Azjatycka słodycz uzależnia - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 17:28   #421
HarajukuChilli
Zadomowienie

Dot.: Azjatycka słodycz uzależnia

Sama nie wiem Sunny wiadomo, jest urocza jak nie wiem a Tiffany ma śliiiczny uśmiech Ze względu na ten kanał ostatnio polubiłam Hyo, czego bym się nie spodziewała. Teraz jest dla mnie nr.1
Level 1: 10 /10
HarajukuChilli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-13, 12:31   #422
lovelyashley
Rozeznanie

Hyo - mi się z wyglądu bardzo nie podoba, ale chyba jest bardzo wyluzowaną osobą ;p
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 19:35   #423
HarajukuChilli
Zadomowienie

Zgadzam się absolutnie A twoja ulubiona członkini SNSD?
Stary 2012-03-17, 16:18   #424
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HarajukuChilli Pokaż wiadomość
Zgadzam się absolutnie A twoja ulubiona członkini SNSD?
Nie znam ich z charakteru jakie są za bardzo, ale Yuri, Seohyun i Yoona, ost, gdy Sooyoung zapuściła włosy to strasznie jej ładnie ( a w ogóle, jaka ona jest chuda, jakie ma nogi ! )
Stary 2012-03-19, 02:33   #425
sSsojeczek
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do sSsojeczek

Ja ich nie znam z imion ah tzn nie wszystkie. Na pewno nie lubię Seohyun hehe, ale lubie tą najwyższą chyba SpYoung? podpowiedzcie :P

춤추라 , 아무도 바라보고 있지않은것처럼.
사랑하라, 한번도 상처받지않은 것처럼.
노래하라, 아무도 듣고 있지 않은 것처럼.
일하라, 돈이 필요하지 않은 것처럼.
살라, 오늘이 마지막 날인것처럼.
sSsojeczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-19, 15:54   #426
Sorbet
Zadomowienie

Polski blog uzależnionej od Japonii: http://xkuroneko-shi.blogspot.com/
Stary 2012-03-20, 13:01   #427
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sSsojeczek Pokaż wiadomość
Ja ich nie znam z imion ah tzn nie wszystkie. Na pewno nie lubię Seohyun hehe, ale lubie tą najwyższą chyba SpYoung? podpowiedzcie :P
Sooyoung - tak, najwyża, i właśnie o niej mówię, że bardzo chudziutka ;p
a Seohyun czemu nie lubisz ? z wyglądu ?
W ogóle ile się uczyłam, żeby je rozpoznać ! Masakra ! Na początku to tylko Yoone najbardziej, a później Seohyun i Yuri, Hyoyon też, bo brzydulka taka ;p, reszta to masakra, a Tiffany, Taeyon i Jessica to dla mnie jak trojaczki były, takie podobne do siebie! Nazywałam je "Kevinowe" bo są podobne do Kevina z U-Kiss ( mój misiaczek hie hie) a za Soohyuna mogłabym wyjść
Problem był też, że one generalnie co chwila zmieniają fryzury czy też kolory, co utrudnia nam sprawę, tak samo jak przy reszcie zespołów :/

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Sorbet Pokaż wiadomość
Polski blog uzależnionej od Japonii: http://xkuroneko-shi.blogspot.com/
nie za ciekawy ten blog jak dla mnie...
Stary 2012-03-30, 11:24   #428
Sorbet
Zadomowienie

http://memila.blogspot.com/

http://www.youtube.com/user/cheeserland - kanał dwóch... koleżanek? Sióstr? Nie wiem. Mają dziwaczne pomysły na filmiki, fajne makijaże i paznokcie. Gdy gadają po japońsku to robią angielskie tłumaczenie więc bardziej zapalone osoby mogą się uczyć

Edytowane przez Sorbet
Czas edycji: 2012-04-09 o 18:42
Sorbet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-13, 21:08   #429
HarajukuChilli
Zadomowienie

dawno mnie tu nie było...
Widziałyście już Hyunę w cudnym Volume Up? Wyglądają jak wampirki
Stary 2012-04-14, 16:05   #430
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
dawno mnie tu nie było...
Widziałyście już Hyunę w cudnym Volume Up? Wyglądają jak wampirki
Hyune ?? Kto to..?
Stary 2012-04-15, 15:17   #431
DwaKoty
Raczkowanie

Mieszkam tu w tej Japonii juz od kilku dobrych lat i szczerze powiem, to tej slodkosci na codzien nie widze. Widze za to duzo plastykowych panien, ktore mowia, chodza i zachowuja sie jak bezmozgowe roboty, chlam w telewizornii i zazwyczaj tandentny pop wykonywany przez te plastykowe roboty, ktory (na szczescie) pozostanie niszowy dla reszty swiata.

