|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
A czemu pytasz?
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Straszna cisza dzisiaj, chyba wszystkie na randki poszły :P |
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym chętnie z Wami popisała a nie mogę...
godzinę temu wróciłam z wycieczki po dekory do mojej powstającej powoli nowej łazienki... wybrałam sobie takie kafle że je cięzko namierzyć ;( jutro przyjeżdża mój kuzyn na nocleg z synkiem ... nie wiem gdzie ręce włożyć.... dziewczyny pomóżcie z menu... jutro ma być pogoda to na pewno w ogrodzie zrobimy ognisko... ale jakieś sałatki letnie ...takie do zrobienia na szybko ... bardzo mi potrzebne przepisy jakieś sprytne Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-12 o 21:54 |
|
|
|
#425 | |
|
Wtajemniczenie
|
oj tam, oj tam
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozumiem zmeczenie...brokuły al dente, jaja na twardo w ćwiartki, rzodkiew i jogurt naturalny.. Mniam A dzisiaj powiem Wam rozmawiałam z R i mooim zanjomym, który ma białaczke przewlekła i nas uspokoił... On już choruje 8 lat, każdego dnia bierze jednego tabsa, czuje sie dobrze, ma dzidzie... tylko co miesiąc badania... Zaczął z 85% komórek zarażonych... Ale jest dobrze i powiedział tak ważne dla nas słowa... żeby się nie martwic i nie stresować, bo to juz jest choroba przewlekła a nie śmiertelna jak było 15 lub 20 lat temu... jak on zachorował, był jeden główny lek, teraz są 3, co będzie za rok, za 2? Także uspokoił nas na maxa
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-12 o 21:56 |
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
na pewno wszystko sie poukłada i będzie dobrze... musi być dobrze |
||
|
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sklepach ciężko coś spotkać ładnego, a jak juz jest to drożyzna czasami coś kupię na all![]() uszyłam sobie ponczo z takim długim szalem, bo to co robię to chyba zimą skończę ![]() Cytat:
kapusta pekińska ser feta 2 pomidory ogórek zielony papryka surowa (niekoniecznie) 2 sosy sałatkowe w proszku wszystko grubo pokroić i wymięszać z sosem
|
||
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dokia;28726882]a w jakich mniejwiecej proporcjach?? rzodkiew trzesz?? nie "gazuje" się po niej??[COLOR="Silver"]
/QUOTE] Głowny składnik to brokły... Powiedzmy 1 brokuł, 4 jaja, i rzodkiew w plasterki... troche jogurtu, żeby to nie było suche, ale zeby tez nie pływało... Możesz też jogurt wymieszać z majo, ale ja tego nie praktykuję... jest pyszne |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj przygarnęłam trochę kasiurki
i może czarny jeszcze, bo mi się zmechacił stary dziecku rajstopy na ślub, kredki i poszukam nakładki na sedes, może do tego się przekona jak na nocnik nie chce i może coś jeszcze zobaczymy
|
|
|
|
#431 | |
|
szeryfcio
|
My byliśmy w lesie na rowerach. Wymęczona jestem.
Cytat:
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Moi chłopcy stwierdzili, ze im się nudzi i robią to
|
|
|
|
#433 | |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór!!!!
jestem i ja wykupiłam sobie pakiekt neta w tel i podłączyłam się do kompa i jestem z Wamia przepraszam, myślałam, że to mnie piszesz opisja też, ale tylko takiego w czystej postaci, bo sernik, serek, jogurt, twaróg, budyń zjadam ![]() Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#434 |
|
szeryfcio
|
Jeju, co oni tam robią? Bo widzę maszynkę do golenia?
![]() Czy maszynką nie powinnam się sugerować?
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maszynką sie nie sugeruj... Radek kąpie psa
|
||
|
|
|
#436 | |
|
szeryfcio
|
Aha, to dobrze. To pierwsze skojarzenie jednak trafne Cytat:
![]() Idę, zrobię sobie kanapeczki z pomidorkiem.
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
a mój jeszcze zwozi bele słomy z pola z moim bratem
a ja dziś do południa wyszorowałam szafki w kuchni, a po południu z mamą pieliłyśmy truskawki - narobiłam się jak ja pierniczę- i tak zleciał mi mój pierwszy dzień urlopu ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Resscue21 buziaczki ![]() a cisza dziś tutaj pewnie dlatego, że Sarunieczki i musso nie ma!
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
zaczęło sie od kawału, że kobiety z dużym biustem muszą sobie zszywać 2 namioty, bo nie produkują takich staników
i tak juz zotało a najgorsze jest to, że dziecko tak nauczyłam---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- jestem, ale zaraz spadam, bo jestem jakoś strasznie śpiąca jutro zajrzę przy kawie, może już po zakupach, bo mam chytry plan jechać wcześnie bo jadę sama |
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty się tu nie śmiej z kobiet z problemami. Ja zawsze miałam mały biust i chciałam większy. A teraz przytyłam, mam większy i chciałabym z powrotem mały. Wczoraj przymierzałam przecudowną koszulową bluzeczkę i po raz pierwszy w życiu ubranie nie dopięło mi się w biuście. Na brzuszku wszystko pięknie, a w cyckach.... Musiałabym chodzić jak króliczek Playboya ze stanikiem na wierzchu.
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-08-12 o 23:14 |
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A był striptiz? Dopiero wróciłam z zakupów i już je rozpakowałam ![]() Mamuśka kupiła Młodej sweterek, dobrałyśmy do tego skarpetki i dwupak majteczek - takim to sposobem mam 4 bilety Już upatrzyłam sobie 2 sweterki, które wezmę następnym razem
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Znikam Dziewuszki i to na jakiś tydzień. Jutro jadę po towar, potem mały rodzinny wyjazd i od wtorku siatkarze. Będę Was czytać w wolnych chwilach i na pewno się odezwę, jak wrócę do żywych
|
|
#443 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
) czerwoną w groszki chcę uszyć,z okrągłym kołnierzykiem i rękawkami bufkami![]() a sałatkę tez taką lubię najbardziej,to prawie jak grecka,tyle że bez oliwek których nie cierpię ![]() Lubię się zmęczyć sportowo ![]() kąpanie,ale fajny psiuniek ![]() Cytat:
Ja też jem wszystko mlekopochodne,ale czystego mleka Jestem jestem tylko się zagapiłam w telewizor,na TVN Style![]() Despa jużpewnie spakowana nad morze,ale Jej zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
ale trudno,mam inne zalety |
||||
|
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy czekać z utęsknieniem na Twój powrót ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Teraz kupuję te z wkładką materiałową, którą można wyciągnąć Wygodniejsze są i moim zdaniem piersi lepiej się w nich prezentują![]() Opowiem Wam historię Siedzimy na zajęciach i znajoma (blondynka) miała wielgaśny dekolt, prawie stanik było jej widać... Nachyla się, bluzka się odchyliła wystaje stanik, puste miejsce i dopiero pierś... Nieźle niektórzy się naoglądali
|
||
|
|
|
#445 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Jejciu, Aniu, strasznie podobają mi się Twoje buciki
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-13 o 00:08 |
|
|
|
|
#446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-13 o 00:04 |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, a jakie fajne kartki z życzeniami ślubnymi widziałam
Oprócz typowych i takich innych kolorowych rysunkowych były kartki ze zdjęciami. Przedstawiały np. ręce panny młodej i pana młodego skute kajdankia, na innej panna młoda trzymała z tyłu za sobą szpicrutę, na innej jeszcze dawała panu młodemu pić w misce dla psa
|
|
|
|
#448 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
mi się u Ani podobają bardzo od dawna te: http://tubbi.na.allegro.pl/tubbi-sek...736259226.html ale jakoś nie mam pieniążka niestety...poza tym boję się czy dam radę chodzić,bo ostatnio przeszłam na niższe...ale podobają mi się bardzo i te kozaczki teraz zauważyłam,tez mi się podobają: http://tubbi.na.allegro.pl/tubbi-sek...736258426.html kojarzą mi się z eleganckimi glanami ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
dziewuszki ja już zmykam spać - dawno sie tak późno nie kładłam, chyba, że czytałam książkę, która mnie wciągnęła...
ale fajnie, że mogę teraz do Was w domku zaglądać - jutro zajrzę na pewno ![]() dobrej nocki
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#450 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Chociaż niby cały czas ten sam rozmiar mam... (75B) to staniczki z moich studenckich lat jakieś takie malutkie okazały się jak je wygrzebałam z dna szuflady po kilku latach .(chociaż wtedy też zdarzało mi się 70B). Po 25 roku jakieś większe się zrobiły (masaże męża ). No i po ciąży znowu ciut większe (bo stare musiałam powywalać). Ale rozmiar cały czas noszę ten sam.![]() A moje ulubione, najlepiej dopasowane znajduję w Triumphie i Calzedonii.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

czasami coś kupię na all
i może coś jeszcze zobaczymy

przepraszam, myślałam, że to mnie piszesz opis

bo jadę sama

Oprócz typowych i takich innych kolorowych rysunkowych były kartki ze zdjęciami. Przedstawiały np. ręce panny młodej i pana młodego skute kajdankia, na innej panna młoda trzymała z tyłu za sobą szpicrutę, na innej jeszcze dawała panu młodemu pić w misce dla psa