Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 11:02   #421
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
No i teraz przez fashion ciągnie mnie do lumpka, byłam wczoraj, ale kupiłam tylko koralowe rurki Denim&co i koronkową czarną narzutkę ale odczuwam niedosyt
fashion jak na żywo wyglądasz lepiej niż na tych zdjęciach to mi pozostaje tylko sączyć jak zazdrości i zawiści żartuję oczywiście, super wyglądasz
z opisu brzmi bosko pokaż

i przepraszam
Stary 2011-05-05, 11:04   #422
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

To ja się wyłamię, bo mimo wszystko nie czekam Dla mnie czym dalsza część Piratów, tym gorsza, a konwencja Sparrowa zaczyna być nudna. Nie da się nakręcić sagi bazując na jednej postaci.

Brakuje mi zakupów w lumpach Mi się najbardziej podoba zielony stanik nie boisz się kupować bielizny na ciuchach?
Ja jakoś też nie kupuję bielizny na ciuchach, ale wiecie co, ponieważ w dzieciństwie moja sytuacja rodzinno życiowa była nie do pozazdroszczenia, to z pzryjaciółką dorabiałyśmy sobie, w 7 klasie podstawówki pracowałyśmy na giełdzie taniej odzieży, naszym zadaniem było wyłożenie towarów z worów i potem spakowanie ich po zakończeniu, co myśmy stamtąd wynosiły, nowe zapakowane komplety bielizny triumpha, mnóstwo tego było, wtedy nie miałam oporów, ale wiedziałam że nikt tego nawet nie mierzył, ech, to były piękne czasy
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:06   #423
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

To ja się wyłamię, bo mimo wszystko nie czekam Dla mnie czym dalsza część Piratów, tym gorsza, a konwencja Sparrowa zaczyna być nudna. Nie da się nakręcić sagi bazując na jednej postaci.

Brakuje mi zakupów w lumpach Mi się najbardziej podoba zielony stanik nie boisz się kupować bielizny na ciuchach?
kupuje tylko staniki z czego wiekszosc jeszcze z metkami. jak widze ze jest "wyszurany" czyli sporo używany to nawet jak ładny to nie biorę
szczerze to wiekszosc staników mam z lumpków po 1,2 zł, częś cz nich znanych marek i baaardzo je lubię lubie sobie zmieniać stanik, w zależnosci od potrzeby koloru do bluzki, czy od nastroju, czy fasonu
osobiscie nie widze rózniczy w staniku a bluzce
natomiast majtek bym nie kupiła, chyba ze byłyby z papierowymi metkami zapakowane (zdarza mi sie takie widziec, ale nigdy nie kupiłam)

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Ja jakoś też nie kupuję bielizny na ciuchach, ale wiecie co, ponieważ w dzieciństwie moja sytuacja rodzinno życiowa była nie do pozazdroszczenia, to z pzryjaciółką dorabiałyśmy sobie, w 7 klasie podstawówki pracowałyśmy na giełdzie taniej odzieży, naszym zadaniem było wyłożenie towarów z worów i potem spakowanie ich po zakończeniu, co myśmy stamtąd wynosiły, nowe zapakowane komplety bielizny triumpha, mnóstwo tego było, wtedy nie miałam oporów, ale wiedziałam że nikt tego nawet nie mierzył, ech, to były piękne czasy
no właśnie nowe rzeczy to nie mam oporów bo czasami naprawde są cuda, które w sklepach kosztują majątek ( jakos nie widze, zeby w najblizszym czasie kupiła sobie stanik VS ze sklepu ( pewnie nawet do POlski nie wysyłają:P) )
Stary 2011-05-05, 11:09   #424
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
z opisu brzmi bosko pokaż

i przepraszam
nie ma za co cyknę jakieś foty i pokażę, aczkolwiek spodnie są do zwężenia, ale ia tak je wzięłam bo były nowe z metkami
Stary 2011-05-05, 11:20   #425
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za co cyknę jakieś foty i pokażę, aczkolwiek spodnie są do zwężenia, ale ia tak je wzięłam bo były nowe z metkami
moje koralowe spodnie właśnie mi zweza teściowa
też były z metkami i mimo ze szerokie nogawk to wziełam jak wyjdą to dobrze, jak nie to strace najwyzej 8zł
Stary 2011-05-05, 11:25   #426
kali765
Zakorzenienie

