę......
Nie rozumiem zupełnie oburzenia Krysi,że córeczka idzie do pracy. W końcu to nie obóz pracy, węgla nie będzie dźwigać. Na szczęście już praca ją znalazła, w zawodzie. Pogratulować
|
|
|
#437 |
|
kobieta za ladą
|
wg polskiego prawa dziecko do lat 13 nie może samo robić zakupów
![]() Agatka mnie dobija nie mogę jej ścierpieć -- zwiąże sie z Jacuniem machnie dzieciaka Zyta oszaleje z zazdrości
|
#438 |
|
Konto usunięte
|
a Jacek to mógł temu lekarzowi pokazać normalne zdjęcie Beaty, wtedy chyba by się zorientował, czy to ta kobieta, której udzielał pomocy, czy nie
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;26878693]a Jacek to mógł temu lekarzowi pokazać normalne zdjęcie Beaty, wtedy chyba by się zorientował, czy to ta kobieta, której udzielał pomocy, czy nie
[/QUOTE]Też to stwierdziłam ,widać nie mógł bo za szybko by sie okazało ,że to nie ona ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() W weekend jest czas dla rodziny a nie łażenie po galerii w tłumach ludzi,zresztą co to za sposób na spędzanie wolnego czasu ? Skoro dzieciaki maja czas na trwonienie czasu to trzeba im wymyślić zajęcia poza lekcyjne ale pracę a nie wydawanie kasy rodziców. Rozumiem ,że piszesz to z pkt widzenia nastolatki ,z mojej perspektywy sprawa wyglada inaczej. |
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
kto mi pomoże porwać Agatę w celu usunięcia jej z serialu?
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chcesz mi powiedziec ,że we wrocku nie ma zorganizowanych darmowych żadnych zajęc dla młodzieży ?że szkoła nic takiego nie organizuje ? nie ma boisk gdzie można pograć w piłkę ? że we wrocku nie ma co robić i dlatego młodzież siedzi w galeriach gdzie szklanka sok kosztuje tyle co 5 litrów w biedronce ? |
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie już prawie nie oglądam, a wszystko przez nią
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
JA!!!!! nie cierpię tego dziewuszyska
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;26878693]a Jacek to mógł temu lekarzowi pokazać normalne zdjęcie Beaty, wtedy chyba by się zorientował, czy to ta kobieta, której udzielał pomocy, czy nie
[/QUOTE]Czyżby pozbył się już wszelkich zdjęć żony? ![]() Jestem za, bo na nią nie da się już patrzeć. |
|
|
|
#446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;26879692]nie, nie
nawet ostatnio miał Beatkę na tapecie w laptopie, jak odczytywał mejla od Agatki [/QUOTE]To pewnie zabrakło orginalnego tuszu do drukarki pewnej firmy abt wydrukować zdjęcie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE]A jakie zdjęcie pokazał?
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aby rodzice wybrali daną szkołę, ale nigdy żadnych zajęć tak naprawdę nie było, bo nauczyciele mają ostatnie klasy gimnazjalne (więc są ważniejsi niż reszta, bo piszą egzamin), bo nauczyciele mają maturzystów (więc są ważniejsi bo piszą maturę). A to skutkowało tym, że poświęcali czas im, a nie nam i zajęć poza lekcjami nie było. A boiska są, ale ile można grać w piłkę, to się w końcu nudzi. A do galerii chodziłyśmy, ale nic tam nie kupowałyśmy. Zazwyczaj przymierzałyśmy ciuchy albo psikałyśmy perfumy na te takie karteczki specjalne aby zobaczyć jak pachnie.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-05-12 o 21:35 |
|
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

jakby pracodawca wogóle zwracał uwagę na temat i ocenę...

aby rodzice wybrali daną szkołę, ale nigdy żadnych zajęć tak naprawdę nie było, bo nauczyciele mają ostatnie klasy gimnazjalne (więc są ważniejsi niż reszta, bo piszą egzamin), bo nauczyciele mają maturzystów (więc są ważniejsi bo piszą maturę). A to skutkowało tym, że poświęcali czas im, a nie nam i zajęć poza lekcjami nie było. A boiska są, ale ile można grać w piłkę, to się w końcu nudzi. A do galerii chodziłyśmy, ale nic tam nie kupowałyśmy. Zazwyczaj przymierzałyśmy ciuchy albo psikałyśmy perfumy na te takie karteczki specjalne aby zobaczyć jak pachnie.