Za to, azjatyckie slodycze - to juz zupelnie inna bajka te rzeczywiscie uzalezniaja. Ide teraz cos zjesc.
DwaKoty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-15, 19:28   #432
HarajukuChilli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
Hyune ?? Kto to..?
Chodzi o Hyunę, członkini 4Minute, która śpiewała min w TroubleMaker i poruszanym na wątku "Bubble Pop!"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1111.jpg (37,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000000000000000000000000.jpg (17,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000000000000000000000000001.jpg (64,1 KB, 7 załadowań)
Stary 2012-04-17, 14:16   #433
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Chodzi o Hyunę, członkini 4Minute, która śpiewała min w TroubleMaker i poruszanym na wątku "Bubble Pop!"
Aaa ona ;p już kminie xD

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez DwaKoty Pokaż wiadomość
Mieszkam tu w tej Japonii juz od kilku dobrych lat i szczerze powiem, to tej slodkosci na codzien nie widze. Widze za to duzo plastykowych panien, ktore mowia, chodza i zachowuja sie jak bezmozgowe roboty, chlam w telewizornii i zazwyczaj tandentny pop wykonywany przez te plastykowe roboty, ktory (na szczescie) pozostanie niszowy dla reszty swiata.

Za to, azjatyckie slodycze - to juz zupelnie inna bajka te rzeczywiscie uzalezniaja. Ide teraz cos zjesc.
Możesz opowiedzieć jak to się stało, że wyjechałaś ? Dlaczego, w jakim celu ? Czym się tam zajmujesz ect ?
Stary 2012-04-17, 14:57   #434
DwaKoty
Raczkowanie

lovely, firma dla ktorej kiedys tam dawno pracowalam wyslala mnie tutaj po raz pierwszy pod koniec lat 90-tych (stara jestem!), potem poznalam meza i tak tu utknelam.

Jestem nauczycielka. Prowadze tez wlasny biznes.
Pisze tez bloga:
http://nawsiwjaponii.blogspot.com
Stary 2012-04-17, 23:07   #435
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
lovely, firma dla ktorej kiedys tam dawno pracowalam wyslala mnie tutaj po raz pierwszy pod koniec lat 90-tych (stara jestem!), potem poznalam meza i tak tu utknelam.

Jestem nauczycielka. Prowadze tez wlasny biznes.
Pisze tez bloga:
http://nawsiwjaponii.blogspot.com
woo, kope lat ;p
ale widzę, że coś bez entuzjazmu piszesz... nie jesteś tam szczęśliwa ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 00:06   #436
DwaKoty
Raczkowanie

Lovely, wbrew przeciwnie, jestem tu bardzo szczesliwa, Japonia to najlepsze panstwo w jakim przyszlo mi mieszkac (a mam skale porownawcza, bo mieszkalam w kilku).

A pisze realistycznie, tak jak jest na co dzien, co niektorzy japonofile, ktorzy nigdy tu nie byli (albo byli - na dwutygodniowej objazdowce) myla z "nieszczesliwie".
Stary 2012-04-18, 22:15   #437
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Lovely, wbrew przeciwnie, jestem tu bardzo szczesliwa, Japonia to najlepsze panstwo w jakim przyszlo mi mieszkac (a mam skale porownawcza, bo mieszkalam w kilku).

