|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wakacje mamy więc o figurę dbamy! :)
Dziewczyny, żegnam się
Jutro rano wybywam nad morze .
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Pomarancza9101 - udanego wypoczynku
:-*
|
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
Ja też życzę Ci, Pomarańczko, fajnego wypoczynku i co najważniejsze - ładnej pogody
![]() ![]() Te ciasteczka są ohydne.. lepiej nie podaję przepisu, bo on jest chyba jakiś...niedorobiony ![]() Za to nie poddaję się, bo na chama chcę wykorzystać jakoś płatki owsiane, w google wpisałam "ciasteczka z płatków owsianych" i wyszukały mi się nowe, "ludzkie" przepisy, także lada dzień znowu spróbuję ![]() Dzisiaj byłam na rowerze w pobliskim mieście, co prawda max 10 km, ale zawsze to coś
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś jadłam biały chleb
|
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
Pomarancza9101 baw się dobrze
![]() Wszyscy gdzieś wybywają, ja też jutro bym Was opuściła i wyruszyła w pielgrzymce na Jasną Górę, ale niestety nie uda mi się iść na całą i wybieram się tylko na 4 ostatnie dni, więc jeszcze tydzień się ze mną pomęczycie ![]() Ja zaraz będę ćwiczyć, nawet mi się chce Co do diety to raz lepiej, raz gorzej, ale jakoś leci. Wątek podupada, trzeba go jakoś rozkręcić. ![]() moja ciocia nie je w ogóle chleba ani ziemniaków no i oczywiście wszystko inne z umiarem i tak schudła. Nie poznałam jej ostatnio ;o. Edytowane przez LeonorVarela Czas edycji: 2011-07-29 o 17:45 |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
ja mało się odzywam, bo moja dieta to ostatnio jedna, wielka porażka
![]() w nast tyg wyjeżdża i nie zamierzam się wtedy pilnować nie wiadomo jak i niczego odmawiać sobie nie będę ale jak już wrócę to ostro się za siebie biorę, bo nie jest dobrze
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
no jasne, że na wyjeździe nie ma się co katować i odmawiać sobie przyjemności
|
|
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
Nie umiem się zmobilizować do biegania ;(
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Vacous słuchawki w uszy i w drogę
najtrudniejszy pierwszy krok hahah potem wejdzie Ci w nawyk ; *
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zapraszam na szarlotkę !
|
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Na szarlotkę mówisz.. Już idę!
wyjeżdżam dziś iii wracam za tydzień. Postaram się nie przytyć więcej niż do 64 JAK WRÓCĘ TO ZRZUCĘ ![]() + pilnujcie wątku, aby nie umarł
|
|
|
#432 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
też bym chciała dołączyć do Was Intensywny sierpień to mój plan ![]() Wzrost: 155cm Było: 60kg Jest: 45kg Nie ochrzaniajcie mnie od razu, wiem że mam prawie niedowagę, ale już nie chcę specjalnie chudnąć, jedynie wyrzeźbić brzuch ćwiczeniami i odżywiać się zdrowo (bez słodyczy, słonych przekąsek i syfów typu serki topione). Mogę dołączyć?
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Jutro dzien wazenia u mnie. Mysle ze bd mniej niz oczekuje po tygodniu ale moze nie bd najgorzej. Jutro sie zobaczy
![]() Ja z pieczywa jadłam ciabatte i niewiem czy to dobrze czy nie...
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
chicle no jasne witamy
lovestruck będę czuwać, nic tu nie upadnie ![]() ja dziś byłam u babci, także wiadomo... chociaż moja babcia nie umie gotować, mimo to wepchnęła we mnie tyle, że szok a i oczywiście : ' ale teraz schudłaś, taka szczuplutka jesteś ' przesuwam ważenie na jakiś racjonalny termin, piątek będzie idealny przed weekendowym szaleństwem. |
|
|
|
|
#435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ja wlasnie sie przekonuje ze poniedzialek to faktycznie zly dzien na wazenie, wiec sie waze w pt i pon, zeby byc zorientowana czy nie przesadzam weekendami
|
|
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie się zważyłam i nie schudłam ani grama <foch>, co prawda na mojej wadzie (nie jest elektryczna) ledwo co widać, ale dalej pokazuje 59 kg lub nawet waha się bardziej ku 60 :O O CO CHODZI!
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
ja tydzien temu mialam 55,9 a teraz mam 55,5.
Malutko... Zobaczymy jak bd w tym tyg. Musze cos pozmieniac w rozplanowaniu posilków i nieco wiecej ruchu sie przyda
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś wstałam z taką pozytywną energią
![]() zjadłam owsiankę na śniadanie, a wkrótce będzie obiad, kotlet schabowy + mizeria, chyba zrobię sobie z jogurtem naturalnym ja się nie zważyłam. Zrobię to w piątek. Dziewczyny może w weekend zaszalałyście i jeszcze macie jedzenie w żołądku ? Każdy spadek wagi jest dobry !
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wazne ze widze roznice a juz sie przyzwyczailam wiec jezeli nawet bd wolniej spadac waga to i tak dobrze bo zamietrzam w tym wytrwac naprawde dlugo
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
juz kiedys próbowałam schudnąć i gdzieś tu na wizażu brałam udział w jakimś wątku-udało sie trochę ale teraz chciałabym dołączyć do innej grupy Mam 21 lat,ważę 69 kg i chciałabym schudnać do 56kg stosowalam dięte 1000 kcal i nawet dobrze mi szlo,schudlam jakies 6-7 kg ( w nie pamietram ile 1,5 miesiaca chyba) ale teraz jem baaaardzo duzo i 1000 kcal to bedzie dla mnie zabojstwo wiec myslalam mzoe o diecie 1400 kcal . Co o tym myslicie? Pomozecie mi ukladac jadlospisy ? Prosze o jakies wskazowki. Dzisiaj zjadlam: śniadaniegodz 10.00: bułka z pestkami dyni,2 plasterki salami,50 g mozzarelli,łyżka masła,herbata+ łyżka cukru = według mnie około 600 kcal II śniadanie :troche późno 14.00 (nie mogłam wcześniej) - dwie śliwki i szklanka borówek 72kcal |
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
mój dzisiejszy dzień idealny (tak mi się wydaje
) pod względem diety. żadnych słodyczy ![]() no ale co do ćwiczeń to kiepsko. animuska witamy w Naszych skromnych progach myślę, że dieta 1400 kcal na początek będzie dobra. Moim zdaniem powinnaś usunąć tę łyżkę masła ze swojego jadłospisu i cukier lub przynajmniej powoli ograniczać, np pół łyżeczki cukru. Ja teraz w ogóle nie słodzę, a kiedyś 2 czubate łyżeczki I najlepiej przestawić się na kolorową herbatę : zieloną, czerwoną. Na śniadanie polecam owsiankę. Zapycha na długo i jest w miarę mało kaloryczna. Ewentualnie jakieś musli (ja przynajmniej to jem ) na kolację powinno się jeść białko. hmm no i jakieś zdrowe, chude potrawy ogólnie Sama się nie dobrze nie znam. Jem na wyczucie no i oczywiście ćwiczyć, ćwiczyć
Edytowane przez LeonorVarela Czas edycji: 2011-08-01 o 19:15 |
|
|
|
|
#442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zero slodyczy. Posilki mialam troche dziwnie rozlozone ale to przez prace i nie moglam inaczej jesc ale nie jest zle
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
hej
czy mi się wydaje czy jutro wraca nasza założycielka kontrargumenty ? Ja jestem jeszcze przed śniadaniem w ogóle nie chce mi się jeść. Będzie chyba owsianka No a dziś zapowiada się aktywny dzień
|
|
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Już wróciłam
podejrzenie wyrostka wczoraj przez gorączkę nic nie zjadłam w szpitalu standardowo zemdlałam (Zapach szpitala mnie osłabia) i na szczęście to zapalenie pęcherza, więc zastrzyk, antybiotyki, przeciwbólowe itd. Młody lekarz mi się trafił całkiem przystojny, aż mi wstyd brzuszek było pokazać dziś Znow do szpitala, wykończę się :<
|
|
|
#445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Ech, na domiar złego @ dostałam
dietę odpuszcze sobie, bo czuje, że te 3dni niejedzenia będę musiała jakoś zrekompensować swojemu organizmowi- Oczywiście z umiarem
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Ja na obiad zjadłam zapiekaną fasolkę szparagową z serem, a na kolację gotowany, a potem zasmażany kawałek indyka + ogórek małosolny.
Właściwie to dopiero dziś jest tak na prawdę mój drugi dzień prawdziwej diety i odchudzania. Żadne słodycze nie przejdą
|
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Hmm tak się zastanawiam...
Moje ograniczenia i zmiany w porównaniu do odżywiania się sprzed diety: -nie jem w ogóle słodyczy (juz 2 tyg), ciastek itp. -nie pije napojów gazowanych (piję dużo wody no i herbatę czarną do np.kolacji). Myślałam że od takich zmian coś schudnę, bo jadłam naprawdę sporo słodkiego, a tu... waga stoi. Nie wiem, chyba będę zmuszona wyeliminować jasne pieczywo (niełatwe, bo rano nie będę miała co jeść)? Jestem wkurzona!
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Vacuous a może skoro nie jesz słodkiego to nadrabiasz czymś innym ?
Nie wystarczy tylko odstawić słodycze i gazowane, tzn można, ale wtedy waga będzie spadać bardzoo powoli. chyba Ja też kiedyś myślałam nad ostawieniem pieczywa, no ale co wtedy miałabym jeść w szkole ? To nierealny pomysł. A tak poza tym to nie przejmuj się. Może jesteś przed @ lub po prostu organizm się buntuje
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Vacous może masz zastój
zamień jasne pieczywo na ciemne, a jak już to zrobiłaś to nie wiem.. ogranicz resztę regułek pewnie znasz
parę godzin w żołądku, CAŁE ŻYCIE W BIODRACH! Edytowane przez lovestruck Czas edycji: 2011-08-02 o 20:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

.

wczoraj przez gorączkę nic nie zjadłam
zamień jasne pieczywo na ciemne, a jak już to zrobiłaś to nie wiem.. ogranicz