|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
|
|
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Czesc, ja tylko na chwile, mam bardzo kiepski dzien
![]() Agamili gratuluje synusia Sandra trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i Cie szybko wypuscili Agatek alez masz przeboje z ta glukozą no szok Gratuluje tez wszystkich udanych wizyt i coraz większych potomków, rosną w siłę mam dzis wielki dylemat, leci jednoczesnie house, kuchnne rewolucje i hotel 52 normalnie nie wiem co wybrac staram sie wyłączyć myslenie i ogladam tv cały dzien... zebym to ja zawsze miala tylko takie problemy![]() Lecę dalej leżeć.... ehh
|
|
|
|
#423 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już się nie mogę doczekać 28.09 i usg wtedy poznam płeć...
|
|
#425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie chociaż brzuchol widać to nikt mi miejsca ani pierwszeństwa nie ustąpił
ani ja się nie domagam bo mi głupio. tylko ja stać nie mogę np w kolejce bo mi się słabo robi to zawsze z kimś idę na zakupy- i jak stoję i nie wyrabiam to wychodzę po prostu coby nie fiknąć....jutro tez mamę na badania zabieram (na tą glukozę dziadoską ) bo jak mam tam siedziec 2 godziny po tym cholerstwie i to bez jedzonka żadnego to nie wiem czy nie odlecę dlatego wolę zabrać mamę bo TZ nie będzie mógł...---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Hehe zupełnie nie rozumiem czemu się śmiejecie z naszego "gratisowego" dziecka.... miało 9 miesięcy i już się w gondoli ledwo mieściło haha normalnie nie wiem skąd się takie sny biorą
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- No jaki ze mnie przystojniak |
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
AgaMili gratuluje synusia
imie juz wybrane !?
|
|
|
|
#431 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Jakaś wizażowa epidemia chyba, coraz więcej Mamuś choruje. Trzymać się zdrowo dziewczyny!!! ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- AgaMili Gratulacje!!!! ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Biedna Mała! Zdrówka dla niej |
||
|
|
|
#432 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja sie dzisiaj strachu najadłam, po południu zaczął mnie bolec żołądek i ten ból zrobił sie na tyle silny ze już nie wiedziałam czy to macica czy żołądek bo ból był troch jak na okres.Do tego krzyże stasznie bolą. Wziełam nospe i po czasie troch ulżyło, no i mała w dodatku urządziła sobie w brzuszku sale treningowa i momentami myślałam ze mi gały wyjdą..... na szczescie jest już lepiej ufff
Cytat:
Cytat:
![]() Albo ja jakaś ślepa albo na Irlandzkim nie ma takiego fotela Musze dokładniej poszuka, może akurat cos tańszego sie znajdzie ![]() Gratulacje, teraz bdziesz miec parke...super Cytat:
![]() Dużo zdrówka dla córeczki.
Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2011-09-15 o 18:41 |
|||
|
|
|
#433 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie. Wróciłam po prawie tygodniowym kursie i zabieram się do nadrabiania
Dzisiaj poszalałam trochę w lumpkach i wyhaczyłam 4 sukienko-tuniki ciążowe , oraz 2 wielkie torby ciuchów dla Dzidka. Doszły też zamówione przez allegro - chwalę się i wklejam
|
|
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze...
|
|
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#436 | ||
|
BAN stały
|
Milenka od 14.00 nie zwrocila, zjadla 2 kesy rybki pieczonej i flipsu kukurydziane plus kilka lykow coli i wody z sola i oby tak dalej zeby jej przeszlo juz zupelnie
. Dostala dzis w szpitalu od Pani doktor zdjecia braciszka i nie chciala nikomu oddac, mowila to moja kochana siostrzyczka . A jak wychodzil do pracy to powiedzial "uwazaj na mojego synka" .Cytat:
![]() Alan. Tylko jeszcze tz trzeba namowic bo jemu sie niebardzo podoba ale on to w ogole mowi ze jeszcze sie nie zastanawial i zaczal dzis sypac Czesiami i Wlodkami ![]() Cytat:
Gratulacje udanych zakupow
|
||
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z cytryną czy bez efekt taki sam, więc nie chcę się męczyć- lekarz mówił, że w takich przypadkach sprawdza się glukozę 2h po posiłku i trzeba zjeść np 4 drożdżówki 1 października na badanie pójdę bez no i niech coś wymyśli...
|
|
#439 |
|
BAN stały
|
Agatek ale mi zrobilas smaka na drozdzowke z marmolada oblana lukrem
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
snesha sliczne ubranka ! a sweterek z ostatniego zdjecia
Reeety jak moja kruszyna kopie
|
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
a my z Synusiem wcinamy budyń waniliowy
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć mamusie i brzusie
![]() ![]() AgaMili gratulacje synka weszłam na chwilkę pod czytać co słychać żeby znowu nie mieć jakiś masakrycznych zaległości ja też dostałam już skierowanie na obciążenie glukozy na szczęście mama moja ma znajomą w laboratorium gdzie chodzę na badania i powiedziała ze możemy spokojnie przyjść w jakąś sobotę. Położę się wtedy i na spokojnie zrobimy badanie
|
#444 | |
|
Rozeznanie
|
NataliaM1103 bobo jak się patrzy – gratulacje, a i ciuszki super
Haniula – piękne dzidzi Bambusiek pokaż foty neska22 to nawet lepiej jak dzidzia nie jest wypasiona – łatwiej wylezie AgaMili gratulacje Agatek coś tak czuję że chcąc nie chcąc wezmę z Ciebie przykład w rzyganiu glukozą Cytat:
Widzę że nie tylko ja cierpię na zgagę – kupiłam nawet jakąś zawiesiną na to – próbuję mały łyk o bleee…. . Ale zgaga przeszła.
|
|
|
|
|
#445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dopiero niedawno wróciłam z pracy i zjadłam obiad Gratulacje ![]() Oj, biedna Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie Hej Co tam słychać? Jak mama? Cytat:
Cytat:
Spoko sen Cytat:
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra jak dla mnie ta glukoza... katują ciężarne ja ni hu hu 3 raz się nie zgodzę bo jak sobie przypomnę rzyganko i ten smród słodkiej wody to się odechciewa.... nawet językiem polizałam cytrynę, żeby zapomnieć smaku, ale nic... słabo się poczułam od razu po podaniu, no bez jaj.... ![]() ja nie przepadam, ale wolę to niż glukozę pić i się męczyć
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
Po przeczytaniu tej wiadomości byłam w sekundę w kuchni i robiłam budyń waniliowy
Wcinam właśnie, jest pyszny!
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
OOoooooo.......ja też chce......a nie mam.......buuuu..........
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
robię się śpiąca... ale mi nie dobrze- katar i flegma
mam nadzieję, że zmogę kanapki z szynką, pomidorem i czosnkiem... a na noc znów mleko, ale z czosnkiem 5 ząbków dziś chyba zjem a niech zarazki mają, niech spadają ode mnie libido mi spadło...
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie kupilam :
http://allegro.pl/show_item.php?item=1811995071 i sie ciesze, bo za takie pieniazki to warto szkoda tylko, ze sprzedawca nie okreslil czy tylko raz placi sie za przesyłke no ale mysle ze chyba tak, co?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

to ona od 4 dni chodzi i się leczy i nic 

staram sie wyłączyć myslenie i ogladam tv cały dzien... zebym to ja zawsze miala tylko takie problemy

hahah
ani ja się nie domagam bo mi głupio. tylko ja stać nie mogę np w kolejce bo mi się słabo robi to zawsze z kimś idę na zakupy- i jak stoję i nie wyrabiam to wychodzę po prostu coby nie fiknąć....
Glukoza z cytryną malcowi nie podeszła i po 10 min był znów haft...
zemdliło mnie od słodkiego i o
masakra... jestem wykończona...

tymczasem nacieszam się widokiem z 2d 

5 ząbków dziś chyba zjem
a niech zarazki mają, niech spadają ode mnie
no ale mysle ze chyba tak, co?