|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
Ja nadal twardo sie trzymam swoich postanowien. Pomału kończy się drugi tydzień mojego odchudzania..., wszystko fajnie i wogóle, ale martwi mnie jedna rzecz.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
ja akurat rozstepow nie mam, ale sa wynikiem (za)szybkiej utraty wagi... Dobrze ze cwiczysz. To powinno ujedrnic cialo. Ja tez czasem po takim odchudzniu mam bardziej miekkie calko ;P Ale wydaje mi sie ze to jest taki etap przejsciowy bo po jakims czasie jest juz jedrne a sylwetka smukla. Trzeba po prostu cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc... Jeszcze przydalaby sie ochota... :/ ehh... pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Dokladnie jestescie genialne!!!
Dzisiaj pozwolilam sobie na jedno ciastko ale nie przejmuje sie tym bo dzis smigam na rowerek a potem jeszcze cwiczonka w domku ![]() Poza tym nie wiem co bym zrobila gdyby nie wy, przy was to mobliziacja od razu wieksza i od razu sie lepiej czuje! THX! |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() do zwisajacych: masowanie masowanie i jeszcze raz masowanie!!!!po 2 tygodniach codziennego wcierania kremow ujedrniajacych, wmasowywanych specjalnymi rekawicami/masazerami czy czymkolwiek - widac rewelacyjne efekty!!!! [ale o tym juz byl watek chyba...] ja sie tylko strasznie obawiam, ze jak za pare dni pojade do babci, to tam nie bedzie szans na 'odchudzanie' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobilam sobie dzis zdjecia w samej bieliznie, te motywujace... Chcialam mamie pokazac dyskretnie, ale tata przechwycil i patrzy i mowi, ze nie jestem wcale gruba, tylko wyraznie po sylwetce widac, ze nie uprawialam sportu regularnie. To jest dopiero dopingujace ![]() Stroje kapielowe: kiedys myslalam, ze te spodenkowe, to sa odpowiednie dla mojej figury, przez ostatnie 10 lat nie nosilam innego. Dopiero teraz, jak musialam koniecznie na basen cos kupic, to jak przymierzalam, stwierdzilam, ze w takim wycietym troche mi lepiej. A dlaczego? Pomyslcie sobie tak: chcecie duzo ukryc pod strojem, prawda? Grube uda, pupa, brzuch. I zakladacie na jasne cialo taki kolorowy kostium, czarny, zielony, w kropki... No i co przyciaga uwage najbardziej? Wlasnie miejsce, ktore chialyscie ukryc, bo jest kolorowe, czarne, zielone, w kropki... ![]() ![]() Koniec posta, ale sie dzis popisalam ![]() Buziaki ![]() ![]()
#425 |
Rozeznanie
|
No to mnie dziewczyny podbudowalyscie z tym strojem, obecnie mam bikini ze sznurkami po bokach w majtkach-- ale nie jest tragedja tłuszczyk mi nie odstaje pod i nad sznurkami
![]() Ja dzis zamiast cwiczen mialam wypad autem do rodzinki na wies za miasto gdzie nie ukrywam było pyszne ciacho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
No prosze jak milo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranocka ![]()
#427 |
Rozeznanie
|
no ja jutro basen, dziś ćwiczonka, i raczej jedzenie w normie a nie dietetyczne.. jakoś leci do prozdu choć zauważyłam brak naszych starych bywalczyń, hej laski gdzie jesteście ??
co do stroju też uważam że polecane do grubych ud i tyłka modele ze spodenkami tylko pogarszają sprawę ![]()
#428 |
Zakorzenienie
|
Julcik , no nie poddaje się, byłam dzisiaj na basenie i było miodzio.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Gradisca z tymi strojami to się zgadzam całkowicie.
