Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 16:50   #421
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Dziewczyny biję rekordy w bezsenności od 24 męczę się z zaśnięciem, przewracam z boku na bok, a ból gardła jest taki, że mnie strasznie boli jak połykam śline... jeszcze głowa potwornie boli

Boję się czy to nie angina i to tak przed wyjazdem jeszcze, nie no super dziś jadę do urzędu miasta z rana po zaświadczenie bo się po prostu boję wszystko przez teściową!!!! to ona od 4 dni chodzi i się leczy i nic
Oj Agatku zdrowiej szybko
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:50   #422
natisska
Rozeznanie

GG do natisska
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Czesc, ja tylko na chwile, mam bardzo kiepski dzien

Agamili gratuluje synusia
Sandra trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i Cie szybko wypuscili
Agatek alez masz przeboje z ta glukozą no szok

Gratuluje tez wszystkich udanych wizyt i coraz większych potomków, rosną w siłę

mam dzis wielki dylemat, leci jednoczesnie house, kuchnne rewolucje i hotel 52 normalnie nie wiem co wybrac staram sie wyłączyć myslenie i ogladam tv cały dzien... zebym to ja zawsze miala tylko takie problemy

Lecę dalej leżeć.... ehh

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:53   #423
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej, ja też cieprię na bezsenność, a do tego kicham i czuję się przeziębiona ;/

Dziewczyny czy w urzędzie pracy teraz w ciąży mogę zarejestrować się jako bezrobotna i z tego tytułu nie zrobią mi żadnego problemu? Potrzebuję ubezpieczenie, a moje po studiach za niedługo się skończy.
BebiBebi Tobie również życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj byliśmy z TŻ-em na badaniu usg 4 d,niesamowite przeżycie i lekarz wykluczył tyle wad u Maluszka z tego najbardziej się cieszę
Dostalismy standardowo płytę z filmem ,opis badania i zdjęcia.

Po wizycie pojechaliśmy na małe zakupy dla Naszego Szkraba

Popołudniu zamieszczę zdjęcia Maluszka i zakupów
NataliaM cieszę się, że Dzidziuś się dobrze rozwija
Stary 2011-09-15, 16:54   #424
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Zrobiłam małe zakupy dla Małego ,ciuszki,czapeczki,antydr apki,pieluszki flanelowe i tetrowe,butelka,smoczek,s zczotka itp.
No i biedronka od mamy dla małego kibica
świetne zakupy wszystko mi się podoba a widzę że i ceny nie kosmiczne
już się nie mogę doczekać 28.09 i usg wtedy poznam płeć...
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:59   #425
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak współczuć ciężarnej, ale dupska to się nikomu nie chce podnieść :/
W ogóle kiedyś się naczytałam jakie mają przeżycia ciężarne, to zwątpiłam. Jedna dziewczyna pisała, że ktoś zwrócił jakiemuś starszemu facetowi, żeby jej miejsce ustąpił, to ten się wydarł, że przecież on jej tego dziecka nie zrobił... Niektórych to mi po prostu żal...
Co za dziaduryc wstrętny

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
śniło mi się dziś ze kupilismy wózek i dostalismy dziecko gratis hahah
Stary 2011-09-15, 17:01   #426
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

u mnie chociaż brzuchol widać to nikt mi miejsca ani pierwszeństwa nie ustąpił ani ja się nie domagam bo mi głupio. tylko ja stać nie mogę np w kolejce bo mi się słabo robi to zawsze z kimś idę na zakupy- i jak stoję i nie wyrabiam to wychodzę po prostu coby nie fiknąć....
jutro tez mamę na badania zabieram (na tą glukozę dziadoską ) bo jak mam tam siedziec 2 godziny po tym cholerstwie i to bez jedzonka żadnego to nie wiem czy nie odlecę dlatego wolę zabrać mamę bo TZ nie będzie mógł...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Hehe zupełnie nie rozumiem czemu się śmiejecie z naszego "gratisowego" dziecka.... miało 9 miesięcy i już się w gondoli ledwo mieściło haha normalnie nie wiem skąd się takie sny biorą
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:06   #427
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wróciłam Glukoza z cytryną malcowi nie podeszła i po 10 min był znów haft... zemdliło mnie od słodkiego i o masakra... jestem wykończona...
Agatku znowu sie nie udało? I co z tym badaniem? Znowu do powtórki? Ale dobrze, że chociaż przed tą anginą się ustrzegłaś