A pisze realistycznie, tak jak jest na co dzien, co niektorzy japonofile, ktorzy nigdy tu nie byli (albo byli - na dwutygodniowej objazdowce) myla z "nieszczesliwie".
No to się bardzo cieszę i cholernie Ci zazdroszczę ;p
Ja gdy tylko będę mogła, lecę tam ! Wierzę, że moje marzenie kiedyś się spełni.
Stary 2012-04-18, 22:18   #438
HarajukuChilli
Zadomowienie

Piękny blog i piękne zdjęcia! Pogratulować, że jesteś tak gdzie chcesz i robisz to, co lubisz
Stary 2012-06-18, 12:41   #439
HarajukuChilli
Zadomowienie

Dziewczyny WRESZCIE zrobiło się ciepło! Macie jakieś plany na wakacje?
Parę letnich, azjatyckich inspiracji http://kawaii-maniac.blogspot.com/20...nspiracji.html co o nich myślicie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 10:43   #440
_______
Przyczajenie

niesmialo sie przylaczam, czesc
slodkosci z Azji mnie wciagnely generalnie tym ze... istnieja! bo sama mimo tego ze nie jestem nastolatka wole wersje cute sexy niz sexy sexy :P (na szczescie moj chlopak tez, trafil swoj na swego, ja mu tancze geanie a on mi robi pokazy lipsynch do beautiful target :P)

z kpopu ostatnio przechodze obsesje na punkcie B1A4
z programow NAMIETNIE ogladam invincible youth! <3 jak milo ze chociaz jedna uczestniczka jest starsza ode mnie i zachowuje sie tak a nie inaczej xD adultidol Narsha ftw!

fajne linki na poczatku, czesc znalam, czesc nie jeszcze polecam strony kolezanek XiaXue - fourfeetnine (ona super pisze, bardzo blyskotliwa!), bongqiuqiu i cheeserland (ktos wyzej wrzucal link do jej kanalu, to jedna typiarka, druga z filmikow to pewnie Shirori czy jakos tak, obie doszly do finalu Kawaii of the World i teraz sie przyjaznia) no i oczywiscie polecam Invincibe Youth i inne variety shows koreanskie o idolach kpopowych
_______ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 10:12   #441
Sorbet
Zadomowienie

Witamy!
A invicible youth na jakim kanale oglądasz? Strasznie lubię bloga cheeserland. To chyba jedyna lansująca się laseczka, która pokazuje twarz bez makijażu. W sumie to nnie czytam o czym one wszystkie piszą... Zaraz zerknę na inne podane przez Ciebie autorki
Stary 2012-07-04, 17:35   #442
_______
Przyczajenie

invincible youth na kshowsonline.com ogladam i duzo innych variety shows tez tam jest

ja w sumie cheesie malo czytam, jakos nie podoba mi sie jak i co pisze i ona sama tez srednio :P czytac najbardziej lubie fourfeetnine, a ogladac XiaXue, wygladowo i stylowo tez mi sie najbardziej podoba rozowe wlosy (tez mam, ale mam wersje taka jak G.Na w 2hot, takie jak xx mi sie marza, ale brak mi odwagi zeby rozjasnic tak bardzo a bez tego ani rusz) i koszulki z kucykami Pony <3
Stary 2012-07-05, 19:40   #443
Sorbet
Zadomowienie

Xiaxiue (jak mi się nie będzie chciało pisać to skrócę ją do Xia) fajnie wygląda, ale wydaje mi się, że zamiast mózgu ta dziewczyna ma błyszczyk... Obejrzałam ze dwa jej filmiki i makijaż oraz zrobienie maseczki dla tej osoby jest priorytetem. co Wy o niej myślicie? Wg mnie takie osoby przyczyniają się do błędnego ukierunkowania młodych dziewczyn, które kodują sobie w łebkach, że będą kochane jeśli będą ładne i szczupłe. Może się mylę?

Jesteście zalogowane na forum gyaru? http://kawaiigal.fora.pl/
Stary 2012-07-05, 21:12   #444
Seoni
Raczkowanie

Cześć, dziewczyny, można?
Interesuję się właściwie wszystkim, co azjatyckie.. zawsze słuchałam j-rocka i interesowałam się Japonią, ale teraz mania na k-pop dopadła i mnie
Uwieeelbiam azjatycką kulturę piękna, słodziutkie gyaru, ich piękne upięcia włosów.. I śliczne, nienaganne buzie ulzzangów Co ja bym dała, żeby tak wyglądać...
Seoni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-06, 23:51   #445
_______
Przyczajenie

Cytat:
Xiaxiue (jak mi się nie będzie chciało pisać to skrócę ją do Xia) fajnie wygląda, ale wydaje mi się, że zamiast mózgu ta dziewczyna ma błyszczyk... Obejrzałam ze dwa jej filmiki i makijaż oraz zrobienie maseczki dla tej osoby jest priorytetem. co Wy o niej myślicie? Wg mnie takie osoby przyczyniają się do błędnego ukierunkowania młodych dziewczyn, które kodują sobie w łebkach, że będą kochane jeśli będą ładne i szczupłe. Może się mylę?