A z bywalcami.... no niestety nie czytam teraz tego wątku na bieżąco (mam problemy z netem) u mnie z dietką nienajgorzej ![]() ![]() ![]() ![]() buźka |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
kalija to naprawiaj ten net i wracaj
![]() ja dziś dużo owoców,obiadek i basen, jestem zadowolona ![]() odzyskałam powera ![]()
#431 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś nie ćwiczę,bo robię przerwe w treningach-pocwiczyłam w niedzielę i wczoraj (sporo),do treningu wrzuciłam wchodzenie po schodach.Dzis nie cwiczę,bo znowu miałam problemy ze snem i jestem padnieta.Zaliczyłam jedynie spacerek.Może jak się prześpię to dłużej pochodzę,choc w to wątpię,bo racze4j do wieczorka nie zasnę.Z dietka nie tak zle,staram się jeść częściej i mniejsze porcje.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Julka od trzech dni jest na "diecie". Postanowilam nie jesc w ogole slodyczy, sosow, ograniczac ilosc jedzonego chleba. No i oczywiscie jem kilka razy dziennie, ale mniej. Sa to zazwyczaj jakies warzywa i owoce. Moim sposobem jest jedzenie duuuuzo pozywnych rzeczy na sniadanie, bo i tak spale to w ciagu dnia. II sniadanie to zazwyczaj jakis owoc, np jablko lub banan. Pozniej obiadek - mniej niz sniadanko, bo wazne jest, by odejsc od stolu i nie jesc "do syta". Zazwyczaj jem obiad dluugo, bo po 20 minutach dopiero do mozgu sa wysylane informacje o sytosci. Pozniej podwieczorek - jogurt z musli, najlepiej jogobella
![]() ![]() W ciagu dnia wypijam tez duzo wody mineralnej i czerwonej herbaty. Wieczorem dlugi spacer z psem - biegac nie lubie ![]() To moj sposob na zgrabna sylwetke w niedlugim czasie, tj w ciagu 2 tygodni trace ok. 4-5 kg. Gdy wiecej cwicze, trace oczywiscie wiecej. Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
No to ja też się "pochwalę"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
no hej hej, mi dziś szło bdb, spacer ok 1,5 godziny dietka i inne, tylko pod wieczór mój ex tak mnie wkurzył że z przyjaciółką wypiłam 2 drinki z coca colą :P wstyd wstyd
![]() ![]()
#435 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie z Trojmiasta uciekac bede, na wies w czwartek
![]() Dzis u mnie tragedia po prostu - tak to jest, jak przychodzi co miesiac ciezki czas.. Spuchnieta, wciaz zmeczona, nic mi sie nie chcialo cwiczyc, wiec sobie darowalam. Z dietka to teraz wyglada u mnie tak: chlebek wcinam zytni tylko (z ziarenkami lub bez), nie jem ziemniaczkow (mama strasznie na to sie denerwuje, ale juz coraz mniej), a jak mi sie trafi ziemniak, to niech nikt sie nie wazy mi go sosem czy tluszczem polac (wtedy gryze... hihi). No i ogolnie, pije mnostwo sokow (nie potrafie zrezygnowac z przecierow marchwiowo-brzoskwiniowych z LIDLA ![]() Ostatnie 3 dni byczylam sie na plazy w moim zeszlorocznym spodenkowym stroju, ale jutro biegne juz po bikini wiazane na bioderkach ![]() ![]() Wieczorkiem jutro zbieram manatki i jade na wies. Rankiem sie zmierze jeszcze, ale raczej spuchniete beda te pomiary... Dobranocka ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
dzisija sroda ehhh ale ja nawet sie nei warze i nie wierze, bo mam okres i pewnie to co wskazalaby waga nie byloby mioym zaskoczeniem, aledietke caly czas zachowuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Hey ma.ko , ja też mam dzisiaj cięzki miesieczny dzień, własnie od dzis:/, no ale nawet nie jest tak źle z wymiarami, coś tam mi ubyło.