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Moje usg też było u innego lekarza bo ma lepszy sprzęt i też nie było w 3d tylko normalne,włączył chyba na 2 sek 3d i tyle,ale też nam wszystko opisywał i Nikolcia jest zdrowa,wszystko super Miała główkę na moim pęcherzu ,podusie sobie zrobiła.Termin wg usg przesunął mi się z 28 na 25 stycznia czyli wg usg mam dziś 21+1 t.c. w ag OM 20+5 t.c. więc który jest ten własciwy,bo bym musiała sobie suwaczek zmienić.Coś gin mówił ,ze 25 stycznia jest tą bliższą prawdy datą ale ja już sama nie wiem
Eliza fajnie, że Nikolka zdrowiutka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 17:12   #428
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
BEDZIE CHLOPAK
Gratulacje
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:16   #429
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Czesc Dziolszki!!

Normalnie wstyd juz ta godzina a ja jeszcze w pizamie(Ale tlumacze sobie,ze jak bedzie dzidzi to nie bede juz miala tak dobrze dlatego moge korzystac heheh
Ja z cukini wczoraj zrobilam Leczo,bardzo dobre.
A korzystaj sobie Ewula korzystaj i dodaj przepis na leczo.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
a oto mój SYNUŚ!!
trochę taki mały ufoludek jeszcze
No jaki ze mnie przystojniak
Stary 2011-09-15, 17:18   #430
Haniula
Zakorzenienie

AgaMili gratuluje synusia imie juz wybrane !?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:27   #431
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Zrobiłam małe zakupy dla Małego ,ciuszki,czapeczki,antydr apki,pieluszki flanelowe i tetrowe,butelka,smoczek,s zczotka itp.
No i biedronka od mamy dla małego kibica
No a w takich ciuchach to już wszystkie laski jego

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Natalia ale przystojniak mały tez chetnie bym obejrzała w ten sposob moją kruszynke, ale szkoda mi kasy tymczasem nacieszam się widokiem z 2d
Fajowa Kruszynka

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
do tego wszytkiego własnie mnie choroba dopada:/
Jakaś wizażowa epidemia chyba, coraz więcej Mamuś choruje. Trzymać się zdrowo dziewczyny!!!

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
BEDZIE CHLOPAK
AgaMili Gratulacje!!!!

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
A moja cora ma grype zoladkowa
Biedna Mała! Zdrówka dla niej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 17:40   #432
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Ja sie dzisiaj strachu najadłam, po południu zaczął mnie bolec żołądek i ten ból zrobił sie na tyle silny ze już nie wiedziałam czy to macica czy żołądek bo ból był troch jak na okres.Do tego krzyże stasznie bolą. Wziełam nospe i po czasie troch ulżyło, no i mała w dodatku urządziła sobie w brzuszku sale treningowa i momentami myślałam ze mi gały wyjdą..... na szczescie jest już lepiej ufff

