|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
Cytat:
Ej, kiedyś brat mojego TŻ znalazł gumę pod swoim łóżkiem i miał pretensje do TŻ, że to nasza itp. Sam zapomniał po sobie sprzątnąć i sapie do nas A moja mama po naszym pierwszym razie zabrała się za sprzątanie mojego pokoju, a w łóżku leżało zakopane opakowanie po Durexie. Dobrze, że łóżka nie ścieliła, bo by chyba mnie tam zjadła na miejscu... |
||
|
|
|
#422 |
|
amor vincit omnia
|
pamietam jak zawsze chowałam opakowania itd, zwłaszcza żeby mama TŻ nie znalazła
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam teorię, że aktualnie są upały, więc paruje z nas wiecej wody, więc zostaje jej mniej w organizmie, więc puchniemy ![]() Cindy90 pamiętam, jak pisałaś o swoim byłym narzeczonym i brzmiało to bardzo podobnie, popieram dziewczyny- uciekaj jak najszybciej. Nie możesz pozwolic tak się traktować! A zwłaszcza nie po tym co już przeszłaś! Wiecie, coś jest w tym, że na partnerów wybieramy sobie podobne osoby. Niby wydaje się, że są inni, a tak naprawdę mają bardzo wiele wspólnego... Cytat:
Wiem, że mogę być i jestem całkowicie pewna skuteczności moich tabletek , ale nie jestem pewna swojego organizmu- za wiele mam z tym wszystkim problemów, żeby całkowicie ufać, że wszystko się ładnie strawi.No i to jest nieodpowiedni moment na dziecko (ewentualne), nie chodzi o nas ale o dobro tego maleństwa które mogłoby powstać ![]() Myślę, że za jakiś czas pozostanę tylko przy tabletkach, ale to jeszcze zajmie trochę czasu ![]() Uff, rozpisałam się ![]() Poszłam biegać i prawie zasłabłam, dobrze, że TŻ przy mnie był |
||
|
|
|
#425 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cindy nie daj sie zmanipulować facetowi, wiem co mówię....
Co do gumek - nienawidzę, ale chwilowo musze bo lekarz nie chce mi dac tabletek a nie moge zajsc w ciaze jeszcze 3 lata;( chciałabym drugie maleństwo.... ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też namówiłam faceta na seks bez prezerwatyw, bo on chciał przez pierwsze opakowanie z, żeby wszystko przebiegło bezstresowo, ale przekonał się. W sumie ja nie mam problemów z organizmem, wszystko ładnie mi się trawi, nie mam biegunek, wymiotów (ostatnio wymiotowałam z pół roku temu, bo wypiłam za dużo wódki
Dla mnie to bajka seks bez prezerwatywy, bo przy gumkach to mnie piekło trochę po seksie i ogólnie odczuwałam dyskomfort. Może mam uczulenie na lateks ![]() Ale mi w brzuchu jeździ, o tak: bzzz gul bueee Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-09 o 20:40 |
|
|
|
#428 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Instynktu ni ma Cytat:
generalnie bardzo mi odpowiadają
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-09 o 20:47 |
|||
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
miałam trochę problemów ze sobą po porodzie i dla bezpieczeństwa (mam jedną nerkę i WZW
) miałam zaczekac 4-5 lat...
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze sama nie wiem... no przeciez stara się, dzwoni, na rekach mnie nosi itd ciagle mi cos kupuje gdzies zaprasza... ja na prawde nie wiem co o tym myslec bo on ma takie oczka jak na emotikonce jak mnie widzi... i ciagle gada ze mnie kocha i ze jestem nawazniejsza i ze nie chce mnie stracic. No on sie stara ale cos tu nie gra... ??
|
#432 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
tak też można do tego podchodzić |
|
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-09 o 20:55 |
|
|
|
|
#435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie sobie uswiadomiłam ze na asystentke stomatologiczna nie moge isc - WZW
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
poczekam do kolejnej kłótni i go poobserwuje, jak wybuchnie to kończę z tym ok?
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy za słowo
|
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl o sobie Cytat:
|
||
|
|
|
#439 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, sorry, że to mówię, ale zauważyłam, że zamiast uczyć się na błędach to je powielasz i nie wyciągasz żadnych wniosków z poprzednich związków i jeżeli bedziesz płakać to niestety na własne życzenie.
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Laski, umówiłam się na randkę
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#442 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. dopiero się umówiłam
Na jutro Chłopaka poznałam już jakiś czas temu na kursie prawka (ja kat. B, a on na przyczepę czy coś) i wyciągnął mój numer od instruktora
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-09 o 21:29 |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
czemu? bo nie chcę bez gumki? No proszę Cię
|
|
|
|
#445 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
na serio tak uważacie? kurczeee mysle nad tym i mysle... musze to przemyslec
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- dobranoc ;*
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, po prostu pewne zdarzenia wpłyneły na mnie w ten sposób, że do tematu dziecka podchodzę w trudny sposób ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#448 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, daj sobie spokój i to jak najszybciej. Szybko angażujemy się emocjonalnie, tracimy dystans i później strasznie ciężko jest się odciąć od nawet bardzo toksycznego partnera, mimo, że jesteśmy świadome że nas krzywdzi.
wiem o tym. Tak jak pisze Psyhe, tak jak sama zauważyłaś - już raz tak miałaś. I tu pojawia się problem o którym wspomniała Bita Śmietana - że kolejni partnerzy są podobni do poprzednich ;/ K. ma ewidentnie krzywe jazdy zachowuje się bardzo dziwnie, podczas kłótni brak mu szacunku, opanowania - po co Ci to. Zwłaszcza, że tak jak piszesz - przeszkadza Ci to w normalnym funkcjonowaniu, w nauce. Są to dla Ciebie niepotrzebne nerwy.On pewnie sobie przemyśli i w ogóle, znowu będzie kochanym misiem,aż tu nagle coś pęknie, znowu mu odbije i tak w kółko. Ech, faceci. Psyhe, gratuluję randki,a czy to ten gościu z prawka w którym byłaś zakochana? A, i czy Ty dziecko przypadkiem nie zbzykalaś pana z siłowni?
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-06-10 o 01:03 |
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Wczoraj wieczorem dzwoni K. i mówi kotuś moja młodsza siostra ciągnie mnie na kręgle idziesz z nami? A ja że ok. Potem mu piszę esa, że nie chce nigdzie chodzić z jego siostrą póki między nami nie będzie ok. Za chwile dostaje esa, że to wszystko nie ma sesu, że on się poddaje i że będzie nam lepiej osobno. No myślałam, że padnę! Ja mam wątpliwości, a on ze mną zrywa... ZNÓW!!! Aaaa szkoda gadać. Napisałam mu, że skoro tak chce niech tak będzie. Iiii o dziwo czuję jakąś ulgę, ale pół nocy nie spałam. W dodatku ten mój były A. ten masażysta, który jakieś 2 miesiące temu ratował moją nóżkę na basenie bo skurcz mnie złapał zaczął pisać. Moja przyjaciółka do mnie zadzwoniła zaraz po tym jak K ze mną zerwał i powiedziała, że z nim na serio jest coś nie tak i to bez sensu. Za to z Adrianem byłam szczęśliwa tylko to było za szybko po rozstaniu z EXEM i dlatego się czepiałam pierdół. Ja powiem tak, nie mam zamiaru z być z A. jeśli już to możemy się pospotykać jako znajomi a może później się coś wykluje. Już mam dość tych facetów i tyle. Ja wcale nie jestem taka uczuciowa jak myślicie, wręcz przeciwnie, wszystko mi zwisa i dlatego.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

, ale nie jestem pewna swojego organizmu- za wiele mam z tym wszystkim problemów, żeby całkowicie ufać, że wszystko się ładnie strawi.
BLOGUJĘ 

) miałam zaczekac 4-5 lat...

zachowuje się bardzo dziwnie, podczas kłótni brak mu szacunku, opanowania - po co Ci to. Zwłaszcza, że tak jak piszesz - przeszkadza Ci to w normalnym funkcjonowaniu, w nauce. Są to dla Ciebie niepotrzebne nerwy.