![]() 58,5 kg (- 1,5 kg) talia 72 ( - 1cm) brzuch 82,5 (- 1cm) udo 60 bez zmian ![]() łydka 37,5 bez zmian biodra: 7cm cm poniżej pepka 93 bez zmian biodra: 12 cm ponizej pepka 95 (-1) pupsko: 100 cm (-2cm) ![]() pod biustem: 75cm (-3cm) piersi nie mierze, nie chcę się zniechęcać i dołowac ![]() A jak u reszty z Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
heh... u mnie to akurat wymogi. Musze schudnac i tyle
![]() waga 57 kg talia 65 cm (musze miec przynajmniej 62 ![]() ![]() udo 55 cm (ja pierdziele ![]() lydka 34 cm biodra 7 cm ponizej pepka 81 cm biodra 12 cm ponizej pepka 90 cm pupcia 93 cm biust 88 cm (grrrr mialam 90 ![]() ![]() pod biustem 75 cm Wiec lece troszke poskakac przed lustrem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
U mnie z wagą zle,ale z wymiarami lepiej.Waga skoczyła w góre o 600 gramów-ważę 52,2kg.Wymiary,które mnie interesują:
udo-53cm(mniej o 0,5cm) talia-68cm-(bez zmian). Reszty nie mierzę,bo zel nie wygląda.Cieszę się,że ubyło mi w udzie.Nie wiem,może dzis porobie brzuszki,ale to jeszcze nie wiem na 100%.Na pewno przejdę się kawałek do sklepu po maślankę.Teraz to mi się ninie chce,bo jestem przed okresem.W ogóle ostatnio nie chce mi sie ćwiczyć,ale się zmuszam... |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
U mnie kryzisik.. w sumie na takiej dobrej wadze wazylam sie miesiac temu i ubylo mnie...tylko1,3kg
![]() ![]() Z wymiarami tez zadnej rewelki talia: 6weidera daje sie we znaki:67 ![]() 12cm pod pepkiem:85 No i zaczynaja sie schody ![]() pupa:100 udo, to grubsze(!!):59 ![]() ![]() ![]() lydka(tez ta grubsza, jakas asymetryczna jestem...):38,5 ![]() Waga:57,4 przy wzroscie 160cm Trzymajcie za mnie kciuki, zebym sie przytulila sie do jakiejs bulki slodkiej z rozpaczy ![]() A laseczkom, ktore co nieco zgubily gratuluje!! ![]()
#441 |
Rozeznanie
|
u mnie wszystkie wymiary bez zmian, a nawet 0, 5 kg waga w górę no ale jest popołudnie a zazwyczaj ważyłam się rano, julita ile masz wzrostu ?
#442 |
Raczkowanie
|
mam dokladnie 170 cm wzrostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Julita, a dlaczego MUSISZ schudnąć, jeśli można spytać? I co to znaczy, że w talii MUSISZ mieć przynamniej 62 cm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Akane, od jakiegos czasu jestem modelka. Nie naleze do dziewczyn- wieszakow, bo mam zgrabne, kobiece ksztalty, z ktorych jestem zadowolona. Jednak "idealne" (napisalam to w cudzyslowie bo przeciez kazda z nas wie, ze IDEALNEJ ani figury, ani wymiarow nie ma. Kazda z nas wyglada slicznie i jesli czuje sie w swoim ciele dobrze, to jest fantastycznie. Nie wazne jakie ma wymiary. Takimi IDEAŁAMI dziewczyny nabieraja tylko niepotrzebnych kompleksow. Ale coz... Taka jest ta branza) wymiary, a raczej "idealny" stosunek talii do bioder wynosi 70% . I taki wlasnie powinnam miec. W sierpniu wybieram sie na wybory miss (przeszlam juz I etap - pochwale sie
![]() ![]() Widzialam wasze uwagi w innym watku, gdzie piszecie, ze niektore ziewczyny majace 170 cm wzrostu i odpowiednia z BMI wage ciala chca jeszcze schudnac i to jest chore... Nie wiem, czy to tyczylo sie mnie, ale przeciez jesli komus nie odpowiada jego sylwetka i czuje jakikolwiek dyskomfort, powinien po prostu zadbac o siebie. Nie koniecznie dietami - cud, ale cwiczeniami! Ruch i swieze powietrze jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
To prawda Julita,że ruch i świeże powietrze jeszcze nikomu nie zaszkodziły,a wręcz pomogły!Fitness pozwala osiągnąć wysportowaną sylwetkę i dobre samopoczucie.Tak więc ćwicz i odżywiaj się jak mówisz zdrowo,a będzie super i na pewno poprawisz figurę jeszcze bardziej.Życzę ci abyś doszła do tych 62 cm w talii i spełniała się w karierze modelki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Śmieszne to jest i tyle :| a może raczej smutne zwłaszcza dla dziewczyn, które naprawdę mają problemy i potrzebują wsparcia. IM gratuluję. Ktoś tu chyba wybitnie pragnie być obsypanym komplementami, a może pomylił wątki ?? :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że to bardziej jest smutne niz smieszne.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Nie po to zakładałam ten topik, by było tu miesce na złośliwości. Justyna czyżbyś była zazdrosna????
Kochane dziewczyny. U mnie waga spada, ale niestety nie mam czasu siedzieć z Wami na forum. Czasme podglądam wasze poczytania, gorzej z komentowaniem. Pracuje, zapisałam się na silownie (3x na tydzien), biegam i.... odzyskuje pewność siebie ![]() Gradisca jak tam strój kąpielowy?? Podobasz już się sobie? ![]() Postaram się wpadać częściej! Buziaczki!!!!!!!!!!!!! ps. schudłam już 4kg odkąd tu z Wami jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Sandra Bullock dzieki wielkie
![]() Dziewczyny, wasz stosunek do mnie chyba jest spowodowany niedoinformowaniem na temat branzy w jakiej pracuje. Nie sa juz modne wieszaki. Moda na kraglejsze ksztalty powraca i gdyby nie to, po prostu nie mialabym pracy ![]() Justyna, ja wcale nie szukam komplementow. Bo i po co? Ten topik zalozyla Kalija z zamyslem, by WSPIERAĆ SIĘ w dazeniu do tej upragnionej sylwetki, by nie byc samej ze soba. Wiadomo - w grupie latwiej i lepiej! Popieram Cie Kalija calym serduszkiem ![]() Iza, masz racje z tym, ze kazdy musi spelniac jakies wymogi by pracowac w danej branzy. tak po prostu jest. Nie wiem tylko, dlaczego taka wrogosc do modelek. To zwykle, przecietne dziewczyny ktore mozna spotkac na ulicy. Niczym sie nie roznia. Tak samo jak wiele osob pracuja ciezko. Tak, jest to wbrew pozorom bardzo ciezka praca. Od wczesnego rana do poznego wieczora. Ciagle wyjazdy, ciagle w biegu. Pochodze z malego miasta i musze co weekend dojezdzac do stolicy. Sama podroz potrafi zmeczyc, a biorac pod uwage chociazby stres ktory wystepuje przed pokazem, nie zawsze przebywanie wsrod sympatycznych i otwartych ludzi, czasem takze krytyka i obciazenia psychiczne - to naprawde nie jest praca dla wszystkich. "Piekne laleczki" po prostu odpadna. Nikt sie z nimi nie bawi gdy ma polamany paznokietek. A tak jestem odbierana przez WAS, niektore wizazanki. A szkoda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
JULITKO z tego co piszesz masz bardzo cieżką pracę. Tutaj jednak nie znajdziesz współczucia z tego co widzę. Z resztą pisanie o pracy w modelingu w topiku, gdzie co druga dziewczyna walczy z nadwagą jest co najmniej brakiem wyczucia. Radzę więc trzymać się tematu - unikniesz wtedy złośliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.