Jesteście zalogowane na forum gyaru? http://kawaiigal.fora.pl/

ja mam wrecz przeciwne zdanie o xx, na pewno sie troche kreuje na taka, na pewno jest zakochana w sobie, lubi ciuchy i kosmetyki i duzo o wygladzie pisze, ale jesli sie czyta jej bloga to sie zauwazy, ze ona ma bardzo mocne swoje zdanie na wiele tematow (wg mnie zwykle sluszne, mam podobne poglady jak ona na wiele spraw) i umie ladnie pisac, generalnie dla mnie to bardziej modne "szafiarki" koduja glupoty w mozgach dziewczyn, a malo jest blogow ktore maja jakakolwiek tresc, jej ma, wiec dla mnie juz samo to na plus ze to nie jest kolejny blog modowy/urodowy tylko :P. ogolnie bardzo lubie ja czytac, zawsze czekam na kolejne wpisy i licze ze bedzie to cos ciekawego a nie recenzja fryzjera :Pwydaje sie fajna laska, taka z jajami co sobie nie da w kasze dmuchac. przy okazji lubie tez na nia patrzec

jako bonus wrzucam kilka skanow fajnych gyau-fryzur z mojej kolekcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-10 at 9.39.47 PM.jpg (46,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-10 at 11.53.27 PM.jpg (34,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-10 at 11.56.20 PM.jpg (66,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-11 at 4.51.24 PM.jpg (26,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-11 at 12.05.13 AM.jpg (23,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-11 at 12.11.19 AM.jpg (20,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-11 at 12.11.50 AM.jpg (92,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-05-11 at 12.10.46 AM.jpg (48,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2012-06-06 at 6.22.56 PM.jpg (9,9 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez _______
Czas edycji: 2012-07-06 o 23:54
Stary 2012-07-29, 16:31   #446
Sorbet
Zadomowienie