Cytat:
a oto mój SYNUŚ!!
trochę taki mały ufoludek jeszcze
Cytat:
Natalia ale przystojniak mały tez chetnie bym obejrzała w ten sposob moją kruszynke, ale szkoda mi kasy tymczasem nacieszam się widokiem z 2d
Sliczne maleństwa
Cytat:
moj junior na połówkowym ważył 335 g lekarka powiedziała ze ok to byl 20tydzien i 3 dzien. ogolnie powiedziala, ze każdy bobasek rośnie w swoim tempie i martwić się należy wtedy, gdy "odstaje" o ok 2 tyg od normy....bo moj wyszedł o 3 dni młodszy niz z OM ale powiedziała, ze to jak najbardziej normalne...
tak myślę, bo mój tz urodził się 2700g wiec nie za duży-moze nasz junior tez "wypasiony" nie będzie ale co tam-ważne,zeby był zdrowy
No to my z Inutil obydwie takie wielkoludki pod serduchem nosimy, moja na połówkowym w 23t1d miała 594g

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
helloo

kasik taki fotel mozna duzo taniej wyrwac na ebayu
Albo ja jakaś ślepa albo na Irlandzkim nie ma takiego fotela Musze dokładniej poszuka, może akurat cos tańszego sie znajdzie

Cytat:
BEDZIE CHLOPAK
Gratulacje, teraz bdziesz miec parke...super
Cytat:
A co cukini to ja uwielbiam smazona w bulce tartej

Ja też cukinie w takiej postaci uwielbiam, do tego jakiś dip i przystawka wyśmienita

Dużo zdrówka dla córeczki.

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-09-15 o 17:41
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:51   #433
snesha
Rozeznanie

Witajcie. Wróciłam po prawie tygodniowym kursie i zabieram się do nadrabiania Trochę poszalałyście z tymi postami Będę odpisywać jak przeczytam.
Dzisiaj poszalałam trochę w lumpkach i wyhaczyłam 4 sukienko-tuniki ciążowe, oraz 2 wielkie torby ciuchów dla Dzidka. Doszły też zamówione przez allegro - chwalę się i wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (94,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (82,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03.jpg (68,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 04.jpg (49,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 05.jpg (140,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (136,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (126,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08.jpg (121,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (129,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (131,5 KB, 19 załadowań)
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:52   #434
snesha
Rozeznanie

i jeszcze...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (120,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 056.jpg (55,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 061.jpg (79,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-09-15, 18:05   #435
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Witajcie. Wróciłam po prawie tygodniowym kursie i zabieram się do nadrabiania Trochę poszalałyście z tymi postami Będę odpisywać jak przeczytam.
Dzisiaj poszalałam trochę w lumpkach i wyhaczyłam 4 sukienko-tuniki ciążowe, oraz 2 wielkie torby ciuchów dla Dzidka. Doszły też zamówione przez allegro - chwalę się i wklejam
no piękne ciuszki
Stary 2011-09-15, 18:05   #436
AgaMili
BAN stały

Milenka od 14.00 nie zwrocila, zjadla 2 kesy rybki pieczonej i flipsu kukurydziane plus kilka lykow coli i wody z sola i oby tak dalej zeby jej przeszlo juz zupelnie .
Dostala dzis w szpitalu od Pani doktor zdjecia braciszka i nie chciala nikomu oddac, mowila to moja kochana siostrzyczka a ja do niej ze to braciszek a ona nie, ja wole siostrzyczke . No i juz mozemy szalec z zakupami bo znamy plec . Tz skakal z radosci bo mial przeczucie ze bedzie "trzecia baba" a tu bedzie 2 na 2 . A jak wychodzil do pracy to powiedzial "uwazaj na mojego synka" .
Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
mam dzis wielki dylemat, leci jednoczesnie house, kuchnne rewolucje i hotel 52 normalnie nie wiem co wybrac staram sie wyłączyć myslenie i ogladam tv cały dzien... zebym to ja zawsze miala tylko takie problemy

Lecę dalej leżeć.... ehh
Ja bede ogladac kuchenne rewolucje
Cytat:
AgaMili gratuluje synusia imie juz wybrane !?
Alan. Tylko jeszcze tz trzeba namowic bo jemu sie niebardzo podoba ale on to w ogole mowi ze jeszcze sie nie zastanawial i zaczal dzis sypac Czesiami i Wlodkami wiec na razie zostaje Alanek
Cytat:

