![]() |
#421 |
Adwokat diabła
|
Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??
Ja swojego TŻ'ta poznałam w walentynki w kafejce internetowej, która była nie daleko mojego domku. Gdy nie głupi horoskop to bym pewnie tam nie poszła i go nie poznała..
![]() Zaczeliśmy chodzić ze sobą nie cały m-c później, od tego czasu jesteśmy ponad 5 lat razem ![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() prostownica87 Też nie mialam z kim iść na studniówke,znaczy miałam pełno kolegów,ale wiesz...zawsze chcialam iść na swój pierwszy bal z kimś kogo kocham...a poszlam z kolegą...Licze,ze na studiach kogoś poznam,do października nie ma szans...gorzej jak na studia się nie dostanę:P ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
A ja swojego TŻ poznałam..hmm przez pomyłkę.. bo jak wyłałam smsa to pomyliłam się w jednej cyferce i poszło..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja mojego Tż poznałam przez koleżankę, czyli swaty takie były.
Najpierw jakoś nie mogłam się z nim spotkać. Przede wszystkim nie miałam do niego nr fonu. W końcu zdobyłam nr, wysłałam esa i spotkaliśmy się. Pojechaliśmy do zajazdu na ciasto i kawę. Kawa była siekiera, a ciasto niezbyt świeże. Po tym spotkaniu nie myślałam,że coś z tego będzie. Jednak gdy przyjechał za dwa dni, stwierdziłam,że ma coś w sobie. W maju będzie dwa lata jak jesteśmy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Ja swojego misia poznałam przez sms-ka.Ja wiedziałam jak on wygląda on nie miał pojęcia jak ja.Mój numer tel miał od naszego wspólnego znajomego.Zaczeło sie niewinnie najpierw sms-ki po tygodniu było spotkanie w realu.I tak to juz trwa 15 miesięcy a w sierpniu ślub.Kocham go całym serdusiem.
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Mojego ukochanego poznałam przez internet. Zagadał do mnie, bo miałam w ICQ wpisane, że rozmawiam po niemiecku, a on chciał poznac kogos z Polski, bo ma do naszego kraju wielki sentyment. Aż nie do wiary, jak to czasami przypadek zadecyduje, ze ludzie są razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
a ja poznałam hmm.. w szkole
![]() On miał praktyki i ja miałam praktyki. Na każdej przerwie przebywałam tam gdzie on. Haha, miałam manię prześladowczą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Swojego Grzesia poznałam na jednym z portali randkowych
![]() Po niecałych 4 miesiącach zamieszkalismy razem, a nasz staz to 10 miesiecy, w czerwcu bedzie rok ![]()
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cześć na studniówkę poszłam z kolegą i nie żałuję bo na studiach miałam 3 chłopaków a z obecnym jestem 4 miesiące i jestem szcześliwa poznaliśmy się przez przypadek w randkach na stronach inetrnetowych rozmawialiśmy wtedy o niczym bo nie chciałam mieć chłopaka bo chciałam odpocząć od byłego a jak się spotkaliśmy to do dziś rozstać się nie możemy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
.....
"Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce jeszcze nie wyschło i nie stało się pustynią..." Całkowite zaćmienie serca ... Anuś ![]() Edytowane przez annus89 Czas edycji: 2007-10-07 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Cześć
ja poznałąm swojego chłopaka na jego połowinkach a zaznaczmy że jestem rok mlodsza od niego i byla z jego kolega z klasy. Więc tańczymy tańczymy i tak jakos się zapoznaliśmy a pół roku później byliśmy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Ja mojego tz poznałam na boisku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cos koło 1,5 roku po tym jechałam na obóz do hiszpanii... Przychodzę na miejsce gdzie mielismy czekać na autokar... patrzę a on tam stoi ![]() Od razu mnie poznał a ja jego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Po raz pierwszy zobaczylam go na peronie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczególnie teraz kiedy ów chłopak liceum już zakończył i poszedł na studia...xD bardzo bardzo daleko. :P ![]()
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Swojego TŻta poznałam w knajpie. Wcześniej już znaliśmy się z widzenia. Od początku mi się podobał. A że mam zwyczaj zaczepiać facetów to i jego w końcu musiałam poderwać.
![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
Jakieś 16 lat temu, czyli nieźle zwazywszy na to że mam 20
![]() W przedszkolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Poznałam Tżta w dość nietypowych okolicznościach. Wracałam sobie ze szkoły kiedy On podbiegł i zapytał czy może mnie odprowadzić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
21 grudnia 2002, chat dotyczący Tolkiena na onecie, godzina wieczorna. Mam zamiar już wyjść z chata, gdy nagle ktoś zaprasza mnie na priva z zapytaniem "Czy Milla (taki miałam nick) to imię żeńskie?". Przegadaliśmy kolejne dwie godziny, później było jeszcze wiele godzin na telefonie i horrendalnych rachunków do zapłacenia. Spotkaliśmy się po miesiącu (przyjechał do mnie), po 6 miesiącach się przeprowadził i dotąd jesteśmy razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Moj brat zmusil mnie do zrobienia prawa jazdy ,"dostalam" instruktora ktory bardzo mnie draznil, klocilismy sie praktycznie caly czas i byl bardzo wyniosly tzn tak mi sie wydawalo pozniej jakos zaczelismy rozmawiac na prywatne sprawy , na jednej jezdzie zapytal"nauczysz sie czegos w koncu czy cale zycie bedziesz ze mna jezdzila" odpowiedzialam ze wole ta druga wersje , usmiechnal sie a pod koniec jazdy zaprosil do kina. I tak juz 5 miesiecy jezdze tylko z nim planujemy wspolna przyszlosc, kupilismy dom, zakladamy firme , nie wyobrazam sobie zycia bez "mojego" instruktora
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
A ja mojego TŻta poznałam na Taekwondo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
miedzy nami jest 6 lat roznicy , ostatnio dowiedzialam sie ze on tez na poczatku nie chcial mniec NIC wspolnego ze mna bo zachowywalam sie jak paniusia
![]() ![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
Ja Marcina poznałam dzięki moim kumpelom, które mnie z nim zapoznały
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Ja swojego upolowałam na studiach... na pierwszym semestrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
A ja zawsze tak chciałam poznać swoją miłość na studiach
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Miałam wyswatać go z moją koleżanką. Chodziliśmy do jednej szkoły(on LO, ja wtedy jeszcze gimnazjum). Zaczęło się od głupiego "cześć", później smsy i rozmowy w których wyraźnie dawał mi do zrozumienia którą z nas preferuje
![]() Po roku (gdy koleżance już się odwidziało) nasza znajomość rozkwitła na nowo z małym gratisem- miłością ![]() No i jesteśmy ze sobą dwa lata...
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Ja mojego TŻ poznałam na imprezie. "Troszke" przesadziłam z alkoholem i zaczęłam wymiotować. On siedział ze mną przez około 3 h trzymając miske i wycierając mi twarz, jak już byłam w stanie chodzić zabrał mnie na spacerek i tak jakoś poźniej się zaczęło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ale romatyczne poznanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.