![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Wątek jest trochę chaotyczny i ciężko się trochę przegląda. Prosiłabym o namiary do dobrego dermatologa z Krakowa (nazwisko + ewentualnie gdzie przyjmuje), który naprawdę poważnie traktuje pacjentów i zna się na swoim fachu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś idę do Prodermy. Gdy wrócę to napiszę czy warto tam się leczyć czy nie warto. Moja skóra jest coraz bardziej problematyczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dermatolog kraków
Hmm..ja mam w Warszawie dobrą dermatolog gabinet Nova derm Ewa chlebuś, ja byłam u Alicji Kryst, za wizyte jak za wizyte prywatna niestety 100 peka, byłam rok temu zaleciła mi antybiotyki tetracykline, masc duac i differin przez pół roku, po 3 miesiącach widac było efekty bez żadnego wągra itp. nawet porów prawie niebyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - POZNAŃ?
Jestem zadowolona z wczorajszej wizycie w Prodermie
![]() Przyjeła mnie dr Wioleta Zarębska-Schreiber. Najpierw przeprowadziła wywiad środowiskowy odnośnie chorób w rodzinie, alergiii, pielęgnacji skóry, stosowanych kosmetyków, trybu życia itd. Potem na leżance pani Wioleta obejrzała moją skórę w powiększeniu, sprawdziła jak reaguje na dotyk (mam bardzo wrażliwą skórę). Na koniec wystawiła diagnozę- pierwsze stadum trądziku różowatego ![]() Dostałam recepty na maści łagodzące i broszury informacyjne związane z chorobą mojej skóry. Pozostaje mi tylko dostosowanie się do rad pani doktor ... Dużym minusem Prodermy jest to, że ani na stronce www ani w recepcji nie ma cennika. O wszystko trzeba się pytać, więc trudno nawet oszacować ile leczenie wraz z opieką dermatologiczną (trądzik różowaty jest chorobą przewlekłą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
ja z kolei bardzo nie polecam dr Anny Marcinek z Krakowa. Podejrzewam u siebie początki trądziku różowatego (wszystkie objawy się zgadzają) i byłam u niej z tym problemem. Delikatnie mówiąc zostałam olana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
oj wiem jakie to jest wkurzające, gdy lekarz olewa Twoje problemy
![]() mi dermatolog oprócz maści na receptę poleciła krem zinalfat za ok 40 zł podobno świetnie uspokaja skórę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
miałam ten Zinalfat i jakiś taki super nie był... Ale może na każdą skórę działa inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
Ja miałam tę maść jako leczenie, kiedy dermatolog nie wiedziała co mi dać to dała wszystko co możliwe, a i tak nie pomogło. Do takiego uspokajania skóry to polecam kremy z Biodermy, drogie ale naprawdę warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
ja od daaaaawna borykałam się z trądzikiem, moim problemem były ciagłe zmiany skóry, ale strasznie bolesne i zapalne, więc ciagle katowałam się wyduszaniem, bo nie chciały sie goić i tak w kółko. Chodziłam do wielu dermatologów ale dopiero ten którego chce Wam polecić przepisał mi leki doustne łącznie z kuracją zewnętrzną.Wcześniej kazali mi sie smarowac jakimiś maseczkami i w ogole bez sensu! Nie miałam jakiegoś nie wiadomo jakiego trądziku, ale ciągle cos z tą skroą sie działo. Od miesiąca stosuje kurację(jeszcze 2 miesiące antybiotyku) i już widze znaczną poprawe!@ Polecam Wam Dr Mariana Jakubowicza, przyjmuje na Ul.Strugarka 8, w Poznaniu. Wykłada na Poznańskich uczelniach kosmetologie, poza tym jest specjalistą w gazecie Uroda, jest dermatologiem estetycznym także. Wizyta u niego to 150zł, jeśli jest się jego studentką to bierze za wszystkie zabiegi połowę ceny. Polecam serdecznie, niejedną z moich znajomych uratował, zdarzały się naprawde ciężkie przypadki. Poza tym jeśli chodzi o zabiegi typowo z dziedziny dermatologii estetycznej, to jest mistrzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
A jakie leki doustne dostałaś, jeżeli można wiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
nataliach a ten dermatolog ma stronkę www?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
polecacie moze kogos z Gdanska?
