![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
o to jest krój buta dla Mikiego , jęzor od samych palców
![]() ![]() nie chce mi się do decathlonu jeździć bo to na drugim końcu miasta, a tam zawsze korki, bo nie ma dobrej trasy z północy na południe ![]() czy Wasze dzieciaki też są takie wygłodzone po przedszkolu? Miki dosłownie na maksa konia z kopytami by zjadł, bułeczka po drodze wszamana, a potem co popadnie i podpasi mu , a na kolację kanapki, i napój kakaowy ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-22 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
alez mam ochote!
http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...4545,9495.html |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie uzależniłam się od takich babeczek z lidla, jak ciełe lody w polewie czekol. zjadam paczkę na raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
ja nie bo zjadłam kawałek loda pistacjowego Grycanowego, i mnie zasłodziło
![]() o ooo Wersta , nawet nie wiem o czym piszesz, muszę obadać ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-22 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.decathlon.com.pl/PL/arpen...rdc-158143407/ musze poszukac te jego wyzsze i zobaczyc czy przypadkiem tez jeszcze nie sa dobre w lidlu wczoraj kupilam mu "crocsy" takie z ociepleniem w srodku rozm. 28-29 i tez sa dobre, takze nie wiem co z tymi rozmiarami. pewnie jak wyciagne to ocieplenie, to bedzie je mial na przyszle lato ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- jeżuuu! siedze i caly czas "wali" mi rybskiem! rozlalam tran przy nalewaniu na lyzeczke! nie moge teraz tego domyc. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
o Veronka, Miki jakis czas temu wypluł na ubranie tran, to dopiero miałam zapach w domu
![]() teraz mi mówi, "mama rybkowego syropka , nie chcę " sama go piję bo włosy , paznokcie mam takie słabe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dziś zrobiłam: http://mojewypieki.blox.pl/2011/07/O...-tluszczu.html Smaczne, ale jednak wolę ciasto z dodatkiem tłuszczu (masła np.) ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
na szczescie B przyjmuje wszystkie leki co dostanie. mam nadzieje, ze Antosia wezmie przyklad z brata. jak na razie je wszystko co sie jej da i zjada cale obiadki w zlobku. cale szczescie, ze nauke jedzenia lyzeczka przeszla w zlobku hehe, nie musialam walczyc w upapranymi sliniakami i calym otoczeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
ale wiecie wkurzające jest to że ostatnio w aptece wybrał sobie miśki witaminowe CERUVIT, ok wyżarł zielone a inne kolory stoją w pudełku i już ich nie chce, sama zjem, ale to już przesada, bo robi mi się w domu mega apteczka
![]() ![]() uzależniłam się ostatnio od pitnego jogurtu Danone/ truskawka-banan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Werstunia jak wybierzesz kombinezon to koniecznie się pochwal, bardzo ciekawa jestem
![]() Trzymam kciuki żeby pomysł wypalił w 101% ![]() Te śniegowce z D obłędne!!! Olutkowej kozaki mają grubą podeszwę z futrem ![]() ![]()
#431 |
Zakorzenienie
|
no śniegowce ładne,ale ja jak Ania raczej grzecznie pofatyguję się po rzepy
![]() ![]() tak,tak, chwlić się wszystkim co kupiły. ja lubię oglądać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio jestem uzalezniona od nabialow. normalnie moge wcinac tonami jogurty, serki itp... najlepszy deser dla mnie to wlasni jogurt...odpukac Antosi nic nie wyskakuje, wiec mam nadzieje, ze alergik przeze mnie nie wyrosnie. w zamian za czekoladowe ciasto, poszlam obrac czosnek i zrobilam maslo czosnkowe. zioniemy z tz!! taaakie pyszne bylo. stwierdzilam,ze bedziemy wszyscy codziennie jesc z chlebkiem przed spaniem. Bor tez lubi, wiec moze go wzmocni. dzis w przedszkolu byla degustacja ciemnych chlebkow. staly 2 panie z przedszkola i smarowaly chlebek i kazaly wszystkim wcinac. byl tez chclebek zrobiony przez grupe 4latkow, szczerze, byl pyszny. kurcze mysle znow o maszynie do chleba musze tylko kaske dozbierac (tiaaa wiem,ze maszyna to koszt tylko 150zl). ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- ok, chyba spadam do kapieli. codziennie rano nie moge wstac! w zlobku powinnam byc do 8, a wychodzimy 8:05-8:10, bo nie moge sie wybrac... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Iga nie jest wygłodzona po przedszkolu
![]() ![]() to ja wciskam jej kanapkę z dżemem lub coś innego. bo ona tam je obiad o 11.30,a po 14 jest podwieczorek,którym najeść się nie da nawet jak ma się żołądek wielkości swojej dłoni lat 3 ![]() więc ja po 16stej jej coś daję - ale ona bez przekonania. a potem kolacja o 19stej. u Igi to jest np. placek z jabłkami z patelni o średnicy 13cm; 1 parówka + kromka chleba; 2 kanapki z jajkiem czy czymkolwiek; danio + kromka chleba itp. w każdym bądź razie nie wypycha żołądka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ania, czyzbys wykorzystala Mikolajowa lale do allegrowych celow? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa jak lubisz oglądać to ja Cię podratuję ![]() http://allegro.pl/104-piekny-cieply-...816258471.html http://allegro.pl/cherokee-cudo-nowy...820172962.html http://allegro.pl/george-cudenko-kol...812193132.html http://allegro.pl/next-sliczny-zapin...827612544.html http://allegro.pl/next-kol-2009-bluz...824086851.html http://allegro.pl/next-i1820521573.html ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ładne. a ile swetrów Ola mieć będzie!
![]() jednak mieszkanie w blokach ma swoje plusy ![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
O kurka... to aż taki pomór chorobowy? Zdrówka dla wszystkich
![]() Mati póki co spoko. Raz mniejszy katar raz większy, ale nic poza tym. Jeszcze nie opuściła żadnego dnia. W ogóle rano miałam akcję, bo ja zdychająca, wstać mi się nie chciało, a co gorsza ją zaprowadzić (choć to niecałe 10 min spacerkiem) i pytam czy może zostałaby dziś w domu... bo bajki, gry na komputerze, spacer z psem... ale gdzie tam. Zbeształa mnie jak nigdy, że mam wstawać bo ona idzie bawić się z Hanią ![]() ![]() Aniu, moje dziecko wraca z przedszkola i pyta co jest na obiad. A w przedszkolu chodzi po dokładki - wszystkie babki na stołówce ją już znają. Za to kolacji najchętniej nie jadłaby w ogóle. Werstusia, kciukasy będą oczywiście. Choć i bez tego wiadomo, że będzie git ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-09-23 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Cestia mam do ciebie pyt. odnośnie obiektywu. czy na wycieczkach tudzież wyjazdach - jak ostatnio Zante bardzo często używałaś tele ? czy może jednak głównie 50tka a tele podpinałaś jak już trzeba było ?
pytam bo wydaje mi się,że u mnie to będzie jednak drugi obiketyw wykorzystywany maksymalnie 1/4 roku a może i rzadziej. i nie wiem czy jest potrzeba zbierania na niego nie wiadomo jakiej kasy ![]() podpowiedz mi proszę jak to wygląda u ciebie. 50tka podpasowała mi bardzo i 18-55 sprzedam na 100%. |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Jowiszkowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia Mati jest świetna ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Idze to w ogóle niepotrzebny bo u mnie po kąpieli biega maks 5min. i idzie spać. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-09-23 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
hejka
tak Veronko pozyczyłam lalkę od Mikiego, ale on taki nieużyty, że już po sekundzie szarpał i mówił bo "to moja lala" ![]() ale marnie widzę sprzedaż po takiej cenie ![]() ![]() ![]() zaczyna mnie zniechęcać sprzedaż allegrowa raz mnie babka tak dopytywała o spódnicę ciażową, że myślałam że zwariuję, ale na szczęście bez żadnego ale , kupiła inna ![]() ![]() byłam u lekarki, wyniki jak na przeziębienie ok, teraz Olka ma gimnastykę na macie coś mało dziś pije , piersi mi eksplodują bo nie opróżniła ich jeszcze na maksa ![]() ładna pogoda u nas, słońce i ciepło ![]() ![]() my z Mikim szlafroki polarkowe już mamy w użyciu ![]() macie jakiś koncept w co wystroić moją damę na chrzest na koniec października ? nie chcę zeby wyglądała jak beza, w napuszonej kiecce itp. ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-23 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
o jaki ruch
![]() ![]() buty z decathlonu cudne, i ta cena, moze sama sie skusze, choc ja taka wierna geoxom albo bartkom ![]() ![]() Wiki tez głodna po przedszkolu, choc to zalezy od jadłospisu ![]() ![]() ![]() Wiki juz zdrowa, ale dwa dni laby zanotowane. Dzis tez nie poszła do przedszkola i ją rozrywa. Oby juz nie wróciło Anisia pisz co z Piterkiem ![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku szczerze mówiąc na Zante założyłam 50tkę 3/4 razy. Ale wiesz, że ja mam ją tylko w manualu obecnie i to tylko dlatego
![]() ![]() Sprzedaż kita bym na Twoim miejscu przemyślała ![]() ![]() Kasiunia może babka miała na myśli, że daje małej tydzień i się w końcu przyzwyczai? ![]() ![]() U Mati w grupie ten histeryk (tudzież "dziecko wrażliwe" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
to mi wystarczy
![]() ![]() ![]() cenna uwaga o all,zapomniałam o tym. w końcu na sufit nie wskoczę by objąć większą rzecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Kasiulka świetne zakupy. No i szlafroczek obłędny.
U nas też za ciepło na sweterki, aż mi trochę szkoda ![]() ![]() To może ja wkleję fotki moich hurtowych zakupów? ![]() Ja mam ostatnio jakiś przesyt zakupów ciuchowych. Jeszcze muszę załatwić kuriera na przywiezienie paczki Nextowej i jakoś nie mogę się z tym zebrać ![]() A w Next kolejna dokładka ciuchów - wrzucam linka do oglądania: http://www.next.co.uk/girls/younger-girls Jakiś czas temu wlazłam na katalog z chłopięcymi ciuchami - http://www.next.co.uk/g472550s5. Jak bym miała małego synka, to chyba bym się nie umiała powstrzymać od zakupu tej bluzy ![]() Tak, właściwie od momentu wyjścia z przedszkola może jeść bez przerwy. Niestety, głównie słodkie - bułka, ciasto, czasami owoc. Muszę ją trochę stopować, żeby potem zjadła coś konkretniejszego na kolację.
#446 |
Zakorzenienie
|
Sosna coś się nie odzywa, ciekawe jak sobie z dwójką radzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie tez sie zastanawiam co tam u nich i czy wszystko ok.
Ania, mnie all tez coraz bardziej zniecheca.... w sumie to najlepiej sprzedawac za 3zl i jeszcze za darmo wysylac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.