![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
Hej
![]() Czy ktos juz zlozyl dokumanty na PŚk ? czy to prawda ze zdjecie musi byc z odslonietym uchem, ze kopia dowodu musi byc podpisana? Moze jeszcze o czyms sie od Was dowiem? Bo ta ich strona w necie jest jakas badziewna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
W informatorze podają, że trzeba złożyć:
-świadectwo dojrzałości w oryginale -kopię dowodu osobistego -ankietę osobową (wypełnioną według ustalonego wzoru) ktora będzie dostępna do wydrukowania w systemie Internetowej Rejestracji Kandydatów -cztery aktualne fotografie (w tym jedna w formie cyfrowej), zgodnie z wymaganiami stosowanymi przy wydawaniu dowodó osobistych -osoby przyjete na kierunki studiów, na których wymagane jest zaświadczenie lekarza medycyny pracy, stwierdzające brak przeciwwskazań do podjęcia tych studiów, zobowiązane są do dostarczenia takich zaświadczeń do Wydziałowych Komisji Rekrutacyjnych lub dziekanatów. Kandydat u którego stwierdzono przeciwwskazania do podjęcia studiów na wybranym kierunku, może byc na ten kierunek nieprzyjęty. A dokumenty przyjmuja dopiero od 20 lipca, więc chyba na razie nikt ich jeszcze nie mógł złożyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaka kopia dowodu? A papiery to dopiero od 20 zanosimy ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Byłam na PŚk zasięgnąć informacji o tym budownictwie. A więc drugiego naboru na ten kierunek na pewno nie będzie. Tylko obniżą próg i wg niego będą przyjmować. Można złożyć dokumenty na ten kierunek na który się dostałyśmy, a potem w razie dostania się na bud. po prostu je przenosimy. Aaa i jeszcze, powiedziano mi że jeszcze nie wiadomo ile osób ewentualnie przyjmą, okaże się to nie wcześniej niż przed 28 lipca. Ciekawa jestem czy w ogóle kogoś przyjmą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Kopia dowodu osobistego która musi znależć sie w bialej teczce... Ta kopia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mysle ze Ciebie przyjmia, jak mowia ze obniza prog to te 5-10pkt na bank ![]() ![]() Dziewczyny a co myslicie o zaocznych? znacie kogos kto studiuje zaocznie na PSk? jak tak to radza sobie jakos? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
szukam współlokatora do mieszkania!!
2 pokoje z urządzoną kuchnią i łazienką 1200zł + media mieszkanie 50m2 tel 783293086 Bartek ps. student pierwszego roku xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Razem z dwiema kolezankami chcemy wynając mieszkanie i zastanawiamy sie czy juz powinnysmy zaczac czegos szukac.
Kiedy Wy zaczynacie poszukiwania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Wie ktos od ktorej do ktorej jutro mozna skladac dokumenty?? Na stronie nie widze informacji a akurat bede w Ck to bym zlozyla
![]() BTW. A TAK W OGOLE TO WRAZ Z KOLEZANKA PRAWDOPODOBNIE BEDZIEMY MIEC DO WYNAJECIA POKOJ W TRZYPOKOJOWYM MIESZKANIU DLA JEDNEJ BADZ 2 OSOB OSIEDLE SADY 4 MIN PIECHOTKA OD POLITECHNIKI CENA OD JEDNEJ OSOBY OKOLO 470+ MEDIA CENA ZA 2 OKOLO 300+ MEDIA JESTESMY OTWARTE NA WSZELKIE PROPOZYCJE MILE BEZKONLIKTOWE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie nie wiadomo czy obniżą ten próg... dopiero po 28.07 będzie wiadomo. Ale mam nadzieję, że tek ![]() Może wyjdą z założenia, że już nie potrzeba im studentów na ten kierunek, więc ja też się z nim wtedy pożegnam:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
a dostalas sie jeszcze na cos?
![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
mysle ze juz najzyzsza pora szczegolnie jesli zal;ezy wam na tym zeby mieszkanie bylo blisko politechniki bo pozniej zostana same na obrzezach;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Hejj . A wiecie coś może co z opłatami za legitymację i indeks ?
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
BAN stały
|
Jeśli ktoś już z Was był zanieść papiery na PŚk, albo będzie szedł jutro bądź w piątek to bardzo proszę, żeby napisał od której do której godziny jest tam otwarte. Będę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
10-14 jesli sie myle niech mnie ktoś poprawi ![]() druczek z oplata za legitymacje dostajemy przy skladnaiu dokumentow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
to prawda, że trzeba razem z dokumentami dać też zdjęcie w formie cyfrowej na jakimś nośniku typu płyta CD?
![]()
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
pierwsze slysze
![]()
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
mój kolega tak wymyślił, dzwoniłam dziś na PŚk i gościu mi powiedział żebym przyniosła zdjęcie na jakimś nośniku np pendrive ale mówił to tak niepewnie więc nie wiem
![]()
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
pff jeszcze plyte na nich tracic
![]()
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#443 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() i nie druczek, a otrzymujemy numer konta, na które trzeba wpłacić za legitymacje studencką ![]() Edytowane przez Kasiek_tst Czas edycji: 2011-07-21 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
jaka jest opłata za legitymacje i indeks??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
Za indeks i legitke płaci się przy składaniu dokumentów?
Rozumiem ze dokumenty mam donieść do dziekanatu na wydział gdzie się zakwalifikowałem? Wysoki jest poziom na PKś? kier. Budownictwo. macie pojęcie jak z wykładowcami? jest przesiew na I roku?.. aa Miekszanie czy Akademik? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeszcze jedno, na stronie nie ma informacji odnośnie świadectwa ukończenia liceum, znaczy, że jest ono zbędne?? Podpisuje się pod pytaniem odnośnie składania dokumentów, niby wydawałoby się oczywiste, ale jednak wolę się upewnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
A ja mam dosc nietypowa prosbe. Moglibyscie podac mi wymiar zdjecia tego normalnego, nie cyfrowego. Ja poprosilam o format jak do dowodu i kolezanka u innego fotografa rowniez prosila o format do dowodu. i Obie mamy inne formaty...........
CZekam na wasze wymiary bo za chwile mnie cos strzeli normalnie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
ja mam 3,5x4,5cm
a co z ta legitymacja i indeksem? trzeba za to placic przy skladaniu dokumentow? ![]()
![]() |
#450 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.