Co do bloga Xia.. to z zainteresowaniem przeczytałam wpis o Adele. Szperam w poszukiwaniu kolejnych ciekawych postów, ale przewalić się przez te tony zdjęć z wycieczek do Disneylandu i żarcia to sztuka... Zapodacie jakieś fajne jej posty?
Ona ma fajny styl, ale widać, że jest po operacjach plast. To mnie odpycha automatycznie. Z jej wpisów można się wulgaryzmów ang.nauczyć
Stary 2012-07-29, 17:15   #447
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do bloga Xia.. to z zainteresowaniem przeczytałam wpis o Adele. Szperam w poszukiwaniu kolejnych ciekawych postów, ale przewalić się przez te tony zdjęć z wycieczek do Disneylandu i żarcia to sztuka... Zapodacie jakieś fajne jej posty?
Ona ma fajny styl, ale widać, że jest po operacjach plast. To mnie odpycha automatycznie. Z jej wpisów można się wulgaryzmów ang.nauczyć
sorry, dawno sie nie wypowiadam i pewnie sporo mnie ominelo w temacie, ale chyba musze napisac.
nie chce mi sie zacytowac Twoj poprzedni post, wiec odniose sie do obu bez cytowania poprzedniego jesli pozwolisz...
widac , ze jest po operacjach to dosc watpliwe ( nie sledze jakos jej bloga i nie wiem czy sie do nich przyznaje ), ale jesli opierasz to stwierdzenie na swoim oku wylacznie to mozesz sie mylic, zwlaszcza ze mowisz o kims innej rasy . po drugie o sobie z milion razy slyszalam, ze mam robione usta bo sa naturalnie mocno wydatne i odkad na pudelku zaczeto pietnowac botoksy itd. kazda panna z malymi ustami jest ekspertem od moich , co wiecej znalazl sie nawet pan po 60 tez edukowany w kwestii "naturalnego piekna" przez internet.
po trzecie skoro filmik ma dotyczyc urody, nie wydaje Ci sie, ze niezbedne jest takze w nim wykazanie zaangazowania/zainteresowania tematem
wybacz, ale ogladanie takich filmikow, powracanie do nich czy do bloga czesto staje sie zrodlem utrzymania, a jakos nie wyobrazam sobie powrotu na bloga czy do filmiku gdzie dziewczyna znudzona packa sie maseczka po czym podkresla, ze wyglad nie jest wazny, a te co tu przyszly sa hmm "fajne" , ale glupawe bo poswiecaja czas , swoj czas na dbanie o urode, wiecej poswiecaja czas na poszukiwanie nowych sposobow, chociaz maja do dyspozycji wode i mydlo
po czwarte jesli cenisz nature cudnie, ale cenisz naturalne piekno kobiety to moze nie gol nog, pach i bikini. bo jesli to dla Ciebie standard to nie wiem czy wiesz , ze mniej niz pol wieku temu w naszym kraju przypisywano to wylacznie paniom lekkich obyczajow, podobnie jak uzywanie szminki i regulacje brwi na poczatku poprzedniego stulecia. do czego zmierzam?? do tego, ze standardy sie zmieniaja i to co dla Ciebie jest czyms w rodzaju przegiecia za lat 20pewnie bedzie norma i u nas...
czy to lansuje mode na bycie pusta?? hmm moim zdaniem nie. dlaczego ?bo to jaka jestes wynosisz z domu, ze swojego srodowiska, a nie z filmikow w necie. dobrze, ze nadchodzi czas cieszenia sie pieknem, swoim cialem a nie tylko rodzenia i wychowania dzieci. jestes fizyczna przez chwile patrzac na to ile trwa swiat, czy uwazasz, ze nie warto z tego korzystac?? czuc , bawic sie, zmieniac jesli czuje sie taka potrzebe...
i po ostatnie - przepraszam, wykazalam sie brakiem tolerancji, masz prawo do swojego zdania, ale jego przedtsawiony zarys razi mnie tak jak Ciebie operacje plastyczne

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-29, 21:12   #448
lovelyashley
Rozeznanie

Oo, widzę, że co jakiś czas, ktoś tu coś napisze ;D fajnie, fajnie

Słyszałyście nową piosenkę T-ary "Day by Day" ? Mega jest jak dla mnie Ale miała być jeszcze druga część i coś nie słychać i nie widać...
Aa no i jeszcze mój kochany U-Kiss z piosenką "Believe"

Ogólnie ostatnio wychodzą fajne piosenki ;D
Hmm, fani J-popu nie lubią K-popu, ale ja to obydwa lubię, chociaż więcej jest k-popowych grup

Oglądałam ost drame ( po meeega dużej przerwie od dram ) " Zenkai Girl" i powiem, że spoko, ale najfajniejsze to tam są te dzieci, sprawdźcie, może Wam przypadnie do gustu aa i jeszcze " Koukou Debut", ale zdecydowanie bardziej polecam mangę, w sumie ciężko streścić dość długą mangę w jednym filmie.. ale nie było najgorsze, spoko aktor :P

Co by tu jeszcze xD aa są K-pop Star Olympics, nie mogę się doczekać kiedy będą napisy po ang, oglądacie ?
Stary 2012-07-30, 02:22   #449
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Xiaxue miała robiony nos dwa razy, pisała o tym sama Ale moim zdaniem dobrze wygląda, chociaż i bez tego była ładna, ale skoro chciała, to zrobiła i tyle
I zgadzam się z tym, że ona absolutnie nie jest pustakiem w przeciwieństwie do wyżej wspomnianych A że poza tym jest słodką księżniczką - sama chciałabym mieć tyle kasy, śmiałości i tolerancji w społeczeństwie, żeby móc tak żyć

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 11:08   #450
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Też chciałam Ale mi siostra uświadomiła za pomocą Photoshopa, jakby to wyglądało
Chyba sama sobie coś takiego zrobię. Akurat wolę dość wyraźne kości policzkowe i nieco żuchwy, ale może w stylu azjatyckim będzie mi lepiej?
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości