![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
alu
śliczne są ![]() ![]() dobrze, że napisałaś pracę ![]() Zrobiłam zamówienie z Barbry ![]() ![]() i z serii CityFever tru blu, bo jest "dobry na zimę" ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-12 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwijaj język bo to niehigieniczne ![]() ![]() Mi w tym roku pyknie 24 ![]() Lodówka i do piachu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętamy, pamiętamy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kradzież to chyba też chodzi o mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie namawiam... Ale jak chcesz to zmyj ![]() Ja chyba jutro będe musiała zmyć :/ Rozmazały mi się dwa kwiatki na prawym ręku ![]() ![]() ![]() Dolałam trochę zmywacza ale niewiele to pomogło. jakoś się przemęczyłam. Dziś kupiłam nowy a tamten od razu wywaliłam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() teraz tylko się bronić ![]() a jeszcze wcześniej egzaminy mnie czekają, ale mam nadzieję że podołam Powiem Wam, że tak się przyzwyczaiłam do króciaków, że teraz jak mam dłuższe troszkę to mi głupio ![]()
#425 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, ja chyba przestanę malować cokolwiek na paznokciach pędzelkiem
![]() http://kosme-tiki.blogspot.com/2011/...aleficent.html To ta dziewczyna, która na mój Disney'owski konkurs wysłała Cruellę deMon, kojarzycie? ![]() Jestem pod mega wrażeniem i serio, widzę tak wielką różnicę między jej, a moimi dziełami, że idę się zakopać pod ziemię, o! |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Malina- jakie zakupy
![]() ![]() Dziękuję ![]() Pięęękne pastele ![]() Świetne kolory. Uwielbiam takie a nie posiadam... Ale odwyk! Odwyk! ![]() Cytat:
![]() ![]() Też bym chciała pokombinować z tą taśmą... Szkoda mi już jutro zmywać tych kwiatków. Zobaczę jak mi się uda odrestaurować te dwa ![]() 102, 104, 106 super ![]() Tamte pozostałe trochę nie moje odcienie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26876639]W ogóle dostałam dziś wieeelki karton od Joko... A w nim ze 3m kwadratowe folii bąbelkowej i... 2 lakiery ![]() Ja bym się i tak najbardziej cieszyła z tej folii bąbelkowej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26879697]Tru Blu jest przepiękny! <3[/QUOTE]
wmawiałam sobie, że nie potrzebuję kolejnego niebieskiego lakieru, ale chcę go ![]() ![]() Cytat:
![]() ja już nie mogę moich króciaczków, zapuszczam zapuszczam, a one dalej krótkie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26879868]Wiecie co, ja chyba przestanę malować cokolwiek na paznokciach pędzelkiem
![]() http://kosme-tiki.blogspot.com/2011/...aleficent.html To ta dziewczyna, która na mój Disney'owski konkurs wysłała Cruellę deMon, kojarzycie? ![]() Jestem pod mega wrażeniem i serio, widzę tak wielką różnicę między jej, a moimi dziełami, że idę się zakopać pod ziemię, o![/QUOTE] Toż to paznokcie Kleopatre ![]() Czasem podglądam Jej wątek... Jeśli chodzi o zdobienia z cyrkoniami to są za bogate jak dla mnie i średnio mi się podobają... Te z samymi lakierami ma fajne ![]() ![]() A Ty nie piernicz gÓpot ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ej, ja farbkami NIC nie umiem zmalować, to co ja używam to same lakiery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
#431 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na małych zakupach. Chciałam już kupić prezenty dla chrześniaków i dzieciaków na Dzień ziecka... I oczyuwiście kupiłam lakier. Znaczy 2 bo musiałam kupić biały zdobnik. Ale nie mogłam się powstrzymać od kupienia Essence- multi dimension- MAKES ME WEAK
![]() O taki: https://lh4.googleusercontent.com/-I...+watermerk.JPG Nie ważne, że mam podobny ocień tylko bardziej w nuda wpadający niż w pomarańcz ![]() ![]() I w końcu wymęczyłam ten rózowy zmywacz z Isany i zakupiłam dziś mój ukochany, zielony ![]() I chciałam kupić cracka czarnego z Essence ale zostały same białe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Orli
a tam pierniczysz ![]() ![]() Karolka no słodki ten kolorek, wybaczam Ci ![]() a odkąd mam zmywacz z biedry i z barbry, to ta isana niesamowicie mi śmierdzi :x, ostatnio używam jej tylko do płytek ![]() Zauważyłyście, że coraz więcej dziewczyn zmienia kwadraty na migdałły? ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-12 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26880192]Nie znam jej wątku tutaj, a jedynie bloga, a te disney'owskie mani rzucają mnie na kolana...
![]() Ej, ja farbkami NIC nie umiem zmalować, to co ja używam to same lakiery ![]() Zaraz poszukam w subskrypcjach i Ci podrzucę ![]() No nie gadaj, że te wszystkie księżniczki, Egipty itd. malowałas tylko lakierami? Myslałam, że trochę farbek też dociapywałaś. Na jakieś detale chociaż... To tym bardziej jestem pod wrażeniem ![]() Ach. I zapomniałam Wam się wypłakać, że zauważyłam u siebie w Naturze lakiery Catrice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No samymi lakierami, z farbkami ni w ząb sobie nie radzę, może jakieś felerne mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałam kiedyś ten z Biedronki ale rozdwajała mi się płytka po nim :/ A może to nie przez to tylko po prostu były słabo odżywione ![]() ![]() ![]() Właśnie zauważyłam. Niby modne teraz ![]() Ale ja musiałam jakiś czas temu nosić migdałki jak mi się połamały i po prostu to była katorga. Nie mogę patrzeć na swoje paznokcie w jajkach, migdałkach :/ Dlatego jam wierna kwadratom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
To ja pokaże ChG Camisola... a potem panterka i moja torebka
![]() Ta Camisola to i smuży i prześwituje... ale to chyba nie jest jakiś najkoszmarniejszy lakier pod słońcem... Pereł nie lubię za bardzo więc pewnie stąd moje uprzedzenia do tego lakieru... 2 warstwy tutaj, schnie szybko.
#437 |
Zakorzenienie
|
no smugi paskudne, ale już zakonadowane wyglądają super
![]()
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26879868]Wiecie co, ja chyba przestanę malować cokolwiek na paznokciach pędzelkiem
![]() [/QUOTE] ani się waż! Już ci zaraz dziewczyny przetrzepią Du** Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a mi pierwsza butelka pachniała, ładnie na prawdę. A druga smierdziała tak okropnie, ze az uwierzyć nie mogłam... i już go nie kupuję. Mam isanę zieloną (bo polecałyście) i spoko jest. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- no dlatego nie zjechałam tak calkiem tego lakieru.... niech tam. Nie lubię go i tak...ale niech już będzie sobie w moim koszyku. Panterki tez nie lubie w sumie... ale torebki nie mogłam sobie odpuścic, to paznokcie pod nią zrobiłam ![]()
![]() |
#439 | ||||||||
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26876639]Holo to China Glaze - LOL ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- W ogóle dostałam dziś wieeelki karton od Joko... A w nim ze 3m kwadratowe folii bąbelkowej i... 2 lakiery ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26879868]Wiecie co, ja chyba przestanę malować cokolwiek na paznokciach pędzelkiem ![]() http://kosme-tiki.blogspot.com/2011/...aleficent.html To ta dziewczyna, która na mój Disney'owski konkurs wysłała Cruellę deMon, kojarzycie? ![]() Jestem pod mega wrażeniem i serio, widzę tak wielką różnicę między jej, a moimi dziełami, że idę się zakopać pod ziemię, o![/QUOTE] oo ja ja znam z wizazu, ma fajne szminki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
keep calm and contour on
|
Mgielka, ladny ten lakier ale faktyzcnie smuzy
![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
No ten nie jest taki najgorszy chyba jeszcze, ale co zrobić. Nie było swatchy tego na necie za bardzo to wzięłam w ciemno. I o mam teraz perłowego brzydala
![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
cicho cicho!
ale mnie rosną, na niektórych mam już ponad 2 mm wolnego brzegu, ale nadal nie sięgają za opuszek...więc i tak krótkie są ![]() Wstawiam Wam moje pazurki, w jakich chodziłam od rana...i na jutro musza wystarczyć ![]() ![]() i cały pazurkowy stan posiadania, tak się naukładałam a i tak nic nie widać bo się światło odbiło ![]() ![]()
![]() |
#443 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też się przewinęły jej prace ![]() Cytat:
![]() isankę zieloną uwielbiam ![]() ![]() na kraka też się czaję i nici z tego ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() wstawiam Wam moje...próbowałam uchwycić dzisiejsze piłowanie (prawie mi wyszły kwadraty), ale głupi aparat nie współpracuje ani światło ![]() ![]() Bawiłam się też stempelkami, ale nic nie wychodziło albo krzywo ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-05-12 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Malinka
Śliczna czerwień, a jaki zbiorek lakierów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sporo tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba przez 5 lat nie powinnam niczego kupować... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ależ skąd... Sylwestrowy mówi, że jestem uzależniona ![]() ale tu jest wszystko wszystko, łącznie z pielęgnacją, topami, podkładami, linerami itp itd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale z panterką wygląda ładnie ![]() Nie ksyyyc! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pfff ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
DMkAnia fajnie wyszło
![]() Maliniarka ale zbiorek chciało ci się układać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Heheh Orlico na ciebie to trzeba pokrzyczec czasem jak głupoty gadasz ![]() ![]() A tak w ogóle to kiedy nas gdzieś zabierasz na wycieczkę? Gdzie Wally jechał dalej?
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-12 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
Oj, no po prostu mi wstyd za te moje szkaradki, jak widzę "w najbliższej okolicy", czyli w polskiej blogosferze, takie cudeńka
![]() Ale już nie marudzę... ![]() Jutro będę musiała chyba słocze porobić do recenzji, bo znowu mi sporo lakierów zalega, a nie chcę jeszcze zmywać fioletowych holo zygzaków, buuu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.