Przyszedł ELF

I przyszły moje haremki z all

"Dziewczyny jestem oburzona!! Te Haremki co zamawiałam to jakaś kpina!!
Na aukcji pisało bawełna + elastan a przyszły wiskoza + elastan.
Więc porównajcie sobie te dwa materiały - niebo a ziemia " - to napisałam na allegrowym
Stary 2011-05-05, 11:29   #427
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
włąśnie skonczyłam zdjecia zmniejsze i wkleje
nawet gdyby te spodnie nie były od stelli ( metke niby mozna przeszyc) to tak czy siak nigdy w życiu w żadnych się tak wspaniale nie czułam... i koszula z jedbawiu - taka jakiej szukałam... i beżowe rurki... no po prostu nie mogę się opamiętać:P
Tylko mój portfel sięnie cieszy bo juz 3 razy w szmatach byłam:P
zaraz bede nadrabiac

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

wstawiłam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1676
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1679
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1680
O w mordę! Pięknie wyglądasz - figura godna pozazdroszczenia a nóżki miodzio zakupy rewelacja! I to za grosze...

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pewnie nie było mnie z jeden cały wątek, ale żyję i mam się nienajgorzej

Mieszkanie dla mojego brata znalezione! od 1 czerwca wielka radość życia TYLKO we dwoje wraca!

Majowy weekend spędziliśmy w Krakowie ze znajomymi, ale pogoda, obchody, dni świąteczne zepsuły nam trochę pobyt. Nic to, wrócę znowu za kilka miesięcy.

Miłego dnia wszystkim
Dodeczka
Wzajemnie, ja właśnie uciekam do pracy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 11:30   #428
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Przyszedł ELF

Więc porównajcie sobie te dwa materiały - niebo a ziemia " - to napisałam na allegrowym
oszaleli? bawełna tak się ma do wiskozy jak świnia do siodła mniej więcej
Stary 2011-05-05, 11:33   #429
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszedł ELF

NO co TY??
szczerze mówiąc nie znam się zbytnio na materiałąch, ale zamiana bawełny na jakiś zapewne sztuczny materiał - bezczelność.
ale da się w nich chodzic?? czy bedziesz odsyłać?? i co napiszesz sprzedającemu??
Stary 2011-05-05, 11:33   #430
charal
Zakorzenienie

Cytat:
moje koralowe spodnie właśnie mi zweza teściowa
też były z metkami i mimo ze szerokie nogawk to wziełam jak wyjdą to dobrze, jak nie to strace najwyzej 8zł
Moje nogawki mają ok (poza tym że za długie, ale to jak zwykle) tylko w pasie są za szerokie, na szczęście to takie leginsowate jeansy, w gumkie więc nie będzie kłopotu z przeróbką
Stary 2011-05-05, 11:33   #431
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
O w mordę! Pięknie wyglądasz - figura godna pozazdroszczenia a nóżki miodzio zakupy rewelacja! I to za grosze...

Dodeczka
Wzajemnie, ja właśnie uciekam do pracy.
dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 11:35   #432
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
oszaleli? bawełna tak się ma do wiskozy jak świnia do siodła mniej więcej
Cytat:
NO co TY??
szczerze mówiąc nie znam się zbytnio na materiałąch, ale zamiana bawełny na jakiś zapewne sztuczny materiał - bezczelność.
ale da się w nich chodzic?? czy bedziesz odsyłać?? i co napiszesz sprzedającemu??
Zadzwoniłam tam i zgłosiłam reklamację. Pani powiedziała że mam odesłać a oni zwrócą mi kasę za spodnie i za przesyłkę ode mnie do nich - chociaż tyle. Ale tż musi jeszcze ocenić jak w nich wyglądam i wtedy zdecyduję tak na 100%. Bo krój ładny ale materiał daremny
Wam też potem wstawię zdjęcia i ocenicie
Stary 2011-05-05, 11:36   #433
charal
Zakorzenienie

wiskoza to włókno celulozowe, może być produkowana co najwyżej jako materiał bawełnopodobny
Stary 2011-05-05, 11:36   #434
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Moje nogawki mają ok (poza tym że za długie, ale to jak zwykle) tylko w pasie są za szerokie, na szczęście to takie leginsowate jeansy, w gumkie więc nie będzie kłopotu z przeróbką
takie za duże w pasie spodnie są takie... poprawiające nastrój
w każdym razie czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Zadzwoniłam tam i zgłosiłam reklamację. Pani powiedziała że mam odesłać a oni zwrócą mi kasę za spodnie i za przesyłkę ode mnie do nich - chociaż tyle. Ale tż musi jeszcze ocenić jak w nich wyglądam i wtedy zdecyduję tak na 100%. Bo krój ładny ale materiał daremny
Wam też potem wstawię zdjęcia i ocenicie
aha
to dobrze, że chociaż z tym nie ma problemu
Stary 2011-05-05, 11:39   #435
charal
Zakorzenienie

Cytat:
takie za duże w pasie spodnie są takie... poprawiające nastrój
w każdym razie czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

aha
to dobrze, że chociaż z tym nie ma problemu
Co prawda wolę jak moje własne za ciasne spodnie robią się luźniejsze, ale masz rację, szasem miła jest mi świadomość że coś jeszcze może być na mnie za luźne

Chyba się pofatyguję w weekend do H&M i nabędę drogą kupna camelową kurteczkę ramoneskę z ekoskórki, odkąd ją zmierzyłam nie mogę o niej zapomnieć, podobnie jak o jednych takich butach z deichmana na które szkoda mi kasy
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1035157
o otych, spójrzcie jakie piękne, a jakie wygodne,

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-05-05 o 11:46
Stary 2011-05-05, 11:48   #436
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
kupuje tylko staniki z czego wiekszosc jeszcze z metkami. jak widze ze jest "wyszurany" czyli sporo używany to nawet jak ładny to nie biorę
szczerze to wiekszosc staników mam z lumpków po 1,2 zł, częś cz nich znanych marek i baaardzo je lubię lubie sobie zmieniać stanik, w zależnosci od potrzeby koloru do bluzki, czy od nastroju, czy fasonu
osobiscie nie widze rózniczy w staniku a bluzce
No tak, nowe nowymi, ale to jednak przechodzi przez odkażanie różnymi środkami, transport, ma styczność z wieloma innymi rzeczami. Dla mnie to jednak dość niehigieniczne.

I jednak widzę różnicę między bielizną (wszelaką), a bluzką. Chociażby dlatego, że bielizna jest najbliżej ciała i opina, więc też czasem ociera etc., jak pomyślę o tych bakteriach na mojej wrażliwej skórze . Brrr.

Ja akurat też lubię mieć kilka kompletów i zmieniać, kolor, fason, wiadomo, ale kupno stanika to już nie jest taki wielki koszt teraz.

Kali pewnie liczą na to, że nikt nie zwróci uwagi na taką "głupotę" jak tkanina, bo ludzi mało kiedy to obchodzi. A już zwłaszcza w internetowych zakupach, gdzie potem jeszcze trzeba odsyłać, reklamować, a przecież one kosztują tylko 30 zł. Dobrze, że reklamacja nie jest problemem przynajmniej.

Bardzo dziękuję za skorzystanie z kodu i zasilenie konta wczoraj wieczorem! Myślałam, że to na etorebce znowu zamieszanie i dostałam 2 razy maila, a tu jeszcze jakaś Dobra Dusza się skusiła na zakup Pochwal się, co do Ciebie jedzie?

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2011-05-05 o 11:52
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 12:12   #437
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Co prawda wolę jak moje własne za ciasne spodnie robią się luźniejsze, ale masz rację, szasem miła jest mi świadomość że coś jeszcze może być na mnie za luźne

Chyba się pofatyguję w weekend do H&M i nabędę drogą kupna camelową kurteczkę ramoneskę z ekoskórki, odkąd ją zmierzyłam nie mogę o niej zapomnieć, podobnie jak o jednych takich butach z deichmana na które szkoda mi kasy
http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1035157
o otych, spójrzcie jakie piękne, a jakie wygodne,
bardzo ładne.
a nie masz zdjecia kurteczki
z doświadczenia wiem, że będzie Cię prześladować, dopóki nie kupisz:P

nie prześladuje żakiet wciaz ( wiem ze do nowych spodniz dzis swietne by wygladałą)ale nie kupie jesli nie sprzedam na all...

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
No tak, nowe nowymi, ale to jednak przechodzi przez odkażanie różnymi środkami, transport, ma styczność z wieloma innymi rzeczami. Dla mnie to jednak dość niehigieniczne.

I jednak widzę różnicę między bielizną (wszelaką), a bluzką. Chociażby dlatego, że bielizna jest najbliżej ciała i opina, więc też czasem ociera etc., jak pomyślę o tych bakteriach na mojej wrażliwej skórze . Brrr.

Ja akurat też lubię mieć kilka kompletów i zmieniać, kolor, fason, wiadomo, ale kupno stanika to już nie jest taki wielki koszt teraz.

Kali pewnie liczą na to, że nikt nie zwróci uwagi na taką "głupotę" jak tkanina, bo ludzi mało kiedy to obchodzi. A już zwłaszcza w internetowych zakupach, gdzie potem jeszcze trzeba odsyłać, reklamować, a przecież one kosztują tylko 30 zł. Dobrze, że reklamacja nie jest problemem przynajmniej.

Bardzo dziękuję za skorzystanie z kodu i zasilenie konta wczoraj wieczorem! Myślałam, że to na etorebce znowu zamieszanie i dostałam 2 razy maila, a tu jeszcze jakaś Dobra Dusza się skusiła na zakup Pochwal się, co do Ciebie jedzie?
zależy od podejścia
ja już od lat mam staniki z sh i nic mi sie nie dzieje także;]
a powiem CI szczerze, że jak szukałam ostatnio w sklepach cielistego - to wszystkie które mi sie tak wyglądowo podobały to kosztowały po 70 80zł i dla mnie niesjet za stanik (póki co) jest za dużo tym bardziej, że mam biust o popularnym rozmiaze w sh, wiec nie musze szukać stanika np tak jak moja mama że kupi tylko i wyłącznie w Triumphie.

ja cielisty kupiłąm w koncu na jakims zwykłym straganie za 12zł - to jest mało fakt. ale to był jedyny stanik spośród setki ( nie tylko cielistych) jakie oglądałam, który nie był cały usztywniany - ja preferuję takie z tylko stalkami
Stary 2011-05-05, 12:13   #438
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 12:20   #439
charal
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładne.
a nie masz zdjecia kurteczki
z doświadczenia wiem, że będzie Cię prześladować, dopóki nie kupisz:P

nie prześladuje żakiet wciaz ( wiem ze do nowych spodniz dzis swietne by wygladałą)ale nie kupie jesli nie sprzedam na all...

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

zależy od podejścia
ja już od lat mam staniki z sh i nic mi sie nie dzieje także;]
a powiem CI szczerze, że jak szukałam ostatnio w sklepach cielistego - to wszystkie które mi sie tak wyglądowo podobały to kosztowały po 70 80zł i dla mnie niesjet za stanik (póki co) jest za dużo tym bardziej, że mam biust o popularnym rozmiaze w sh, wiec nie musze szukać stanika np tak jak moja mama że kupi tylko i wyłącznie w Triumphie.

ja cielisty kupiłąm w koncu na jakims zwykłym straganie za 12zł - to jest mało fakt. ale to był jedyny stanik spośród setki ( nie tylko cielistych) jakie oglądałam, który nie był cały usztywniany - ja preferuję takie z tylko stalkami
Mnie prześladowała marynarka ale w poniedziałek kupiłam, zdjęcia kurteczki poszukam, albo jak kupię to zrobię
Kilka dni temu kupiłam te spodnie w H&M są super, uwielbiam je, będę w nich śmigać całe lato

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 13:10   #440
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobrrrry!

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Dziewczyny (wszystkie na nogach i te jeszcze śpiące też )... ktora ma paypala i może mi pomóc w zakupie ?
ja tez mam jakby co kiedyś
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nawet ciekawy, ale byłam tak zmęczona, że usnęłam w połowie Dokończę sobie go na necie
ja tez go może obejrzę, jakoś mi tak nie bardzo , ze nawet nie podjęłam próby

jak zakwasy???
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

No pewnie tylko czy Monika wie, że ma pasażerów na gapę

A to mają tylko jeden rodzaj lakierów w S.? Wybacz, u mnie nie ma ani S ani D
Jak Ci sie podoba to kup kokoska lakiery w Inglocie też 2 dychy a mówisz, że o wiele gorsze także - opłaca się

Tak, po YCD leci zawsze jakiś straszny film

Tak, tak ja wiem

Hej Iza wrażenia mam jak najbardziej dobre. Kolory wszystkie śliczne. Szara migotka mi się podoba bardzo i fiolet Maźnęłam mężowego krótkiego pazurka i niewiem którym swoje pomaluję . Konsystencja taka jak lubię coś czuję że niebawem znowu mi listonosz przyniesie następne.
coś słyszałam jakieś plotki

reniu, ten lakier sie cgyba nie opłaca, ale mi biały kolor kica po głowie
to skandal- niech Ci zaraz otworzą Sephore- co oni sobie myślą??????
Cytat:
Taka szczęśliwa to ja dawno nie byłam
wiecie co - te rurki, na które się czaiłam - UPOLOWAŁAM
i sie okazało, że to spodnie Stelly McCartney dla H&M
nigdy w zyciu sie tak dobrze nie czułam w rurkach ( zwłaszcza jeansowych) jak w tych ! myślałam, ze w niej nie wejde, ale jak założyłam to normalnie jak druga skóra (mimo ze biodrówki) i do tego no z ciałem na żywo robią cuda!!

do tego upolowałam idealną wymarzoną jedwabną pastelową koszulę i rurki beżowe - genialne z zamkami na dole długosc idealna, jak druga skóra) i kilka innych rzeczy no normalnie
widziałam zdjęcia- ślicznie Ci w rurkach
stanik bosssski:love :
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć .
rano było tak ładnie, a teraz się zachmurzyło . żeby tylko nie padało, bo namówiłam mamę na wypad do znajomej, a jak będzie padało, to będzie strasznie marudziła, że musi w deszcz jechać

ooooooo suuuper, to ja!!!

hm. nie widziałam żadnej części Piratów
ja kawałek jednej bo później zasnęłam
tak to Zebra najprawdziwsza
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Ja też nie Nie przepadam za takimi filmami
ja też nie przepadami kompletnie nie podoba mi się Depp- nie bijcie
wygląda jak kobieta po dużym testosteronie
albo mężczyzna po przedawkowani estrogenów
:tor ba:
Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pewnie nie było mnie z jeden cały wątek, ale żyję i mam się nienajgorzej

Mieszkanie dla mojego brata znalezione! od 1 czerwca wielka radość życia TYLKO we dwoje wraca!

Majowy weekend spędziliśmy w Krakowie ze znajomymi, ale pogoda, obchody, dni świąteczne zepsuły nam trochę pobyt. Nic to, wrócę znowu za kilka miesięcy.

Miłego dnia wszystkim

Cytat:
dziekuje
szczerze to uważam, że na żywo i tak wygladam w nich lepiej:P a ja jestem wobec siebie bardzo krytyczna jesli chodzi o nogi:d:P

dobrze, że jadę w tym tygodniu do Rz znowu bez przerw bo juz nie mam kasy na szmateks a na pewno bym poszła:P

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

witaj
super, że wreszcie będziecie sami !!!
Trzymaj się
i nie wracaj za kilka miesiecy tylko szybciej

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Do Transylwanii?? no co TY
no do Transylwanii: jupi:
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 13:27   #441
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Podoba Wam się ten zegareczek?Chodzi o WZÓR E

http://allegro.pl/klasyczny-damski-z...590380929.html
Stary 2011-05-05, 13:33   #442
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość

nie wyświetla się

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

martini, martini, martini, martini!!!!!!!
wysyłam Ci Pw
Stary 2011-05-05, 13:34   #443
iza251
Zakorzenienie

Hmm ,mnie się wyświetla

WZÓR E

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 13:40   #444
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez teraz

kupiłam taki zegarek z półtora roku temu- tylko z czarnym cyferblatem- bardzo szybko przestał chodzić- możliwe, ze bateria po prostu, ale nie zmieniałam jej, bo za szkiełkiem miałam jakieś paproszki i tak to brzydko wyglądało-.... chociaż trafiłam pewnie na taki egzemplarz
- podobne widziałam lorusy ale pomyślałam, że tak sobie kupię tańszą wersję, bo jestem niestała jeśli chodzi o zegarki
w tej chwili wolę inne zegarki, a wtedy byłam zachwycona
reasumując- kupuj jednak
Stary 2011-05-05, 13:44   #445
iza251
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Chcę coś na czarnym pasku i z dużą,czytelną tarczą.Od lat nie nosiłam zegarka a podobają mi się te od duużej tarczy.
Za te pieniądze do przełknięcia chyba.
Stary 2011-05-05, 13:48   #446
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę coś na czarnym pasku i z dużą,czytelną tarczą.Od lat nie nosiłam zegarka a podobają mi się te od duużej tarczy.
Za te pieniądze do przełknięcia chyba.
też tak myślę, ja miałam pecha- pewnie szkiełko było nieszczelne- ale zostaw sobie rachunek i gwarancje na wszelki wypadek i kupuj
Stary 2011-05-05, 13:50   #447
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Taki se

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 13:51   #448
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
też tak myślę, ja miałam pecha- pewnie szkiełko było nieszczelne- ale zostaw sobie rachunek i gwarancje na wszelki wypadek i kupuj
Kupię i dorzucę jeszcze sobie czarną i karmelkową bransoletkę
http://allegro.pl/bransoletka-skorza...576662238.html
Stary 2011-05-05, 13:51   #449
CharLizZie
Zakorzenienie

Dzień dobry
nie uwierzycie jaki w tym roku był arkusz z matematyki, zatkało wszystkich, MEGA TRUDNY! Nie ma co porównywać z ubiegłym rokiem
aż musiałam wyjść w czasie egzaminu do łazienki by ochłonąć i wziąć się w garść, bo po pierwszej godzinie pisałam stwierdziłam, że nic nie wiem

ale sprawdziłam sobie odpowiedzi w necie, tak prowizorycznie i jeśli wszystko zaznaczyłam tak jak pamiętam, to zdałam matmę obym tylko czegoś nie pomieszała na karcie odpowiedzi..

A jeśli chodzi o wczorajszy polski, to wzięłam temat z Granicy i w sumie sama nie wiem... dziwnie był sformułowany a rozszerzenie to już w ogóle ...
fragment dramatu Mrożka opisać w kontekście dramatu romantycznego, Mickiewicz i inne...
albo motyw tańca w "Kwiatach polskich" Tuwima i "Niech żyje bal" Osieckiej strasznie dziwne, ciężkie tematy są w tym roku...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2011-05-05 o 13:54
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 13:53   #450
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Taki se

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nie uwierzycie jaki w tym roku był arkusz z matematyki, zatkało wszystkich, MEGA TRUDNY! Nie ma co porównywać z ubiegłym rokiem
aż musiałam wyjść w czasie egzaminu do łazienki by ochłonąć i wziąć się w garść, bo po pierwszej godzinie pisałam stwierdziłam, że nic nie wiem

ale sprawdziłam sobie odpowiedzi w necie, tak prowizorycznie i jeśli wszystko zaznaczyłam tak jak pamiętam, to zdałam matmę obym tylko czegoś nie pomieszała na karcie odpowiedzi..
Będzie dobrze !!

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości