|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
A czemu pytasz?
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Straszna cisza dzisiaj, chyba wszystkie na randki poszły :P |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
jak ja bym chętnie z Wami popisała a nie mogę...
![]() godzinę temu wróciłam z wycieczki po dekory do mojej powstającej powoli nowej łazienki... wybrałam sobie takie kafle że je cięzko namierzyć ;( jutro przyjeżdża mój kuzyn na nocleg z synkiem ... nie wiem gdzie ręce włożyć.... dziewczyny pomóżcie z menu... jutro ma być pogoda to na pewno w ogrodzie zrobimy ognisko... ale jakieś sałatki letnie ...takie do zrobienia na szybko ... bardzo mi potrzebne przepisy jakieś sprytne ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-12 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
oj tam, oj tam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brokuły al dente, jaja na twardo w ćwiartki, rzodkiew i jogurt naturalny.. Mniam A dzisiaj powiem Wam rozmawiałam z R i mooim zanjomym, który ma białaczke przewlekła i nas uspokoił... On już choruje 8 lat, każdego dnia bierze jednego tabsa, czuje sie dobrze, ma dzidzie... tylko co miesiąc badania... Zaczął z 85% komórek zarażonych... Ale jest dobrze i powiedział tak ważne dla nas słowa... żeby się nie martwic i nie stresować, bo to juz jest choroba przewlekła a nie śmiertelna jak było 15 lub 20 lat temu... jak on zachorował, był jeden główny lek, teraz są 3, co będzie za rok, za 2? Także uspokoił nas na maxa ![]() Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-12 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uszyłam sobie ponczo z takim długim szalem, bo to co robię to chyba zimą skończę ![]() ![]() Cytat:
kapusta pekińska ser feta 2 pomidory ogórek zielony papryka surowa (niekoniecznie) 2 sosy sałatkowe w proszku wszystko grubo pokroić i wymięszać z sosem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dokia;28726882]a w jakich mniejwiecej proporcjach?? rzodkiew trzesz?? nie "gazuje" się po niej??[COLOR="Silver"]
/QUOTE] Głowny składnik to brokły... Powiedzmy 1 brokuł, 4 jaja, i rzodkiew w plasterki... troche jogurtu, żeby to nie było suche, ale zeby tez nie pływało... Możesz też jogurt wymieszać z majo, ale ja tego nie praktykuję... jest pyszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przygarnęłam trochę kasiurki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
szeryfcio
|
My byliśmy w lesie na rowerach. Wymęczona jestem.
Cytat:
![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Moi chłopcy stwierdzili, ze im się nudzi i robią to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
dobry wieczór!!!!
jestem i ja ![]() ![]() a ![]() ja też, ale tylko takiego w czystej postaci, bo sernik, serek, jogurt, twaróg, budyń zjadam ![]() Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-12 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
szeryfcio
|
Jeju, co oni tam robią? Bo widzę maszynkę do golenia?
![]() Czy maszynką nie powinnam się sugerować? ![]()
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maszynką sie nie sugeruj... Radek kąpie psa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
szeryfcio
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę, zrobię sobie kanapeczki z pomidorkiem.
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
a mój jeszcze zwozi bele słomy z pola z moim bratem
a ja dziś do południa wyszorowałam szafki w kuchni, a po południu z mamą pieliłyśmy truskawki - narobiłam się jak ja pierniczę- i tak zleciał mi mój pierwszy dzień urlopu ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Resscue21 buziaczki ![]() a cisza dziś tutaj pewnie dlatego, że Sarunieczki i musso nie ma!
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
zaczęło sie od kawału, że kobiety z dużym biustem muszą sobie zszywać 2 namioty, bo nie produkują takich staników
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- jestem, ale zaraz spadam, bo jestem jakoś strasznie śpiąca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
Ty się tu nie śmiej z kobiet z problemami. Ja zawsze miałam mały biust i chciałam większy. A teraz przytyłam, mam większy i chciałabym z powrotem mały. Wczoraj przymierzałam przecudowną koszulową bluzeczkę i po raz pierwszy w życiu ubranie nie dopięło mi się w biuście. Na brzuszku wszystko pięknie, a w cyckach.... Musiałabym chodzić jak króliczek Playboya ze stanikiem na wierzchu.
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-08-12 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A był striptiz? ![]() Dopiero wróciłam z zakupów i już je rozpakowałam ![]() Mamuśka kupiła Młodej sweterek, dobrałyśmy do tego skarpetki i dwupak majteczek - takim to sposobem mam 4 bilety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Znikam Dziewuszki i to na jakiś tydzień. Jutro jadę po towar, potem mały rodzinny wyjazd i od wtorku siatkarze. Będę Was czytać w wolnych chwilach i na pewno się odezwę, jak wrócę do żywych
![]() |
#443 | ||||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a sałatkę tez taką lubię najbardziej,to prawie jak grecka,tyle że bez oliwek których nie cierpię ![]() ![]() Lubię się zmęczyć sportowo ![]() kąpanie,ale fajny psiuniek ![]() Cytat:
![]() Ja też jem wszystko mlekopochodne,ale czystego mleka ![]() Jestem jestem ![]() ![]() Despa jużpewnie spakowana nad morze,ale Jej zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będziemy czekać z utęsknieniem na Twój powrót ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Opowiem Wam historię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Jejciu, Aniu, strasznie podobają mi się Twoje buciki ![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-12 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-12 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, a jakie fajne kartki z życzeniami ślubnymi widziałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() mi się u Ani podobają bardzo od dawna te: http://tubbi.na.allegro.pl/tubbi-sek...736259226.html ale jakoś nie mam pieniążka niestety...poza tym boję się czy dam radę chodzić,bo ostatnio przeszłam na niższe...ale podobają mi się bardzo ![]() i te kozaczki teraz zauważyłam,tez mi się podobają: http://tubbi.na.allegro.pl/tubbi-sek...736258426.html kojarzą mi się z eleganckimi glanami ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
dziewuszki ja już zmykam spać - dawno sie tak późno nie kładłam, chyba, że czytałam książkę, która mnie wciągnęła...
ale fajnie, że mogę teraz do Was w domku zaglądać - jutro zajrzę na pewno ![]() dobrej nocki ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moje ulubione, najlepiej dopasowane znajduję w Triumphie i Calzedonii.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.