![]() |
#434 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Konto usunięte
|
Widzę, że większość tutaj ma problemy z cerą, trądzikiem, a ja czytam wątek, bo potrzebuję dermatologa, który powiedziałby mi co to jest i wyleczył, coś co zrobiło mi się na stopie (nie potrafię tego określić, nie jest to modzel, byłam u kosmetyczki na pedicure leczniczy, ale powiedziała, że sama nie wie co to i żebym poszła z tym do dermatologa). Prz okazji chciałabym aby dermatolog doradził mi jakąś maść na blizny na stopach. Czy mogę sie spokojnie zgłosić z takimi problemami np. do Der Medu albo Derm Mediku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
wiesz, nie jestem lekarzem, ale ja być może miałam to samo co ty- Pani doktor powiedziała mi, że to są brodawki (miałam to na stopie) . na początku myślałam, że to jakieś odciski... Wprawdzie nie skorzystałam z propozycji wypalania prądem, który chciała mi zaaplikować lekarka (na stopie podkreślam- nie wiem jak bym chodziła do zagojenia się!!!!) ale za to myślę, że diagnoza była trafna, bo po wypaleniu na palcu u ręki normalnej brodaweczki, zniknęły i te na stópkach, a tak się podobno dzieje w przypadku brodawek. Natomiat mogę polecić lekarzy z przychodni na ul. fiołkowej w Krakowie. Mój TŻ tam się leczył i był bardzo zadowolony. Co najważniejsze kuracje były skuteczne, a diagnozy były trafne. Wyżej wymenionej Pani doktor z Alei Kijowskiej nie polecam właśnie za pomysł wypalania brodawek na podeszwie stopy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
a co z Olsztynem? Czy naprawde nie ma nikogo z mazur?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
A mógłby ktoś napisać o swoich doświadczeniach z panią dr. Czernicką-Kupras? Jak ktoś się wstydzi to zapraszam na PW
![]() ![]() Edytowane przez Deadspace Czas edycji: 2009-06-02 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Jeżeli ktoś szuka dobrego dermatologa w Toruniu to tylko dr Agnieszka Łętkowska
![]() jak ognia unikać Akademickiej Przychodni!!! ![]() kompetencja i wiedza przeciwstawiona "totalnemu nieporozumieniu"! p.s. leczę trądzik od 9 lat... i często się przeprowadzam, w związku z tm poznałam trochę lekarzy... niestety - LEKARZY jest naprawdę niewielu (zresztą tak jak w każdym zawodzie - jest mnóstwo ludzi, którzy się do po prostu nie nadają do, a nie potrafią, nie chcą, są zbyt leniwi albo są zbyt zadufani w sobie, żeby się do tego przyznać i zmienić pracę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
uaremyheroine: profesor Roman Nowicki, prywatnie w Sopocie przyjmuje
(btw, fajny nick ![]() ![]() Edytowane przez Gloss Czas edycji: 2009-06-09 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
![]()
Agnieszka Gruszczyńska Bereza
![]() Dziś byłam na pierwszej wizycie, jeśli chodzi o pierwsze wrażenie SUPER!!! prowadzi dokładny wywiad następnie ogląda problem!!!trzymała mnie prawie godzinę i nie było to wychwalanie swojego prywatnego gabinetu tylko przez cały czas trwała rozmowa o moim problemie! JESTEM NA TAK ![]() ![]() ![]() P.S. za miesiąc kontrolna wizyta postaram się odezwać ponownie i pochwalić również efektami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Dot.: mgr.Lilianna Jeżowa mikrobiolog z Poznania - kto zna? jakie opinie
Witam. Byłam pierwszy raz u Pani mgr Jeżowej i chiałabym się dokładnie dowiedzieć na czym polega ta szczepionka i kto ją podaje. (Czy może podać ją każdy lekarz, lub pielęgniarka?) Moje dziecko miało pobrany wymaz z nosa i gardła i Pani Jeżowa kazała czekać na wyniki, jedank nic pozatym nie powiedziała, wiec nie wiem co mam dalej zrobić z wynikami, które dostane i na czym polega szczepionka, o której mowiła Pani lekarz. Jeśli to możliwe proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po zapisaniu reacutanu, (bylam tak zdesperowana tymi syfami ze chcialam go kupic) wiecej sie u niego nie zjawilam. Moja mama wykazala sie na tyle przytomnoscia umyslu ze zaczerpnela opini dot. tego leku i kazdy go odradzil, ze jest szkodliwy, tym bardziej niezalecany u mlodych dziewczyn. Reasumujac, nie polecam DOKTORKA D. ![]() ![]() Dzis mam 23 lata i dopiero stosowanie Cilestu wyciszylo troche moja cere, syfki mi wychodza ale nie w takiej ilosci jak dawniej, mozna z tym zyc. ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Jedyne co mam ochote powiedziec temu wyrpsnietemu favetowi "doktorowi" to ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Absolutnie go odradzam !! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- dla wahajacych sie, znalazlam cenne opinie innych: http://www.znanylekarz.pl/lekarz-195...log-krakow.php |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
szukam dobrego dermatologo z okolic NOWEGO SĄCZA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A czy ktos leczyl sie u dr Piotra Ratka (KRAKÓW), który przyjmuje w Centrum Medycznym Zdrowie na Gertrudy? Pierwsza wizyta 120, nastepne 100zl - jak Was leczyl z tradziku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Przyczajenie
|
Dot.: gdzie dobry dermatolog na śląsku??
Polecam panią dermatolog A. Zielonka przyjmuje prywatnie na ul. Wojewódzkiej w Katowicach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
![]()
Potrzebny mi jest dobry prywatny dermatolog z Warszawy i tak, żeby mógł by mnie przyjąć z dnia na dzień... Na wizyte u dermatologów z NFZ niestety trzeba długo czekać ...Bardzo prosze Was o pomoc!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
Czy ktoś poleciłby dermatologa w Luxmedzie w Warszawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.