|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Azjatycka słodycz uzależnia
Sama nie wiem
Ze względu na ten kanał ostatnio polubiłam Hyo, czego bym się nie spodziewała. Teraz jest dla mnie nr.1
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
Hyo - mi się z wyglądu bardzo nie podoba, ale chyba jest bardzo wyluzowaną osobą ;p
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się absolutnie
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
Ja ich nie znam z imion ah
tzn nie wszystkie. Na pewno nie lubię Seohyun hehe, ale lubie tą najwyższą chyba SpYoung? podpowiedzcie :P
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Polski blog uzależnionej od Japonii: http://xkuroneko-shi.blogspot.com/
|
|
#427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Seohyun czemu nie lubisz ? z wyglądu ? ![]() W ogóle ile się uczyłam, żeby je rozpoznać ! Masakra ! Na początku to tylko Yoone najbardziej, a później Seohyun i Yuri, Hyoyon też, bo brzydulka taka ;p, reszta to masakra, a Tiffany, Taeyon i Jessica to dla mnie jak trojaczki były, takie podobne do siebie! Nazywałam je "Kevinowe" bo są podobne do Kevina z U-Kiss ( mój misiaczek hie hie) a za Soohyuna mogłabym wyjść Problem był też, że one generalnie co chwila zmieniają fryzury czy też kolory, co utrudnia nam sprawę, tak samo jak przy reszcie zespołów :/ ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
http://memila.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/cheeserland - kanał dwóch... koleżanek? Sióstr? Nie wiem. Mają dziwaczne pomysły na filmiki, fajne makijaże i paznokcie. Gdy gadają po japońsku to robią angielskie tłumaczenie więc bardziej zapalone osoby mogą się uczyć
Edytowane przez Sorbet Czas edycji: 2012-04-09 o 18:42 |
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie tu nie było...
Widziałyście już Hyunę w cudnym Volume Up? Wyglądają jak wampirki
|
|
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam tu w tej Japonii juz od kilku dobrych lat i szczerze powiem, to tej slodkosci na codzien nie widze. Widze za to duzo plastykowych panien, ktore mowia, chodza i zachowuja sie jak bezmozgowe roboty, chlam w telewizornii i zazwyczaj tandentny pop wykonywany przez te plastykowe roboty, ktory (na szczescie) pozostanie niszowy dla reszty swiata.
Za to, azjatyckie slodycze - to juz zupelnie inna bajka te rzeczywiscie uzalezniaja. Ide teraz cos zjesc.
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi o Hyunę, członkini 4Minute, która śpiewała min w TroubleMaker i poruszanym na wątku "Bubble Pop!"
|
|
|
#433 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
lovely, firma dla ktorej kiedys tam dawno pracowalam wyslala mnie tutaj po raz pierwszy pod koniec lat 90-tych (stara jestem!), potem poznalam meza i tak tu utknelam.
Jestem nauczycielka. Prowadze tez wlasny biznes. Pisze tez bloga: http://nawsiwjaponii.blogspot.com |
|
|
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale widzę, że coś bez entuzjazmu piszesz... nie jesteś tam szczęśliwa ? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Lovely, wbrew przeciwnie, jestem tu bardzo szczesliwa, Japonia to najlepsze panstwo w jakim przyszlo mi mieszkac (a mam skale porownawcza, bo mieszkalam w kilku).
A pisze realistycznie, tak jak jest na co dzien, co niektorzy japonofile, ktorzy nigdy tu nie byli (albo byli - na dwutygodniowej objazdowce) myla z "nieszczesliwie". |
|
|
|
|
#437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja gdy tylko będę mogła, lecę tam ! Wierzę, że moje marzenie kiedyś się spełni. |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Piękny blog i piękne zdjęcia! Pogratulować, że jesteś tak gdzie chcesz i robisz to, co lubisz
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny WRESZCIE zrobiło się ciepło!
Macie jakieś plany na wakacje?Parę letnich, azjatyckich inspiracji http://kawaii-maniac.blogspot.com/20...nspiracji.html co o nich myślicie?
|
|
|
#440 |
|
Przyczajenie
|
niesmialo sie przylaczam, czesc
slodkosci z Azji mnie wciagnely generalnie tym ze... istnieja! bo sama mimo tego ze nie jestem nastolatka wole wersje cute sexy niz sexy sexy :P (na szczescie moj chlopak tez, trafil swoj na swego, ja mu tancze geanie a on mi robi pokazy lipsynch do beautiful target :P) z kpopu ostatnio przechodze obsesje na punkcie B1A4 z programow NAMIETNIE ogladam invincible youth! <3 jak milo ze chociaz jedna uczestniczka jest starsza ode mnie i zachowuje sie tak a nie inaczej xD adultidol Narsha ftw! fajne linki na poczatku, czesc znalam, czesc nie jeszcze polecam strony kolezanek XiaXue - fourfeetnine (ona super pisze, bardzo blyskotliwa!), bongqiuqiu i cheeserland (ktos wyzej wrzucal link do jej kanalu, to jedna typiarka, druga z filmikow to pewnie Shirori czy jakos tak, obie doszly do finalu Kawaii of the World i teraz sie przyjaznia) no i oczywiscie polecam Invincibe Youth i inne variety shows koreanskie o idolach kpopowych
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Witamy!
A invicible youth na jakim kanale oglądasz? Strasznie lubię bloga cheeserland. To chyba jedyna lansująca się laseczka, która pokazuje twarz bez makijażu. W sumie to nnie czytam o czym one wszystkie piszą... Zaraz zerknę na inne podane przez Ciebie autorki
|
|
#442 |
|
Przyczajenie
|
invincible youth na kshowsonline.com ogladam i duzo innych variety shows tez tam jest
ja w sumie cheesie malo czytam, jakos nie podoba mi sie jak i co pisze i ona sama tez srednio :P czytac najbardziej lubie fourfeetnine, a ogladac XiaXue, wygladowo i stylowo tez mi sie najbardziej podoba rozowe wlosy (tez mam, ale mam wersje taka jak G.Na w 2hot, takie jak xx mi sie marza, ale brak mi odwagi zeby rozjasnic tak bardzo a bez tego ani rusz) i koszulki z kucykami Pony <3
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Xiaxiue (jak mi się nie będzie chciało pisać to skrócę ją do Xia) fajnie wygląda, ale wydaje mi się, że zamiast mózgu ta dziewczyna ma błyszczyk... Obejrzałam ze dwa jej filmiki i makijaż oraz zrobienie maseczki dla tej osoby jest priorytetem. co Wy o niej myślicie? Wg mnie takie osoby przyczyniają się do błędnego ukierunkowania młodych dziewczyn, które kodują sobie w łebkach, że będą kochane jeśli będą ładne i szczupłe. Może się mylę?
Jesteście zalogowane na forum gyaru? http://kawaiigal.fora.pl/
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczyny, można?
![]() Interesuję się właściwie wszystkim, co azjatyckie.. zawsze słuchałam j-rocka i interesowałam się Japonią, ale teraz mania na k-pop dopadła i mnie Uwieeelbiam azjatycką kulturę piękna, słodziutkie gyaru, ich piękne upięcia włosów.. I śliczne, nienaganne buzie ulzzangów
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja mam wrecz przeciwne zdanie o xx, na pewno sie troche kreuje na taka, na pewno jest zakochana w sobie, lubi ciuchy i kosmetyki i duzo o wygladzie pisze, ale jesli sie czyta jej bloga to sie zauwazy, ze ona ma bardzo mocne swoje zdanie na wiele tematow (wg mnie zwykle sluszne, mam podobne poglady jak ona na wiele spraw) i umie ladnie pisac, generalnie dla mnie to bardziej modne "szafiarki" koduja glupoty w mozgach dziewczyn, a malo jest blogow ktore maja jakakolwiek tresc, jej ma, wiec dla mnie juz samo to na plus ze to nie jest kolejny blog modowy/urodowy tylko :P. ogolnie bardzo lubie ja czytac, zawsze czekam na kolejne wpisy i licze ze bedzie to cos ciekawego a nie recenzja fryzjera :Pwydaje sie fajna laska, taka z jajami co sobie nie da w kasze dmuchac. przy okazji lubie tez na nia patrzec ![]() jako bonus wrzucam kilka skanow fajnych gyau-fryzur z mojej kolekcji
Edytowane przez _______ Czas edycji: 2012-07-06 o 23:54 |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
Co do bloga Xia.. to z zainteresowaniem przeczytałam wpis o Adele. Szperam w poszukiwaniu kolejnych ciekawych postów, ale przewalić się przez te tony zdjęć z wycieczek do Disneylandu i żarcia to sztuka... Zapodacie jakieś fajne jej posty?
Ona ma fajny styl, ale widać, że jest po operacjach plast. To mnie odpycha automatycznie. Z jej wpisów można się wulgaryzmów ang.nauczyć
|
|
#447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.nie chce mi sie zacytowac Twoj poprzedni post, wiec odniose sie do obu bez cytowania poprzedniego jesli pozwolisz... widac , ze jest po operacjach to dosc watpliwe ( nie sledze jakos jej bloga i nie wiem czy sie do nich przyznaje ), ale jesli opierasz to stwierdzenie na swoim oku wylacznie to mozesz sie mylic, zwlaszcza ze mowisz o kims innej rasy . po drugie o sobie z milion razy slyszalam, ze mam robione usta bo sa naturalnie mocno wydatne i odkad na pudelku zaczeto pietnowac botoksy itd. kazda panna z malymi ustami jest ekspertem od moich , co wiecej znalazl sie nawet pan po 60 tez edukowany w kwestii "naturalnego piekna" przez internet.po trzecie skoro filmik ma dotyczyc urody, nie wydaje Ci sie, ze niezbedne jest takze w nim wykazanie zaangazowania/zainteresowania tematem ![]() wybacz, ale ogladanie takich filmikow, powracanie do nich czy do bloga czesto staje sie zrodlem utrzymania, a jakos nie wyobrazam sobie powrotu na bloga czy do filmiku gdzie dziewczyna znudzona packa sie maseczka po czym podkresla, ze wyglad nie jest wazny, a te co tu przyszly sa hmm "fajne" , ale glupawe bo poswiecaja czas , swoj czas na dbanie o urode, wiecej poswiecaja czas na poszukiwanie nowych sposobow, chociaz maja do dyspozycji wode i mydlo ![]() po czwarte jesli cenisz nature cudnie, ale cenisz naturalne piekno kobiety to moze nie gol nog, pach i bikini. bo jesli to dla Ciebie standard to nie wiem czy wiesz , ze mniej niz pol wieku temu w naszym kraju przypisywano to wylacznie paniom lekkich obyczajow, podobnie jak uzywanie szminki i regulacje brwi na poczatku poprzedniego stulecia. do czego zmierzam?? do tego, ze standardy sie zmieniaja i to co dla Ciebie jest czyms w rodzaju przegiecia za lat 20pewnie bedzie norma i u nas ...czy to lansuje mode na bycie pusta?? hmm moim zdaniem nie. dlaczego ?bo to jaka jestes wynosisz z domu, ze swojego srodowiska, a nie z filmikow w necie. dobrze, ze nadchodzi czas cieszenia sie pieknem, swoim cialem a nie tylko rodzenia i wychowania dzieci . jestes fizyczna przez chwile patrzac na to ile trwa swiat, czy uwazasz, ze nie warto z tego korzystac?? czuc , bawic sie, zmieniac jesli czuje sie taka potrzebe... i po ostatnie - przepraszam, wykazalam sie brakiem tolerancji, masz prawo do swojego zdania, ale jego przedtsawiony zarys razi mnie tak jak Ciebie operacje plastyczne
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Oo, widzę, że co jakiś czas, ktoś tu coś napisze ;D fajnie, fajnie
Słyszałyście nową piosenkę T-ary "Day by Day" ? Mega jest jak dla mnie Ale miała być jeszcze druga część i coś nie słychać i nie widać...Aa no i jeszcze mój kochany U-Kiss z piosenką "Believe" Ogólnie ostatnio wychodzą fajne piosenki ;D Hmm, fani J-popu nie lubią K-popu, ale ja to obydwa lubię, chociaż więcej jest k-popowych grup ![]() Oglądałam ost drame ( po meeega dużej przerwie od dram ) " Zenkai Girl" i powiem, że spoko, ale najfajniejsze to tam są te dzieci, sprawdźcie, może Wam przypadnie do gustu aa i jeszcze " Koukou Debut", ale zdecydowanie bardziej polecam mangę, w sumie ciężko streścić dość długą mangę w jednym filmie.. ale nie było najgorsze, spoko aktor :P Co by tu jeszcze xD aa są K-pop Star Olympics, nie mogę się doczekać kiedy będą napisy po ang, oglądacie ? |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Xiaxue miała robiony nos dwa razy, pisała o tym sama
Ale moim zdaniem dobrze wygląda, chociaż i bez tego była ładna, ale skoro chciała, to zrobiła i tyleI zgadzam się z tym, że ona absolutnie nie jest pustakiem w przeciwieństwie do wyżej wspomnianych A że poza tym jest słodką księżniczką - sama chciałabym mieć tyle kasy, śmiałości i tolerancji w społeczeństwie, żeby móc tak żyć
|
|
|
|
|
#450 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

Ze względu na ten kanał ostatnio polubiłam Hyo, czego bym się nie spodziewała. Teraz jest dla mnie nr.1

tzn nie wszystkie. Na pewno nie lubię Seohyun hehe, ale lubie tą najwyższą chyba SpYoung? podpowiedzcie :P
było 78

, co wiecej znalazl sie nawet pan po 60 tez edukowany w kwestii "naturalnego piekna" przez internet.