Gratulacje udanych zakupow
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:08   #437
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:

bambusiek wiesz, ze teraz musisz zrobic zdjęcia nowych nabytków i koniecznie umiescic w klubie
Piękna ta Twoja Kruszynka
Stary 2011-09-15, 18:12   #438
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Agatku znowu sie nie udało? I co z tym badaniem? Znowu do powtórki? Ale dobrze, że chociaż przed tą anginą się ustrzegłaś
nie no mam nadzieję, że nie z cytryną czy bez efekt taki sam, więc nie chcę się męczyć- lekarz mówił, że w takich przypadkach sprawdza się glukozę 2h po posiłku i trzeba zjeść np 4 drożdżówki 1 października na badanie pójdę bez no i niech coś wymyśli...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:13   #439
AgaMili
BAN stały

Agatek ale mi zrobilas smaka na drozdzowke z marmolada oblana lukrem
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-15, 18:16   #440
Haniula
Zakorzenienie

snesha sliczne ubranka ! a sweterek z ostatniego zdjecia

Reeety jak moja kruszyna kopie a ja sie łapie ostatnio na tym, ze gdzie tylko usiade albo sie poloze, to bluzka w góre i z golasem sie miziam
Stary 2011-09-15, 18:17   #441
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
snesha sliczne ubranka ! a sweterek z ostatniego zdjecia

Reeety jak moja kruszyna kopie a ja sie łapie ostatnio na tym, ze gdzie tylko usiade albo sie poloze, to bluzka w góre i z golasem sie miziam

Hehe ja robię dokładnie tak samo
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:37   #442
NataliaM1103
Rozeznanie

a my z Synusiem wcinamy budyń waniliowy
Stary 2011-09-15, 18:38   #443
ultraradiola
Wtajemniczenie

cześć mamusie i brzusie

AgaMili gratulacje synka

weszłam na chwilkę pod czytać co słychać żeby znowu nie mieć jakiś masakrycznych zaległości

ja też dostałam już skierowanie na obciążenie glukozy na szczęście mama moja ma znajomą w laboratorium gdzie chodzę na badania i powiedziała ze możemy spokojnie przyjść w jakąś sobotę. Położę się wtedy i na spokojnie zrobimy badanie jakiś plus - jedyny bo na samą myśl o badaniu chce mi się

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:41   #444
snesha
Rozeznanie

NataliaM1103 bobo jak się patrzy – gratulacje, a i ciuszki super
Haniula – piękne dzidzi
Bambusiek pokaż foty
neska22 to nawet lepiej jak dzidzia nie jest wypasiona – łatwiej wylezie
AgaMili gratulacje
Agatek coś tak czuję że chcąc nie chcąc wezmę z Ciebie przykład w rzyganiu glukozą

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Jejku mi wszyscy mówią, że mam strasznie duży brzuch jak na 20 tydz. Śmiałam się wczoraj do lekarki, żeby sprawdziła czy tam na pewno jedno jest Widocznie taki mój urok, ciężko nie zauważyć że jestem w ciąży
Ostatnio w sklepie stanełam w kolejce do kas i Pani kasjerka zawołała mnie i powiedziała, że mam pierszeństwo i zaprasza
Innym razem też w kolejce Pani z obsługi podeszła i pokazała mi gdzie jest kasa z pierszeństwem Odpowiedziałam jej, że postoje tutaj, że nie ma dużo ludzi, nie będę się prosić itd. Ona spojrzała na mojego tż i do niego " To Pan jest od tego, żeby takie sprawy załatwiać" i poszła
Mina tż bezcenna
A ja mam odwrotnie – nikt mnie nie puszcza nigdzie, a ludzie tylko się patrzą jak szarpię się z walizką na dworcu – bida…
Widzę że nie tylko ja cierpię na zgagę – kupiłam nawet jakąś zawiesiną na to – próbuję mały łyk o bleee….. Ale zgaga przeszła.
Stary 2011-09-15, 18:55   #445
agawoo
Zakorzenienie

Hej Ja dopiero niedawno wróciłam z pracy i zjadłam obiad

Cytat:
BEDZIE CHLOPAK
Gratulacje

Cytat:

Oj, biedna Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hej hej laseczki.

Hej Co tam słychać? Jak mama?

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
To tylko sie ciesz... ja ostatnio w kolejne na wyniki zemdlałam Nikt mi miejsca nie ustapił.

Cytat:
u mnie chociaż brzuchol widać to nikt mi miejsca ani pierwszeństwa nie ustąpił ani ja się nie domagam bo mi głupio. tylko ja stać nie mogę np w kolejce bo mi się słabo robi to zawsze z kimś idę na zakupy- i jak stoję i nie wyrabiam to wychodzę po prostu coby nie fiknąć....
jutro tez mamę na badania zabieram (na tą glukozę dziadoską ) bo jak mam tam siedziec 2 godziny po tym cholerstwie i to bez jedzonka żadnego to nie wiem czy nie odlecę dlatego wolę zabrać mamę bo TZ nie będzie mógł...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Hehe zupełnie nie rozumiem czemu się śmiejecie z naszego "gratisowego" dziecka.... miało 9 miesięcy i już się w gondoli ledwo mieściło haha normalnie nie wiem skąd się takie sny biorą
Ja też zawsze biorę mamę albo TZta, żeby nie fiknąć bo mi jest zawsze słabo jak jestem głodna

Spoko sen A jaki to był wózek?

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

ja też dostałam już skierowanie na obciążenie glukozy na szczęście mama moja ma znajomą w laboratorium gdzie chodzę na badania i powiedziała ze możemy spokojnie przyjść w jakąś sobotę. Położę się wtedy i na spokojnie zrobimy badanie jakiś plus - jedyny bo na samą myśl o badaniu chce mi się
Super

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:16   #446
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek coś tak czuję że chcąc nie chcąc wezmę z Ciebie przykład w rzyganiu glukozą
masakra jak dla mnie ta glukoza... katują ciężarne ja ni hu hu 3 raz się nie zgodzę bo jak sobie przypomnę rzyganko i ten smród słodkiej wody to się odechciewa.... nawet językiem polizałam cytrynę, żeby zapomnieć smaku, ale nic... słabo się poczułam od razu po podaniu, no bez jaj....
Cytat:
Agatek ale mi zrobilas smaka na drozdzowke z marmolada oblana lukrem
ja nie przepadam, ale wolę to niż glukozę pić i się męczyć

Stary 2011-09-15, 19:18   #447
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
a my z Synusiem wcinamy budyń waniliowy
Po przeczytaniu tej wiadomości byłam w sekundę w kuchni i robiłam budyń waniliowy Wcinam właśnie, jest pyszny!
Stary 2011-09-15, 19:35   #448
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu tej wiadomości byłam w sekundę w kuchni i robiłam budyń waniliowy Wcinam właśnie, jest pyszny!
OOoooooo.......ja też chce......a nie mam.......buuuu..........
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:46   #449
*Agatek*
Zakorzenienie

robię się śpiąca... ale mi nie dobrze- katar i flegma mam nadzieję, że zmogę kanapki z szynką, pomidorem i czosnkiem... a na noc znów mleko, ale z czosnkiem 5 ząbków dziś chyba zjem a niech zarazki mają, niech spadają ode mnie

libido mi spadło...

Stary 2011-09-15, 19:48   #450
Haniula
Zakorzenienie

a ja wlasnie kupilam :
http://allegro.pl/show_item.php?item=1811995071
i sie ciesze, bo za takie pieniazki to warto jeszcze podoba mi sie pare rzeczy u tego sprzedawcy, i czatuje na koniec licytacji szkoda tylko, ze sprzedawca nie okreslil czy tylko raz placi sie za przesyłke no ale mysle ze chyba tak, co?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości